fina älskade braiga midsommar! =)


En helt underbart kul helg har passerat sen jag skrev sist. Min favorit helg på hela året - MIDSOMMAR! =)
Och denna midsommarhelg, framförallt midsommarafton, var den absolut roligaste jag varit med om..
På torsdagen gick vi hem till Patrik & Martina och drack, umgicks och lyssnade på musik - supertrevligt! =)
När klockan blev tolv kom jag och J på att vi var hungriga, men varenda pizzeria hade stängt.. Så vi gick ner till engelska och käkade och drack en öl innan vi checkade in på hotell, i borlänge!! haha så jäkla soft! Hotellfrukost, mmmmums!

Traskade och hämtade bilen, något trötta men de va bara att rycka upp sig när det var självaste midsommarafton! Hem och öppna bubbel, fram med jordgubbar, skååla rejält för jag och min kärlek förlovade oss! Jonas Björklund <3 24/6-11. Jag älskar dig otroligt mycket! Känns så himla rätt och bra, och jag ser fram emot att leva hela livet tillsammans med dig, ända tills jag blir en gammal och skrynklig tant! :)

Fick skjuts ut till torsång där vi skulle fira midsommar. Lämnade av grejorna på flotten, tog ett glas vin och sen gick vi till torsångs café där det var buffé. Trevligt folk & sån jäkla grym stämning :) massa skål, massa jäger, massa skratt, massa spill och så jäkla kuuul! Tyvärr blev det inget jäger rekord, men som ni ser på bilderna sen så blev det en jäkla massa i alla fall! :) Fulla och glada gick vi tillbaka till flotten, festade på och vinglade runt hela kvällen, och vid 1 tog vi taxi tillbaka till stan. Bra jäkla kväll, tack alla fina som var med! <3

Midsommardagen var första dagen på sommarjobbet. Herreguuuud, var för bakis för att ens fatta att jag var bakis typ.. Men det gick fint, kul att vara tillbaka :) Vid sex hämtade Jonas mig och vi åkte till gagnef för att fortsätta festligheterna i hans arbetskompis sommarstuga. Fick gött grillat :) Satt ute runt brasa och hade det mysigt ett bra tag. Blev öl, vin, groggar av alla slag, spel, chips, skratt och en superbra kväll helt klart! Sov kvar i deras mysiga stuga :)

Och seeeen, igår så kan jag säga att det var rätt skönt att komma hem och bara ligga i soffan och glo på film elfter allt partajande :) men sjukt bra helg har det varit!









 <3













=)



:)


Gick upp före 9 idag, mycket ovanligt när jag är ledig.. men det är ju så skönt när man väl bara dragit sig ur sängen. Är så pigg när jag sovit lagomt många timmar. Vissa dagar när jag är ledig sover jag mer än jag är vaken på dygnet, illa illa. I alla fall så gjorde jag ordning frukost ooch satt och chillade med en tidning. Drog på mig träningskläder och mötte upp Martina för ett varv runt sportfältet, och det var superskönt! Har knappt rört på mig den senaste månaden. Sen gick vi hem till mig och satt oss ute på balkongen och drack te och snackade någon timme :) Hade så trevligt och tiden bara flög iväg, så de blev att snabbt hoppa i ett par jeans och sticka ner på stan, för lunch på thaien med familjen stod på schemat, göttans! :)

Hemma i soffan igen men ska snart iväg igen, hann pussa lite på min baby som kom hem från sthlm idag! :) men nu har han stuckit på samling och jag ska börja röra på mig för torsångs match nästa!

full speed.


Haft en kanondag som gått i ett!
Upp och drog igång med tvätten; frukost, smink, klädval och platta frillan under tiden. Mötte upp fina camilla och gick till kupolen, långlunch bestående av seafood sallad på kompis :) Lite kika (jag köpte inget, duktigt Johanna, tänka resa solen resa solen väääääärme varje gång jag står och håller i något egentligen onödigt som kostar) Avslutade med en glass innan vi gick hemåt.

Direkt jag kommer innanför dörren så kommer Emilie hem till mig :) hon har precis kommit hem från cypern så det blev att tjattra ett par timmar i solen på balkongen.

Sen drog jag igång med röjning i min stora garderob, bar ner massa skit och vinterkläder i källaren. Blev något mer ordning iaf. + att jag skaffat lite mer hyllor till karln i huset, det kommer nog uppskattas ;)

Nu ska jag dricka upp mitt te, ta en snabbdusch, bädda i sängen och sen sova ur gott i renbäddad säng!

<3





big love! <3


converse!





Snälla kusin hade köpt dessa till mig när han var på sin asien tripp, thanks! :D
så härligt att ha dig hemma dessutom! :) hade trevligt welcome home party för alex
i torsdags med släkten. Sen blev de najs husvagnshäng för oss yngre! :)


come to me!



precis beställt hem detta linne. hoppas hoppas hoppas att det hinner komma tills på fredag,
skulle vara perfekt att ha på sig på midsommar om det inte är klännings väder!




nytt!


Blev en liten shoppingrunda på kuppan idag. Skulle bara hämta jeansen och lämna tillbaka en bikini men . .  som alltid när man är där bara mååååste man kolla in i favvo butikerna och såklart ser man massa fint!



fornarina.


Var och hämtade mina gamla fornarina jeans jag hade lämnat in till skräddarn' för en make over!
Köpte dem i 9an, ääälskade dem så längee bootcut var poppis (okej at det är de nu igen, men nu tycker jag det är snor fult) när jag hade tröttnat på utställda ben efter något år så hamnade de längst in i garderoben
(eller längst in i 3 garderober rättare sagt för de har ändå fått hänga med jämt när jag flyttat)
Drog fram dom för ett par veckor sen och dom passar otroligt nog fortfarande, så synd att slänga
tänkte jag och lämnade in dom, och det blev superbra! Perfekta slit-o-släng-jobba-i-byxor om inte
annat! =)



helt galet, lyckligast i världen!!!! :D


Jag och mitt hjärta har bokat resa idag, till ett helt underbart ställe (ni får veta snart ;) 
det kommer bli det bästa jag gjort i mitt liv, nånsin!
firar min födelsedag, jul & nyår där tillsammans med min fina pojkvän,
bland palmer och vita stränder, lyckan är total! <3




kaameeeraaa!




 fööörresten . .  jag har fått världens superfinaste kamera av Jonas! :D <3
bara sådär liksom . . sötnosen då, jag blev så glad så glad! =)
så nu kanske kanske det kan dyka upp lite fler bilder här . .


student och munkar o sånt!


Jag är katastrofalt dålig på att uppdatera alltså . . .

Sen jag skrev sist så har min fina "äldsta" lillasyster tagit studenten! =) Det var en helt perfekt dag, varmt som tusan! Jag och J var först och kollade på hans lillasysters utspring, sen kutade vi vidare (jag med högklackat vilket jag fick ångra) till haga för att kolla på min syster. Kika på alla studenter på stan en sväng innan det blev hem till gustafs för studentmiddag! =) suuupergod mat och tårta, proppmätt! Vin och mys med släkten ute på altanen innan jag åkte hem till Jonas familj och partajade lite med dom innan det blev stan & s1. Bra kväll! =)

Jobbade lördagen på Bolanche. Match i Ulvshyttan, och firade Majsans (Jonas mamma) födelsedag sen på söndagen! Så himla god mat dom hade lagat! =)


Hittills i veckan har de varit p möte inför sommaren, annars lugnt. Vaknde imorse dunderförkyld och med feber, buu :( baby hade sovmorgon och tog hand om mig imorse innan han åkte på jobb. Sen kom mamsi med ipren, nässpray och munkar och pysslade om mig. =) Har enbart ätit en munk idag och klockan är fem, måste få nått i magen!


torsdag.


Tröttade ut mig själv totalt igårnatt så jag kunde somna snabbt utan att behöva ligga och vrida och vända på mig. Ställde ingen klocka utan tänkte låta kroppen vakna när den kände för det, eftersom jag inte hade nån tid att passa och upp till idag (förutom jobb kl 20 ikväll och såå länge trodde jag knappast jag kunde sova, snacka om förvånad man skulle blivit om man hade vaknat upp ikväll och missat jobb) Och min kropp den ville vakna 13.3o den! Upp och drog på mig träningskläder och regnjacka, lycklig över att det regnade - mitt bästa ut och gå väder! Men ute var det bara kvavt och asäckligt! Min regnjacka som ska 'andas' var rena skämtet. Men blev en vända runt sportfältet och skönt var det :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen iväg och handla och laga god mat tills mitt hjärta kommer hem! :) jobb ikväll då, men undrar hur många som kommer ut på stan och dricker en kväll som denna!? Jag som är sugen på att blanda massa massa drinkar!

fin lillördag! :)


Haft en supermysig kväll på hushagen hos min käre vän Emilie! =) Har firat hennes födelsedag lite i förväg eftersom den jäkeln befinner sig på cypern på hennes birthday nästa vecka. Har grillat (kvinnor kan) druckit massa goda flädercider (alkoholist-varnings-goda) pratat, skrattat och haft det fint! Frågan är vad jag gör vaken nu? Gick hem från E runt elva för att migränen började komma krypande som alltid när det är sånt här väder, tog en tablett och blev snabbt bättre, tände ljus, poppade popcorn, drack massa cola, . .  . men de va inte lika mys när min popcorn kompis (aka min sambo) är i stockholm. De är orsaken till att jag är vaken, hatar att sova själv. Vill somna på Jonas bröst, eller att han håller om mig hårt hårt, mmmm.. men imorgon så :) Men innan de ska jag först krogjobba på skrubben!


Har fixat och donat och gjort supersnygga special designade utsprings-ta emot-halsbands-tjaffs-krimskrams alá Johanna! Så min & Jonas syster kommer helt klart ha de fränaste halsbanden! ;) En trött ros eller en ful nalle som ändå slängs bort, nej tack!


nej natti nu va!





behövs ingen karl i den här brudens hem inte! ;)


NY!




Just ja, en sak till. Jag har fått jobb som butikssäljare på New Yorker, som öppnar på kupolen i juli.

Hade inga förhoppningar efter intervjun med tanke på alla sökande och de få tjänster de hade, meeeen . . .
JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA!

& så jäkla glad över tjänsten!
Det ska bli så galet skoj att vara med och få bygga och öppna en butik! :)
Mindre galet skoj då jag älskar deras kläder och lönen kommer vara ett minne blott
efter att ha strosat runt och jobbat och sett allt nytt som kommer in ;)


De innebär att jag nu har inte mindre än 4 jobb!!
Som jag ska kombinera i sommar ;)

Intersport
New Yorker
Bolanche
Gruppbostad

Hörde jag nån som sa att det var svårt att få jobb nuförtiden? ;)


long time, no seen.



Guuud så skönt det har varit med långledigt!
Har spenderat nästan varenda sekund med min älskling :) I onsdags åkte vi upp till mormor & morfars sommarstuga, grillade, bastade, sov ut och hade myspys tills på fredagen. Åkte hem och slängde ur grejorna och iväg igen, fick skjuts av snälla Louise till torsång där mam, pap, moster & thomas kom och plockade upp mig och J med båten - alkohol, sol, vinden i håret, underbara människor! :) Fortsatte sen på land hos moster och thomas en bit in på natta innan vi fick skjuts tillbaka till stan igen av Louise och svärfar :)

Och på lördagen var det torsångs match, storvinst för grabbarna! :) Stek i solen med glass och fina tjejer! Perfekt match-tittar väder! Sen på kvällen var det dags för mitt första arbetspass på bolanche! Tokroligt tillsammans med syrran bakom baren, våran dröm om att barjobba ihop var inte sen att uppfyllas! ;) Najs med jobb i en större bar, och kul med lite annat typ av folk. Dit på lördag igen och köra, och hoppas på att syster yster kör samma bar då med! Men först blir det jobb på kära skrubben på torsdag, blir skoj då de var ett tag sedan jag jobbade där nu på grund av all hets i skolan under maj.

Sen har vi vart till Jonas familjs stuga och plockat & rensat bland alla hans lägenhets prylar. Hittade massa fint och bra å ha som fick följa med hem till oss. Dubbelt upp av princip allt så lite av mina grejor fick åka ut och ersättas av Jonas bättre grejor ;)

Sen har vi firat min mami på hennes 48 års dag! <3 herregud, man kan då inte tro att du är 48 år lilla mamma!! :D

RSS 2.0