nytt hår


Har haft en grymt bra dag! :) Ställde klockan tidigt imorse och gick upp och pluggade eftersom jag hade annat för mig resten av dagen. Sen hämtade mamma upp mig för träning på svea! Belönade oss med lunch på agnes thai efter det, tack mamma <3 En snabbis till kuppan, men bara mamma som shoppade. Tillbaka till stan och lämna mamsen som skulle på massage och sen åkte jag och fixade påskpresenter till min söta familj ;)


Följde med till gustafs sen för jag hade klipp & färgtid hos johanna på kvällen, superbra blev det! Det bruna/svarta är borta nu och är typ ljusbrun/slingor i . . . så skönt nu när solen börjar komma fram och slippa akta hårfärgen. Såklart provade jag ut färg till nytt löshår, så det åker i om typ en vecka =) Men det var ju faktiskt så jäkla skönt idag när de va nyklippt och nyfärgat men jag vet ju att jag kommer gå runt och längta efter låååångt hår ändå så.

Imorn ska jag plugga plugga plugga som fan så jag kan ta semester på riktigt sen!! Packa måste jag även göra, och säga hejdå till baby för sen är det Loffsi som gäller :D

bilder från i lördags!




tentamiddag först hemma hos Lousie med några tjejer från klassen =)








Min syster och min bästa vän, älskar att kunna gå ut med henne :) Blir superbra,
man kan säga allt till henne, vi står bakom varandras ryggar och inget kan förstöra
mellan oss eftersom vi råkar vara just systrar också! Synd att det är hela 5 år tills
den yngsta av oss syskon får inta krogen!
Alla borde få ha lika grymma syskon som jag <3


Att ha syrran som bästa tjejkompis, kusin & pojkvännen som bästa killkompisar
är underbart, folk som inte skulle snacka skit om en utan bara vill en väl.
Falska vänner, skitsnack, avundsjuka kan slänga sig i väggen.



anatomi


Den heliga helgen är finito och idag börjar nästa kurs som ska hålla på i 10 veckor, anatomi & fysiologi! Säkert rolig men den kommer nog bli riktigt tuff. Så ska sätta mig ned med böckerna nu, kolla föreläsningar via datorn osv. Till kvällen blir det antagligen träning med mamma, sen umgås med hjärtat. Får passa på för på torsdag åker vi till Lofsdalen :D längtar så sjukt mycket!

späckad helg!


Har varit dålig på att skriva här men har haft fullt upp hela helgen! Tentan är avklarad vilket är underbart & den här helgen har verkligen varit helig när man kunnat vara ledig på riktigt!!

På fredagen efter tentan åkte jag hem och firade med en cider, sen hem till A och hade mysfredag med pizza, tv och film.

Jobb på lördag först, middag med några tjejer från klassen :) Sen hem till mig och mötte upp syster och emilie, och avslutade kvällen/natten på s2. Mycket roligt, älskar att min syster är 18 år så vi kan gå ut tillsammans <3 Vi fick skjuts hem av en av Andreas kompisar, väldigt skönt för våra stackars fossingar. Jag och Matilda käkade nudlar och lyssnade på dansband innan vi somnade (y)

Och idag kom vi inte upp ur sängen förens efter tre, skippade frukost och gick ner till grillhouse och käkade god mat. Kusin A kom dit, helt uppskrapad i ansiktet så vi tvingade honom att åka till sjukhuset så jag och syrran följde med han dit och spenderade över en timme där. När jag kom hem igen stod min snygging och dammsög <3 och så hade han köpt grejor så vi gjorde hemmagjord pizza :) Nu ska vi kolla på film och äta godis!

blind for a while


Har haft lite hemma spa och laddat upp för tentan på det viset istället ;) Seg dag idag, inte varit utanför dörren ens. Pluggat en del och fick sällskap av älskling en stund på dagen, tyvärr lyckades klanten göra mig blind på ena ögat så efter det gick de inge bra att läsa, haha.


Imorn blir det tidig uppstigning, strax efter 6 lär jag hasa mig ur sängen. Och A som har sovmorgon till 12 får stå ut med mitt stökande nån timme, för han skulle komma hit och sova efter sin träning, klarar sig inte utan mig ;D och inte jag utan han! Dessutom sover jag godare med han och imorn gäller det att hjärnan är utvilad!


Nu ska jag lägga mig och läsa CHIC som kom idag, har läst alldeles för mycket vårdvetenskap den senaste veckan så nu får det va nog.

vi





Det är torsdag, dagen innan tentan med andra ord, &
dessutom har jag och min älskling varit VI i
1 år & 2 månader!
<3


true fucking blood!!!!!!!


ååååååh TRUE BLOOD är så jävla bra så det finns inte i denna värld! Vill bara att programmet ska fortsätta o fortsätta, orkar inte gå runt och längta till onsdag hela tiden. Men jag tänker inte tjuvkika på nätet för onsdag är min heliga dag och det ska det inte fuskas med ;)

Träningen gick jättebra, var release på nytt pass och det var väl inte lika bra som de förra men. Hemma sen gjorde jag sjukt god mat, färsk spenatpasta & pastasås med bacon - lök - champinjoner - grädde - ost i. Tyvärr hade jag tv och tidning som middagssällskap, fast jag är rätt van med det :p


Nu måste jag sova så jag är pigg imorn, ska ta mig en liten sovmorgon till typ 9 eller så.

skor & plugg


Tentan närmar sig och det är så skönt, vill bara ha den ur världen! Tycker jag pluggar hela tiden men har ingen aning om vad som kommer med av allt man läser så det visar sig. Är så trött på den här kursen så vill bara spy på böckerna och spola ner dom i toaletten!!


Dagen började med lite mamma time på kuppan :) provade skor så vi blev helt svettiga, och fikde såklart! Ska plugga lite lite mer sen kommer mamma och hämtar upp mig, för vi ska träna body balance :) tredje dagen i sträck på svea blir det, älskar när man verkligen känner lust att träna!



De här köpte jag idag, ett par som är lagomt höga enligt mig! Är trött på att krogkvällar blir förstörda på grund av att vissa skor mördar fötterna. Och när jag kom hem hade leopard ballerinorna kommit med posten!


    




piggelin


Min start på dagen, konstigt att jag ändå blir sjuk/förkyld ändå då och då!? :P





Omega 3 - eftersom jag nästan aldrig äter fisk, och omega 3 smörjer hjärnan och gör den smart ;)

Bifiform - gör magen glad.

Vita max - innehåller typ alla vitaminer och mineraler man behöver, bra nu när jag flyttat hemifrån och inte direkt lagar 2 mål riktig mat om dagen som man fick när man bodde hemma.

C-vitamin tablett - för att det är så jäkla gott! Så gott så jag till och med har groggat på det!





Vetegräspulver - innehåller vitaminer, mineraler & antodoxianter som städar rent i kroppen, bra så mycket skit som jag äter i perioder. Smakar precis som det ser ut, avlopp! Det är bara att hålla för näsan och klunka. Dricker det nån gång i veckan.



råplugg


Min hjärna känns helt sprängd och ju mer jag pluggar ju mer krånglar jag till allt känns det som!

Vill bara att det ska bli fredag och tentan är avklarad, så man verkligen kan njuta av en helg för första gången sen man började plugga typ. Fattar inte hur man klarade av grundskolan och gymnasiet, man hade minst ett prov i veckan och oftast fler ändå. Nu klagar jag över att ha ett prov på 10 veckor, iofs är det ju liiite mer att läsa in nu. Hoppas man bara är ovan, för är ju nästan 2 år sedan jag behövde råplugga till prov...

Min lover kom förbi en sväng när jag var som mest trött på plugg, lyste upp min eftermiddag lite. Nu har jag lagt ner allt för dagen och ska bara slappa och vänta på A, hans jävla träningstider alltså. Får sitta och vänta & längta varje kväll.

banan + ägg + kanel


Började dagen med ett easy line pass på svea, svettigt och helt darrig i benen efteråt! Mamma knackade på imorse innan träningen och jag hade inte ens gått upp då, snoozade över en halvtimme men det blir lätt så när A har sovmorgon. Hemma nu har tagit en lång dusch, är så skönt att tvätta håret när jag inte har nått löshår i haha. Enda anledningen att jag skulle kunna skippa att sätta i nytt hår. Sen har jag ätit nå nytt till lunch, banan & kanel omelett! Det låter väldigt mystiskt men det var supergott verkligen. Allt bra fanns i den, bra fett, protein och kolhydrater.

Nu ska jag dricka upp kaffet och sätta fart med plugg! Men känns inte som jag vaknat än - trots träning, dusch & kaffe. Börjar nog med att lägga mig i soffan och läsa i en bok.

dissat


Sitter här nyduschad och luktar gott av min nya smörj, och väntar på min snygging som är på träning! Andreas höll på att skratta ihjäl sig när jag visade vad jag hade köpt idag och han såg trosorna, så därför tog jag såklart på dom nu ;D Den jäveln har börjat dissa en massa jag shoppat, det var skillnad i början när man fick höra att allt jämt var fint. Så man kan ju undra om han var snällare förut och inte vågade säga vad han egentligen tyckte eller om min klädsmak försämrats? :P Kom på nu att mamma tyckte jag liknade ett EMO idag, tack för den! Kanske borde se över min garderob ändå  . . .


Träningen gick iaf grymt bra, först ett core pass & sen ett gympa pass på det = 2 x 30 min. Riktigt svettigt var det! Imorn blir det ett pass på morgonen med mamma :) Tror jag pluggar bättre om jag rivstartar dagen med träning.


157


Hade en jätte trevlig förmiddag med mamma, mormor & båda systrarna :) Var till lager 157, ett bra tag sen jag var där sist. Köpte jeans, svarta slitna för 100 :- !! Ett par trosor och en body butter med mango lukt, så god! Och två askar som jag ska lägga alla små smycken i så dom slipper ligga löst överallt. Så fikade vi såklart innan vi åkte hem igen ;)

Sen har jag pluggat i 2 timmar, mer orkar jag inte i sträck. Och så har jag precis ätit gröt & avokado så nu ska jag packa väskan och gå till svea och köra två pass.

renbäddat


Japp, min säng den är renbäddad och ser så jäkla lockande ut nu :) Ännu mer lockande hade det varit om A hade legat i den men inatt får jag klara mig själv.

Har gjort det jag hade tänkt idag utom att plugga, åh jag får sån panik över det eftersom det är 5 dagar kvar till tentan och jag har inget motivation till att plugga, får hoppas att det är för att det är helg right now och att jag kanske hittar lusten till veckan! Men imorn börjar veckan med en tripp till lager 157 förhoppningsvis :)

puss & godnatt

...


Jag har precis vaknat till på riktigt! Jag och älskling klev inte ur sängen förens ett, så åt vi fruskost och gick och la oss igen när vi såg vilket väder det var! Nu har han åkt hem och jag ska rycka upp mig, tvätta, bädda rent i sängen, gå och handla och plugga.

Helgen har gått alldeles för snabbt, fredagen var mysig med middagen och bion :) Jag och syster hade förstått filmen helt olika och när jag fick höra hennes verision kan den också likaväl stämma :p Sov i gustafs efter den och på lördagen blev det mysfrukost med familjen och en prommis efter det, gick förbi bageriet och köpte fika som vi satt oss ute på altanen hemma och fikade upp. Satt ute säkert en timme och det var så jäkla hett mot väggen!

Och sen så var det jobba resten av lördagen, var iväg på länsdans och det är riktigt kul och känns knapppt som man jobbar. Baby hämtade mig runt tolv inatt på jobbet, hem och kollade film (jag sov) och somnade sen på riktigt runt 3.

friday


Ska på middag hos mormor & morfar nu, brukar alltid va nå gott :) Sen ska jag och syster M på bio och se Shutter Island, den verkar riktigt bra! :) Kul att göra något med henne!

Fick hem de jag beställde från hm idag, allt var perfekt! Bikinin blir riktigt bra till sommarn! :)

Ha en bra fredag!

flower


Mobilen jag beställde för ett tag sen var en riktig besvikelse när den kom till mig,
såg inte ut som på bilden när den kom, var hur plastig som helst och så jävla B
så det kändes som att gå tillbaka 10 år i utvecklingen! Så var in på phonehouse
idag efter jobbet och pratade med dom, och vet ni, jag fick lämna in den och byta
till annan. Den jag tog kostade iofs det dubbla med det var skitsamma då jag byter
mobil sällan. Tog en tjejig och snygg, var trött på svart.







hejdå päls


Puh, jag är helt slut efter att allt pill med håret ikväll. Löshåret är iaf urtaget nu, tar sin lilla tid och jag hinner bli arg både en & två gånger, tur att jag var ensam hemma :P Sen färgade jag håret men gick inge vidare då jag tog en ljusare brun än den jag brukar ha, borde gjort avfärgning först men var för lat för det. Men ska ändå till frissan om drygt en vecka och färga + klippa :) & prova ut färg till nytt löshår, för som vanligt hade mitt egna hår inte växt ett skit på ett halvår så det blir som vanligt att i med nytt hår på en gång!




Efter en maaassssa slit!



inte en centimeter längre sen jag satt i löshåret för 6 månader sen, fattar inte!!


...


Hade föresten världens mysigaste kväll igår! När jag kom hem till älskling hade han lagat sjuukt god mat, potatis gratäng och nått kött inlindat i bacon.  Köttet kan vara kassler eller gris, ko, rådjur, tjäder, älg?? Vi vet inte, och man vet aldrig vad man kan hitta för djur i deras frys haha. Skit samma, gott var det i alla fall :D


Nu sitter jag på jobbet och äter morötter, ägg och kaffe! Japp, bra blandning men nått måste man ju ha att fika och nå roligare hittade jag inte hemma.


Håller tummarna att jag får en ny mobil efter jobbet också!!

torsdag


Sitter på connect och snyggar mig med headsetet på skallen ;D Har den sista uppgiften för denna kurs, sen är det bara tentan kvar nästa vecka och sen är denna kurs done! Den gick så sjukt snabbt ändå fast det såg hopplöst ut i början plus att jag kände mig osäker på om det här verkligen var rätt utbildning för mig, men nu känns det så rätt & så bra! =)

Efter den här diskussionen är slut så ska jag raka vägen till intersport och jobba till kl 18. Sen tror jag att jag ska ta tag i håret ikväll och försöka plocka ur löshåret. Gruvar mig för jag vet hur uuuugly jag kommer se ut utan mitt kära hår . . .

onsdag


Har varit till Falun och tagit spruta, har blivit så jädra känslig på slutet mot sprutor. Som tur är får man alltid färgglada barnplåster på läkarhuset så då känns det ju genast mycket bättre ;) Sen åkte jag tillbaka till Borlänge direkt och mötte upp mamma för att gymma :) skönt skönt, hem och käkade dagens havregrynsgröt och pluggade. Nu är jag klar och ska ta mig en dusch och göra mig klar sen åker jag hem till A ikväll :) Han skulle laga middag, sen kommer jag med godis & chipsen för det är true blood ikväll!!

Fick reda på att jag ska jobba på lördag, till halv ett på natten så mina planer på utgång gick i stöpet på en gång. 3de helgen blir det som jag tar det lugna. Nästa helg SKA jag ut och fira att den stora tentan är gjord!

LOOK HEEEERE!!!!



Det här gjorde jag vid tolv slaget inatt (Andreas bevakade situationen,
men jag kunde faktiskt själv!!) Jag är så effektiv på konstiga tider!
Pappa körde nästan i diket när jag sa vad jag hade lyckats med! :D


tisdag

Varit hos mormor och morfar halva dagen och blivit bortskämd med mat och efterrätt :) är så mysigt att vara med dom, är rätt skönt på vintrarna att ha dem hemma i stan. Sen blev det en sväng på kuppan för att lämna tillbaka min mixer jag fick i julklapp som fräste och rykte och luktade bränt. Med mig hem fick det istället bli en spetsklänning, en tshirt, strumpbyxor och solglasögon :)

Nu ska jag och baby lägga oss i sängen och kolla på håkans bar som de aldrig blev nått av igår.

puss & godnatt




Hollywood


Haft en skön dag som har spenderats med Emilie, var duktiga och satt fart med pluggandet på en gång och vi smarthjärnor blev klara snabbt ;) åt mat coh pratade massa! Sen gick vi runt älven, tror vi gick över en timme och med vikterna runt benen såklart, träningsvärk hej imorgon!

Nu ska jag kolla på hollywoodfruar! Sen lägga mig i sängen med datorn och kolla på Håkans bar som jag helt glömde bort att de hade premiär idag...

glad måndag


Ska ha en hel dag med min fina vän emilie idag :) måste tyvärr börja med plugg, men sen ska vi snacka massa skit, äta lunch & ta en prommis runt älven i det fina vädret!


Senare ikväll ska jag och mamma träna body balance, bra dag! :)

PUSS!

shopping


Klickade hem lite från HM precis. En ny bikini, det måste man få köpa varje år, och nu känns det ju extra roligt när man ska utomlands i sommar också :) Sen blev det ett par ballerina skor, en kofta & ett skärp. Älskar HM, men farligt när det kommit in nå snyggt varje gång man kikar in . . .

sunstation


Kom på att jag skulle gå och sola men orkade inte klä på mig ordentligt, så med långfillingar, bh lös, tröja ut och in samt barfota i uggs gick jag iväg. Tur att solariet ligger runt hörnet. Tänk om någon skulle fått för sig att våldta mig, den hade ju fått sig ett gott skratt när den såg min klädsel!!

Bifiform



Bara hunnit används dessa drygt en vecka men det känns som att dom hjälper, vet inte om jag bara inbillar mig. Men dom håller magen platt och inte haft ont i magen sen jag började äta de små goda pillren. Finns på apoteket!


mello


Vi hade förresten en skön kväll i leksand igår, Niklas hade gjort mat åt mig & jossan tills vi kom! Thilda ville inte sova igår och glad var jag för det så jag fick träffa henne :D Besvikelse att inte Salem vann mello bara!

ballar av stål


Andra söndagen på raken jag vaknade pigg, det måste det bli en ändring på ;) Gick ut och gick i det fina vädret, 1 timme med vikterna runt benen känns rätt bra! Den här veckan har jag vart riktigt duktig med 3 gånger på svea & 2 prommisar med vikterna.

Sket i att laga mat idag och spar det tills imorn när emilie kommer på besök :) Nu blir det myskväll ensam här hemma, lugnt och skönt, inge tjat, inge gnäll, godis och bra på tv. Ballar av stål tänker jag inte missa!!

PUSS!


lördag


Glad man blir av att vakna och solen skiner, då känns det mer okej när man ska upp på en lördag för att jobba. Och jobba det har jag gjort, och efter det gick jag raka spåret till svea och gymmade, på en lördag - väldigt sällsynt händelse.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv sju, för då ska jag åka med Josefine upp till leksand och hälsa på henne, Nike och lilla Thilda :D  umgås med dom och kolla melodifestivalen! Andreas är redan där uppe för han har varit barnvakt, och det hade gått jättebra så nu tjatar han om att han också vill ha barn ;) Så med andra ord blir det inge krogen för mig ikväll, och följer jag inte med Emilie ut nästa lördag tänker hon dra med mig ut i koppel!!!


Hoppas ni får en mysig lördag!

ECLIPSE


Kollade precis på trailern till tredje filmen i twilight serien; eclipse! Man kan ju inte annat än längta, och längta får man göra ända till sommarn. Jag gillade eclipse bäst av böckerna så hoppas även filmen håller de måttet och inte gör mig besviken, trailern var ju lite mesig och sa inte så mycket direkt.





friday night


Vi har precis kollat klart på 'luftslotten som sprängdes' och den var superbra! Blev besviken på 2an, men 1an & 3an har verkligen varit grymma! Såklart köpte vi även godis så har haft en skön kväll hemma, det var A som lagade mat och diskade så jag har inte gjort ett handtag idag. Imorn ska jag jobba till två, så därför känns det inte som riktig helg för mig än. Så är jag kluven om jag ska gå ut imorn kväll eller ta det lugnt hemma med melodifestivalen? Ibland önskar jag bara att någon kunde bestämma allt åt mig. Och imorgon ska Andreas vara barnvakt åt hans brorsbarn som är 10 månader, det hade jag fått vara om jag inte hade jobbat, sååå typsikt. Älskar den söta lilla skruttan :)



natti


Nu ska jag krypa ner alldeles ensam här i gustafs, var tydligen inge populär bland syrrorna idag - ingen som ville att jag skulle sova över hos dom i deras rum haha. Jaja, imorn får jag liiite sovmorgon, ska till läkarhuset och de ska läsa av ett test som de satt i armen på mig i tisdags. Har inte hänt nånting med det så antar att jag är frisk, men lilla söta emilie däremot, hennes arm hade det hänt grejor men så henne får man väl hälsa på på bårhuset :P Sen blir det lite plugga med gruppen innan man får ta en skööön helg, ser fram emot den som tusan.

godnatt på er!

RESA BOKAD!!


Jag är så glaaaaad, för vi har precis bokat resa till TURKIET till sommarn! Den 12/6 åker jag och min underbara familj till marmaris och checkar in på Candan beach, som ni hör på namnet är det väldigt nära stranden, närmare 25 sköna metrar. Jag har varit där en gång men inte resten av familjen, och jag gillade det super mycket så hoppas även dom kommer att göra det :) Det kommer bli så mysigt, perfekt att börja 'sommarlovet' med en charter så man är laddad för jobb resten av sommaren.

Tack mamma & pappa <3 kul att ni vill ha mig med fast jag inte bor hemma, hehe. Jag älskar er mest i världen <3





. . .


Vi skulle egentligen åkt långfärds skridskor med jobbet på lördag men det blev inställt nu när det har kommit varmare väder till oss, så nu hatar jag att det börjar bli vår, för jag ville åka skrillor! Så nu har jag en helg där bara 4 timmars jobb står inskrivet än så länge, får se vad man fyller ut resten av helgen med. Kan bli utgång men är förbannat sugen på att ha en chill helg med allt vad det innebär. Svårt svårt . . .

Har fått schema till nästa kurs nu, kan man planera sitt liv lite. En stockholms tripp med emilie blir det första att boka!

Ska ut och jobba de 3 sista timmarna nu.

torsdag


Hade en jätte mysig onsdag igår! <3 Åkte hem till Andreas och han kockade, skönt för mig att slippa och hur gott som helst blev det :) Sen kollade vi på tv i hans föräldrars sköna säng, med godis och chips såklart! Och true blood är så sjukt sjukt bra, man vill aldrig att programmet ska ta slut.

Nu har jag hunnit plugga en del, och ska gå ner till intersport och jobba strax. Fick reda på det imorse och det passade ju bra med jobb idag, synd bara att jag fick stryka planerna att träna med mamma och äta lunch hos mormor & morfar, men det får flyttas fram. Jobbar till klockan 18, sen åker jag hem till gustafs och umgås med min söta familj!

PUSS!

Dating in the dark


Är ett rätt sjukt program egentligen, lite vuxen mobbing typ. Fast å andra sidan, vem anmäler sig till ett sånt program? De flesta bryr sig mest om insidan ändå och det programmet bevisar det verkligen. Fast det är ändå rätt underhållade att kolla på. Pratade i tele med pappa om det och han skulle gilla det haha, nu när hans favvo programm paradise hotel är slut måste han ju hitta nått nytt att kolla på ;) <3

Nu sitter jag och blir killad på ryggen av min älskling samtidigt som jag kollar runt på datorn. Snart blir det sängen, har inte vart en så värst händelserik dag så har inte så mycket intressant att berätta! Imorn har vi en skapligt stor redovisning av folkhälsa, men det fixar vi fint, emilie, amanda & jag! :) Onsdag är en bra dag, då är Andreas ledig från träning och vi hinner umgås! Plus att true blood dragit igång igen och det gillas från våran sida!

Puss & godnatt

Core


Fick ju som sagt åka in till Falun idag bara för att ta en tuberkulos test på läkarhuset. Sjuksköterskan varnade att det skulle göra ont och då jävlar borde det göra ont tänkte jag och la mig gråtfärdig på britsen och kollade åt ett annat håll. Och ont gjorde det, hon skulle lirka in nålen precis under huden i armen men absolut inte ner i muskeln, aj aj. Men det gick över på 5 minuter så jag åkte tillbaka till Borlänge och gick ner till svea och körde ett core pass, så sjukt jobbigt det passet är!


...


Träningen gick bra, passet är så skönt! Ska dit imorn igen om jag inte är för skadad efter läkarbesöket imornbitti. Tråkigt att gå upp tidigt och in till Falun bara för det. När jag kom hem från träningen luktade det lax i lägenheten så inåt helvete, det är nackdelen med fisk. Höll på att spy rakt ut men nu har jag vant mig, luktar väl likadant själv nu.

Nu ska jag kolla på Hollywood fruar!

hårbestyr!

. . . . .

Att ha hår på huvudet kan ibland vara så jädra jobbigt, när det kommer till att man måste göra något åt det! Just nu måste jag ta ur löshåret som suttit där i nästan 6 månader, då kan ni ju tänka er hur långt ner fästena har glidit! Och att ta ur håret är fruktansvärt drygt :p Sen måste jag boka ny tid för att sätta i nytt hår såklart! Och även klippa mig och färga på något vis, och där kom det jobbigaste. Om jag ska fortsätta vara mörkbrun or not, trivs sjukt bra i det och kommer aldrig att bli blond igen, men kanske man borde bli något ljusare brun och i med lite ljusa slingor? Skönt till sommaren att va lite ljusare så man slipper färga det stup i kvarten. Har gått runt med samma hårfärg över 1 år så nu lär det bli någon ändring, och vad det blir återstår att se.



...


Nu ska jag för en gångs skull laga fisk! Lax, potatis och örtsås blire. Tråkigt nog får jag inge middagssällskap, andreas och jag tränar helt olika tider idag och känner inte för att vänta med kvällsmat tills nio ikväll.


Sen ska jag och mamma på Body Balance på svea :)

deadline






Jag och baby hyrde bland annat denna film i helgen, en thriller med Brittany Murphy. Och den var riktigt bra, första 'skräck' filmen på länge som inte gjorde en besviken, utan mest riktigt jävla rädd, så som man vill ha det! Den var så läskig så det inte är konstigt att Brittany tog självmord strax efter att filmen gjordes! Nejdå inte skoja om sånna allvarliga grejor.


måndag


Pluggat med gruppen 4 timmar imorse, och nu sitter jag hemma och pluggar inför första tentan som närmar sig med stora steg! Och direkt tentan är skriven drar nästa kurs igång; anatomi och fysiologi. Den värsta och jobbigaste kursen har jag hört. Jaja det visar sig, har precis beställt hem boken till den kursen, gick på runt 700 fina kronor, fy fan äckel dyra böcker!! Tänk hur många tröjor man skulle kunna få för 700 kr? Sorgligt, men som lärarna säger, man får se det som en investering, well well får försöka printa in det i huvudet!


     


söndag


Oj va tiden har gått snabbt sen jag sist skrev nått här, en hel helg har rullat förbi! En helg som har varit ganska så lugn. I fredags efter jag pluggat med gruppen åkte jag upp till insjön med mamma och pappa, hittade inget annat förutom lite bra att ha på classe ohlson. Fikade och hade mysigt med dom :) Sen följde jag med till gustafs, och fick jättegod mat. På lördag morgon ringde det och jag fick åka och jobba på en gruppbostad, 10-21. Hemma igen på kvällningen hade Andreas gjort egen pizza åt oss, skitgod! :) Så hyrde vi film och köpte 1 kg godis! Somnade redan efter en film så idag har vi 2 stycken kvar att se plus massa godis att äta upp, skön söndag!

...



Skolan hela dagen med en för engångs skull intressant föreläsning! Sen har jag vart på kuppan och bytt en tröja, bäddat rent och fixat lite hemma ... OCH vet ni? JAG jag bytt dammsugspåse helt själv :D öööjj, sist fick pappa komma hit och hjälpa mig men idag lyckdes jag först köpa rätt påsar sen lyckas montera dit en ny! Kände mig så himla manlig!! Jäklar vad den sög nu alltså, blev ju till o med rent på golvet (y)


Nu ska jag dricka te och kolla på Uptown girls på 3an, skönt med lite godnatt film för sen äre uppstigning 7 imornbitti! Uuuh, tidiga mornar passar verkligen inte mig.

torsdag



Hade en jätte mysig kväll i gustafs igår med supergod mat, fika, godis, chips, andreas, mamma, pappa <3 så tv och säsongs premiären av true blood :)


Nu är det skola för hela slanten till kl 16. Åkte buss ända från gustafs till falun imorse, som på gamla gymnasietiden. Nostalgi att stå där i gustafs opch vänta på bussen som idag precis som alltid förr var to late :P


ha en bra dag allihop!
PUSS

onsdag


Godmorgon! :)

Eller jag har varit uppe sen 8 faktiskt, haft seminarie (diskussion) via nätet idag. Händer då och då eftersom det är en kombinerad campus/distansutbildning jag läser. Inte det roligaste att sitta framför en webcam med morgonfrilla och tröttis ögon :p Och med headsetet på sig känner man sig som världens lilla spelnörd haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen laga lunch, omelett tror jag det blir. Sen ska vi basgruppen plugga lite nere på bibblan, och till kvällen ska jag och andreas hem till mina föräldrar och umgås :) Sover kvar där också, har en himla massa rum att välja att sova i ikväll eftersom båda mina syrror är borta (y) Slipper jag och A brottas i en 90 säng.


Känner mig så jävla POSITIV idag, hoppas det håller i sig! Sov som en gudinna inatt och förkylningen verkar ha släppt lite dessutom!

. . .


Sitter och kollar på Dating in the dark, hade premiär idag på 5an och det är riktigt roligt! Och snart kommer min älskii pälski hit, å va jag ska pussa på han! Har varit världens ensamaste idag, som tur var ringde Emilie när jag satt och käkade så då hade jag henne att prata med som middagskompis :p


Hör på det här; Har skurit upp blomkål och morötter som vi ska dippa sen som omväxling för allt flott vi äter, kanske är bättre för min förkylning än chips? Men blomkålsfan var dyrare än godis så nästa gång blire nog karamellkungen igen hah ;D

stöööörd!


Jag tror jag haft för långsamt idag alltså, för nu sitter jag och stör mig på typ allting jag läser på datorn. Det som gör mig mest förbannad är när unga bloggtjejer (runt 16 år) får frågor av sina läsare som typ "ååh hur kan du ha så smal och fin kropp, tränar du mycket..?" och bla bla bla. Svaren på frågorna är typ "jag äter bara en gång om dagen, men är naturligt smal också" Snälla när man är så ung kan man inte komma med nå jävla bantnings eller träningstips för kroppen har överhuvudtaget inte växt klart. De flesta i den ålderna är väl ganska smala och utan former. Väx i trosorna först för fan och kom tillbaka om några år och sluta lek nått ni inte är!

tisdag


Inge piggare idag, såå dryyygt! Började dagen ändå med att dammsuga och diska de enorma berget för känner mig fan sjukare när det är stökigt hemma också! Sen har jag skrivit ihop lite till seminariet vi har imorgon. Så nu ska jag bara vila upp mig resten av dagen. Skulle egentligen haft en Johanna & mamma dag men de får bli på eftermiddagen imorn istället :)


Har inte så mycket kul att komma med, hörs kanske senare!

sweet



Kolla vad älskling hade köpt till mig när han kom hit, han tycker jag ska bli pigg :)

LOVE YOU <3


mina hårfavoriter!

 





Schampoo & Balsam - TRESemmé.
Inpackning - Crush
Värmespray - TRESemmé
Volume master -  Björn Axén
Plattång - GAMA
Glansdroppar - Scandinavian formula




måndag


Har tvättat mitt lort hår och målat naglarna i ett försök att känna mig lite friskare, men tror jag misslyckades! Blir så less på mitt kassa imunförsvar, vet inte vad jag gör för fel. Andreas kom hit för en stund sen och sötnosen hade lagat mat som han hade med åt mig, supergott! <3 Så skönt att slippa laga mat, är inte de första man lägger energin på när man är sjuk direkt. Sen drog han på träning så nu sitter jag och längtar igen ;)

Och på tal om längtan så är en längtan snart över iaf, för på onsdag börjar true blood igen :D


:@


Nu orkar jag inte vara förbannad längre så beställde precis en ny mobil, sket i vilken bara jag kan få iväg ett fucking sms utan att behöva skicka det x antal gånger! Det fick iaf bli den här; liknar den jag har nu för den gillar jag (på den tiden den funkade normalt) + att den va billig + att den här nya verkade enkel så som jag vill ha det!





sjukling


Jag är sjuuk, och det är jätte trist när jag har saker jag måste göra. Så himla hängig med feber, snuvig, ont i halsen, fryser, svettas, fryser, svettas ... Ska bädda ner mig igen nu, och vänta på Andreas - tur att jag har världens bästa pojkvän som tar hand om mig <3 Skulle egentligen hem till gustafs idag men det får nog vänta någon dag, måste ju hem och vara lite ensambarn nu när mina syrror är i fjällen. Är jäkligt avundsjuk på dom, vill också åka snowboard och skoter en vecka!!





<3

RSS 2.0