bad words


så här lite lagomt sliten fortfarande fast nyduschad och en aning fräshare än imorse så kom jag och tänka på ett dumt ordspråk: att dagen efter man festat då ska man minsann må "som man förtjänar". är det ingen som håller med mig om att det är ett orättvist, där laddar man upp och gör sig fin för att träffa sina underbara vänner och vara social en hel kväll, man hinner prata med dom flesta och man inser hur kul man har tillsammans och man önskar att man träffades oftare. jaha och sen då dagen efter, då ska man alltså må som man förtjänar? OKEJ? jag tycker man förtjänar att må jättetoppenbra efter en sån kväll där man tagit hand om sina kompisar plus haft roligt själv som man antagligen är värd efter allt slit med skola, jobb osv. Så från och med nu tänker jag alltid svara att "jag mår som jag inte förtjänar" när nån frågar dagen efter jag festat!!

nej blir sängen nu, jobb & bodybalance träning imorn. ledig på onsdag denna vecka och då ska jag äntligen till frissan och färga min förbannade utväxt. funderade ett tag på att färga massa bruna slingor igen men skippar nog det och kör på det blonda ett tag till :))

godnatt

söndag!


usch då var det söndag igen, morre har verkligen rätt i att helgen borde bestå av 3 dagar! inte för att jag skulle vilja dricka 3 dagar men då skulle man kunna ha en hel ledig dag då man mådde bra och slapp vara bakis och ha ångest för att jobb väntar dagen efter. aja, hur som helst så råkade det bli fest igår också, hade besämt mig för att vara hemma med sophie skulle ut och då fick jag ställa upp tyckte hon. så det blev solvarbo innan igen, och sedan flamman, bella - hela paketet! sov hos twinsen inatt, hade bilen där iaf så lika bra att sova där :) och idag har vi verkligen städat huset och fick ihop 2 sopsäckar med burkar och flaskor (som jag har i bakluckan och måste göra mig av med nu) sen handdiskade vi allt för diskmaskinen hade gått sönder. duktiga! grabbarna dom svinen satt och kollade på tv så länge, efter städningen åkte jag o tess till gustafs och hämtade pizzor, mmm! haha och lyckades få rätt pizzor allihopa fast min beställning va något otydlig plus att mina vänner är vääääldigt omständiga och skulle ha pizzor utan lök, med JÄTTE mycket lök istället, utan vitlök, mycket köttfärs osv. så vi degade i soffan till en dålig film innan vi andra åkte hem. nu ska jag åka till borlänge och dumpa soporna + hämta mamma o pappa på tågstationen. sen vill jag bara hem och duscha & sova. riktigt kul helg iaf, men nu får det vara slut med två dagars partandet. iofs kommer jag jobba varje lördag nu innan jul så kommer nog få ta det lite lugnare. men till helgen som kommer är det julfest med jobbet och det kan ju inte bli annat än galet! :P

aja hoppas ni haft en bra helg! see you...

saturday


hallo allihopa, jag har äntligen fått tillbaka datorn hemma :D med bilder o allt i behåll! underbart :)) mindre underbart är mitt hälsotillstånd för tillfället, usch va alkohol får en att må pyton :S blev lite fest igår hos twinsen i solvarbo, skönt med nått annat än krogen för en gångs skull :) visserligen har jag lovat att följa med på krogen ikväll men måste nog avstyra det lite fint känns det som just nu. kul vare iaf och dom bästa var där! ledig idag som tur är, ska ta mig till blge och få lite mat hos mormor & morfar :) sen blire nog en chillkväll hemma bara, ensam o allt, vilket är fantastiskt skönt ibland. lika bra att vänja sig vid det när jag ska flytta, en månad kvar tills dess bara :D ska och skriva kontrakt på måndag.
 

*


sen har jag funderat på en sak, när man träffar en kille eller precis har blivit tillsammans o allt är så pirrigt roligt ni vet. då är allt man gör så genomtänkt och ska vara så perfekt. man ser alltid till att ha de finaste underkläderna på sig, man tuggar alltid tuggummi för att känna sig fräsch osv osv. men vad händer sedan? det tar inte lång tid innan man förvandlas till en mini hemmafru. alla sexiga spetsunderkläder byts snabbt ut mot newbodys skönaste bomullstrosor, man strosar runt i urtvättade 'skinnarcupen' t-shirts (cupen som man deltog i för en sissodär 5 år sedan) och som grädde på moset så trycker man dit en väldigt porrig bettskena i munnen innan man somnar! där har vi hela paketet, en förvandling som sker på mindre än ett år. kanske har man hittat rätt när det är så man beteer sig med en kille, att allt känns tryggt? eller är det då man blivit fööör mycket kompisar? svårt det där, visst man är ung och ska ha kul! men blir det så mycket bättre om man skulle byta karl? man skulle väl förvandlas till samma rugguggla efter ett år igen. en sak är säker, man måste sattsa helhjärtat på det man har!

måndag

 jahapp sitter väl o nördar på lunchen igen då eftersom vår dator inte kommit hem än :@ är apförkyld men gick till jobbet ändå. fast jag vilade hela helgen o inte drack en droppe alkohol blev jag inte piggare, snarare tvärt om :S lördagen blev lugn som jag trodde, skjutsade min syrra på nån fest i borlänge & köpte chips o godis med mig hem som jag och pappa åt till dansbandskampen, haha ;D sen ringde syster redan halv elva o ville hem för festen sög så då åkte jag till blge o hämtade henne, vi slank in på kusins förfest och snackade med dom ett tag och skjutsade ner dom på krogen på väg hem.

och på söndagen sov jag till 12, sen åkte vi till stan och hämtade mamma på jobbet och sedan för att köpa lite grejor till lägenheten. hittade jättefina tallriker, assietter & koppar som jag köpte & när jag kom hem såg jag att jag visst hade blandat lite olika mönster så då var det bara att åka tillbaka till borlänge för o byta & när vi kommer in dit 40 min senare är tallrikarna slut i min färg så då fick jag köpa vita ist för svarta, aja sen kommer man ut till bilen och fumlar till det så jag tappar tallrikarna så 3 går sönder :S in i butiken igen och då finns det precis 3 stycken kvar, TUR!! sen ska vi ta en tur förbi mormors lägenhet för syrran skulle hämta grejor där som hon glömt, så vi parkerar och går in. sen kommer jag på att jag nog inte låste bilen så jag ska ta fram nyckeln o gå ner o kolla, men då hittar jag inte nyckeln så springer ner till bilen och där sitter nyckeln i tändningen, maaa farligt! plus att mina tallrikar som jag krånglat med stod i bilen också. hade ju vart typsikt om dom hade tagit bilen med tallrikarna som jag krånglat så fruktansvärt mycket med. haha aja det enda jag kunde göra var att skratta, inte min dag precis. sen åkte vi hem o jag lagade tacos åt familjen, avslutade med ensam mamma söker (johanna valde FEL kille tycker jag!)  innan det blev godnatt för mig!

nu måste jag jobba, hörs!

lördag


aha, sitter hemma hos mormor & morfar & datanördar lite, har fortfarande inte fått tillbaka datorn hemma :@ har jobbat idag, slutade kl 2, sen tog jag bilen till ica maxi & handlade lite åt m & m som kommer hem från egypten imorn. ska ta en sväng förbi linus innan jag åker hem till gustafs.

veckan har gått fort, jobbar 4 dagar bara. har tränat en del på svea, mycket roligare där än på friskis :) sen i torsdags var jag & syster i sthlm hela dagen :) shoppade på rätt bra, hittade jeans, flera olika tröjor, smink, underkläder, smycken, tights, leggins osv. käkade o fikade o hade jättemysigt <3

igår blev det lugnt och tror de blir det även ikväll, har festat varje helg ett tag nu så kan va bra med en lugn helg :)

o btw så ska jag flytta till blge nu iaf :)var o kollade på en lägenhet i tisdags och den va såå mysig!! så jag ringde samma dag o sa att jag tar den!!! får flytta in i januari :D den ligger vid soltorg o är bara en etta men de räcker till en början, är ju bara lilla jag som ska bo där. bara ungdomar i huset, blir fint det tror jag. nu vill man bara flytta dit på en gång!

aja nu ska jag sticka, ha en fin lördagkväll! 

freedag

dålig uppdat. datorn hemma har gått sönder igen :( blir helt handikappad utan!!

aja nu är det helg och jag är heelt ledig hela helgen, lunchen är snart slut på jobbet, har vart ut och köpt en klänning till kvällen då det blir lite fest :) ska fira soffan som fyller 19 år, blir en öl hemma i mormors lägenhet först. sen blir det broken drams till 8, älskar deras mat! sedan till emma innan det slutligen blir krogen :) kommer bli en great kväll med mina älsklingar! men inge 2 dagars fest denna vecka utan bara ikväll tror jag!

aja nu måste jag ut o jobba, ha en trevlig helg! :D

helgen


fyfan vilken helg, fast det är måndag sitter jag och skakar av all alkohol som fan inte gått ur kroppen än tror jag :S skönt att man va ledig idag.

börjar från fredagen:
 
jobbade först och sedan gick jag raka spåret till sarah som hade inflyttningsfest :):) var lite blandat folk, några som skulle på hagafest o vi andra på krogen. blev kvar till tolv typ, sem blev det flamman. riktigt mycket folk faktiskt, sen gick jag hem en stund innan de stängde. vaknade o mådde helt ok vilket va bra eftersom jobb väntade :S jobbade till 14, sen gick jag upp till mormor & morfar o sa hejdå för dom skulle åka till egypten 2 veckor, skönt för dom :P så kommer nog antagligen att bo en hel del i blge under dom här 2 veckorna. redan imorn flyttar jag o syster in för ett tag :)

aja sen hem o fixa och äta, ta nya tag för kvällen :) blev förpärla hos sarah igen, sen en till förfest med hockeygrabbarna innan det avslutades med s2 :) var en bra kväll, ett tag. hahah fyfan va full jag blev i slutet. åkte hem med kusins far som fick stanna ett antal gånger på vägen! första stoppet blev redan i ica maxi rondellen, haha fy faaaaaaaaaaaaaan! alla mina kläder var helt skitiga, kanske man borde veta bättre när man snart är 19 år? :S men ändå samma visa varje gång. skit samma, kul hade jag & jag får helt enkelt bjuda på den kvällen mina vänner!!

och på söndagen skulle linus överraska mig & fira ettårsdagen lite i efterhand. det började bra med pizza & jacuzzi. och slutade helt åt helvete.

nej nu ska jag laga mat åt min familj för en gångs skulle, sen blire dusch, färjan & sängen!

PUSS






:):)



imorn är det äntligen helg och jag är så fruktansvärt fest & ölsugen :P kan vara för att denna vecka varit helt crazy och jag har mått som en pissråtta :( vill bara dränka mina problem i alkohol nu, vet att det är det sämsta man kan göra men vafan ska jag göra, ingenting löser sig med tiden har jag insett, man måste ta tag i det, tyvärr!! eller så kan man ju ta efter oskar på jobbets tips - skjuta fram sina problem så långt så man aldig hinner ikapp dom (Y) :D

jaja men imorn får jag iaf dricka mina efterlängtade öl, ska på inflyttningsfest hos sarah :) trevligt trevligt! ska till henne direkt efter jobbet, fixa mig där & antagligen blir det en pizza. kvällen avslutas antagligen med krogen :) och på lördagen blir det lite jobba, sen fest igen! jag, tess& hockeygrabbarna (;

matilda bokade tågbiljetterna till stockholm igår :D åker över dagen den 20:onde, lite julshopping, mest åt oss själva blire väl iofs om jag får gissa :P sen massa mat & fika, haha härligt!

hörs under helgen,


lediga onsdag


ritkigt skön dag idag, vaknade halv tio. åt frukost och åkte till blge med mamma. hämtade upp syster på haga så blev det kuppan några timmar under hennes hål :) köpte ett linne & en skjorta, så käkade vi på donken också!

sen har jag fortsatt ladda massa musik, fyller just nu upp mobilen med lite nytt, drygt att ha musik på flera ställen. ska man lyssna på nån låt vet man aldrig om det var i datorn, mobilen eller ipoden man hade den.

träning blev det inget av, dåligt med det den här veckan. orkade inte åka tillbaka nu på kvällen för o träna! snart blir det mat, sen dusch & bonde söker fruuuu :)

puss!

better


blev en okej dag i alla fall :) gick upp redan klockan 7, diskade, dammade mitt rum lite snabbt, satte upp gardiner eftersom fönsterputtsaren var här igår, gjorde frukost o bara chillade. ovanligt för att vara en morgon! :) när jag skulle gå till bussen skickade moster sms o frågade om jag ville ha skjuts till jobbet (Y) fick jag en timme till hemma.

sparade in en halvtimme på lunchen så på rasten kunde jag o linus ses en snabbis & fika :) <3 hoppas allt blir bra igen! det visar sig, jag mår sjukt dåligt av att va osams även om det inte är mitt fel tycker jag iaf!! efter jobbet åkte jag till moster som fyllde år, åt mat & massa efterrätt :)

nu mår jag lite bättre, har laddat hem massa nya låtar & lagt in i ipoden som inte är uppdat. på ett halvår typ :P haha, dc++ har jag aldrig fått igång när vi skaffade ny dator, så carina på jobbet tipsade om limewire. riktigt bra var det, enkelt att installera & sen är det på svenska :) märktes även att vi uppgraderat bredbandet, gick riktigt fort! aja nog om teknik snack.

imorn är jag iaf ledig :):) ska sova uuut, kuppan med mamma & träna puls/medel på friskis! & så hoppas jag att det blir en subway macka på det, haha ;D

ska släpa mig i säng nu & lyssna på nya låtarna, puss godnatt!

1 ååår


idag har jag & linus vart tillsammans ett helt år, ett år sedan vi träffades första gången i thailand, eller okej på arlanda då :P självklart blir det massa tjaffs precis då, så idag vet jag inte ens om vi kommer ses :'(




fyfan mitt liv är så tungt just nu, går runt o mår dåligt hela tiden & tänker på samma sak 24/7. jag är fan en sorglig människa! ingen fattar vad jag pratar om men det spelar ingen roll, älskar mina vänner som ställer upp <3 och min familj, fast jag är en usel syster & dotter. & jag älskar linus... men jag orkar bara inte med mig själv just nu. hatar och såra människor men det är precis vad jag gör exakt hela tiden. plus att man är så fruktansvärt vek och inte står på sig, jag är trött på att be om ursäkt hela tiden.


J

söndag


underbar helg! så skönt att va ledig både lördag o söndag för en gång skull. gårdagen blev toppen också, jag & louise åkte till mick vid 8. nice att träffa den kära gamla eliten igen :D blev kvar till cirka tolv, sen skjutsade ompen in oss till blge där vi började kö till s2..jag hann gå o heja på linus som hade vart på lagfest och när jag kom tillbaka till kön hade den inte rört sig alls så det fick bli flamman, helt okej tycker jag, alldeles för mycket klagomål på det stället :P jag glömde min kamera hemma så bilder kommer väl när jag fått dem. sen träffade jag på kusin på flamman, hans pappa skulle hämta han så då hade man skjuts hem också (Y) så imorse vaknade jag hemma vilket är riktigt skönt. sen har vi vart hos farfar på kalas hela eftermiddagen, drack sjukt mycket kaffe i ett försök att bli piggare men tror jag misslyckades, ska kolla på ensam mamma söker sen blire nog sängen.

<3

:D:D



hallo!

idag har jag hunnit med en massa, gick upp redan 9 för skulle till frissan till 10. så nu är hårförlängningen på plats, jag trivs så bra även om det är egentligen inte är väldens skillnad! sedan så åkte jag, mam, pap & lina till insjön och gick på lager70, kicks & clas ohlsson :) blev en tröja, 2 nagellack, glansdroppar & saltvattensprej! sedan har vi åkt runt på kyrkogårdar och tänt ljus :) slutade med handling & stopp-i-korv på ica maxi!

                               


nu är vi hemma igen, genom frusna efter att ha gått på kyrkogårdar. pappa har fixat brasa och mamma lagar mat. till kvällen blire lite partaj, ska hem till mick först o sen blir det antagligen krogen, blge! :) 


från en sak till en helt annan så har jag o linus varit tillsammans 1 helt år på tisdag! <3 han har redan bokat plats på bond filmen, så blir det middag innan i guess! :)

ha en bra kväll, PUSS!





RSS 2.0