:)



Haft en kanonbra dag med sällskap av farfar först! :) Sen ställde jag mig vid spisen och slog på stort och lagade ihop thai tills familjen skulle komma, egen jordnötssås, kycklingspett osv. göttans! Pappa fick jobba lite här som vanligt när han är och hälsar på. Sen kollade vi på lite tv och pratade innan dom åkte, mys! :) ni är det bästa jag har! <3

Fått reda på första tentan denna kurs och jag klarade den, yey! :) var iofs inte så nervig inför resultatet. Mest min kära mor som var kanske . . då jag kvällen innan tentan var på bio med dom och sen hem och spalde en massa wii med syrrorna innan jag drog igång och pluggade vid 23 tiden :P plugga bäst som plugga sist(a sekund)


Dags för sängen nu, imorn väntar en till kanondag med besök av fina brudar, tacomys står på schemat!

måndag


hej hej!

vaknade med världens migrän så skippade att åka in till skolan och sov ett par timmar till och gick upp och såg föreläsningen via datorn istället! toppen att de går att göra så. tiiidiga mornar är inte min grej så det gjorde de inte så svårt att välja att va hemma o få sova lite mer! ;)

har gått en prommis + handlat lite, får besök av farfar strax! Sen kommer min family hit och käkar ikväll, ska jag imponera lite på dom ;)



söndag


Haft världens slöaste dag, vaknade halv tre först och främst! Skulle göra nått vettigt och ta en promenad, men det va svinhalt så vände på en gång typ. Hem och tänkte göra nått annat vettigt, skotta balkongen. Men då får man skäll av min underbara granne, jahapp skiter i att skotta balkongen då för fan! Och gick in och kollade på film istället, it's complicated. HUR bra som helst!! :)


Skulle inviga min nya inpackning när jag duschade, och till min besvikelse luktar den somalie, yyysch.

Nej världelös tråkig dag! En till film och popcorn nu! Ladda om för en ny vecka med massa jobb och massa plugg . . Sista veckan jag bor ensam nu i alla fall, och det är ett stort PLUS! :) men får flera fina besök i veckan av familj, släkt och vänner. Ensam? Nej tack!!

hello hey!


Hade en toppenkväll igår med syrran, Emilie och Louise! :) Fixade, käkade, drack massa vin, prat, musik, bb, kortspel och sen runt halv ett drog vi på oss klackarna och tog en taxi ner på stan, riktigt lyckad utgång! Hem och jag och syrran dog i sängen efter 5 minuter. Tveksamt om Jonas kommer få tillbaka sin sida av sängen när han kommer hem, Matilda trivs riktigt bra ;) Klockan på ringning 5 timmar senare, suck... upp 40 min innan jag skulle befinna mig på jobbet. Det gick bra och tiden gick fort, och nuuu har jag äntligen fått slagit ner röven i soffan efter att ha diskat och snyggat till sen igår. Ska förflytta mig till sängen nu och försöka sova lite innan det är dags att bege sig till nästa jobb och jobba på till halv tre inatt... Har jag sagt att jag älskar att jobba? :P


Fått pratat lite med mitt hjärta idag, inte klokt vad jag saknar! <3

torsdag


Haft en jäkligt soft dag, gjort allt och inget typ. Sov länge eftersom jag inte kom i säng nån gång inatt, helt uppe i varv efter jobb. Gick ner till fetto tattoo och kollade på när micke tatuerade Emilie, supersnyggt vart det! :) Planerade lite med mr tattoo och jag följer med han ner till arlanda och hämtar hem thailands grabbarna om 12 dagar, jag kommer dö av lycka på arlanda!!

Sen lunchade jag och emilie på thaien, gött! Vidare till kuppan och kollade runt lite, hittade ett par jeans, toppen. Och köpte en epilator, jäkla jungel med märken, hastigheter, pincetter, kyla, vattentålig bla bla bla . .  slog till på en i medel prisklassen. Hem direkt och prova OCH aj aj aj, vilken jävla pain! Tatuerar mig fan hellre 18 timmar i sträck!! Men det blev superbra så får väl vara värt det då! :)



 <----- den här blev det. (gick lite på utseendet kanske)




Sen var jag hem en sväng till mina svärföräldrar och sa hej! :) Tillbaka till stan och till jobb nr 2 för att göra schema för nästa månad, blir sju pass på skrubben i mars, ganska lagomt. Önskar jag kunde jobba ännu mer, men med deras öppettider går det tyvärr inte och få ihop övriga livet med skolan & jobb nr 1 annars, och så vill jag ju gärna se han jag bor ihop med ibland också ;) och familj + vänner. Tror jag ligger i riskzonen o bli utbränd? Men så är det om man har ett liv med bara gas och ingen broms.

Hunnit med att umgås med mormor & morfar har jag också gjort. Mormor grät blod när jag visade tatueringen ;) haha att dom inte ser det snygga i tatueringarna de söta gamlingarna! :)


Betala räkningarna nu sen sängen! har en jääävla hög med räkningar, depp....

....


Puuh, hemma efter 10,5 timmars jobb!! Både intersport, där det var reakväll, - galet som alltid! Sen raka vägen till skrubben.
Nu är jag som alltid, efter att ha slutat sent helt uppe i varv. Måste försöka sova nu! Men de är så förbannat tråkigt att sova själv, men om 13 nätter ligger min baby bredvid mig i sängen, läääängta!! :)

Nu har jag iaf fullspäckade dagar minst en vecka framåt, gillas.

nattinatt

hair



Jag har långt hår igen, älskar nytt fint glansigt hår! Tack bästa Johanna! :-)

nattinatt!


tisdag


Vad gör man på en ledig dag alltså? Har oftast fullt upp hela dagarna, med jobb, skola, träna, umgås med J, träffa vänner, träffa familj osv och jag kan riktigt längta efter en dag då jag får göra absolut ingenting, och idag har jag en sån och det är suuuper tråkigt!! Håller på och bakar nu och då hörrni har jag tråkigt på rikigt :P

Snart ska jag iväg till frissan i alla fall, tjohoo!

:):):)


Jag måste importera en slav som kan smörja min tattuering, kommer vrida armen av mig innan den är läkt!! Bli jäkligt vig åt ett håll om inte annat. Dålig tajming av mig att tattuera ryggen precis när jag bor ensam, J är dessutom skyldig mig massa smörjningar efter alla gånger jag kletat in hans tatueringar! ;-) Och den kliar så förbannat, vill ställa mig mot ett träd och bara riva!! så läk läk läk nu!

Jossan ringde nyss, blir krog jobba denna vecka också;
Onsdag - Intersport + Skrubben
Lördag - Intersport + Skrubben
Yes yes, härligt! Skönt att jobba röven av sig när man väl jobbar! Så det blir tyvärr inge hela huset med Julia för mig på lördag, men bra på ett sätt (för hälsan) att jobba helgkväll/natt så man själv inte kan festa. & när man jobbar får man ju träffa massa folk man känner ändå, känns nästan som man festar fast man jobbar, mitt i röran hur som helst och det är så jäkla kul!

Heltidsstudier + 4 arbetspass denna vecka, = det kallar jag fan ambitiöst! ;-)

Och när jag skulle jobba så mycket tyckte jag de va helt ok för mig att internetshoppa lite mer, så har beställt ett linne & en klocka för alldeles för mycket pengar... Men jag fick världens snyggaste klocka av Jonas i julklapp, i silver. Älskar den! ♥ Så köpte en likadan fast i guld, snyggt när man blir brun sen! Och kul att kunna välja klocka efter kläder, andra mycken osv, Jag får faktiskt trösta mig med att det var liite rea på den! + att jag ju vet att jag älskar modellen och kommer använda den mycket!! Såå, nu har jag ingen ångest mer! ;-)

                       
                                    
                                      julklappen ^
                                         :):):)
      


                                    
 


måndag


Haft muntlig tenta idag, vilket skämt alltså . . klar redan vid tio, åkte till borlänge och fixade lite småsaker sen hem och slängde mig i soffan och här ligger jag än. Tycker det är dags för karln i huset och komma hem nu! Jag trivs bättre som sambo, rastlös gånger tusen nu. Men nu är det två veckor kvar, halva tiden har alltså gått.

Ska till gustafs imorgon istället och få långt hår redan då, härligt! :) ska bli så skönt och klippa mitt vanliga också innan löshåret sätts i, de har säkert inte blivit klippt på ett år!! Annars blir det lite intersport jobba i veckan, rea kväll, kul kul. Bra drag, mycket folk, mycket att göra och det bästa av allt, pizzamys med arbetskompisarna innan ;)

sen massa partaja till helgen i hope!

nää nu får det nog bli en prommis i brist på annat och göra.

sunday


Söndag igen, fy fan va fort helgerna går!! Haft en bra helg med jobb och mys med familjen :) var förbi hos frisör Johanna på väg hem från gustafs och kikade ut färg till hårförlängningen. Tog ur håret igår, och inte har då mitt vanliga hår växt en millimeter sen jag satt i håret för 6 månader sen . . . Så nästa söndag får jag nytt fint långt igen!

Nu håller jag på och tvättar och städar för fullt, måste ta tag i plugget också, muntlig tenta imorn.. Massa bra på tv ikväll, solsidan & big brother!! Så bäst och skynda på nu.

Hoppas ni haft en bra helg!
puss

tatuering!





sådär, har inte orkat tagit nå bilder på tattoon nu efteråt
så här får ni den som är tagen precis när vi blev klara! =)
så himla nöjd!


:)


Haft ett toppen pass på jobbet! Mycket folk, mycket att göra, mycket eget ansvar och man lär sig massa, det är så jäkla roligt!! Och Jossan är en very good teacher! :) får se när nästa pass blir av! Blev after work på statoil med lite food innan hemgång. Nu har jag varvat ner något iaf och ska försöka slå igen ögonen.

Har hunnit internet shoppa en epilator så här mitt i natta, låt den vara bra nu! Orkar inte böja mig ner och raka benen var och varannan dag :P



nej godnatt nu för fan.

fredag!!


försökte sova ut läääänge eftersom jag ska jobba till halv 3 inatt sen, men icke, gav upp! frukost, dator, bläddra i tidningar osv nu. skönt! borde plugga, som vanligt. borde städa också, det är till och med roligare än att plugga så de gör jag nog först! ;) borde ta en prommis också? men min rygg är helt mörbultad sen tattoon igår, men den e så fin! :) blir lika glad varje gång jag ser den!

hinna umgås lite med emilie innan jag ska iväg och jobba! :)


fy fasen va jag saknar en viss person, tänker aldrig aldrig mer vara ifrån han så här länge igen, trodde de skulle gå bättre och att tiden skulle gå snabbt men det går sjuukt långsamt. halva tiden har liksom inte ens gått än . . tacka fan för att mobilen är uppfunnen!!

nnnnnnööööjjjjjjdddddiiiss


då sitter min andra tattoo på plats. på ryggen, stor & fin! :) så jäkla nöjd. pia (och jag) krigade på 4 timmar i sträck, utan paus men sen var den klar. jag som brukar ha sånna jävla myror i brallorna, fattar nte hur jag kunde sitta stilla så länge . . ett under!! bild kommer när jag tvättat den osv. sen åkte jag och syrran raka vägen till stan, för när smärtan ändå hade övertaget om min kropp passade jag på att damma i 3 hål till i öronen, och det mina vänner gjorde fan ondare än att tattuera sig!!! så nu sitter jag och tycker sjukt synd om mig själv, äter ipren och godis med fina syster som sällis. :) massa filmer är tankade, gött. time for burlesque nu!!

=)


hemkommen från mitt första arbetspass på nya placet! superkul! =) mycket nytt och ta in, men roliga saker att lära sig! och roliga arbetskompisar helt klart, viktigt viktigt! =) dit på fredag för ett till pass.


annars har dagen bestått av en lunch date med Julia, tränat, solat & umgåtts med Lovisa! =) fin dag med andra ord.

sova sova nu, upp vid 9 imorn för tattoooo! =) minst 3 timmars pain . . .


puss natttti

mys!


har mina fina systrar hos mig! kockar för fullt i köket, kycklingklubbor, pommes & bea sås! mums! :) och till efterrätt blir det chips, ostkrokar & godis ;) blev man mätt idag också då!

praktik


sådär, nu har vi valt vart vi vill vara på praktik under hösten, eller önskat rättare sagt! hoppas hoppas hoppas jag får vara på avdelningen för missbruk och avvänjning under psykiatri praktiken. de som jag tror att jag vill jobba med, kanske hinner ändras sig iofs. men det var anledningen till att jag pluggade till sjuksköterska från början... 5 veckor psyk praktik och sen 10 v på lasarettet i höst, vilket betyder endast 5 veckor i skolbänken nästa termin!!

tisdag


sitter hemma och kollar på föreläsning idag, orkade inte gå upp supertidigt bara för 3 timmar i skolan. gött när man kan välja!

ska ut o ta en prommis när de här är klart. träningsvärk sen igår, så skööönt! så blir inge gym idag, får räcka med promenaaaaad! sen kommer papi hit och ska hjälpa mig med lite mans-sysslor! :P sätta upp spegel & rullgardin och dra lite el, inget jag ens tänker försöka ge mig på!

får sovsällis av syrran inatt! :) planeras lite olika grejor  . . .

<3



LISA MISKOVSKY - LOVER

<3


måndag


haft en heldag i skolan, med en jävla migrän så jag nästan började klättra på väggarna, tur emilie höll i mig ;) trodde jag drabbats av en hjärnblödning, skrev fel i varje ord och vände varenda bokstav, blev rätt roligt, men kommer inte fatta mycket när jag ska läsa anteckningarna :P med hjälp av kaffe och bra pepp musik i bilen påväg hem blev migränen bättre och jag hoppade av vid må bättre för träning! 3 pass på raken blidde det, core + easy line + body balance :) bra kombo med styrka, kondis och rörlighet, gilla! nu jävlar ska mina kroppsdelar tillbaka på rätt ställe igen! tränade med mamma sista passet och fick alla <3 dag present av hene i form av godis som jag såklart har klämt i mig nu framför tvn . . . jaja, man bränner ju kalorier ett bra tag efter träningen me ;)

så de var min alla hjärtans dag de, det mest romantiska var ett samtal till andra sidan jorden, fick iaf höra mitt hjärtas röst. <3 1 vecka har gått nu, 3 veckor kvaaaar . . .  :/ fast jag får såklart inte glömma Emilies alla hjärtans dags surprise idag i skolan, daimtårta, de tog nog priset som dagens mest romantiska! ;)


förresten, jag ska och provjobba på onsdag! ett helt nytt jobb, noll erfarenhet av det jag ska pyssla med. så sjukt spännande, yrket är iaf en barndomsdröm, ett sånt jobb man bara måste ha haft under livet! helt oväntat fick jag erbjudandet i lördags, kul! :) ledtråd? gt, hof, nyp . . .

söndag


Hade en supertrevlig kväll igår! Var ut och käkade på bakfickan, sjukt gott. Syrran kom och sällskapade oss, gick vidare till skrubben och drack ett par goda drinkar :) Sen åkte vi hem kring tolv redan, ingen av oss va danssugna!

Ska ner och sola en sväng nu! Sen kommer nog min fina syrra hit och sover.


lördag


Precis hemkommen från jobbet. Ska kila iväg och sola nu, sen hem och lägga mig i bakaret och dricka öl! =) ikväll ska jag ut me emilie & amanda och käka, får se vart de blir, bakfickan kanske? utgång är oklart, satans jävla alkohol, att de ska va så kul och gott. jag skulle veeerkligen behöva bli bättre på att utföra aktiviteter på helgerna som inte har med alkohol att göra . . . på tal om aktiviteter blev jag riktigt sugen på en heldag i romme alpin när det var sånt här väder! snacka med syrrorna och ta en tripp dit nästa helg kanske, för då är jag helt ledig =)

hoppas ni får en bra lördag!

Fredag

Tentan idag gick superbra trotts att jag började plugga kl 22 igår! Hade en jävla massa sjukdomar, symtom, behandling bla bla bla man skulle ha kläm på. Och som alltid hade jag tur och fick en tenta med mest frågor om just det jag hade pluggat på. Jag är tur Ture själv alltså. Efter den åkte jag och Emilie i hennes nya, snygga och alldeles egna bil till systemet och köpte lite tenta belöning. Sen hem och lagade middag; kyckling, pommes, bea, daimtårta! och godis & chips till efterrätt till en bra film, eat pray love! :-) mättast i världen nu, blir strax sängen, jobb imorgon. Sen återstår en fin helg, slipper plugg ångest nu när tentan är över och det ni, det är en underbar jävla känsla!

torsdag






godmorgon på er! för att ha hemmaplugg gick jag upp riktigt tidigt, 9 redan! :P
långdusch för att vakna till och nu har jag laddat upp me supergröt och världens
största kaffekopp! (jäkligt snygga koppar dessutom, fått av Lovisa)


:)


pratade precis med baby i telefon, så skönt att höra hans röst! blev något chockad när han ringde, klockan är liksom 4 på morgonen i thailand nu!? haha, full va han också. dom hade de super varmt, på både land och i vattnet, mycket öl och man blir inte aaaaaallls sugen på att också va där . . . hann lägga på luren lagomt tills de började bränna bakom ögonlocken, haha jag tycker verligen sjukt synd om mig själv ;) men har man umgåtts dag och natt med en människa under ett bra tag så blir det ju helt fantastiskt jävla tomt..

jaja, jag har pluggat alldeles för lite . .  druckit kaffe hos mormor & morfar, haft kusin på besök & sen varit hos tessan hela kvällen :) nu väntar ett stort jävla diskberg på mig i köket . .

tisssssdag


plugg plugg pluggelilugg . . . var så varmt idag så har setat ute och pluggat, wunderful! även gått en prommis när jag vaknade, skönt skönt. Vet inte om de jäkla plugget går framåt, men bäst det gör de för har stooora tenta på fredag, och jag började plugga idag!! ska springa till mormor och dricka kaffe, säga hejdå innan dom drar utomlands, sen träfaf kusin ikväll som sticker utomlands 4 månader, buu alla bara drar härifrån. men jag och linda har lite fina planer, skulle va så välbehövligt :)

:(:(:(


Har haft en dag som varit både väldigt happy & sad, idag var den jävla dagen jag inte inte inte sett fram emot...  Lämnat av tre förväntasfulla grabbar på arlanda, inte lite avis man är! Jag vill också lämna landet!! Hade lovat att inte va det minsta ledsen, och det gick faktiskt över förväntan, massa hejdå pussar och kramar och jag lyckades hålla smilet uppe hela tiden! Styrde bilen hemåt med fint sällskap av Louise, hade tänkt ett stopp på ikea i Uppsala, men efter den traditionella felkörningen så hamnade vi som många andra på vägen mot Gävle, suck! Men bättre vägar och ikea besök (fast på annan ort än tänkt) fick vi ändå! ;-)

Haft Emilie här på besök hela kvällen, och my lady fick körkoooooort idag, hon är så bra! :D grattis grattis grattis igen stumpan! Så vi har kollat film och druckit lite cider, hon för att fira - jag för att sörja. haha ;D

måndag


Happ, då va helgen över igen.. Men jag har sån tur att va ledig idag med, eller ledig och ledig ... hemmaplugg men det = ledig för mig. Ska till sjukhuset och ta några prover nu, sen förbi och kolla tattoo skissen, spännande! Och ikväll blir det middag hos svärföräldrarna. :-)

När hjärtat kommer hem från jobbet sen ska jag suga fast mig som en igel på han och hänga kvar där tills jag lämnat han på arlanda imorn... Gärna längre än så iofs och tillbringa en månad i thai med han. Men men, grabbarna kommer ha så kul, och förhoppningsvis går det snabbt..



Hade världens bästa kväll igår med min kärlek. Käkade på coco thai, gott gott - och jäkligt mysigt. Hade kunnat setat kvar hur länge som helst. Men sen rusade vi ner till bion och såg The next three days! Superbra film. :-)


i love you! <3

lördag


Ska iväg till jobbet strax, kul kul, var ett par veckor sen jag jobbade nu. :) Tyvärr är jag på sveriges sämsta humör, hatar det. Orättvist de är vad det är, man tror man gör rätt och så är det tydligen ändå så jävla fel! Men på jobbet brukar jag alltid bli på bra humör. Hade världens skitfredagskväll igår efter att Lovisa åkt, åt rester från gårdagen, gjorde situps, kolllade tv, kollade datorn, sov, spelade varenda spel jag har på luren, hoppade hopprep (tills jag kom på att jag bor i lägenhet), rökte (fan fan fan!!), städade och sen gick och sov tidigt för att va duktig, men låg och vred och vände på mig över 2 timmar i sängen, och sånt sabbar mitt humör. Okej nu slutar jag gnälla och går till jobbet och gör nån nytta istället!

...


Blev en toppen kväll ute igår med grabbarna. :-) Kom inte säng förens 4 inatt . .  de gjorde att vi klev ur sängen ett idag, sköönt :P Var iväg och betalade tapeterna så nu är det ur världen! Sen har jag umgåtts med min fina Lovisa, fikat ett par timmar på waynes och sen flyttat våra rövar hem till min soffa. Nu har hon gått och jag sitter och väntar på en annan fin vän, kan det bli en öl på stan ikväll igen? ;-) Nej usch har fortfarande massa att gå igenom i lägenheten, skafferiet agerar just nu 1. skafferi 2. kontor 3. verkstad. Var mycket knöla-in-och-gömma saker i början . . Men nu har vi haft lägenheten i tre veckor så nu är det dags att jag tar tag i mitt slarv.

...


hej hej hej!
nu har vi äntligen fått internet så kanske kan bli liiite mer skrivet här.

idag var det obduktion som stod på schemat, usch fy och blääää, mycket ska man då behöva se alltså. men är säkert bra att ha sett det med..

haft en toppen kväll nu, goa svärföräldrarna har varit här och ätit middag :-) trevligt trevligt. super mätta nu!! jag och j ligger och dricker cider i soffan och ska snart bege oss ner på stan och ta en sväng på skrubben. vi är båda lediga imorn, lyx och få sova ut tillsammans på en vardag! bara 5 nätter kvar tillsammans nu, buuu. kommer saknar min fina sambo ;-)

förresten har jag haft min första rök fria dag idag, minns inte sist det gick en dag utan att röka. ska sluta helt till vardags, vill inte komma och stinka rök och få skämmas inför släkt osv. har införskaffat nikotin tuggummin så nu jäklar tuggas det för fulla muggar och jag ska fan lyckas. i alla fall försöka dra ner rejält på det och bara bara röka de mest nödvändiga ciggen. tror nog att min utbildning har påverkat mig lite ändå på ett positivt sätt... 


puuss!

RSS 2.0