my weekend


Jag skrev ju att bloggar blir roligare att läsa om de innehåller bilder, nått som kanske är snäppet roligare är ju som man först och främst uppdaterar. Men den här helgen har jag haft häcken full verkligen. I fredags så jobbade jag heldag på intersport, sen hem där baby hade lagat pasta carbonara, han är väldigt grymt på det! Skyndade på med klädval, fixandet och drickandet och gick ner på stan och mötte upp min släkt plus deras homies. Sen blev det bolanche och kolla på Thomas spelning, var riktigt trevligt :) Skönt att gå ut en gång utan att behöva hoppa och dansa en hel kväll.

På lördagen jobbade jag 5 timmar, sen köpte jag och älskling el taco pizza och fixade present åt Victor. Var så sjukt sega sen fredagen så det blev en powernap och efter den var det inte lite drygt att häva sig upp och fixa för ännu en festkväll. Som började med förfest/födelsedagsfest för Victor hos han och Anna :)  Sen blev det S2, där jag mötte upp Emilie. Rolig kväll helt enkelt!

Och idag gick vi upp klockan ett och åkte och köpte allt flottigt som fanns på ica maxi. Segaste dagen har det varit, men skönt. Så fick vi besök av mama och papa, åt kladdkaka och så fick jag fina tulipanisar :)


Japp det var min helg, nu ska jag, baby och godispåsen bädda ner oss till en film och avsluta helgen perfekt <3

sol i sinne, brun inne!


The pollycake var himla god. Sök efter recept och baka den!


Jag och Emilie satt och fikade en sisodär 3 timmar, och avslutade
med solning på solstationen! Sen den dagen vi började snacka med
varann i skolan för typ 6 veckor sen tror jag fan vi antingen pratat
eller setts varje varje dag, hon är en sjukt bra människa! :)



Nu längtar jag efter min snygga pojkvän, ska nog röra fläsket
mot gimsbärke. Säga hejdå till hans föräldrar som åker till
Thailand på lördag, i 3 veckor! Jag vill också, och tänk att vi
egentligen skulle ha varit med jag & A. Men jag ångrar inte att
vi åkte iväg tidigare, bästa veckorna <3 och jag hade aldrig kunnat
missa 3 veckor av skolan, that's why!

shopping!



Bloggar blir ju tusen gånger roligare att läsa om inläggen innehåller bilder.
Jag själv är urkass på det då det är fruktansvärt drygt att lägga in bilder
på datorn. Men idag har jag varit duktig!! :)


Jag och mamma var på bokrea imorse, hittade dessa två! :) Kommer antagligen inte hinna läsa
dom förens i sommar, då jag har så fruktansvärt många intressanta skolböcker jag ska hinna
läsa under kurserna.





Och på kupolen skulle jag lämna tillbaka en grej men kom hem med 3
andra saker, till fyndpris på riktigt!! Jeansjacka, jeansshorts & tshirt
och allt det här för 177 :- Hade iofs lite rabatt och bonus kuponger
men ändå, billigare än second hand för fan! Jeansshortsen var riktigt
snygga, får inte gå upp ett gram då storlek 36 va slut så jag fick ta en
mindre.


polly



Har klarat av de mesta jag skulle göra idag, förutom de viktigaste kanske, hmm plugga! Jaja, snart kommer Emilie hit, ska gå runt hörnet och sola oss lite och sen fika. Har bakat pollykakan så får se vad den smakar sen!!





...







 Namnet på flera apotek numera efter förändringen, hur sjukt låter inte namnet?
DROGHANDEL??


hatar rubrik!!



Har haft det super mysigt hemma i gustafs, tacos made by pappsen väntade på bordet när jag & mamma kom hem. Fick vara lite ensam barn innan mina syrror stormade in. Sen har vi chillat i soffan till OS :) och jag BORDE lägga mig typ nu kanske, imorn är det hemstudier och det blir så skönt eftersom jag inte har mycket att plugga. Men mycket annat att göra som att gå på kupolen, handla mat, panta burkar, låna om böcker, tvätta, sola och fika med emilie, baka till fikat vi ska fika (y) & träffa baby! :) TUR att jag kunde ha mammas bil imorn när jag ska ränna runt!

Och på tal om fika, fick ett recept på polly kladdkaka av anna! Så det ska jag nog baka imorgon, lät ju förbannat gott!





puss & godnatt!

onsdag


Är sååå såå trött igår, kanske eftersom de blev 12 timmars jobb sammalagt igår om man räknar skola + jobbet. Imorse åkte jag till skolan med 3 av 3 föreläsningar var inställda fick vi reda på då, blir så less! Så vände och åkte till Borlänge igen för jobb, enda positiva var ju att det blev fler jobbtimmar än tänkt idag (Y) Sitter med största kaffekoppen nu med hopp om att bli piggare! Efter jobbet kommer mammsen och hämtar mig, mys med familjen ikväll och jag hörde att det vankas tacos till middag ;)

PUSS!

tisdag


Nyss kommit hem, flängt runt hela dagen med skola först, träning direkt efter det & sen jobbat till 21. Var rea kväll på jobbet och shit vad folk, mys med pizza innan vi slog upp dörrarna och de var ju höjdpunkten haha. Riktigt fort gick tiden! Nu ska jag stänga av datorn och mysa med älskling :)

Imorn är det skola + jobba också, känner att de blir rätt mycket med skolan och jobba samtidigt men de är ju så jäkla kul att jobba så vill inte säga nej till det direkt! :) Och imorn kväll ska jag åka hem till gustafs och umgås med min faamilj :)

PUSS!

natti


Fick bara se min älskling typ en kvart idag när han svängde förbi efter jobbet, och när han ska hem till sig då blire bara värre att ses den där kvarten. Men men har fått en hel del plugg gjort, ska lägga mig nu och kolla igenom lite till seminarie redovisningen jag har imornbitti. Och packa allt jag ska ha med mig, måste tänka i många steg tills imorn . . . först skolan, sen träna direkt efter & sen jobba tills 21 och efter det direkt hem till A i think, + att jag måste komma ihåg saker att äta mellan allt de dära. Ojojj kommer aldrig få det där att gå ihop :P

PUSS!

. . .


Är helt seg i skallen av att ha setat vid datorn och glott på en missad föreläsning nån timme nu. Tar ett break nu och lagar mat - korv och spaghetti, var så sugen på vanlig barn mat! Får nog tyvärr äta ensam, typ det tråkigaste som finns.


Prommisen blev tusen gånger drygare med viktmanschetterna på benen, fast dom bara väger 1 kilo. Drog i hela benen ända upp till asset, kändes riktigt effektivt! Mina är från jobbet och kostar 140 kr.



<3




kär och galen, galen och kär, galet lycklig, lyckligt kär!






JAG ÄLSKAR DIG SÅ HIMLA MYCKET! :)


måndag


Måndag igen efter en härlig helg! Lördagen efter jobbet var vi som sagt hemma hos andreas & badade badkar, åt mat, åt godis och kollade på film :p Andreas somnade till första filmen, innan klockan nio!! Och jag fick kolla skräckfilmen själv!! (the hills run red). När jag fick liv i han till andra filmen somnade vi båda nånstanns i mitten och fick se om den igår kväll, flickan hette den och den var asdålig. På söndag morgon kom Andreas bror in till oss och slängde in en söt bäbis, ååh jag vill ha henne! Och på eftermiddagen åkte vi till gustafs och åt mat hos mina föräldrar :) Och sen till stan igen och köpte mat från max, och godis och slutade helgen perfekt haha.

Har setat på högskolan i Borlänge sen 8 imorse och pluggat med gruppen. Blev klara rätt tidigt så nu ska jag ta en prommis, och hoppas de är några grader varmare nu än imorse! Ska prova de nya vikterna man sätter kring benen, får se om promenaden blir nå drygare!

lördag


Sitter på jobbet och fikar, ska snart gå ut och ge järnet sista halvtimmen. Efter jobbet ska jag hem till baby, längesen jag var i gimsbärke hos dom nu. Blir helt lugnt ikväll och de blir riktigt skönt :)

Igår pluggade jag och emilie halva dagen och avslutade med kuppan o fika. På kvällen var jag & syster ut med mormor & morfar och åt middag på broken dreams, så sjukt gott, och trevligt :) <3 följde med dom hem efteråt och drack öl till OS, Andreas kom också dit en stund. Sen hyrde vi film och åkte hem till soffan.

torsdag


Dagen började mysigt med frukost tillsammans med andreas, det händer inte ofta :) Kunde inte proppa i mig för mycket eftersom jag skulle träna direkt efter, så A släppte av mig på svea när han åkte till skolan. Gymmade en timme, helt ensam nere på svea största tiden så slapp trängas, älskar att träna innan dom 'öppnat' på riktigt.  Sen fick jag lov att åka till Falun idag också bara för att ta hepatit B sprutan, ber till gud att jag inte ska få lika ont av den som av svin sprutan!! Sen har jag varit med mami och Lina på kupolen på eftermiddagen, började med fika på donken och fy satan vilken god morotskaka de hade där! En svart baströja och en mascara vad det jag hittade där idag.


Imorgon är de hemstudier, så ska hem till Emilie och jobba där. Har köpt lunch med efterrätt till också som jag tar med, så vi ska nog klara av några timmars plugg :p Sen är det heeelg och det blir så skönt, blir nog en myshelg och så ska jag jobba lite. Utgång får nog vänta tills nästa helg och då blir det dubbelt upp med fredag + lördag :)

onsdag


Gick halva skoldagen, sen åkte jag till Borlänge och jobbade 5 timmar :) Gick super fort eftersom jag jobbade med anna! Hade en riktigt djup diskussion om jesus dog, föddes eller återuppstod på julafton eller runt påsk? jaja, påsken är iaf den rödaste helgen på året anna ;) haha och jag ska fan till fjällen då så skolan får va utan mig då om de tänker snåla in ett påsklov också nu när jag för första gången inte har ett sportlov!!

När jag hade slutat jobba var jag grinig som ett spädbarn för hade inte ätit i mina 4 timmars intervaller haha :P Det fick Andreas ut för när han hämtade mig, men på väg hem stannade han på american take away och hämtade pizza han beställt, ååååh <3 gullig kille och gooooood pizza!! Har haft det jätte mysigt, älskar onsdagar när han är träningsledig. Nu ska jag krypa ner med älskling, imorn blir det upp tidigt och till svea :) Sen till Falun och ta hepatit B spruta som skolan bjussar på!

puss godnattis!


blää.



Varför är de flesta nyttiga saker så äckliga!? Försöker lära mig äta avokado men fy fan, det bara växer i munnen och smakar ingenting. Lär ha massa skagenröra till om det ska funka!!

Jag har iaf beställt hem ett halvårs förbrukning av omega-3 kaplsar nu, det tror jag på! Det stod att det kunde vara bra att ta det tillskottet om man åt fisk mindre än 3-4 gånger i veckan !!!???? Om man bara äter det typ en gång i månaden som jag då?? Då blir det att vända upp o ner på hela pillerburken på en gång!

tisdag



Har varit i skolan hela dagen, fick sluta en hel timme tidigare så kunde åka med baby hem från falun :) Har lagat mat och pluggat lite sen jag kom hem, ska plugga lite mer nu innan A kommer från träning.




Imorn blir det skola sen ska jag smita iväg efter lunch och jobba på intersport :) Har fått ihop 50 timmar där denna månad, så visst går det att jobba fast man pluggar även fast lärarna säger att det inte går för att man måste lägga ner 8 timmar 5 dagar i veckan på studier o bla bla bla . . . min syn på det hittills stämmer absolut inte om vad lärarna sa till oss första veckan, synd bara att man lyssnade på dem och stressade upp sig i onödan.

ut in the sunshine



Det får bli en promenad först nu, inge kul att sitta inne med det här fina vädret utanför! Sen måste måste måste jag sätta fart med pluggandet eftersom att jag tog ett break från allt var studier heter 2 dagar förra veckan och umgicks med min underbara familj & vän!

lovely night!


Hade världens bästa kväll igår :) Behövde aldrig laga nån mat för Andreas kom rätt tidigt ändå och hade bokat bord på tzatziki <3 Något töntigt det känns med massa gulligull par överallt men skitsamma, finns det en sån dag så ska det väl firas då! Åt sjukt god mat - souvlakis, klyftpotatis, tzatziki & öl till det. Sen gick vi vidare till bion och kollade på FARSAN. Och den var galet rolig, den måste ni se!! Skratta så man fick ont i magen flera gånger :D Hem till en renbäddad säng och sen sov man som ett barn bredvid älskling.



Idag så ska jag försöka plugga lite, och till kvällen blir det body balance med mamma :)

FARSAN


Måste dra igång med maten, och duscha, och bädda rent i sängen . . . för ikväll ska jag & A på bio och kolla på Josef Fares nya film; FARSAN! Har hört gott om den så hoppas på det.




en klar favorit!


Isadora; Mulberry Wine


söndag


Fasen va kul vi hade igår!! :)

Hängde med syster och var chaufför till gustafs igår kväll först, så hejade på amanda och hon fick sin present. Sen åkte vi till stan igen, och emilie kom till mig så drack vi och snackade skit! Kusin och två kompisar kom hit en sväng innan vi skulle ner på stan så då fick vi skjuts ner också, perfekt. S2 var riktigt bra men mycket bättre musik än vad de brukar vara. Kul att syster yster var på krogen, kusin, emilie såklart och så träffade jag lite gamla kompisar som var ett bra tag sen jag såg :) Jag och syster fick skjuts hem till mig, hon var fett trött och jag drog igång med att laga nudlar som jag sedan satt och käkade runt 3 snåret samtidigt som jag pratade med min sovande syster! Och jag är så jäkla bra, för varje gång jag kommer från krogen så drar jag igång och städar ihop efter förfesten och blir lika förvånad varje morgon jag vaknar och det är städat! Men inatt gick det nog fan till överdrift, har lyckats städa bort en hel jacka som jag köpte i veckan?

Jajja, nu ska jag klä på mig och ta en prommis!

de blir partaj!



Fick upp och jobba några timmar idag ändå, kunde låna pappas bil som tur var eftersom jag befann mig i gustafs imorse. (Vilket jag gör nu med så lika bra att säga upp lägenheten eftersom jag jämt är här haha) Om ett tag ska jag och syster åka in till stan, sen så kommer emilie till mig innan vi drar vidare till s2.



Igår så blev det kupolen, hade först alex med mig så han fick kuta efter storlekar åt mig. Blev en kort skinnjacka, 2 linnen och en kofta, allt från HM :) Sen kom emilie dit också, åkte hem till henne sen och lagade tacos och umgicks. Sjuuukt fin lägenhet hon och marcus hade, nu vill jag också fytta till en lägenhet där jag kommer bo länge så man kan göra om precis så man vill ha det!

fredag


Sjukt vad fort veckorna går, redan helg och det är underbart! Idag och imorn blir det johanna & emilie dagar med chill ikväll och utgång imorn! :) Och på söndag hoppas jag att Andreas kommer hem skapligt tidigt så vi hinner hitta på nått. Är på shopping humör så hoppas jag hittar nått på kupolen senare idag!


Nu ska jag göra iordning mig, sen laga mat tills mamma kommer hem innan vi far in till stan!

. . .


Snart dax för sängen, sjukt trött fast jag sov länge imorse. När mami kom hem från jobbet idag fikade vi semlor, min första semla för i år och det är ju så galet gott! Sen tog vi en prommis, och det blir dubbel jobbigt när man samtidigt pratar så mycket så man blir anfådd av bara det, haha men vi hinner prata igenom mycket på våra promenader! Har lagat mat åt familjen och varit och hämtat en liten present till A! Japp, det var nog min dag det. Inge plugg alls har det blivit av, jag får inte redan ha tappat motivationen för skolan!? Och imorgon lär de inte heller bli nå plugg för då ska jag träffa emilie och gå en sväng på kuppan, såg en snygg jacka på nätet så hoppas den finns i butik också. Sen ska vi hem till henne och ha chillkväll med tacos :)

puss & godnatt på er!

torsdag


Är så sjukt fint väder i gustafs, men kallt as hell. Var nyss ner till bibblan och hämtade en bok. Började inte läsa den som jag borde utan hamnade här. Men men, väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, då blir det prommis :) Sen ska jag bara umgås med familjen resten av dagen! 

Ska gå och fixa nått att äta nu, tror det bli panncakes faktiskt. Till skillnad mot mitt tomma kylskåp hemma så finns det alldeles för mycket att välja på att äta här. 

puss!

. . .





jag saknar den här snygga killen!!! <3


jobbigt?



Jag har ett problem . . . mitt hår är i akut behov av en makeover. Flätade precis håret och vaxpluttarna på extensions slingorna sitter fan i mitten på håret och sticker fram här o där, NOT so nice! Inte så konstigt kanske då jag haft det i 5 månader. Likaså har jag en blond utväxt, ser det ut som, är inte blond över huvudtaget i grunden men verkar ju abslout inte vara mörkbrun heller. Kan det inte bara växa ut en snygg brun färg från skallen, och växa i super fart så man slipper alla dessa världs problem :p måste i alla fall beställa hem remover så jag kan plocka ut slingorna, och det som är såå drygt att göra. Och sedan beställa tid för att sätta i lite nytt snyggt hår ;) Kommer inte sluta med hårförlängning förens mitt eget hår har trillat av på grund av överanvändning haha. Det är ju världens bästa grej det där, det gör så himla stor skillnad. Och mitt hår har inte blivit de minsta tunt och förstört!

love my family!



Jag kan bli så sjukt arg, irriterad & förbannad så det riktigt kliar i skinnet på mig och jag bara vill skrika rakt ut, eller gå upp i rök eller bara göra allt i hela världen själv för jag orkar inte med vissa saker!!!!! Precis allt det där kände jag idag, flera gånger. Måste nog bli av med den adhd sidan.


Men sen vände humöret och jag har haft en toppen kväll, tränade body balance med mamma och följde med till gustafs sen. Åt hamburgare som pappa lagat tills vi kom, mums. Och sen har vi setat och pratat skit, druckit te och kollat resor om vi kanske ska åka utomlands i början på sommarn, de vill jag verkligen, älskar att resa med min fina familj :) Imorgon blir jag kvar här hemma också, ska plugga lite och ner till bibblan och hämta böcker. Blir nog en prommis när mammsen kommer från jobbet också.

Hoppas älskling och hans syskon får fina dagar i fjällen, och faktiskt sakar jag dig redan A <3

Puss godnatt!

tisdag


Kom hem från skolan fett sent idag, hatar det. Huvudet är skapligt segt när man haft en 3 timmars föreläsning på eftermiddagen! Jag & Emilie fick skjuts hem av mina kära pojkvän iaf så det var skööönt. Har precis bärt upp de kvarglömda julsakerna på vinden nu, sitter här och väntar på att nagellacket ska torka sen måste jag till affärn och köpa några grejor till maten + godis kanske ;) haha måste ha riktigt lyxigt ikväll jag och A, sen åker han ju till fjällen imorn så vi slipper varann i 5 dagar tyvärr :( men men, får passa på att träna, plugga, träffa emelie, familjen och så ska amanda firas i helgen!


puss

min bra måndag! =)


Vart hemma i gustafs halva dagen och umgåtts med mamma, sovmorgon + långfrukost :) sen tog vi en prommis i det fina vädret, hem och gjorde lunch. Sen åkte vi till Jane och kollade på hennes fina bh butik och mamma beställde en snygg bh, den vill jag med ha! Och innan vi drog oss mot stan stannade vi på gustafs bibbla och skulle kolla om de hade nå kurslitteratur, och de kunde beställa hem så jag iaf får 2 av 5 böcker jag behöver inom en snar framtid (y) pallar inte att köpa alla dyra böcker, har redan köpt böcker för 1500 :- till den här kursen, helt galet dyrt ju!!

Lånade med mig mammas bil när hon hade hoppat av på sitt jobb, behövde nämligen låna hennes strykbräda så mina julisgardiner äntligen kunde plockas ner och upp med nya, så nu är det gjort och det är skönt att ha det ut världen. Har även varit en sväng på kuppan och köpt 2 billiga överdelar. Och hälsat på min mormor & morfar i några timmar :) fick mat, fika och en morgonrock sen dom var utomlands!

Nu måste jag komma i säng, skola imorn! Men vill inte sova ensam, Andreas är påväg hem från tyskland och jag hatar när han är ute och åker bil. Det kommer han aldrig få om vi flyttar ihop höhö ;* Det värsta är att jag bara träffar han imorn kväll och sen åker han till fjällen på onsdag och blir där resten av veckan, tråkigt för mig.


kung!


Jäklar vilken fin dag det var idag, jag & mamma tog en prommis när jag kom hem till gustafs. Skönt för kroppen och min sega skalle! Men gårdagen var huuur kuuul som hellst :) jag, emilie, kusin och finnäs satt hemma hos mig innan och drack, snackade skit & spelade kort. Sen kom A och körde ner oss till s2 och det var längesen jag hade så kul ute, ville aldrig att klockan skulle bli 2!! Hemma sen slutade med att jag fick två karlar som sällskap, kusin & andreas! Och imorse höll jag på att skita ner mig när alex hostade, hade helt glömt att han sov hos mig haha.

Imorn är det hemstudier men våran grupp är klara så det blir ledig dag! Ska sova ut och sen måste måste måste jag träna!

puss!

ut


Har varit hos Andreas och ätit middag och umgåtts med hans familj :) Nu är jag tillbaka i stan igen och slappar lite innan jag ska dra igång med att välja kläder & skor, laga mat osv för ikväll ska jag & emilie UT :) Hon kommer hit om ett tag och då ska det fixas, ätas & snackas massa bullshit! Kusin kommer nog hit en sväng innan vi ska ner på stan.

Ska ta och kolla på sluten av både 'into the blue 2' & 'the ugly truth' eftersom jag har somnat till båda två filmerna, blir så trött på mig själv -& Andreas blir rätt less haha.

Hoppas ni får en bra lördag.
puss!

härligt!



GRATTIS till min syster som fick körkort idag :):)

torsdag



Är på jobbet och har precis ätit äcklig matlåda med köttbullar i. Ska jobba till 21 ikväll för det är medlemskväll för friskis medlemmar, blir kul det! Andreas ska ändå träna till sent ikväll så det passade bra, slipper jag sitta själv! Igår blev det en riktig lill-lördag, vi åkte ner och hyrde 3 filmer, köpte godis & dricka. Så ikväll finns osedda filmer och godis kvar, haha längtar hem!


Imorse var jag till lasarettet för att kolla om de kunde göra något åt ett ärr i mitt ansikte, men de kunde de inte och jag blev så besviken jag som trodde jag skulle gå ut från sjukhuset snygg och ärr-lös men nej... En pytteliten tub med kräm för 400 kr fick jag köpa och ska smörja två ggr om dagen i ett halvår så ska ärret förmodligen gått bort en del. Hoppas på det då men sjukt jobbigt att hålla på i ett halvår liksom!?

RESA <3


Plugga gick inge bra idag. Fastnade framför datorn och läste massa gamla inlägg i min blogg, haha gud vad pinsam man varit! Sen har jag setat och försökt med min finaste handstil skrivit ner hur många utomlandsresor jag varit på på baksidan av ett gammalt kort, och det var hela 23 gånger! Resa är mitt största intresse och blir som en drog tillslut, man vill bara ha mera! Och det är väl mina äldre släktingars fel som har tagit med mig på så många resor haha :D Har så otroligt många bra och fina minnen från resorna med min familj, släkt, & pojkvän. Om jag får barn ska jag verkligen spara spara så vi kan åka iväg massor!! Här är alla underbara ställen jag hittills varit i;

Lantzarote   
Mallorca     
Gran Canaria    
Cypern   
Skiathos   
Lefkas   
Teneriffa 5 ggr   
Rhodos 3 ggr    
Kreta 2 ggr    
Turkiet 3 ggr    
Thailand 4 ggr




Resemål jag ska ha sett innan jag dör är: Australien, Malaysia, Karibien & Maldiverna. Och THAILAND 10000 gånger till :D




onsdag


Tog en jättelång sovmorgon och det var så sköönt! Håller på att tvätta, diska, sitta vid datorn & läsa veckorevyn som kom idag - det vill säga gör allt som jag inte borde göra, för jag BORDE plugga men det känns inge lockande när jag måste börja med att kolla ikapp en 3 tim lång föreläsning som jag missade i måndags. Och imorgon ska jag jobba fick jag reda på idag så då går den dagen bort. Så ja, nu får jag ta tummen ur . . .

Och så jag lider av en fruktansvärd träningsvärk sen igår, rätt skönt ändå och rätt åt mig som blivit för otränad :p

hörs sen, puss!

.


Förresten så tränade jag idag, för första gången på 3 veckor! Gymmade en timme och det var så skönt efteråt, väcka upp kroppsdelarna. Det sjuka är att att jag har gått ner i vikt under min slappe period som i princip pågått sen vi åkte till Thailand, det visar hur mycket muskler verkligen väger - & hur fort de försvinner. Nu måste det bli ändring och fler besök på svea!!


Nu ska jag tydligen få maaaasssage av min snygga pojkvän (y)
puss & godnatt.

ph finaaaal!


Skolan var helt okej och de 3 första timmarna spenderades på medicinhistoriska museet. Och seminariet på eftermiddagen gick fint trots att jag och emilie gjorde frågorna på lunchen innan. Sen gick vi på stan lite efteråt, shoppa litegrann och snackade skit, är så glad att jag träffat henne :) skönt med nytt folk och vi har så mycket gemensamt, känns som vi känt varann längre än 2 veckor!

nu kom min baby så det blir myspys & ph :)

kryssningen!




Min extra långa helg har varit super! :) Kryssningen var så jäkla rolig, kul att umgås med hela släkten på en och samma gång. Vi dansade loss till 4 på natten och hade det hur trevligt som hellst :) älskar min underbara familj och släkt & pojkvän <3






fyra bilder var allt jag hann ta innan mitt batt dog men pappa har fler så de kommer kanske senare. Nu ska jag till skolan! puss



RSS 2.0