onsdag


Nyss hemkommen från jobbet! Ska hoppa in i duschen nu o fixa nått att käka, sen hoppas jag på att få dricka någon öl på balkongen senare =) Igår när jag & A hade lagt oss bankade de på balkongen och där stod en glad wikman som ville dricka öl med oss, så det var bara att klä på sig och gå ut, men trevligt var det!!

Längtar tills imorn, då sticker jag och andreas iväg från stan, till hans sommarstuga i hälsingland! Ska köpa med oss så jävla mycket mat (godis, chips, cola - viktigaste!!) och hyra en jädra massa filmer och bara chilla där uppe tills på söpndag! Ska bli så skönt att slippa se allt festival folk, ångrar mig inte ett dugg att jag skippade p&l.

=)


Haft en bra dag som började med att fixa och fylla på nagelförlängningen, efter det till SVEA och tränade skiten ur mig, nästan. Hade oväntat bra kondition trots att jag tränat så dåligt! Av olika anledningar har jag tappat massa kilon den senaste månaden, hade jag tränat bort de kilona hade jag blivit glad när folk påpekat att jag blivit smalare, men nu så blir jag inte ett dugg glad över de då jag inte direkt sattsat på att gå ned i vikt. Och trots att jag väger mindre än någonsin så känns kroppen sämre än någonsin.. har tränat dåligt, ätit dåligt, druckit för mycket alkohol och rökt för mycket på slutet. Så fuck vikten, det viktigaste är hur kroppen känns inuti och utanpå! Att jag inte tränat så mycket kan jag ta då jag inte haft nån lust att träna helt enkelt, men på de andra punkterna ska jag försöka bättra mig!

Efter träningen så var jag & A barnvakt åt sötaste Tilda =) Åt glass och myste! Nu ska jag strax cykla mot sommarens första arbetspass, mjukstart med 4 timmar!


lovely midsommar!


Haft en perfekt midsommar helg!
Sommarstugan med släkten + Andreas, lugnt och mysigt med majstång, sill, jordgubbstårta osv... Och igår blev det klassiska dalen, med förfest hos amanda en stund och sen finnäs. Mycket trevlig kväll, och kul folk jag inte träffat på år o dar! Baby hämtde oss och såklart blev det stopp i korv på statoil innan sängen ;) Idag sov vi ut och klev upp runt 1, frukost på balkongen och mer än så har jag inte hunnit med idag! Nå bilder dyker säkert upp senare, har inte haft min egen kamera med nått så..

tisdag


Haft en skön dag som började med sovmorgon, sen kom en gubbe hit och lagade mitt kylskåp som pajjade igår, tur att jag varit borta en vecka så kylskåpet var skapligt tomt när de gick sönder.. Sen cyklade jag iväg på personal möte inför somarjobbet, gruppbostaden - där jag även var förra sommaren. Blev halvt ihjäl kramad, känns fins att vara så efterläntad och sommaren där kommer bli toppen! Jobbar nästan bara nätter vilket är det bästa tycker jag. Efter mötet hade jag absout inget att göra så det blev kupolen, hittade som vanligt massa grejor, plus att jag var där igår och köpte en klänning. Nu får det fan vara köpstopp ett tag! :P

Ska gå o göra det tråkigaste som finns nu, tvätta håret!


social!


Idag har jag varit riktigt social och sett till att träffat lite vänner =) Började med Emilie o en sväng på kupolen dit kusin Alex också kom, blev mat/fika på donken ute i solen och massa ta-igen-snack! Sen kom mamma hem till mig och vi åt och pratade innan vi stack ner till svea för träning, hur skönt att träna lite efter en fetto semester vecka!? Hem igen och umgås med Andreas, käkade jordgubbar, sjukt gott!  =) Sen kom Anders förbi en sväng och snackade lite skit, och lämnade beck - levande begravd filmen hos mig, hoppas den är bra!! Men nu är klockan mycket och jag ska hopppa i säng, det tar på krafterna att vara så här social på en o samma dag haha ;D Imorn blir det personalmöte inför sommarjobbet, kul att träffa mina goa arbetskompisar där igen!

GODNATT!

marmaris :)


Hemma igen tråkigt nog efter en underbar vecka med familjen i fina marmaris :) gillar verkligen det stället, skönt att ha nära till både strand o stad och slippa åka taxi överallt. Har varit super hett, aldrig varit med om nå varmare tror jag, inte ens i Thailand. Har varit mellan 40 - 50 grader hela veckan så det har knappt gått att ligga i solen. Blev en båttur en dag, då svalkade det liiite skönare och en dag på vattenland så Lina fick bli nöjd ;D åkte hela familjen o härjade o de slutade med massa skrubbsår, så kul hade vi. Annars har vi legat på stranden o njutit på dagarna och ätit gott och strosat runt på stan på kvällarna, precis som semester ska vara :) Shoppade en del - bla väska, linne, smycken & 2 par converse - ett par vita låga och ett par höga blåa, dom vita såg riktigt bra ut. Sen så var vi till en frisör och fick ögonbrynen "trådade" det är nån ny metod som jag inte ens vet om finns i Sverige, ska ha samma effekt som vaxning, blev riktigt bra!

Tur nu att man kommer hem till sommar i alla fall, då känns det lite bättre! Bara att hålla tummarna på att det blir en solig midsommar nu också!

 


=)


Har spenderat kvällen med min fina vän Emilie :) Först på balkongen med lm och godis, sen en sväng till donken haha. Massa skitsnack att snacka ikapp, för nu ses vi inte på en vecka..

Jag tror jag har packat klart faktiskt! Ska lägga mig med boken nu, måste upp rätt tidigt imorn för vet inte alls va jag ska ha på mig på studentfirandet.

=)


känner mig ganska färdig packad, gick fort idag, och passet hittade jag på på en gång (y) har försökt banta ner packningen, speciellt på skor, och jag lyckades rätt bra.

snart kommer emilie hit, balkongmys med massa skitsnack nu när vi inte ses på en vecka..

har laddat in med massa ny, bra musik i ipod och mobil!
jag är redo, nu åker vi! =D

pepp när hjärtat börjar tala istället för hjärnan...



"Under tiden du skriker åt din kvinna, finns det en man som gärna skulle vilja viska fina saker i hennes öra. Under tiden du förnedrar och förolämpar din kvinna, finns en man som skulle göra allt för henne. När du våldför dig på din kvinna finns en man som gärna vill älska med henne, när du får din kvinna att gråta, finns det en man som skulle göra allt för att se henne le."


=)


Jag vette fan hur jag mår idag alltså, haha men jäkligt kul hade vi igår iaf :D Firade mamma i gustafs med god mat och hela släkten, sen åkte jag & syrran hem till mig och lämnade bil och bytte kläder. En förfest - skrubben - flamingo ;P Hämtning imorse av en snällis, hem till lägenhet och ut på balkongen med kusin, sololja + C-vitamin, sen mådde vi lite bättre och åkte o käkade plug shoppade lite i Falun. Japp, det var mina senaste timmar det.

Nu har jag städat lägenheten och packat de mesta inför resan =) ska lägga in nya låtar i ipod & komma ihåg att ladda upp alla elektriska prylar. Gud, jag kan inte fatta att jag sitter på ett plan om 2 dagar påväg till ett varmt och grymt land med min fina familj! <3

=)


Jag har fått urinvägsinfektion, buuuuuu! :( inför turkiet o allt, ska försöka dricka bort det idag annars måste jag ha penecillin!!!! En sak som iaf är positiv idag är att min granne ovanpå håller på och flyttar ut, skööönt, kan hon och hennes icke svenska pojkvän flytta nån annan stanns och bråka, skrika & störa någon annan istället för mig!

Ska hem till gustafs om ett tag, fira mamma med hela släkten =) Sen blir de ut på lite kul ikväll, borde kanske ligga hemma och bli frisk, men nej.

=)


Haft en bra dag, allt går framåt och varje dag ser ljusare ut =) Fick reda på ett provresultat igår och jag klarade mig bra, kan pusta ut helt ut nu och inte tänka på plugg på nästan 3 månader.

Spenderade eftermiddagen på kupolen med Emilie, hittade 3 linnen & en klänning + studentpresent till en fin vän som jag ska hem till på fredag och fira  :) nu jag har seriöst shoppat en hel garderob till turkiet, konstigt nog har jag aldrig nå kläder att ha på mig när jag ska ut!?

Emilie hängde med till mig efter kuppan så jag fick lite sällskap, sen har jag rensat garderoben på riktigt och tagit bort allt jag inte användt på ett år typ, ska se om min moster kan ha nått av det! Tråkigt att sitta ensam i soffan med tvn som sällskap nu bara, har vant mig med sällis de senaste dagarna.. Men ska svepa i mig te, ta en dusch och lägga mig i sängen och läsa min bra bok nu! :)

=)


Varit och förlängt naglarna, så skönt att slippa fixa med dom på ett tag, jag är så slö med de! Ska strax möta upp Emilie för kupolen, hon får skynda sig för min mage kurrar ;P

el choco


Träningen gick grymt bra, var sjukt svettig och slut i kroppen - bästa känslan som finns.
Har setat och kollat på en jävla massa tv med trevligt sällskap resten av kvällen.
Nu ska jag lägga mig och läsa en bok, trodde aldrig jag skulle vilja läsa en bok efter allt plugg,
men började i en idag och den var så bra;

 


=)


Låten nedan har spelats ett antal gånger, jag är klar och ska ner på stan och umgås med mamma lite =) Emilie försov sig så det blev inge kuppan idag, så de får bli imorn istället! Senare idag blir det träning med anna, så skönt! 2 pass ska vi köra, har ju 5 dagar på mig innan jag ska visa upp mig på beachen ;) 5 dagar tills jag befinner mig i turkiet, hur underbart? fy fan har aldrig längtat utomlands så mycket tror jag.

!!



K'naan - Wavin' Flag


<3


=)


Haft en toppen helg! Lärt känna en ny och mycke trevlig människa, firat mammas födelsedag, firat albins födelsedag & gått på krogen =)

Igår käkade vi familjen mat i säter som sagt och åkte till gustafs och mötte upp Emilie. Tillbaka till säter och hem till albin, var en trevlig förfest. Mot borlänge och parkera Matildas bil och hon kunde äntligen börja dricka, ner på stan och upptäcker att s2 är stängt. Fick bli bolanche istället och det var riktigt bra =) Till donken efter det, hem till mig o sov och vaknade klockan tre. Donken en gång till ;P haha och nu håller jag på och fixar hemma här, ser ut som en rövarkula!! Hade så mycket tvätt så det var fullt i tvättkorgen så jag hade börjat ösa in tvätt i garderoben. Men nu börjar det minska..

GRATTIS!


grattis till min fina mamma som fyller 47 år idag! =) JAG ÄLSKAR DIG.




:):):):):)


Haft en toppen skön dag och solat hemma i gustafs. Var även en gullig dotter och rensade massa ogräs, mina trädgårs ointresserade föräldrar hade gått för långt så var tvungen att styra upp lite ;P Dagen kommer fortsätta vara bra, ska till säter och käka med familjen och fira mammas födelsedag! Sen bär det av till borlänge och S2. Fira lovet på riktigt när man är ledig imorn! Kanske födelsedags partaj i säter som förfest, eller tjejförfest i borlänge..

PUSS

=)


Haft en jättebra dag, efter tentan skyndade jag mig att städa ihop lite snabbt (viktigt när mormor kommer så hon inte tycker jag är en slarver). Sen kom mormor och hämtade upp mig och vi bestämde oss för att åka till mellsta och gå en promenad där, och gud vad mysigt det var =) Gick i elljus spåren och ner till älven genom ett naturreservat och hittade till och med tillbaka till bilen! Sen åkte vi hem till mig, lagade lunch som vi åt ute på balkongen, fikade och pratade massor, älskar min söta mormor <3

Efteråt kom en herre med glass så jag flyttade fram plugget ännu mer, men till slut när jag väl satt mig med böcker och alla papper gick det prima. Får gå upp imorn och läsa på lite till kanske, får hoppas på att solen skiner så jag kan sitta hela förmiddagen på balkongen =)

mormor! <3


Efter lärar slarv var jag tvungen att göra mitt livs första omprov idag. Sen visade det sig att mina poäng på grundprovet visst hade räckt till för dom hade ändrat G gränsen så nu har jag gjort ett prov i onödan :p jaja, lite klokare nu då. Sista provet imorn nu, inte pluggat så värst mycket än, men det hinns med ikväll och sen är inte tentan förens 13 imorn så hinner plugga innan det också.

Snart kommer min mormor hit, vi ska ut och gå en stund =) Sen hem till mig och jag ska fixa lunch, det är hon värd efter alla gånger hon bjudit mig på mat min söta mormis! <3 

RSS 2.0