30/12


Idag åker jag, baby, fredrik & emelie upp till hälsingland för att fira nyår :) Det kommer bli så mysigt, skönt att åka bort och slippa vela vad man ska göra här hemma. A kommer om ett tag, ska handla massa mat och sen drar vi! Så jag kanske ska sätta lite fart med packningen, har setat fast i hm's katalog som kom idag.

gott nytt år på er :)



ANNANDAGEN!


Juldagarna har varit kanon! Själva julafton började med jobb, och dom var så förväntansfulla och söta, jag fick läsa på alla paketen i förväg så dom visste att dom skulle få något av tomten senare. Sen blev det hem till moster för att fira som vanligt när vi har hemma jul och inte är i Lofsdalen God mat, julgodis, fina presenter, paketspel osv :) Hade inte önskat mig nått speciellt men fick riktigt många paket att öpppna så jag måste ha varit snäll i år haha. Pengar, tidningsprenumeration, hårsaker, smörjor till kroppen, smycken, gjutjärnsgryta (hade önskat mig - vuxen varning!) vin, ljus, kofta ... Julafton avslutades i kyrkan, enda gången på året våran släkt går i kyrkan, just för att det är noll snack om gud och massa julsånger.

Och sen så var den juldagen. Hem till Andreas för att fira jul med dom, älskar att vara där när hans syskon är där med sina bebisar :) Åt julmat och blev proppmätt på det igen. Hem till mig för att förfesta, roliga var att vi fick med oss Andreas bror Nicklas och Josefine, och josse förtjänade verkligen att få dricka efter att ha varit gravid och ammat 1,5 år ;) Amanda var såklart med också, fick jordgubbsvin och 2 jättefina armband som var precis min stil, tack igen stumpan! Sen så var det några av Andreas kompisar. Vi hade riktigt kul innan, skön stämning. Fick vi flamingo senare eftersom det fanns dom av oss som var under 19, det var väl helt okej ett tag i alla fall. Kom in gratis och gratis i baren så 300 sparade kronor är ju inte fel, tur att man fyller dan före julafton och kan fjäska in sig! Det togs lite bilder igår så dom får komma upp när jag fått dom av Amanda.

Idag skippade vi mellansdags rean så den får bli imorgon istället. Ganska skönt tyckte jag och sov uuut till ett idag, sen har vi varit hemma hos mormor & morfar ända tills nu :)



God fortsättning på er!

MIN DAG!


En perfekt födelsedag har jag haft med mina underbara släkt! Middag på Tzatziki först, så gott! :) Sen åkte vi till mig och fikade, något proppmätt nu! Jag och Matilda sitter i soffan och avslutar dan före dan med att kolla på sagen om ringen. Sen sover hon kvar för att vi båda jobbar imorn innan vi får åka hem till moster och fira jul :)











♥ Fick det här fina bismark halsbandet av mormor och morfar, det kommer bli väl användt :)
och även ett rosa snyggt strykjärn, som jag verkligen behövde! och som skämt hade dom köpt toapapper, bindor & tamponger haha, eftersom dom vet att jag tycker att det är det absolut TRÅKIGASTE som finns att köpa ;)



♥ & den här fina ringen fick jag av mamma och pappa, helt min smak och rätt storlek blev det på en gång. Mamma kan det dära, kul när dom själva valt ut en som dom tycker passar mig istället för att jag ska följa med och peka ut. Så fick jag wave maker tången som jag önskat mig :)





♥ Grillbestick av lina sötis ♥ 
♥ Pengar av farfar ♥
♥ Vetekudde av moster och Thomas ♥ (slipper vi dammsuga frön hela tiden från den gamla som läckte)
♥ Middag på broken och en kväll på maserhallens relax av matilda ♥





♥ Och av den här snyggingen fick jag en spa weekend i Mora :) Om exakt en månad bär det av, det kommer bli så så mysigt ♥


TUSEN TACK FÖR EN TOPPEN FÖDELSEDAG! OCH FÖR JÄTTEFINA PRESENTER! ÄLSKAR ER ÖVER ALLT ANNAT!



20!


en trött familj 05:30 på morgonen, för pappsen lär ju också få vara med och sjunga innan jobbet! ;)




Middag på Tzatziki & fika hemma hos mig efter det blir det idag!
Visar presenterna senare :)
puss


det var dem tonåren..


är inne på min sista timme som tonåring! och såklart måste jag sova hemma i gustafs inatt så familjen kan sjunga för mig imorgon bitti ;) när jag kom hit ikväll hade pappa precis tagit ur skinkan i ugnen så det skinkmacka till kvällsfika o satan vad god den var!

annars idag så gick jag upp klockan 8 för att baka, och fick besök av vaktmästarn - 2 stycken dessutom som skulle fixa värmen i min lägenhet så nu hoppas jag det blir bättre, trött på att frysa. Såklart var det stekhett i lägenheten när dom kom för att jag hade haft ugnen igång hela morgonen, kanske lär börja köra med den som extra element! Sen följde jag med mamma och Lina till kuppan för att hitta den sista presenten till Andreas, och korta av bandet på en klocka jag köpte igår. Seeeeen var det jobb, mellan 14-19. Och efter det kom A och mina svärföräldrar på fika hos mig och firade mig lite i förväg :) Fick jättefina kökshanddukar & grytlappar/handskar, behövde jag verkligen för det ser ut som mina gamla grytlappar fått agera toappper också!


nu blir det snart sängen, får höra familjens fina stämma runt 5 imornbitti innan pappa ska till jobbet ;)

mer sol & värmeeeeee!

 
Puss, kram och dra åt helvete så hörs vi - så ringde Johan som stod i flip-flops på arlanda och sa sen drog han och Nina till Thailand i 1 månad!! Fy fan för han, blir man nå avundsjuk då? Jag vill också ha min thailands resa kvar framför mig. Jag & Andreas hade alldeles för kul så tiden gick föööör fort där nere för oss.

Ha det så skönt nu kompis, bara Matilda fyllt 18 kommer vi ner till dig och stockholm igen :D




måndag


Känner mig så jävla stressad fast jag egentligen inte har nått att stressa upp mig för, förutom att jag fyller 20 år & det är julafton och att dom sakerna råkar komma två dagar i följd! Har rännt runt på kupolen för att köpa de sista julisarna, och varför ska det vara så jävla svårt att köpa till sin pojkvän? Till familjen osv känns alla presenter jag köpt klockrena, men när det kommer till Andreas känns allt bara töntigt, opersonligt osv. Hittade lite till han iaf, men kanske måste ta mig en sista runda imorgon också. Och när jag sen kommer hem har jag bara lyckats tagit ett lock till en presentkartong men inget botten och när jag ska slå in det i julpapper istället tar pappret slut, och tejpen med årets sämsta klister går upp hela tiden!! Och om 40 min börjar jag jobba, sen är det jobb imorn också och på kvällen kommer mina svärföräldrar på fika :) Och då ska jag baka tills det, och baka tills släkten kommer på onsdag, och innan vi ska fika hos mig ska vi käka på tzatziki och där har jag bokat bord nu så det är klart... AAAHHH låt dom här dagarna vara över :p  

duttiga jag


Håller på och snyggar till här hemma.. tvättat, dammat, dammsugit, torkat golv, bäddat rent, slängt upp onödigt skit på vinden och försöker komma på en bra lösning på min "på-gång-hög" med kläder som gör att hela rummet ser rörigt ut, man kan ju inte hänga in det i garderoben för det är äckligt när det inte är nytvättat, och man kan inte tvätta alla plagg när man bara användt dom en endaste gång. Betalt räkningarna har jag också gjort, hade bara två stycken så det var skönt. Härligt nu när man fått lite saker ur världen och vart lite effektiv!

Nu ska jag se till att göra klart allt så jag kan lägga mig och kolla ikapp gamla PH avsnitt, ligger lite efter sen thailand ;)

söndag


Älskling åkte iväg vid nio imorse redan så jag gick upp då jag med. Velade om jag skulle följa med mam och pap på promenad i byn, har nämnligen inte gått utanför dörren mer än mellan ytterdörr och bil sen vi kom hem från thai. Men jag följde med dom ut och det är så sjukt fint här i gustafs, jag måste nog flytta tillbaka hit en vacker dag.

Senare måste jag hem till borlänge för att tvätta och städa och göra fint för kalaset på onsdag då jag ska klämma in släkten i min etta. Ska försöka fixa den sista julklappen jag har kvar också. För sen blir det jobb måndag & tisdag och då kommer jag inte ha mycket tid över.


lördag



Min baby sliter på i vårat kök hemma i gustafs och gör klart det sista med kaklingen :) Nya köket blev verkligen nice, med nytt kakel, tapeter, bord, stolar osv. Synd att jag inte bor hemma längre. Sen blir det en lugn kväll med räkmacka och robinson här hemma, hoppas bara jag kan hålla ögonen öppna lite längre än igår då jag och A skulle kolla på snygg, sexig & singel som började kl 21, sen så sov jag tio minuter senare. Och igår orkade vi inte laga mat så köpte pizza istället, var så längesen jag åt det och det var så jävla gott! 


bjuder på lite bilder :)

 

Åh vad Sverige är tråkigt! Är som ett apatiskt afrika barn här hemma nu och har inte lust med nått. Man är ju så himla lycklig utomlands, visst? :D jag vill åka igen o igen o igen. Nästa år ska jag vara borta jul och nyår, det har jag bestämt! Har lagt upp alla semester bilder på facebook nu iallafall,
























Uppe med tuppen!


Gick upp frivilligt klockan 7 idag :o Lever fortfarande i Thailands tid då klockan för oss är 6 timmar framåt. Brukar ta ett tag innan man blir som vanligt igen men jag klagar ju inte över att vara morgonpigg direkt. Snart ska jag väcka mamma och fixa frukost åt oss. Sen åker jag nog hem till borlänge idag, har en del jag behöver fixa för det är endast 5 dagar kvar tills min 20 års dag, så ska baka och greja lite så det är klart innan släkten ska proppas in i min lägenhet. Är iofs ledig på själva födelsedagen men jobbar 21a, 22a & sen självaste julafton också! Sen har jag endast en julis kvar att köpa, riktigt skönt.

Ha en bra dag.

SÅ SKÖNT!



Förresten så kom jag in på sjuksköterske utbildningen till våren :D Så grymt skönt, hade inte oroat mig så mycket om det förän jag såg hur många som hade sökt vilket visade sig vara 600 pers och dom tar kanske in 60. Men nu är det klart! Blir rätt skoj att börja plugga igen, kommer antagligen ha en del tid över för jobb också.



MY BIG LOVE



Kolla vilket snyggt! Hade kommit när vi var i thailand, får sitta på armen tills det ruttnar ;)






TILLBAKA :(


Jag är i Sverige igen efter 2 underbara, sköna & perfekta veckor :) Jag vill för allt i världen vara kvar där just nu. Har haft så himla roligt och skrattat så jag fått ont i magen varje dag! Jag älskar dig så så mycket :) Skönt var det att träffa familjen iallafall som stod på perongen och mötte oss <3 älskar er fina ni! Berättar mer + bilder another day, nu måste jag komma i säng. Har varit uppe i 24h nu! Dessutom är det första stunden på 16 dagar jag är ensam nu, knappt på toaletten har jag fått vara ifred dessa veckor haha ;D





Andreas <3


RSS 2.0