balkongfint!



Flängt runt i stan och shoppat grejor till balkongen idag. Hittade möbler & matta, blev fin fint! Och köpte till och med blommor som jag har planterat, vuxet! Nuförtiden har man sol på balkongen exakt hela dagarna, så himla najs! =)



Nu väntas en jobbhelg, skrubben fredag & lördag!


bra jäkla helg!


Oj oj, blir inte mycket skrivet här inte . . .

Har haft världens super skönaste påskhelg! =) började med lite jobba, kaos med sjuukt mycket folk!! Sen åkte jag och baby upp till Leksand för att kolla på bil, blev helt kära i bilen så vi slog till på en gång! Jag var snällis och lät Jonas ta jungfru-färden hem ;) Sjukt underbart att äntligen ha bil! När vi nu hade en bil så tänkte vi absolut inte stanna i Borlänge över helgen . . Så vi åkte neråt och bodde i Jonas farfars lägenhet i Märsta från fredagen tills igår! Var in en sväng till huvudstaden i lördags, kikade runt, shoppade, käkade och hade det fint i solen =) Sen blev det bio på heron city på kvällen, scary movie 4 - INTE såå bra va . . men de va en häftig bio så kul att ha varit där, 5e våningen, 18 biosalar & 250 platser per sal, lite skillnad mot hemma! Sen har vi bara sovit uuut, slappat i solen, kollat filmer, ätit gott osv. Jonas har skämt bort mig med god mat och frukost heela helgen, lyxigt!

Bra helg helt enkelt! Och bilen gick prima, så jäkla nöjda!


   <3


Och idag hörrni så överträffade jag verkligen mig själv! Kunde inte somna om när J hade gått, så jag klev ur sängen innan 7, på med träningskläder och ut och promenerade 1,5 timme! Man kan om man vill.

Nu ska jag plugga på lite, sen till mormor & morfar och bli bjuden på lunch! =) Sen och fixa naglarna, najs!

torsdag


Uppe rätt tidigt för att ha jobbat igår, imponerande! Mycket folk igår som var ut och firade in långledigheten :) Själv jobbar jag ikväll/inatt igen, men sen har jag ledigt i 4 dagar. Åker nog iväg på äventyr med älskling de dagarna, antagligen ut på äventyr idag också. Jag håller alla tummar och tår att det känns bra!! För jag vill
vill vill!



Mår så jävla bra nu! Min fina Jonas och älskade familj alltså ♥


wonderful!



Jag ääääääääääälskar det här vädret! Efter rollspel (!!!) i skolan fick vi sluta mycket tidigare! Åkte hem, syrran kom hit och sen har vi setat ute på balkongen och fikat kladdkaka och tjattrat i några timmar! =)

Ska tvätta klart, sen prommis med min snygging!


03:25


Hemkommen från jobb alldeles nyss. Att jobba med människor är det bästa som finns, tiden går så fort. Skulle aldrig klara av ett stillasittande jobb utan folk omkring mig. Icke trött som vanligt nu så sitter uppe och äter mackor och dricker te!

Annars har jag äääntligen träffat fina Camilla idag :) så efterlängtat! Fika och prat på wayne's, shoppingrunda och sen hem till mig och satte oss på balkongen och hade det gött i solen, inte en dugg kallt. Första dagen jag gått i skinnjacka utan att ens frysa lite, underbart!



Försöka sova nu kanske?

...


Uppe och häckar fast jag borde sova.. men som vanligt när jag måste sova utan min snygga pojkvän går jag aldrig och lägger mig, sängen är såå tråkig utan han i den!


Vart en sväng och hejat på mormor & morfar :) morfar åker till spanien imorgon, jag vill också! Sen var jag och handlade, alla möjliga vitamintillskott, mineraler och en jävla massa grönsaker och frukt.. Var nog de första grönsakerna jag handlade hem till de här hushållet.. jag hatar grönsaker! Men var och kollade vitamin/mineral halterna i kroppen igår och jag hade brist på en himla massa, inte konstigt att jag är förkyld typ året unt och trött som ett as jämt. Att träna regelbundet, dricka alkohol nån/några gånger i veckan och aldrig äta frukt & grönt är ingen kombination kroppen gillar. Jag gick friskvårdslinjen på gymnasiet, pluggar till sjuksköterska nu, läst massa kurser om kroppen/hälsa/kost/sjukdomar, tränat hela mitt liv och vet alltså precis vad som är bra och inte bra, så sköter jag ändå inte min kropp på bästa sätt. Men nu ska de bli ändring, ska knapra tillskotten i alla fall, för att äta grönsaker kommer hålla i sig i kanske 3 dagar? Hoppas jag blir piggare! Så till kvällsmat idag blev det räksallad med spenat, ärtskidor, tomat, champinjoner, oliver, avokado, morötter & feta ost. Gott? Inte speciellt upphetsande, som en klasskompis kommenterade sin matlåda idag! Räkorna och feta osten isåfall, allt som inte var grönsaker med andra ord ;) Pommes, kött och bea är godare om man säger så.

:)


Dålig uppdatering, som vanligt när det varit helg.. Men den har varit superbraaa! Efter jobbet i lördags drog jag vägen hem till Fredrik som fyllde 20 år :) Ett gäng hade samlats där och vi skulle vidare på överraskningsäventyr för 20 åringen! Mot ICE! Började med lasergame, sjuukt skoj, alla tog det på blodigt allvar och fula ord haglade så fort nån blev träffad haha. Var svettigast i världen när det var klart! Hopp i jacuzzin efteråt med gott dricka i handen! :) svettig aktivitet + bastu + jacuzzi + alkohol = fin blandning det. Så jäkla trevligt, bubblade på ett tag innan vi satte oss och käkade tacobuffé. Sen hem till fredrik & emilie för lite mer festa innan stan! Upplockade av limousine, say no more haha - folköl, vätskepause och striptease räcker!! Galet lyckad kväll =)

Söndagen spenderades i soffan och sängen, hemkörning av pizza .. ja som söndagarna brukar se ut ungefär.




Sen va den helgen slut och tillbaka till verkligenheten. Ny kurs startade igår, den sista innan lovet och alltså 10 veckor kvar att kriga på nu 'bara'.

:)


Sitter på jobbet och käkar lite, goda goda maten vi lagade igår! Pasta med lax, champinjoner och lök tillsammans med massa ostsås! Jobbet gick fint igår, mycket folk! Ångest när man kom hem kl 3 inatt och klockan sen står på 08.30 nä man ska upp till nästa jobb.. Men snart har jag jobbat mitt för den här helgen :) Ska direkt på äventyr när jag slutat jobbet! :D

fredag


Godmorgon!

Så jädra skönt att sova ut, och eftersom jag jobbar kväll/natt så kunde jag sova med gott samvete :) Baby kom hem och härjade lite en sväng, vill ju ha han hemma med mig idag, är ju riktigt film & mys väder.. Sen ringde syran och berättade att hon fått jobb på bolanche/s2, grattis grattis! :-D Så efter det gav jag upp sovandet. Så vad ska man hitta på idag då? Börjar jobba åtta ikväll på the skrubb, några som ska ut och parta? Gör det, kom in och hälsa på mig! :)

Ska i alla fall ta tag i och packa allt inför morgondagens äventyr! Längtar såå, kommer bli superskoj! :) Kan inte säga vad det är än, för det är en överraskning för en viss person! Eftersom jag jobbar ikväll, sen jobb på intersport imorgon och efter det ska vi iväääääg. Betyder det att jag lär ha allt packat och klart innan jobb idag. Mycket olika outfits som ska packas med, fast det bara är för en kväll!


Hade skitkul igår när jag rensade igenom garderober och lådor, har aldrig gjort det ordentligt men igår så sorterade jag bort ALLT som jag inte använt det senaste året typ. Har så svårt att slänga saker som fortfarande passar, fast jag aldrig aldrig använder det. Har massa jeans kvar sen jag gick i 9an osv, det sjuka är att dom passar än, får man va nöjd över. Dock så såg modet lite annorlunda ut för 6-7 år sedan, (fan är man så gammal så till och med det har hunnit förändrats?) I alla fall ska jag sticka iväg nu och lämna in ett par gamla fornarina jeans får se om dom går att rädda upp och snygga till, supersnygg färg och slitning men vääääärldens bootcut, not my style!



RSS 2.0