torsdag


Får bli ett snabbt inlägg, skulle egentligen jobbat till halv 8 idag, men tjugo minuter innan jag började jobba ringer chefen och frågar om jag kan jobba natt och det kunde jag. Extra klirr i kassan när jag ställde upp med så kort varsel (y) Slutar klockan 10 imornbitti. Snart blir det sängen med bästa boken (SÅ DUMT) som är såå bra!

Så är det, tråkigaste inlägget, hörs imorgon :-)

mitt i prick



"Avundsjuka är den ärligaste formen av beröm"


Det stämmer sjukt bra, och hur mycket vissa än vill förstöra så kommer de inte lyckas, inte fullt ut i alla fall.



onsdag



Denna vecka jobbar jag riktiga skittider på jobbet, tider som tar upp hela dagarna. På ett sätt är det skönt, då faller jag in i det mer normala livet, dvs jobbar hela dagen och avslutar med träning innan man kommer hem till mat - duschen - tv - dator - & sängen. Men just denna vecka känns det ändå okej att jobba mycket eftersom det är min sista vecka på gruppbostaden :'( Usch usch inte kul, har trivts så himla bra där verkligen. Men men, idag så blev det Body Balance på SVEA efter jobbet, älskar det passet! skönt att sträcka ut min oviga kropp. När jag kom hem var min baby helt oväntat hemma hos mig, men jag hade feting huvudvärk och var sur, sen skulle jag vara socialare men då ringer hans chef och frågar om han kan jobba natt så nu sitter jag ensam i alla fall, och har ingen lust att lägga mig nu längre när jag ändå ska sova ensam, passar iofs lite bra så kan jag sura ifred :p



Och fy satan vad kallt det blir i lägenheten så fort tempen ute sjunker, påminner om i vintras när hela jag höll på att förvandlas till en istapp. Idag när jag duschat fick jag hjärtsnörp när jag kom ut ur badrummet, och inte går det att få nån värme från elementen heller, snålt! Lägenheter kan aldrig vara normala, saknar huset i Gustafs då, där man kunde sova med fönstret öppet eller brassa på elementet om man så ville. Här där jag bor på nedersta våningen vågar jag inte sova med fönster öppna om jag sover ensam :p


Spikmatta & börja läsa Så dumt (Av Mia Törnblom) nu.

GODNATT!


tisdag


Godmorgon! Jobbar väldigt mycket denna vecka så tyckte jag var värd att sova ut idag, har iofs vaknat till några gånger men skönt att bara kunna somna om och veta att man ändå har hela dagen fri :-) Blir en promenad snart, sen hem till baby ikväll, allt på den fronten är för perfekt och skulle vilja tillbringa varenda sekund med han ♥

Igår tog jag ut komp och slutade halv 5 på jobbet, åkte och handlade mat för mamma & pappa skulle komma på besök. När jag kom hem var Andreas där, och han hade städat varje millimeter i lägenheten (vilket jag inte märkte, haha åh dumma mig) dåligt samvete man får då. Jag får skylla på att jag var stressad för att få klart maten. Så det blev middag och massa snack i några timmar :-) God mat var det också om jag får säga själv. Fick en skohylla av m - & p, det har stått på min inköpslista sen jag flyttade hit, men nu efter 7 månader med skor över hela hallgolvet äger jag en (y) Som med allt annat skulle man skruva ihop den själv, hade tänkt överlåta det till Andreas men det första jag tog tag i när jag klev ur sängen var att skruva ihop den, yey, ääälskar att känna mig manlig :-D



SKÅL!



lär göras om snart!


...


...det går utmärkt att spola ner strumpbyxor i toaletten. hej!

japp


Hemma från jobb, slängt in bilderna från igår på datorn. Orkar inte lägga upp allt här så ni får kolla på facebook :-) Blev en hel del bilder, tack vare att det var Amanda som hade hand om min kamera. Nu ska jag hoppa in och ta en vaarm, lååång dusch sen äta tacos som min syster hade lagat igår och kom hit med (y) Min baby och hans lag gick till final så dom kommer hem sent ikväll, men det skiter jag i för jag SKA sova bredvid han inatt <3



söndag


Gårdagen var mest väldigt trevlig, en kul förfest med mycket folk! :-) många nya ansikten dök upp, ofta dömer man folk innan man ens träffat dom, och tyvärr brukar man alltid ha rätt också. Till exempel ställde jag en trasig lampa i duschen och någon 'råkade' snubbla på den och krossa den i 1000 bitar när den skulle knyta skorna på toaletten!? Öhm jag har en hall till det annars. Så blir hem och storsanera duschen sen. Var uppe och dammsög och torkade golv till 3 inatt. Nej usch nu låter jag gnällig, var ju trots allt sjukt kul och ös ändå från kl 7, tack för det! ;D Trötter idag men det blir nog en skön dag på jobbet ändå. Till kvällen MÅSTE jag träffa Andreas <3

massa bilder togs igår, får komma upp senare :-)

lördag



Nyss hemkommen från nattjobb, sov som skit inatt. Hoppas jag inte kommer känna av det senare för ikväll blir det partaj :-) med förfest hos mig & s2 på det sen. Rosévin och fanta, mmm! Vinet ligger på kylning så nu väntar jag bara på amanda.



Om två veckor ska min familj + mormor & morfar till Stockholm över en helg för shopping och grönan. Det blir supermysigt :-)

ett halvt år <3


sex månader ihop med min snygga, roliga & underbara andreas. Tiden går väldigt snabbt, och om 7 månader befinner vi oss i Thailand, man kan ju inte annat än lääängta.




fredag


Jobba natt ikväll, ska till Blombergs café vid lunch och äta/fika med en personal och två av de boende, mysigt :-) Kvällen kommer säkert bli superlugn på jobbet, gick två bra filmer ikväll i alla fall, en på 1an & en på 3an.

Nu ska jag ta tag i mig själv, ska ner på stan innan jobbet och hämta min mobil, som dom INTE lagade för den var vattenskadad (vilket jag iofs väl visste men man kunde ju alltid hoppas)  skit också.

Inatt drömde jag sjukaste drömmen, jag och min släkt var utomlands. Vi var ute på en stor båt på havet, jag gick och la mig bredvid ett par för killen var snygg. Så började vi flörta med varandra fast hans flickvän låg bredvid, sen började han prata om sin bakgrund och då visade det sig att han var pojken som kallades DET. Alltså huvudpersonen i dom hemska böckerna som var poppis för några år sedan. När båten kom tillbaka i hamn tror jag våran relation sket sig iofs :p Haha helt sjukt.


jaja ha en fin fredag, hörs imorgon!

torsdag


Har jobbat mest hela dagen, jobbade över 1,5 timme som jag får ta ut i komp vid nått passande tillfälle. När jag kom hem fortsatte jag med lite slit. Bäddat rent, tvättat, diskat berget och dammsugit. Så nu ser min renbäddade säng skapligt lockande ut, dock skulle den vara ännu mer lockande med min snygga pojkvän i! Till kvällsmat blev det pannkakor, var sjuukt sugen på det. Gjorde en hälsovariant, jag blir sprängmätt på 3 stycken sånna, "vanliga" pannkakor kan jag lätt äta det dubbla.




Hälsopannkakor 2 pers.

2 ägg
1 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
4 dl mjölk (mellanmjölk)
linfrön
salt
proteinpulver (kan uteslutas)
flytande margarin












men sen får det vara nog med det nyttiga, till pannkakorna ska det självklart vara sylt, grädde & sirap/socker!

onsdag


Jag och Andreas har haft en helt perfekt dag/kväll. Jag hade lagat middag innan bion, råstekt potatis med bacon inlindad kycklingfilé (oj, det där lät) inte så svårt men gott! Drog oss ner till stan, och vi var båda som barn på julafton för det var ju faktiskt harry med stort P vi skulle se ;-) Och bra, det var den verkligen, kändes inte som att den var 2,5 timmar lång. Hann hem en stund till mig och kramas efter bion och nu har A iallafall åkt för att jobba natt sen imorgon ska han på fotbollscup fredag - söndag, triiiist! men iofs så jobbar jag 4 av de 4 dagarna så rätt ok ändå. ledig lördag kväll så då kanske man borde hitta på nått vettigt :-)

klickade nyss hem en prenumeration på fitness magazin, brukar läsa den på svea men eftersom jag inte är där alltför ofta för tillfället får jag ta den till dörren istället. Nu blir det kanske ännu värre när det bara är att hämta tidningen när den landat på hallmattan, kommer jag väl aldrig igång med träningen igen, men kanske kan läsa mig till en platt mage ;-)


ska sova nu, jobb imorn igen efter några dagars ledigt, sista rycket på gruppbostaden nu :'( 

mmm


Tjockat marabou och druckit blåbärste, sängen nu med nicole richies självbiografi. För Andreas har åkt iväg och jobbat och lämnat mig ensam igen. Men vi bokade biljetter till Harry Potter bion imorgon så jag är gaaanska glad ändå, längta :-D Fira lite att vi varit tillsammans 6 månader <3


nattinatti :-)


tisdag


Grattis till mig själv på min namnsdag ;-)  som sagt var typ halva släkten här och fikade och snackade lite skit, mina kladdkakor gillades, skickade med hem till männen i släkten som tyvärr jobbade. Fick en tacoform, strumpor, chokladkakor, trisslott & money. Någon annan som firar namnsdagar? Kanske överdrivet, men helt klart ett bra sätt att samlas och träffas!

Efter fikat åkte jag, mami och matilda till kupolen en sväng och avslutade sen med mat på grill house :-)

Nu ska jag lägga mig och bläddra i nya veckorevyn innan jag ska ut på en p walk. + träffa andreas innan han ska jobba, jag HATAR när han jobbar natt!



slösa, & spara.


jag tröstköpte lite nytt smink iallafall, dock på Make Up Store vilket svider i plånboken men bra grejor! nytt rouge & ett blekt läppstift med idomin effekt. 2 små förpackningar och jag fick feetasteee påsen till de :p hade en gratis kupong på en shakesallad från donken så tattar johanna var i farten och hämtade ut den och käkade när jag kom hem, ost & skinksallad var det och den var blää äcklig. köp inte den!


sen har min älskade varit här en stund samtidigt som jag bakade kladdkakor till imorgon för då är det min namnsdag. töntigt nog så har vår lilla släkt alltid firat namnsdagar ;-) så då blir det blir fika hos mig. hade i jordnötter i en av kladdkakorna så det blev snickers liknande, och i den andra hade jag i marabou apelsin i smeten. har såklart tjuvsmakat och dom blev super!


nu ska jag ta en kvällsprommis runt sportis.

kusdhfkadsjhasjkdfafkgjh


KUL ....att jag fick alla dryga räkningar den här månaden. hyra + bredband + el = 4782:- = över 1 veckas arbete! nu måste jag gå till kupolen och tröstköpa nått ;b

måndag



Får bli lite update nu, helgen gick fort som bara den. Började med sätercrusingen på fredagen, grillning hos moster med massa blandat folk, vi 'ungdomar' satt upp på alexanders balkong och hade det gött i solen. Kom inte iväg till säter förens halv tio.  Jag & Mathilda fick åka till säter i wikmans tuffa bil, roligt som bara den, var helt döv av musiken sen när vi klev ur :p när vi väl var i säter efter att ha hamnat mitt i crusingtåget och fått sega oss fram var den förfesten vi skulle på där redan slut. Så det blev en sväng till Pontus en snabbis innan stan, tråkigt nog hade dom flyttat stora öltältet så det var inte samma drag som vanligt, men men vi travade runt ett tag innan vi åkte hem vid 2. Jag och Andreas åt korv på statiol innan det blev sängen. Sjukt trevlig kväll :-)


     

   




På lördagen jobbade jag natt, kollade på pretty woman i min ensamhet och tjänade massa pengar, lite tråkigt eftersom andreas och några skulle grilla och fiska. Men på söndagen var jag ledig och då blev det grill och fiskning för mig och my love, noll fisk & råa hamburgare, haha ;D men mysigt det hade vi!



jag älskar dig!



torsdag


började dagen med 50 min promenad, hittar ingenstanns i den här stan så tog samma slinga som blopomloppet gick, lika bra det så jag kom hem nån gång. efter det hämtade mammas bil, plockade upp baby på hans jobb och åkte till gimmen och stekte på lite dom studerna solen visade sig :-) inte en människa där. nu har jag fixat ihop mat tills andreas kommer från träning, sen ska vi äääntligen få sova tillsammans, går långt mellan gångerna med våra konstiga arbetstider.


imorgon är det sätercrusing, vilket brukar vara sommarens höjdare! enligt traditionerna blir det grillning hemma hos moster innan  säter :-)


onsdag


kom hem från jobbet kl 11 imorse, ströade med min älskling på balkongen ett tag (dock är han ganska rastlös så det slutade med att jag fick köpa en brun utan sol idag) drog oss mot stan och käkade thaimat med syster :-) sen en sväng på kupolen efter det. har också tränat inte mindre än 3 pass på svea på kvälls kvisten, core + easy line + body balance! lite fel upplägg där att tokträna när man gör det, men alltid bra för självförtroendet :p kvällsfika hos mig med mammsen efter.


hooppas hoooppas på sol imorn på min lediga dag! åker hem till andreas anyway, visar det sig om det blir sol/bad eller film.




måndag



gymmat & kollat på 28 dagar, gammal film som jag missat att se. heeemskt myyycket man hinner på lediga dagar. men nu är det slut på ledigheterna, imorgon blir det en dag/natt på jobbet.

godnatt....

13/o7



.... vi kan spela hårda men är kycklingar i själen,
du gick från en helande hand till en näve salt
över mina sår, jag bara låg å tog emot.


         jag var lyckligast i världen ♥

in the back seat of his car.



skön helg uppe i ingenstanns :-) regnat har det gjort exakt hela tiden så man har inte behövt haft dåligt samvete för att man varit inne i alla fall. klämt 4 filmer & 1 kilo godis, fint det! nu ska jag kolla en gång till på Revolutionary road när det inte finns någon Andreas bredvid som suckar åt hur dålig den är :p



            
          


 





it's only life.



jobbat klart för denna vecka, ledig 4 dagar nu. längtar som en tok tills imorgon då det bär av upp till hälsingland :-) fredag - söndag. hyra många filmer, äta mycket god mat, mycket chips & massa godis! haha vi är lätt det fetaste paret :-D

jobbat från klockan 11 imorse, iiinte så kul att cykla dit i regnet. när jag kom hem har jag hunnit pyssla om både mig själv (inpackning, ansiktsmask, målat finger & tå naglar) och lägenheten (städa, tvätta, diska) har lirat guitar hero i min ensamhet medan jag väntat på att tvättmaskinerna skulle bli klaaara :p men nu är dom de och jag ska släpa mig mot sängen, blåsa håret först bara.

godnatt   

onsdag


myspys väder! :-) tv, skvallertidningar, blåbärsté & negerbollar håller mig sällskap ikväll. dock får det sluta regna tills jag ska cykla till jobbet imornbitti.


jobbet på gruppbostaden rullar på, kollat på en DC match och käkat glass på fältet. haha gjorde kräm till kvällsmat åt en av dem (ekströms pulver man blandar med vatten) hon tyckte jag var grym på att laga kräm och det skulle hon från och med nu äta varje gång jag skulle laga mat åt henne eftersom jag var kung på att 'laga' det! jobb imorn då sen är jag ledig 4 dagar, sköönt! lutar mot Andreas stuga :-)


jag & mamma var förresten och tränade på svea igår mellan två av linas matcher. Det var ett tag sen sist, och det KÄNNS idag! igår var det även kalas för min kusin wilma som fyllde 11 :-) jag, sarah & andreas avslutade kvällen hemma hos mig med buzz & en wallander rulle. hämtade lina på cozmos vid tolv, herregud pluttan blir sååå stor! hon är iallafall den drygaste människan som finns att sova bredvid :p

måndag


förvånad? skapligt! valet borde vara självklart, jag hör själv hur galet det låter men ändå är det bara så jävla svårt...



jaja, idag har jag iallafall umgåtts med familyn efter jag gick av jobbet imorse. kollade på linas DC match, kupolen & mat på det och avslutades med fika hemma hos mig. snart blir det sängen, ska befinna mig 08:5o på sportfältet imornbitti.


lördag


åhå nu har jag strykt gardiner för fulla muggar och gjort lite sommrigare hemma. + att jag kokade ihop fetaste chili con carnen när jag kom hem från jobbet! jobba över en timme idag för vi var på teater, hushagsvandring. nu har jag äntligen slagit ner arslet i soffan, dock är det jobb imorgon igen så det känns inte som en lördag.


igår var förresten en grymt kul & blöt kväll, jag behövde verkligen en sån kväll :-) började hemma hos fritte och skulle så stort grilla, men korven hamnde i stekpannan :p fixa, gammal great music, kortspel & sen lagomt tills vi skulle cykla till krogen kom åskvädret. det var helt galet! mina ljusa jeans såg helt mörka ut & linnet blev genomskinligt. dessutom tappade jag min mobil helvete rakt i en vattenpöl så alla delar flög åt alla håll, efter det funkade den inge bra... var och lämnade in den imorse så med lite tur kanske den lagas och det går på garatin eftersom jag sa till expiditen att jag inte hade eeeeen eeeeenda aaaning om hur högtalaren o micken hade gått sönder eller varför mobilen inte går att ladda längre. trots vädret var det en bra kväll, mötte upp lite gamla godingar på väg till krogen så vi hade kul fastän brist på folk ute.

fredag



uppe med tuppen imorse och var till falun och röntga huvudet, får se om det finns nått där inne om en vecka ;p efter det jobbade jag 4 timmar, dom boende på jobbet hade varit på tomteland igår och köpt mjukisdjurs häxor med sig hem och var jättestolta, fan om allt bara var så enkelt som de är för dom! :-D

efter jobbet drog jag till dammsjön med lovisa, sarah & frida :-) låg där ända till 6. senare blir det korvgrillning och nån öl hemma hos frida.

men nu måste jag skölja ur håret som sarah färgat på mig!

puss!

tisdag/onsdag


♥ ♥ ♥

 
haft en skön dag med syster i dammsjön, kunde dock inte bada eftersom man skulle vänta minst en vecka att bada med tattueringen, så lite svettigt blev det! kycklingsallad, lösgodis, pepsi max & sprillans ny veckorevyn, fint! :-) på kvällen blev det säterdalen med paps & matilda, pizza på athena efter det. lät pappa ta en starköl, så jag körde raggarbilen hem, inte det lättaste med handväxel o grejer :p hah jaja, sover kvar i g inatt, imorn ska jag försöka ta mig upp skapligt tidigt och åka till sommarstugan, de blir så skööönt!


riktigt underhållande att sitta hemma vid datorn, datorn är inte spec gammal iofs, mest bilder från -o8!









 puss godnatt :*


RSS 2.0