älskade yrke



Rivstart på praktiken idag med massa roliga moment! :) kände mig lite ringrostig, ett halvår sedan jag tog prover o allt annat. Känns som ett jättebra ställe, en bra handledare som ger en mycket ansvar - då man lär sig :) Och alla söta gamlingar som bor där, vill bara ta med dom hem o ta hand om dom. Lär köpa ett hus först sa Jonas :D Fick skjuts hem av min snälla handledare sen, lyx!


Te och film mys nu! I våran renbäddade säng, och påbörja sista säsongen av one tree hill .. :)

finaste bästa ställe!


Haft en helt underbar helg i Lofsdalen! Jag och älskling åkte upp i torsdags, sen fick vi sällskap av mormor, morfar & ena systern på fredagen. I torsdags var jag och babe i backen och åkte lite bräda, lunchade & drack öl ute i solskenet :) Sen blev det skoteråka både lördag & söndag - 15 mil klämde vi totalt, så sjukt skoj och så många fina, orörda ställen man ser när man åker omkring på fjällen. Hoppas vi hinner upp något mer innan snön är borta! Skulle kunna bo där hela vintrarna!


Idag har jag varit till gagnef på intro på nya praktikplatsen, verkade bra! imorgon börjar det på riktigt :) uppstigning 06! det var längesen nu..


invänta träning nu, tycker fortfarande det är galet skoj! får se hur längde de håller i sig innan soffan börjar vara såå lockande igen ;)








fun fun fun!


haft en underbart bra helg! :) i fredags var vi hemma hos mamma och åt fredags-tacos, drack vin och hade det mysigt. & i lördags blev det jobb på gruppbostad sen hem och svira om för Jonssons 25-års fest som var suuuuperkul! var i bysjöns bystuga, alldeles lagom stor. Fick god paj, tävlade, umgicks och lyssnade på bra musik! sen åkte vi ner på stan och gick på klin en sväng, tvär dött men jag hade då kul iaf!

så igår låg jag och älsklingen på soffan hela dagen och kollade på one tree hill och åt godis, och middagen kom från max ;) härligt.

nu plugga!

baby boy!




always and forever! <3



en gång . . .



Jag och J var och såg 'en gång i phuket' i veckan. Så sjukt roligt film :D se den!
mycket bättre än sommaren med göran enligt mig.



Nu längtar jag till nästa vecka, blir fjällen några dagar. Snowboard, skoter och mys i stugan! :)


Även till V.9 då praktiken drar igång igen, fått superbra schema!


första gången...


 . . . på typ ett halvår som jag skriver ett ord här. Mamma kommer ramla baklänges! ;-)

Ibland funderar jag på att ta bort bloggen helt, men ändå vill jag ha den kvar för jag älskar att sitta och läsa i den om vad jag har gjort tidigare i livet, kul att se hur man förändrats. Men ibland är jag så sugen på att skriva i den igen, men jag vet hur det blir - kul ett tag sen njaaaee.. för lat för att lägga in bilderna från kameran osv..

Jaja, guuuud va har jag gjort sen jag skrev sist då!? Sist jag skrev hade jag precis börjat termin 4, & nu har jag nyligen börjat termin 5 vilket innebär att jag har mindre än 1 år kvar av utbildningen :D Har fått sommarvikariat inom psykiatrin i säter till sommaren, som sjuksköterska! lycka att få sitt dröm vik! lite läskigt också att jag ska jobba som sjuksköterska, UTAN handledare som man kan fråga om allt som man är van vid efter praktiken. Det blir en jäkla utmaning och så utvecklande och givande för mig! :) Men än återstår en termin innan det där jag hinner lära mig massa mer! Ska strax ut på praktiker, demensboende & vårdcentral - kommer bli så skoj!

annars har jag och min ÄLSKLING varit i karibien & på underbart vackra ön tobago! firade födelsedagen, jul & nyår där och hade det helt fantastiskt bra. Gud vilken ö, så fint, så god mat & dricka, trevliga människor - dit måste jag tillbaka! Håller redan på och planerar en ny karibien tripp till vintern, men den blir nog till någon av de andra öarna där och tillsammans med några vänner! :)



Nej nu får de räcka för denna gång! :)

RSS 2.0