måndag



Vaknade och kändes som om jag duschat, så svettig var jag. Får hoppas att sjukan håller på att gå ur kroppen då iaf. Känner mig inge sämre så det är ju positivt. Har kört igång en tvättmaskin, ställt in cykeln, vattnat blommor och fixat lite så det inte blir så stressigt imorn innan tåget går. Ska ta tag i packningen nu också, men det borde gå ganska fort. Sen en efterlängtad dusch, kanske man känner sig mänsklig efter det. Kan inte fatta att vi åker imorn :D åååhhh!!

söndag


Idag är det 2 dagar kvar tills vi lämnar Sverige för två underbara veckor i värmen med min bästa :) och vet ni, jag ligger hemma och är sjuk!! Det händer inte, var ju liksom sjuk förra veckan efter att ha tagit svinsprutan och nu verkar jag ha drabbats av nån influensa aktigt ändå, ledvärk - huvudvärk - feber och fryser/svettas om vartannat. Tydligen kunde 5% få influensa fast man tagit sprutan, just my luck! Så idag tänker jag vila och låta mig vara sjuk, men imorn blir det att ignorera all sjukdom för då måste jag packa osv. Har fått god mat av mormor & morfar som gjorde mig lite piggare, och en mixer i adventspresent :) Men nu ligger jag i sängen igen och lyssnar på julmusik haha.

Mamma och pappa blev grymt nöjda över köket som A kaklade, kul :) det blev verkligen skitsnyggt.

lördag


Andreas håller på och kaklar mamma och pappas kök och han är SÅ DUKTIG! ;)


 


Igår var vi här i gustafs och åt tacos med mi familia och moster och Thomas kom också över. Jag och moster drack glüwine (rött vin, vatten & socker) så jävla gott det är. Sen blev det idol, och calle är kvar vilket är det viktigaste. Hade Mariette varit straight hade hon säker vunnit allt haha. När A är klar med köket ska vi åka hem till hans familj och äta ... tacos, men det kan man aldrig äta för mycket av så :p


fredag


Jobb 08.oo - 16.3o idag, vilket betydde att jag fick lov att gå upp sju! Så tidigt har jag aldrig gått upp för att jobba på 1,5 år. Senast man var uppe så 'sjukt' tidigt var nog när jag gick i skolan. Druckit massa kaffe och ska ut på prommis nu, sen är jag nog vaken :) Till kvällen ska jag och A till gustafs och äta tacos och umgås med min familj.



fredag - lördag - söndag - måndag - tisdag = THAILAND :D

:@


600 spänn blev det att kosta för att parkera på gatan, springa in och äta frukost och ut igen! Men förlåt då, och vafan spelar det för roll om hundra år att jag stod på fel sida på fel datum??????????? Som plåster på såren hade bilen bakom mig också fått böter hehe.







jul i stugan!



































onsdag


Godmorgon! :)

Jag och mam har ätit våran havregrynsgröt frukost, i det nya snygga köket, eller snyggt det som gjorts om hittills iaf. Till helgen ska Andreas komma hit och kakla om & sen nya tapeter också, det kommer bli skitsnyggt! Synd att jag inte bor hemma längre ;p Ska snart åka till borlänge, ska ta med mig strykjärnet hem och sätta upp tomtegardiner idag! Sen blir det jobba mellan 16-20.

tisdag


Började dagen med träning, var över en vecka sen jag var på svea. Det blev core och sen lite kondition på gymmet. Och sola på det, tänkte väcka pigmentet i kroppen så den är förberedd på 2 veckors sol & bad, för om exakt 1 ynka vecka sitter vi på flyget till thai thai :D Nu är jag hemma i gustafs, ska sova här inatt och umgås med min söta familj innan jag åker bort. Det blir första gången jag kommer vara utan familyn mer än en vecka haha. Ska hjälpa mamma med maten nu, hörs!

måndag


Mina älskade boots gick sönder igår så det blev en sväng till kuppan idag också, när jag ska byta skorna på skohuset bestämde jag mig för att det var sista gången jag köpte skor där för jag har reklamerat flera par skor jag köpt! Finns endast ett par 39or kvar, lite för stora men jag ska verkligen ha sånna boots. Annars hade jag tagit med dom trasiga hem, typ! Så jag får väl nöja med mig en storlek större, och när jag kommer till kassan har dom dessutom sänkt skorna till halva priset sen jag köpte dom, så då fick jag halva priset på dom nya. Så jag går ut ifrån skohuset med ett par boots OCH pengar tillbaka :D med en sula så blir skorna säkert okej ändå så. Så när personalen var så snäll kanske det inte alls var sista gången jag handlade nått där.

Och då när jag 'tjänat' lite kunde jag inte låta bli att gå in på scorett och köpa de här skorna jag kollat in ;) Det är ju så sjukt kul med skor!










mina hjärtan



Ni är mitt allt, det viktigaste & finaste jag har ♥



söndag


Haft en mysig dag med slapp hemma hos mig med papi & systrarna först, pappa tog med ingredienserna så fixade vi lunch här. Vidare till kupolen för att hitta julklapp åt mamma, och det hittade vi :) Sen väntade det vi längtat efter så länge, NEW MOON :D Och bra det var den, lite för lite Edward bara. Men det dög bra att dreggla över Jacobs kropp också, shit drömkroppen alltså!! Visserligen stämde filmen inte så bra överens med boken men så är det väl oftast.

Nu ska jag kolla klart på paradise hotel innan det blir sängen.

blä


Dricka te & betala räkningar halv 2 en lördagnatt (Y)


lördag


Heeeeeeej =)


Jag och A har vart ute på en prommis, ingen hög nivå på våran kondis efter att ha varit sjuka direkt. Men skönt vare, och nu ska vi duscha och göra oss snygga, sen ska vi hälsa på wiiiikman :) Hoppar fest ikväll när jag inte är hundra pigg.

friday


Det blev jobba idag, så lite panik imorse när jag blev väckt i gustafs och skulle befinna mig på jobbet 1,5 timme efter. Men det löste sig med hjälp av pappa och Andreas. Så 10 - 19 kör jag idag, ganska skön tid då man har nästan hela kvällen fri :) Baby skulle och ta sprutan idag, får se om han är nån tarzan ikväll ;) hoppas inte han får lika ont som jag och många andra fått bara, har äntligt släppt i min arm men igår var det Lina som hade ont i sin lilla arm. Till kvällen sen blir det chill med Andreas, och imorn ska jag kanske med ut och fira carro som blir 20 år. Och för att inte prata om söndag, då blire edward cullen och gänget för hela slanten, shit jag kommer vara i extas hela söndagen! :D

Back to work, puss.


jul <3


Har vart en sväng till dollar nu på kvällen. Och nu jäklar har jag pynt till julen.. älskar sånt och extra kul i år när det är första julen som jag bor ensam och ska julpynta för första gången i lägenheten :) missar ju två veckor av december då vi är i Thailand så jag måste nästan få tjuvstarta och ta fram julgrejorna redan nu, men får nog hålla mig tills nästa helg.

Nu ska jag sätta mig i soffan med min söta familj och kolla på mammas pojkar & sen paradise hotel.


torsdag


kan ingen i det här hushållet ta och komma hem!? sitter i gustafs i min ensamhet, har tröttnat på datorn och tvn. men snart kommer min mammsi hem, blir att sova hemma en natt till. känner mig fortfarande inte helt pigg så de är skönare att vara här än i lägenheten, det enda är att jag saknar andreas, och han ligger i gimsbärke och hostar. ber till gud att vi båda är piggare tills imorn, ingen lust att vara sjuk på en helg.

gick in och kollade när tusan man får reda på om man är antagen till plugg. och det var inte förens mitten på december, bara en månad innan plugget isf startar.. såg även att det var sjukt många som har sökt sjuksköterskeutbildningen, tror de var 600 som hade det som förstahansval och dom kanske tar in 60 st eller nått sånt? spännade spännande...

Elisabeth



grattis till alla Elisabeth, grattis till mig & moster med andra ord :)

Fick en fin kalender av mam och pap i namnsdags present, haha vi har faktiskt alltid firat namnsdagar i våran släkt. Både när det gäller det riktiga namnet och sitt mellannamn ;D

sjuka tisdag


Usch vad dålig jag blev av den där sprutan! Hade skitont igår och ingen kraft i armen, jag och A har legat med ryggarna mot varandra hela natten för att han inte skulle komma åt armen, inte mysigt. Han var inte heller så pigg så han blev hemma från jobbet idag. Och gissa när vi gick upp? 15.oo!! Och då kände jag mig ändå sjukt trött. Varit och köpt ipren för jag har bergis feber. Har flyttat mig från sängen till soffan, kolla lite tv sen sova sova igen!

Något som gör en lite piggare är tanken på att om 2 veckor så sitter jag & A på ett plan till Thailand :)

PAIN!


Var ju som sagt och tog influensa sprutan imorse. Nu sitter jag och tycker synd om mig själv och har så JÄVLA ont i armen! Tur att dom tog den i vänster armen, annars hade jag varit totalt handikappad nu. Ska ta mig in i duschen, håret får stay dirty tills imorn för jag tänker inte utsätta armen för onödig smärta :p Hade mormor med mig som chaufför och sällis till sjukan, och resten av dagen har jag myst med mormor och morfar, ätit god mat osv :)


Och måndagar är ju förresten bästa tv dagen!! Hoppas att babi kommer och delar soffan med mig :)

19.oo Biggest loser
20.oo Ullared
21.oo Mamma till en mördare
22.oo Paradise hotel

söndag


Jag har haft världens underbaraste bästa helg tillsammans med min älskling! På fredagen hade han lagat hans specialare, thaigryta som jag ääälskar :) Proppa i sig godis och kolla på film på det. Lördagen klev vi upp very late, åkte och bowlade - tillbaka till Andreas för mer film och godis, och chips & dipp! haha. Var så jäkla skönt med en sån helg, var ett bra tag sedan. Men dagens planer sket sig då jag väcktes 07:30 och fick rycka in och jobba, ett 24 h pass dessutom. Så nu sitter jag på jobbet, ska göra natti här. Sen slutar jag tio imorn, och då blire raka vägen till borlänge sjukhus för att ta svinsprutan. Fick förtur eftersom jag vikkar inom vården. Velade hur jag skulle göra med den men eftersom vi snart åker till thailand så bestämde jag mig för att ta den! När man först ska sitta på ett flygplan med typ 400 andra personer, och sen vara i ett land där hela befolkningen kanske går runt och har influensan utan att ens veta om det för dom har aldrig hört talas om den. Yepp, godnatt nu.



Andreas Andreas Andreas Andreas, jag är så jävla kär i dig! <3

:)


På tal om blommor, kolla de här fina jag fick av A igår :)



vaddå odödlig?


Oh no, mina lilla favoritblomma jag köpte på ikea för ett tag sedan skulle tydligen vara omöjlig att döda. Perfekt för mig som inte är intresserad av blommor och glömmer att vattna. Men självaste jag har lyckats döda denna ODÖDLIGA blomma :(



------>         


odödlig? - SÅ FAN ELLER!!!

fredag


Idag började jag dagen med att gymma en timme, skönt att göra det tidigt på dagen så det är gjort, speciellt på en fredag :) Hem och städade lägenheten, måste ju vara helgfint! Sen har jag umgåtts med Andreas några timmar, nu är han på träning och innan han kommer hit igen måste jag vara borta från lägenheten ett tag för han ska fixa nån överrasking (y) Han har bla frågat om jag har en stege hemma? hjälp. Plus att en av hans vänner ska komma hit och hjälpa han. Hoppas det bara handlar om en knepig maträtt eller liknande, fast det vet jag att det inte heller är för jag fick nämligen ta med mig spisknapparna ut om jag ville, öhm? :p jaja det visar sig. Så nu iväg och hyra film, och hämta ut biljetterna till neew moon bion. Måste tydligen hämta ut dom senast idag fast bion är nästa söndag.


            Invigde 20-kronors linnet jag köpte igår!


godnatt


Haft en superbra jobbdag, trivs så jäkla bra på det stället :) Slutade kl nio och trodde jag skulle mötas hemma av min babe, men istället möttes jag av en stor jättefin blommbukett. Gulligt <3 fast inte av rätt anledning... Kollade reprisen av 'mammas pojkar' tillsammans med te & ostmackor.

Nu ska jag göra mig redo för sängen, ligga spikmatta och sniffa på mina blommor.

fynd


Lindex är en butik jag aldrig besöker om jag inte shoppar med min mamma, men igår när jag var hemma hos mormor visade hon nya tröjor hon köpt där på halva rea priset. Så jag tog mig en sväng där idag när jag kom till stan, och vad hittade jag om inte en kofta & ett linne som blev mitt för 94,50 :- Skulle ha kostat 430 :- egentligen, härligt härligt!

Nu har jag tryckt i mig en greksallad och ska hasta iväg till jobbet.

puss

torsdag


Hade en heldag med mormor & morfar igår, promenerade runt älven, pratade, åt, fikade osv :) På kvällen tränade jag och mamma bady balance sen följde jag med hem till gustafs för att smakråda tapeter.

Nu ska vi strax åka in till Borlänge, jobba 13.30 - 21.00 idag!

marabou vinter


Sitter med en toning i håret, dark brown of course :) Ska skölja ur den sen laga mat, är dö hungrig efter träningen! Smakade förresten marabou vinter igår! Jag tyckte den var skitgod, smakade verkligen jul.


 

 


Stockholms bilder!


Lägger upp en del bilder här, hela helgen i bilder finns på facebook :)




Johan, släkt fast ändå inte släkt! Good to see you :)



'


tisdag


Började dagen med ett besök på kvs vårdcentral, besöket tog cirka 2 minuter medans det tog en halvtimme att transportera sig dit och hem. Onödigt! Men för första gången var doktorn inte sen utan jag fick komma in hela tio minuter innan jag hade tid. 2 kort knäpptes sen var det klart! (på ett fult ärr, som måste snyggas till på nått vis)

Sen åkte jag och handlade, och inte en enda onyttighet följde med hem. Hem och gjorde grek sallad så nu är jag mätt. Slöa en stund nu innan det blir body pump på svea. Och tona håret efter det har jag tänkt :) Har även bokat biljetter till new moon nu, både till den 19onde då på natten och sen på söndagen. Men går vi på natten kan inte Lina följa med och jag har lovat lovat att gå med henne så det lutar mot att jag får vänta till den 22 nov.

posten - BU!


När jag kom hem till lägenheten hängde en påse från HM på dörren, verkligen smart av posten att göra så. Har hänt flera gånger dessutom, tur att man har schyssta grannar. Men eftersom påsen innehöll klänningen jag hade beställt för att ha med mig till Stockholm var ju inte lika kul att packa upp nu när Stockholms helgen redan varit. Men den passade bra och var lika snygg live som på datorn, så den får väl hängas in i garderoben tills det är dags för thailands packning! ;)  





TRESemmé


Mamma kom hem och hade köpt detta schampoo & balsam på maxi för endast 89 :- för båda två!! Är 900 ml i vardera, kommer ju räcka i evigheter. Men inget man packar med i träningsväskan direkt :p Kul att prova o se om det är nå bra, ska tydligen vara framtaget av frisörer och så till billigare prices (y)


 


söndag


Nu är man tillbaka i borlänge igen efter en sjukt lyckad helg i huvudstaden! Som jag nämde tidigare så käkade vi gott, drack gott, bowlade och snackade bort en massa timmar på en mysig pub på fredagen. På lördagen åkte vi in till stan och kikade lite slött runt i affärerna, tröck donken och slog oss ner på ett ställe för att kolla på aik-ifk matchen. Hem till Johan igen, handla tacos ingredienser och åt det. Sen började kvällen på riktigt, kom ner till stan runt ett och in på spy bar där Johan hade placerat oss på the guestlist. Och hörri. s2 vad är det? haha nejdå väldigt mycket skämt, jag kommer aldrig bli sån. Men stockholm är ju ändå stockholm och fan vad kul vi hade där inne, bra musik och grymt sällskap. Innan vi for hem igen så blev det att inhandla donken, för andra gången på samma dag, oh shit! Och taxi färden hem, då föredrar jag att GÅ hagavägen. Jag + alkohol + bilfärder = no no. Men det gick fint, blev lite chill innan vi somnade för att sedan gå upp vid tio och åka mot borlänge igen. Tack för en toppen helg Johan & Nina, vi kommer ner snart igen :D Tog en hel del bilder (haha faktiskt lyckades vi ta riktigt många bilder med tanke på att det är fotoförbud på spy bar) men jag är hemma i gustafs nu och har ingen kamerasladd här så dom dyker upp imorn förhoppningsvis!


Direkt när vi anlände till borlänge var det iväg på nästa grej, modevisning - i underkläder, inför 100 pers. Vad gör man inte för att ställa upp för en kompis, dessutom var det inte så hemskt som jag hade trott. Och jag hade ju min baby med mig också som var så snygg så, såg riktigt hemma ut på scenen ;) Skönt att träffa han efter en helg ifrån varann. Men när den var slut så var det pappas tur att uppmärksammas, varma mackor och glasstårta till ensam mamma söker blev det. Och nu lääängtar jag efter sängen, hade gärna haft en andreas bredvid mig men det får bli imorn det! <3

pusspuss, & godnatt

stockholmia


vi har det väldigt trevligt här i huvudstaden :) har vaknat till här och fått i oss frukost. Nu funderar vi på vad vi ska göra av den här dagen? utgång till kvällen är spikat!

Igår åt vi middag på en fin restaurang, var så jävla proppmätt efter både för & efterrätt. Sen gick vi vidare och bowlade i ett försök att stampa ner maten. Och kvällen avslutades med några timmar och massa snack på en bar i skrubben stuck, mycket mysigt!

fredag


Nu drar jag och kusin till stockholm hela helgen, vi kommer ha grymt kul!! :)

torsdag


Idag har det inte hänt mycket i mitt liv. Jag sov länge, åt frukost och läste. Sen kom kusin och hämtade mig, vi åkte och köpte ljus & en ros åt farmor som vi sedan åkte med till henne <3

Nu är jag i lägenheten igen efter några dagar i gustafs. Har ätit lite äckliga köttbullar med makaroner, väntar på att mammas pojkar ska börja nu. Längtar redan efter sängen fast det bara var 8 timmar sedan jag klev ur den.

FARMOR <3


Idag den 5 november skulle det ha varit min farmors stora dag, hennes födelsedag.

Min farmor var den bästa farmorn man kan tänka sig, den varmaste personen jag träffat i mitt liv. För henne var ingenting ett problem, hon tog tagen som den kom. Jag och mina syskon älskade att vara där och har spenderat så mycket tid i solvarbo med våran farmor & farfar. Vi fick göra precis vad vi ville och passade på att göra sånna saker man inte fick göra hemma. Som att blanda vatten och mjöl som var våran favorit syssla, tillslut var det klet i hela köket - på skåpluckorna, golvet, hela oss. Men såklart var det inget problem, det var ju liksom bara att torka i köket och bada oss. Så gillade vi att leka affär, farmor hade samlat på sig alla möjliga tomma matkartonger så det var riktigt seriöst det dära. Vi åkte på rumpan i trappan eftersom vi inte hade någon trapp hemma. Badade badkar eftersom vi inte ägde något sådant i gustafs heller, och då satt vi ju inte stilla direkt utan det var rutchbana från kanterna så det är ju ett under att badrummet inte är vattenskadat. Och utflykter det älskade vi, rakt ut i skogen och man trodde att farmor hade lika dålig koll som vi på vart vi var men på nått kontigt sätt lyckades farmor alltid hitta hem. Vi packade jämt med oss saft och farmors gigantiska bullar, jag hade alltid pappas gamla skolväska när vi gick ut och min syster matilda fick ha min farbror mats. Så var det bara, pappa är ju liksom min pappa mest eftersom jag är äldst av mina syskon, så därför skulle jag ju få ha min pappas väska såklart. När vi var där på helgerna och sov över så var våran favoritsyssla bingolotto för det spelade alltid farmor och farfar, vi tyckte det var så skul att spela och 'dutta' i nummren med sånna där speciella bingo pennor ni vet. Till det åt vi alltid smörpopcorn! Ingen av dessa saker hände hemma då mam o pap inte är några fan av bingolotto plus att mamma spyr av smörpopcorn lukten. När vi var riktigt riktigt trötta efter att ha gjort alla ovannämda saker så skulle vi sova inne hos farmor och fafar såklart, det var så mysigt och farmor skulle läsa simsalabim böckerna för oss tills vi somnade.. <3

Det är nu lite mer än 7 år sedan jag sist hörde min farmors röst, jag var 13 år och skulle börja sjuan. Ganska liten man är då ändå men jag minns väldigt mycket av min barndom och farmor. Trots att hon var sjuk ett tag innan hon tog farväl av oss, så är det nu alla roliga minnen jag har av henne. När jag tänker på min farmor så ser jag en frisk och pigg farmor, för det var ju så hon var mesta delen av mitt liv. Jag önskar så innerligt att hon fortfarande levde för om hon hade fått varit frisk så hade hon varit sån krut tant fortfarande. Jag önskar att hon hade fått vara med om min student, kunnat komma och hälsa på i min alldeles egna första lägenhet, och så småningom varit med om när jag förhoppningsvis gifter mig och skaffar egna barn. Hon gillade att resa och det hade vi kunnat gjort tillsammans. För sju år sedan trodde jag aldrig mer att mitt liv skulle bli som vanligt, vi hade ju hoppats ett år om att farmor skulle bli frisk igen. Jag och mina syskon var hela tiden säkra på att doktorerna skulle göra henne frisk och fri från cancern, för man tror ju att när någon ligger på sjukhus så gör doktorerna en frisk. Jag glömmer aldrig den dagen vi gick ifrån falu lasarett bland de sista gångerna vi träffade farmor, jag och mamma hade hälsat på henne och mamma hade fått matat farmor men trots det insåg jag aldrig hur nära slutet allting var. Och när vi gick bort mot parkeringen frågade jag mamma om farmor skulle överleva, bara för att jag ville ha bekräftelse på att hon visst skulle det. Jag glömmer inte mammas svar, och jag blev så arg på henne för att hon inte trodde att hon skulle överleva, för att när folk slutar hoppas då känns allt helt meningslöst. Men den gången var också den första jag insåg, fastän att jag inte ville inse det. Man kan aldrig förbereda sig på döden men på något sätt fick vi nu ta dagen mer som den kom, åkte och hälsade på henne minst varannan dag och bara var där för henne. Men sen helt plötsligt blev hon lite piggare, hon satt hemma i solvarbo och kollade på allsång på skansen när jag och mam kom och hälsade på, hon kände igen många artister och vi pratade om helt vanliga saker. Det kändes så skönt när vi åkte därifrån och hade sett en sån nöjd farmor och jag trodde lite att nu kanske det vänder och blir bättre. Det var sista gången jag träffade henne... Men nu i efterhand känns det bra att jag fick en ändå lycklig sista bild av farmor, hon satt i sitt hem bredvid sin man och situationen just då var så bra den kunde vara.

Och idag skulle du ha blivit 75 år älskade farmor <3

Jag hoppas att de firar dig ordentligt där uppe, att dina vänner får smaka på dina mästerbakverk, bak drottningen som du var :) Jag tänker på dig ofta och alla fina minnen vi har ihop. Vi familjen sitter ofta och pratar om dig och det är bara bra saker, vi skrattar, saknar och minns dig som den fina människa du var. Jag älskar dig så så mycket, och när jag en dag blir farmor/mormor och själv får egna barnbarn så hoppas jag att jag blir precis som du, fina vackra älskade du! Himmelens egen ängel <3








onsdag


Stannade visst kvar en natt till i gustafs. Kollat på bonde söker fru, true blood, druckit te, ätit kladdkaka (fast vi varit på kalas) Ska nog krypa ner och läsa twilight, tredje boken - eclipse är så sjukt bra. Andra boken var en besvikelse eftersom Edward var borta typ halva boken, så jag undrar hur filmen kommer bli. Men om 16 dagar får man reda på det, nörd? jag?


Kalaset var väldigt trevligt, och gott! ;) Morotskaka till efterrätt, jag åt ihjäl mig! Absolut det bästa bakverk som finns. Sen så skulle Alexander boka biljetter till Stockholm dit vi far på fredag :D Ska bli så sjukt kul att komma bort och umgås med Johan och hans tjej, äta, dricka, snacka, shoppa & gå ut i en annan stad än Borlänge! Det enda tråkiga var att jag beställde en klänning som jag trodde skulle hinna komma till helgen men icke! Tur är har man ju användning av sommarkläder om en månad så :)

min mosters dag!


japp, min mosters stora dag är det idag! :) grattis till dig bästa moster som blir 44 år idag!
Så senare idag ska vi dit och kalasa.



Annars har jag och mamma haft en mys dag här i gustafs. Frukost, kaffe, tända ljus och malou på tv imorse. Sen har vi tagit oss en promenad, sjukt kallt det är ute! Tur att man befinner sig i Thailand om en månad, älskar att ha saker att se fram emot!

farfars dag!


Idag fyller min farfar 74 år, grattis till han :) Så snart ska vi åka ut till solvarbo och fira han, evigheter sen jag var hemma hos han nu. Vi bjuder på en 2 år gammal bild, enda jag hittade på farfis!






Annars har jag bara varit ute och gått x2 idag, först i borlänge, sen i gustafs med mamma när jag kom hit.


godnatt


ååh, tråkigaste kvällarna när andreas inte är här. Ingen att prata med, ingen att kramas med, ingen att pussas med, ingen att äta med, ingen att duscha med & ingen att bråka med haha ;) lika bra att gå och lägga sig nu, men då väntar det absolut tråkigaste .. ingen att sova med :(




När man bodde hemma hade man alltid någon av dessa att umgås med, kvällarna hemma i gustafs - det kan jag sakna lite <3

bilder från halloween


Kollade på det nya programmet 'Ullared' och fy fan vad sugen man blev att åka dit och bara köpa köpa köpa massa onödigt! Har aldrig varit där. Men å andra sidan ogillar jag att shoppa när det är fullt med folk överallt, som typ rea så det kanske inte är något för mig ändå..

Nu har det rullat in lite bilder från halloween. Jag, maskerad fantasten (inte) var djävul kvällen till ära och det är Amanda som princip fixat mig från topp till tå, haha ett litet krav för att jag ska följa med ut när det är utklädningsteman ;)













heja barnavdelningar!


Vaknade imorse av att någon granne klipper gräset.. i november!? Jobbigt.

Har träffat mamma idag och det blev som vanligt en sväng på kupolen. Lindex hade möblerat om så omedvetet går jag runt på barnavdelningen och hittar en t-shirt som passade utmärkt och för bara 129:- (y) Med håliga/fransiga armar eller hur jag ska förklara, haha lät ganska ugly det där :p Det fanns en liknande på MQ i somras, då kanske någon vet. 

Nu ska jag fixa nått att äta. Hade tänkt träna också men tror att det skiter sig... fryser fast jag sitter inne så en promenad känns inte så värst lockande.

söndag


Är på jobbet och har ett 10 timmars jobbpass att avklara! Var trögt imorse men nu är jag skapligt pigg. Gårdagen var riktigt kul, fick skynda skynda från jobbet sen förfest hos jon. In på s2 en halvtimme typ, mitt skoval förstörde kvällen! Så jag och baby gick hem, jag i hans skor och han barfota med mina mördar skor i händerna, stackarn! <3

jaja, nu ska jag jobba vidare - baka äppelpaj står på schemat! Bilder från igår kommer...

RSS 2.0