23:51


dagen har flytit på, jobbade 10-18. sen kom papi och hämtade mig för vi skulle inhandla lite grejor till lägenheten. åkte till jysk och köpte gardinstänger & en tvättkorg. sen åkte vi till onoff och köpte en tv. blev en 37 tum, trodde innan att jag skulle köpa en 42 men det skulle tydligen bli alldeles för stort med det avståndet jag ska mellan soffa - tv. men 37 var helt okej stor, 6000 :- kostade den så det var väl helt okej. åkte till lägenheten och lämnade av grejorna där. för på torsdag går flyttlasset på riktigt :D hoppas jag mår bra och är pigg efter nyår bara, kanske är pappa som är mest bakis så allt kommer sitta snett på väggarna :p ha ha!

imorn jobbar jag först till 14, sen ska jag hem och packa massa. klockan 19 ska vi familjen äta mat på athena :) och efter det ska jag tydligen på fest i åselby med therese! <3 får se vad det blir, har inte höga förväntningar direkt. kul att träffa therese och är man med henne kommer man antagligen ha kul :))

nu ska jag sova, fan att jag aldrig kommer i säng tidigt.
godnatt!

måndag 29/12


hello, haft väldigt lite tid för bloggen. har iaf kommit hem från lofsdalen :( det är synd för jag skulle kunna stanna minst en månad utan att tröttna på det ändå ganska enformiga fjällivet :p men såå sköna. längskidor, snowboard, prommenader, skoter, bastu, brasa, godis, mjukiskläder, sockor osv osv. vi kom igår em, stannade en dag mer än planerat för att jag skulle hinna ta skoterkörkort :) fick det i julklapp av mormor & morfar förra året i julklapp men jag kom aldrig till skott med att ta det då pga av jobb. men nu har jag det iaf :D 28 av 28 rätt dessutom, woho! fick gå en lite snabbvariant av kursen för det skulle egentligen ha slutat ikväll men jag gick bara på teorin i lördags kväll, sen kom examinatorn hem till våran stuga på söndag morgon så gjorde jag det då innan vi åkte hem. skönt att det var avklarat :)

julen och hela veckan där uppe har vart underbar. i tisdag fyllde jag ju som sagt 19 så då var vi på puben trappers och åt pizzabuffé :) och på julafton var det de vanliga mysiga med god mat, tomte, presenter & gemenskap. var även tomte hos bergenströms, där dom krävde att dom skulle ha en tomte flicka så man fick väl ställa upp. paketen man fått i år har väl varit väldigt praktiska saker :p dammsugare, micro, elvisp, vattenkokare, brödrost. smörgåsjärn, stekpanna, kastruller, glas, skålar, filtar, handdukar, kokbok and so on :) men mycket bra, slipper jag köpa dessa 'tråkiga' saker för mina egna pengar. perfekt att flytta precis efter jul :D roligare saker som jag fick var parfymen, pengar, presentkort, pyjamas, smink :)




                                                                           


på juldagen så skulle lofsdalen få visa vad det går för, jag & anna hade bestämt sen länge att vi skulle ut och partaja i lofsi. det blev jag, anna & kusin alex :) viktor och henrik var tyvärr sjuka så vikor blev chaffis. vi hamnade hur som hellst på tuppen :p det var liveband som spelade riktigt bra musik, mycket folk var det så vi hamnade vid ett väldigt off bord i nån typ av bur :p VIP! vi hade trevligt, och när alex försvinner kommer 2 stockholmare och sätter sig vid vårat bord, en vinprovare & en isspolare :p dom var roliga, fast lite konstiga, haha iaf gjorde dom våran kväll jätterolig. när tuppen ville stänga kl 2, så fortsatte vi en stund till i stockholmarnas stuga. dom trodde mer, vi ville bara ha en skoj kväll :D jag talade om för vinprovarn att allt vin smakar kiss & anna släppte bomben och berätta att hon va 2 barns morsa, haha. sen kom victor och hämtade oss halv 4!



                                             






så idag så började jag jobba igen, & på lunchen var jag & pappa till min lägenhet för att vara med på besiktingen. allt var bra & jag fick nycklarna på en gång så nu är den MIN! :D när jag kom hem efter jobb & träning idag har packat o packat o slängt massa grejor på rummet & tagit ner det som jag förvarat på vinden. det här kommer bli hur bra som hellst. men det blir nog först på torsdag som jag kommer flytta in på riktigt. är inte ledig förens då. men imorn blir det att köpa tv, gardinstänger och duschdraperi.

nu ska jag sova, bredvid min söta syster som visst ska sova över hos mig <3

GOD JUL! :)


positivt att morfar hade datorn med sig iaf! här uppe i lofs är det mycket snö & det är riktigt skönt att va ledig.
igår blev man 19 år också, vi firade det på puben nere i byn med pizzabuffé & öl! fick som väntat mest flytta hemifrånsaker, men även pengar & christina aguileras parfym inspire :))

nu ska vi äta lunch, sen börja snygga till sig :p mysig dag fast absolut ingen julkänsla alls tyvärr.

ha en underbar julafton! 


söndag 22.08


sitter och kollar lite halvt på heartbreak hotel & äter skinkmacka, jättegod skinka pappa gjort idag (y) jag & linus har haft paketöppning nu ikväll eftersom jag är borta över jul och min födelsedag. fick skitsnygg bh med trosor av linus, haha vissa har ju en pojkvän som törs smyga runt på underklädesavdelningen till skillnad mot vissa andra, hm.. anna (; sen fick jag presentkort på make up your mind av mina svärföräldrar :)) ska bestäma bara om jag ska förlänga naglarna eller göra nån ansiktbehandling, blev iofs galen på lösnaglar sist jag hade fast det är ju väldigt snyggt! 






                                                                                     



farfar och maj-lis var här och fikade, jag fick 500 :- en vattenkokare och en brödrost, najsnajs! sen har jag varit på kupolen med kusin som sagt och hjälpt han, mathilda kommer bli jättenöjd över presenten tror jag. likaså hans mor :) jag själv hittade en svart skjorta på jc, & sen köpte jag ett röda korset smycke på MQ som man kan ha som brosh, halsband eller örhänge. kostade bara 49 kronor och allt gick till röda korset, och så gjorde det ju inget att det var snyggt heller. jag har mitt som halsband :)








nu blir det nog inget mer bloggande innan fjälls, så ni mina kära läsare får ha en riktigt GOD JUL!  

14.23



idag har hittills varit en effektiv dag, jag sov faktiskt bara till halv elva. sen gick jag upp och åt frukost & efter det tog jag mig i kragen och gick ut och promenderade i det fina vädret :) sen har jag städat ur och börjat packa för flytten, tvättat nya handdukar jag fått så sånt är klart när jag flyttar in, har även packat fjällen packningen och julklkapparna. lagat lasagne & gjort en kladdkaka tills farfar kommer och fikar :) duktigt! ska gå och hänga upp handdukarna nu och slänga in nya påslakan osv så det också blir tvättat. efter farfar har varit här ska jag följa med kusin till kuppan :)

lördag




har äntligen kommit hem efter en vääldigt lång dag har det känts som. dagen började bra, jag åt frukost i lugn o ro ensam uppe hos linus, sminkade mig & plattade håret & såg fram emot att jobba så här sista dagen innan semestern :p sen går man till bussen som var tidig och redan står och väntar med öppen dörr vid busshållsplatsen, så jag joggar mot bussen och precis när jag kommer fram stänger idioten dörren och bara åker :@:@ så då får jag ringa till jobbet och be nån hämta mig, hah KAOS! så snälla anna kom och plockade upp mig :) annars gick dagen bra, var skit mycket folk men alla kunder va glada o positiva så mitt humör höll sig på topp till skillnad mot andra dagar.

efter jobbet kom familjen och hämtade mig, jag baxade ut alla julklappar jag lagrat på jobbet + kartonger som var perfekta att packa i för flytten. sen åkte vi till ÖB för jag skulle köpa glas och tavlor till lägenheten. & sen var vi in en sväng på kuppan för jag skulle köpa skor också, skulle ha nya uggs, dom fulsnyggaste skorna som finns, men såå sköna :)) och så köpte jag även en tröja som jag kan ha på juldagen när jag & anna ska ut och göra lofsdalen ;D vi avslutade med att äta mat på kina restaurangen, så gott! sen ringde tjejen som bor i lägenheten jag ska flytta in i och fråga om jag ville ha hennes köksgardin, a visst (Y) tyckte den va snygg när jag var och kollade på lägenheten och hade tänkt att köpa en sån till köket  :p sen fick jag även en hylla om jag ville men den behövde jag inte för sånt har jag redan köpt.

imorn får jag äntligen sova ut, men ensam dock :( sen ska jag till kupolen igen för att hjälpa alexander med julklappar :p och sen kommer farfis och ska gratta mig i förskott :) plus att jag lär försöka få ihop nått packning till fjällen också.

när jag kom hem hade jag fått post, såg direkt  på handstilen på brevet vem det var ifrån (; haha! och det var ett jättesött julkort från anna, victor, anton & vilgot, tack! sånt blir man glad för :)




mums


den här dagen har det inte hänt speciellt mycket. fick skjuts av mamma till jobbet. jobbade 10-18, åkte hem och bakade god efterrätt till oss som vi åt tillsammans med glögg när vi pyntade granen :)) eller lina pyntade granen. kollade på bonde söker & duschat. nu är kvällen slut, jag ska försöka somna, ska upp 7 imorn o till svea och träna med mamma innan jobbet, usch :p nejdå, skönt efteråt för man blir riktigt pigg av att träna på morgonen. sen är det jobb som vanligt 10-18 och efter det ska jag o linus vara barnvakt.



förresten ni måste göra efterrätten jag gjorde idag, hur lätt som helst! :)

ROCKY ROAD

ingredienser:
till ca 4 personer
200 g mjölkchoklad
10 st dumlekolor
8 marsmallows som man klipper i ganska små bitar
lite jordnötter

man kokar upp vatten i en kastrull och smälter chokladen & dumle i en skål över vattnet. när det har kokat ihop rör man ner nötterna och marsmallowen i röran & sen häller man snabbt ut smeten på ett bakplåtspapper. och sen ska det stå i kylskåpet i typ 30 min innan man tar ut det och skär upp det i bitar.



bara veckan kvar...



en vecka kvar till julafton, herregud! jag har noll julkänsla alltså :( fast jag jobbar 8 timmar till julmusik & slår in ett antal julklappar till kunder varje dag så känns det som att jag är nån robot som bara servar andra människor med paket för att dom ska fira sin jul, inte jag. och fastän att det här är första året på länge det faktiskt är snö som ligger kvar innan jul saknas tyvärr all känsla. men när jag väl kommer upp till loffsssiii kanske den infinner sig? hoppas på det :) blir hur mys som helst iaf, skönt att åka bort och bara umgås med sin släkt en vecka i våran mysiga stuga. & fan va godis jag ska äta och bara leva onyttigt (som jag typ alltid gör iofs)

aja, idag var det jobb as usuall. jag & anna åkte och åt goda goda subway mackor på lunchen, längesen nu jag var där faktiskt :p sen tränade jag och mamma 2 pass på svea efter jag slutat jobbet.

& igår förresten, fyfan va sprängmätt jag var efter 3 rätters på broken dreams. men så jäla gott :)) vi skippade till och med godiset på vägen hem och åkte hem och kollade på bodyguard bara :) somnade efter det en snabbis men vaknade ganska snabbt och kunde gråta till titanic slutet, hah jag är störd :p

nu blir det sängen, tre jobbdagar kvar tills minisemester!

godnatt!


tisdag



om en vecka fyller jag 19 år, om 8 dagar är det julafton & jag är klar med alla julklappar :D & på måndag åker vi till fjällen och det blir ünderbart <3

på jobbet flyter tiden  på, mycket folk nu innan jul så det går snabbare än vanligt! igår efter jobbet var jag på friskis på medelpass, inte varit där på 2 månader :S men svea är närmare (& bättre) så det lockar mer! och idag efter jobbet blir det broken dreams, mums! ska fira min födelsedag lite tidigare eftersom jag är i fjällen när jag fyller. kanske bio efter det också, hört att twilight ska vara bra men när man läser på sf så verkar den iiiinte så värst bra =/  men såg att  både titanic & bodyguard går på tv ikväll också (Y)

40


sitter man här, söndag igen, imorn börjar en arbetsvecka på 6 dagar för min del. men efter det så åker vi till fjällen en hel vecka & firar min 19'onde födelsedag & julafton :)) juldagsutgången får denna gång firas med bergenströmarna på trappers! ;D

igår var det morbror thomas 40 års fest :D det var mycket trevligt, och jag träffade för första gången kusins flickvän, mathilda! :) så himla söt tjej! modigt av henne att komma dit och träffa 40 stycken nya människor på en gång. annars va det fika o det var glögg, de va folk och det var lekar, det var cube o det var vattenpipa, det var STEK helt enkelt! :))) jag och linus kom hem vid 3, gubbarna hade festat till 6 på morgonen :P

imorse gick linus upp opch åkte hem klockan 9 för och spela fotboll med kurderna. jag sov vidare och gick upp halv 2 :) nu ska jag äta, sen ut och gå en prommenad!










äckel!


idag var det 4'de dagen i rad som min efterhängare var in på jobbet, han handlade såklart när jag stod i kassan. jag drar verkligen in pengar åt intersport pga av den där idioten! maa jag blir galen, otäck människa! men tacka fan för att han enbart va in en gång idag, igår var han in 3 GGR under dagen.


skönt med fredag imorn, ska laga mat och ha mysigt imorn kväll med ena systern, kusin alex & linus :) plus film, godis & kanske idol finalen på det. sen är jag även chaffis åt mam, pap, mormor & morfar som är på julfest! men kom på att jag nog dissar idol när inte min baby, Robin är med längre :'(  


nu ska jag duscha, sen försöka sova lite tidigare än vanligt.

onsdag!



igår hade jag ledig dag och spenderade den på IKEA :) vi valde att åka dit nu innan jul och handla möblerna så att dom finns hemma när jag får tillgång till lägenheten så det bara är att flytta in direkt, måste nog ringa och skynda på tjejen som bor där nu att hon ska uuuuut! :p hittade iaf en soffa (blev en svart skinnsoffa tillslut) ett soffbord, hylla, matbord & stolar + en massa bra o ha grejor såklart! fikade & åt mat, mysigt! blir nog allt att bjuda hem pappa & morbror thomas på en "skruv & öl kväll" för kommer knappast få ihop alla dom där möblerna som ligger nerplockat som ett plockepinn. blir bra det, skönt att allt fanns hemma som jag tänkt köpa. får se vad man får för roligt i julklapp & födelsedagspresenter :p mamma har redan försagt sig med hälften!

satt och kollade runt på eleven och såklart hittade jag massa mer roliga saker så det blev en beställning även denna vecka. en hårparfym & nån shape lotion! fint, kommer antagligen på fredag :)

ska gå och duscha nu, lite eftersvettig efter easy line träningen :p hade sån tur också så mormor ringde och bjöd på mat tills imorn, hade ingen matlåda för ovanligheternas skull.

ha en trevlig kväll,
& förresten, snygg efterhängare man fått på jobbet, hjälp jag blir rädd!

julfeeest!


jaha, då har årets julfest varit och man får vänta ett helt år till på nästa tillställning! :'(
var en riktigt lyckad kväll, jobbade först till 14, sen samlades alla på jobbet och drack
öl & åt pepparkakor :p sen for vi till curlinghallen och svettades, haha rooligt hade vi!
efter det fixade vi oss och satte oss i bilarna för att åka till hemlig ort och äta julbord,
vi hamnade i gamla staberg, jättemysigt! :)) god mat och efterrätten ska vi inte prata
om! vid tio var vi klara det men den yngre halvan av INTERSPORT kände för att festa vidare
så vi stannade och köpte ingredienserna till bål på vägen tillbaka till Borlänge och annas
& mattias lägenhet :) haha mitt och annas samtalsämne där i baksätet spårade helt ur,
jag kommer aldrig kunna byta jobb för kan inte va utan crazy Anna :p tanken var iaf att vi skulle
gå på krogen men vi hade så fruktansvärt trevligt så vi blev kvar hos dom till halv fyra (;  var 10
pers i åldrarna från 17 till 33 :p kulkul!!









vaknade tolv dagen efter hos linus, kollade på en film så vid 2 gick vi upp och åt frulle, efter
det gick vi till konsum för o köpa godis & chips, sen var det inte mycket mer kvar av den dagen! :p
måste få vara så ibland. idag pratades det en hel del om julfesten på jobbet, alla var iaf nöjda med
kvällen ;D efter jobbet blev det bodybalance med mami. & nu äre godnatt för imorn ska vi till IKEA och
shoppa möbler till min lägenhet :D

gooodnight! <3




f


sköna fredag, kom hem vid 7, åt god paella och nu äter vi godis & ostbågar till idol :) jobbet gick snabbt idag och det var mycket kunder, gick hem till mormor & morfar på lunchen och fick lax, mums! sen gick jag och mormor även upp på vinden för och kolla om hon hade nå möbler till lägenheten, och vi hittade både en byrå till hallen och en spegel (Y) om jag ens får plats med en byrå i hallen, jag klev in i lägenheten och sa typ att här vill jag bo!! när vi var och kollade på den. har ingen stor koll direkt på mått osv.



                              jaja, fick även hem ansiktsrengöringen idag som jag skickat efter, en
                              sån med 100 % naturliga produkter, jag tror på sånt!                                     





 


nu ska jag gå och packa ordning sakerna till julfesten imorn, är ju inte bara en grej man ska ha med sig :p varma kläder, rena inneskor, handduk, festkläder, sprit? fyfan SOS hockeybag! blir riktigt rooooooligt :D alla är gaaanska taggade!


hard work work

hoho, kom precis hem från jobbet. har jobbat från halv tio till halv tio idag, money money :)) först jobb vanlig dag mellan 10-18, sen stängde vi för ett break med förberedelser + pizza såklart innan vi öppnade igen kl 19 för att ha årliga julklappskvällen :) så grymt kul att jobba sånna här kvällar när det är konstant kö i två timmar.  men fyfan så mycket knäppt folk det finns alltså, man vill ta en paus efter nån timme och bara gå in och garva av sig lite för det finns så sjukt puckade människor :p haha. det är nått jag verkligen tänker på när jag handlar i andra butiker, att va en enkel kund!!

nu är jag helt slut i huvudet efter den här dagen, blir en dusch & godnatt samtal till baby, sen kan jag tänka mig att jag somnar ovaggad! men imorn är det härliga fredag, och snart snart  julfest, har min lilla aning om vad vi ska göra för aktivitet (;

puss på er!

onsdag kväll


nu är huset städat och fint och vi har börjat plocka fram tomtarna, det var jag som tyckte att vi kunde ta fram dom redan nu för det är ändå så kort tid dom ska stå där och sprida lite stämning. när jag hade städat mitt rum så fortsatte jag och det slutade med att jag nästan hann damma hela huset innan jag skulle iväg till frissan. nu har jag även kommit hem därifrån och är inte lika lik en råtta som innan jag gick dit, good! :)) johanna hade fått in nytt löshår som skulle va ännu mjukare, bättre kvalité osv så nu vill jag prova det, så snälla kan det gå några månader så jag får ta ur det jag har nu och testa det nya!! fast det hade ju varit trevligt om mitt vanliga hår kunde ta o växa på lite så jag slapp ha förlängning i ens. har hunnit klicka hem lite grejor från yves rocher också, julklapp till syster bla. :) en sak jag verkligen måste avvänja mig från tills jag ska flytta hemifrån är all internet shopping, men den är ju bara för enkel o rolig tyvärr :p

nu ska jag kolla på bonde söker fru!

onsdag


sitter och hålller på att förändra utseendet på skitbloggen, men jag blir bara och känna mig dum, inget blir som jag tänkt. lyckades få dit en klocka + ändra färger på bakgrunden till favvo svart såklart :D

sov ut till 11, sen har jag setat här. ska snart gå och ta tag i städningen av mitt äckliga rum :@  fyfan undra hur det kommer se ut i min lägenhet sen!?  eller så kommer jag kanske tycka det är roligare att städa då, hoppas! sen ska jag ta mig en prommis upp till johanna och bli lite ompysslad :)) imorn är det jobb igen och ända till 21 för det är julklappskväll. ska akta mig från att hamna vid inslagningsbordet bara, hatar att slå in julklappar! dryga kunder begär att man ska slå in fula stora hockeyskydd, snowboardar med bindningar och hela paketet på. motionscyklar osv, spy på dom!! när jag har slagit in så måste kunderna gå hem och göra om det svär jag på ;D

ha en bra dag allihopa! och förresten, fan vad jag saknar linda :'( <3 hedemora blev och kännas väldigt långt bort.

tisdag


jag längtar till på lördag till den efterlängtade julfesten med jobbet! :D kommer bli kung, dessutom så har baby ordnat så han kommer hem och kan va med :) <3 jättemysigt igår hade vi, för idag åkte han till sin pappa i karlstad och blir där tills på lördag! han hade gjort jättefin middag när jag kom från träningen, sen blev det en film med godis till såklart :) imorn är jag ledig som sagt och det blir skööönt, ska sova ut riktigt, sen blir det frissan bla.

igår var jag och skrev på lägenhets kontraktet så nu är allt verkligen helt klart :) nästa vecka blir det ikea och inhandla massa möbler osv. allt blir kul, från inreda till inflyttninsfest :)) fast kommer sakna tékvällarna i soffan med hela familjen, men kommer inte behöva vara spec mycket ensam i lägenheten sen iofs :p

RSS 2.0