måndag


ledig dag idag, gick upp 12 =) startade tvättmaskin & käkade frukost.  vid två kom mamma och hämtade mig så åkte vi till falun för lite shopping. följde med hem till gustafs för att få mat, sen åkte vi till borlänge och kollade fotboll, lina som hade match =) kallt va de men roolig match som dom tillslut vann.

sprang hem för att kolla på färjan 2 som hade premiär :p tvättade lite mer i pauserna. sen kom andreas =) vi blev överlyckliga när vi såg att con air gick på 9an, äckligt bra film.



nu blir det sängen, jobb tisdag - torsdag denna vecka.

söndag


igår blev det chill hemma hos mig med andreas =) jag slutade jobba kl tre. åkte hem och gjorde klyftpotatis med morötter, fläskfilé och fetaost, allt in i ugnen. och sås till det! åkte ner och hyrde filmer, eden lake (thriller) & death race (action) riktigt bra filmer båda två, hände nånting hela tiden. thrillern var iofs rätt skruvad men absolut sevärd. skruvade om klockan så den blev nog 3 innan vi kom i säng.

vaknade vid 11 idag, käkade frulle sen åkte jag ner på stan och hämtade mamma som slutade jobba då. ner på svea och gymmade en timme. riktigt kul, med nya skorna & pulsklockan =)

fick se ett recept på amandas blogg - kladdkaka i micro. var bara tvungen att pröva. ska provsmaka den när den kallnat, sen duscha mig och dra över till sarah för at kolla söndagens alla bra tv program =)

natti natti



hunnit med mycket idag, vaknade i gimsbärke och gick upp halv 7 :S åkte raka vägen till svea och gymmade innan jobbet, är ju bara för gött att ha det gjort innan jobbet =) skönt att ha lång tid på sig, älskar att duscha, basta och fixa sig låångsamt.

på lunchen tvingade jag oskar att gå ut och äta med mig för jag glömde matlådshelvetet i kylskåpet. blev thai, jag var snäll och iallafall lät oskar bestämma vilken av alla thai ställena vi skulle äta på =)

efter jobbet kom mamsi & papsi och hämtade mig, köpte med oss american take away hem =) glass till efterrätt. båda syrrorna droppade sen in en efter en. älskar er familjen =)  pappa skruvade upp tidningsstället som stått och väntat på att bli upphängt ett tag. blev så bra så =) pappa börjar nog bli lite smått trött på att alltid behöva ha skruvdragare osv med sig när han ska hälsa på :p sen blev det lets´s dance final för dom så då satt jag vid datorn och nördade, då tyckte dom att jag var tråkig och åkte hem. nejdå :p när dom hade åkt diskade jag, var nog disk sen över en vecka tillbaka. jag är hopplös. tänkte gå och lägga mig i brist på saker att göra, men då kom sarah & lovisa + några grabbar förbi, dom skulle tydligen på krogen. nu har dom gått och jag har duschat, och installerat min pulsklocka. hoppade hopprep för att se att allt funkade, det gjorde det. (tur att man bor på bottenvåningen)  provade även att tänka på en viss person och då gick pulsen upp ;D haha kanske någon som vill låna klockan när man är på krogen, kolla om pulsen går upp när man pratar med nån viss person, se om det är nått extra! prövade dock inte att tänka på personer som gör en förbannad, då borde mätaren ge utslag :p får allt forska i det där. har inte läst på om alla finesser än men grunden fattar jag!






nu blir det sängen, jobb imorn 1o -15.
kanske en sväng till kuppan efter det =)
hela kvällen och natten sen ska jag bara pussa på andreas.

torsdag


vart ledig idag igen, andreas stannade hemma från skolan (a) så vi gick upp runt 11 idag. spelade massa wii och chillade. vid 3 åkte jag tillbaka till stan med hans syster, tog cykeln på en liten tur till kuppan & sen till willys för att handla mat. haha dock är man ju lite ovan att cykla i storstan, i gustafs har vi inga rondeller, knappt övergångsställen, knappt några trottoarer :p så efter att ha flygit uppför trottoarkanter på väg mot kupolen (som gjorde att hela cykelkorgen med innehåll flög av styret) haha jag stod och garvade för mig själv när jag skulle styra upp den lilla olyckan. då fick jag se att det fanns ett fält bredvid trottoaren med en fet cykel på, jahaja, ja men då gick det lite lättare.

fick iaf med mig maten hem, och när jag sedan skulle ta ner cykel i källaren tappar jag fanskapet i trappen så den ramlar ner och nått reflex går sönder och flyger av, lyckad jungfrufärd med min lilla pärla ;)

nu ska jag duscha, sen äta mina efterlängtade majskolvar med smööör och salt. sen ska  jag tillbaka till gimsbärke, andreas ska vara barnvakt och ville inte vara det ensam. aja inte mig emot :)

sen blir det jobb imorn, gymma innan.

onsdag



den lediga gårdagen var inte så händelserik :p tog mig upp ur sängen runt 12, sen fixade jag lite och gick till kuppan för att byta storlek på en bh jag fick av mam & pap när dom kom från spa. fanns i rätt färg och rätt storlek så jag blev glad :) hittade några linnen också.

på kvällen blev det ändrade planer och andreas kom till mig <3 tisdag = andra avenyn. så bästa killen och bästa programmet :)

idag är det jobba, men imorn är jag ledig igen. har beställt en pulsklocka idag, rooligt det blir och testa! :) efter jobbet ska jag & anna och träna cirkel träning på svea!

puss!

måndag



helgen rullade på riktigt snabbt, trots att det var tråkigt att vara utan a en hel helg :( jag lagade grymt god mat åt familjen när jag kom hem på lördagen, sen var det godis & robinson på kvällen, men är riktigt besviken på det programmet! var inte alls vad det var förr :p söndagen spenderade man i en svettig sporthall i rättvik och kollade när syster L spelade handboll. sedan plockade vi upp andreas på väg hem, blev massa tv tittande & jag invigde även min nya cykel som jag köpte i helgen genom att cykla till OK och köpa snus åt andreas. men sen kom ju tyvärr snön tillbaka så cykeln får nog vila ett tag till ser det ut som.

nu är det första gången denna dag som jag sitter ner trorja :p imorse ringde mormor kl 7 och sa att jag inte behövde följa med henne till sjukhuset för morfar skulle följa med henne iallafall. så då somnade jag om, vilket va riktigt skönt att få sova nån timme till för jag & a var båda lika störda igår så vi dampade nog ändå tills kl 2 :p sen har dagen innehållt:

¤ tränade lunch pass på friskis
¤ tog mammas bil och åkte till gustafs/frissan
¤ hämtade upp syster L och tog med henne hem till mig, handlade skapligt mycket mellis som vi tröck i oss i soffan samtidigt som vi kollade på OC =)
¤ åkte ner på stan och mötte övriga i familjen för att göra nya pass på polisstationen
¤ jag & mamma gick ner till svea och körde ett body balance pass.
¤ stannade några timmar hos mormor & morfar på väg hem från träning, fick god laxmacka till kvällsmat.


späckad dag, ganska skönt ändå o veta vad man ska göra :p imorn är man ledig igen, blir en morgonprommenad. sen till kuppan och byta storlek på en bh jag fick av m & p när dom kom hem från spa. sen på kvällen ska jag till negrerna i gimsbärke :) har inte träffat dom riktigt sen dom kom hem från thai. hoppas dom har tagit mycket kort.



nu blire spikmatta, godnatt!


lördag


 
väldigt trevlig blev kvällen igår, kusin drog med sig vattenpipan och den funkade fin fint denna gång (y) dock luktar hela min lägenhet inrökt med en touch av jordgubb så så illa är det inte iallafall ;D blev lite blandat folk, och kvällen avslutades på flamman där man träffade lite gammla godingar, vissa som man nog aldrig blir klok på :p sen drog jag och kusin hem till mig för att sova, kokade nudlar och städade ihop det värsta. imorse blev det glass till frulle innan han drog hem. sen har jag diskat o dammsugit så nu finns det inte ett spår av fest kvar.

mam & pap kommer snart hit med fika :) sen bär det hem till gustafs ett dygn. blir gött, antar att lina redan har bäddat åt mig i hennes säng <3

ska hoppa in i duschen nu,
puss





fredag


JAAA! jag fick jobbet som jag ville ha :D:D hade mobilen med mig vart jag än gick idag i väntan på svaret. när jag var ute och sprang vågade jag inte ens lyssna på ipoden utifall jag skulle missa att höra när chefen ringde. precis när jag skulle trava iväg till sarah ringde kvinnan med det bra beskedet! :D ska dit och hälsa på nästa vecka.

sen har jag & sarah fördrivit eftermiddagen på kupolen, shoppat lite lite och fikade länge :) slank in på rusta och köpte lite bra o ha grejor innan vi gick hem till henne och åt korv m bröd! ikväll blir det utgång, kusin och dom dyker snart upp :) ska försöka bestämma vad jag ska ha på mig innan dess.

när jag för en gångs skull är ledig en hel helg så drar andreas till stockholm :( tråkigt för mig. så imorn passar jag på att åka hem till gustafs :) mamma och pappa plockar upp mig runt 3 så sova ut hinner man. dom töntarna ringde precis, dom är på spa i mora. gled runt i morgonrockar och drack juicer osv. kan verkligen inte se min far i den rollen :p fast han hade smugglat öl med sig in iaf  så antar att mamma inte var alltför glad över det. men är det fredag så är det!

aja, ha en bra helg!

torsdag

 
sitter och chillar med datorn i knät klar för sängen om en stund. sitter och kollar på pulsklockor, funderar starkt på att skaffa en nu när det börjar bli vår på riktigt och man hellre vill ut och springa än svettas på gymmet. men tror att jag ska köpa en enklare variant som mäter puls och kaloriförbrukning typ. tror inte jag komma använda alla finesser som finns på de mer komplicerade varianterna. får beställa en när jag jobbar på onsdag, får man säkert ett skapligt bra pris :)

dagen har svischat förbi, gick upp halv 7 imorse, puh! träffade en till chef inom området jag ska jobba med i sommar :) imorn får jag svar. sedan gick jag upp till mammas jobb och drack kaffe och åt kakor :p gick ner till jobbet och jobbade vanlig dag. efter det en snabbis på kuppan innan jag gick till friskis för lite medel träning. men fy, jag gillar inte friskis alls, inte samma stämning som på svea. men försöker förbättra träningsstatistiken på friskis då mina träningstillfällen där hittills kostat i snitt 100 kronor gången om inte mer :p efter träningen sprang jag in på willys för att köpa hårgfärg, smör och pålägg. på väg hem dog jag av hunger typ så jag övervägde starkt att stanna och börja knapra på skinkan jag hade köpt men kunde hålla mig tills jag var hemma haha. när man väl hade ordnat upp 'kvällsmaten' börjar jag med att hälla ut tekoppen i knät, joobbigt.

har även färgat håret, på mig själv :p brun/röda färgen jag hade från början. gillade den bättre än det hel bruna, kommer antagligen passa bra till löshåret som ska i på måndag också.

imorn och 5 dagar framåt är jag ledig :D det blir gött, har inga speciella planer alls än. utgång med kusin imorn antagligen, och sen kanske hem till gustafs på lördag.

puss

21:58


andra avenyn är ju äckligt bra, längtar redan till nästa tisdag :p denna tisdag spenderades dock utran sarah, konstig känsla haha. ensam för tredje kvällen i rad, vad gör alla? enda bra med det är att jag lagt mig skapligt tidigt i alla fall.

skönt att ha naglarna fixade nu, tog ett bra tag och magen kurrade som bara fan. fick hinka NT's goda kaffe för att fylla magen med nått. sedan gick jag hem och gjorde varma mackor och slog mig ner vid tvn.

nu blire dyschen och sängen med nya veckorevyn (y)  imorn börjar jag 12, men ska ändå upp vanlig tid för att ut o prommenera med mamma & mormor, 3 generationer runt älven blir det nog :) sen frukost hos mig efter det!

puss godnatt!

tisdag


fan, jag som skulle vara duktig och klara mig utan löshår fram till greklands semestern i maj och sätta i det till sommaren igen, men icke! ringde precis och bokade tid hos johanna, på måndag 13:30 åker det i igen :D underbart, ett nytt typ av hår, indiskt eller nått blir det. skulle vara bättre än det jag haft de andra gångerna. orkar inte hålla på med clipsen jag köpte, blir jättefint när man har i men så fort jag utan dom känner jag mig apful, orka det :p plus att jag har skapligt med pengar över denna månad, otroligt.

jaja ikväll ska jag och fixa till naglarna också, en gång till iaf. när det blir dåliga nästa gång rycker de skulle jag tro, väldigt snyggt men dyrt. 600 kronor i månaden kan man lägga på mycket annat!  haha vilka lyxgrejor man kan unna sig när man har eget hushåll, fattar inte hur det går ihop. undrar vad det är jag har dragit in på sen jag flyttade alltså?


nu ska jag ut och jobba igen, ikväll är det final i mästarnas mästare och sedan andra avenyn, perfekt :)

puss

<3




              



hur underbart är det inte när allt bara känns så jävla rätt? :)

måndag


nyss kommit hem från svea, body balance :) ätit macka och protein smoothie. orkade inte laga mat när det bara är jag själv som ska äta, plus att det är tråkigt när ingen kan säga att det man lagat är gott ;D ska traska till willys och köpa bestick, 3 :- styck, haha de måste va billigt? mina gafflar har på nått sätt fått ben och gått ur lägenheten, mystiskt :p

sen blire hem och duscha, innan svetten torkat in för gott. och sen sätta sig i soffan och trycka lite OC tillsammans med glass, har sparat på sista skivan länge nog nu, sarah börjar nog villa ha tillbaka den.



just ja, mina hurtiga kläder har kommit nu, fett snygga :) newline vill så gärna att man pratar bra om deras kläder så fick de här setet för 250 kronor, kostar egentligen 1050. finns mycket fördelar med jobbet man har :)





puuss

söndag


första dagen idag sen jag flyttade till borlänge som jag har en helt fri dag trorja fan :p andreas drog på samling kl 7 för han skulle till karlstad o spela match, jag som vet vad det är för ingredienser i en havregrynsgröt gick upp o fixade det åt han (; sen somnade jag igen och gick upp halv 12 nästa gång, startade en tvättmaskin sen gick jag ut och tog en 'morgonprommis' skulle gå runt sportfältet, villade bort mig och hamnade på tjärnaäng skolan skolgården var en jävla labyrint, hah. hem och käkade frukost, tvättade ännu mer, storstädade lägenheten, bäddade rent, diskade osv. nu är det så fint :)
 

ikväll funderar jag på afro dans på friskis om amanda ska ;) annars så blire nog en väldigt lugn söndag, bra tv på söndagar iaf (y) veckan som kommer blire jobb måndag - torsdag, sen är jag ledig hela 5 dagar, lovely!



nu ska jag gå o handla ägg, blev sjukt sugen på pannkakor!

lördag


skön lördag, började med att jobba till kl 2, sen åkte jag hem till lägenheten, andreas hade lagat mat (y) sen fixade jag snabbt ihop en kladdkaka för farfar och hans kvinna skulle komma på besök :) när dom hade dragit åkte jag och a och tvättade hans pärons bil på statoil som tack för lånet att vi fått låna den de 3 veckor dom varit i thailand. hon i kassan frågade om vi ville ha tvätt MED borstar, öh ja vad annars kan man undra? och imorn kommer dom hem från thailand, sjukt snabbt dom 3 v gick. sen har vi chillat med räkmackor, godis & green street hooligans :)

igår blev det utgång i alla fall, började hemma hos mig =) jag, lovajs, sarah, kusin alex, omp, lyttis & andreas. sen kom amanda, clara, emelie & jennie en stund innan vi drog ner på stan och lämnade stackars andreas ensam. det blev flamman och det var förbannat mycket folk! kom hem till en städad lägenhet och en sovande snygging, <3

puss

fredag


godmorgon! gick upp tidigt idag för att skjutsa matilda & andreas till skolan, haha fyfan va gammal jag känner mig när man säger så :p fick även stanna efter vägen och köpa cigg åt tjuvrökaren och snus åt tjuvsnusaren. gammal jag lät igen! hade väldigt mycket tid över denna morgon så har duschat i lugn o ro, städat lite, setat vid datorn och till o med kokat ägg till frukosten. ska snart bege mig till jobbet, blir lunch hemma hos mormor & morfar idag :) sen får vi se vad som händer till kvällen. kan nog hända att det blir krogen och faktiskt så känner jag mig ganska pepp på det!

gårdagen var trevlig med syster, sjukt mycket bättre kontakt vi fått sen jag flyttade. lurade även på henne ett par av mina typ oanvända converse eftersom jag köpte ett par nya :p nejdå, dom var faktiskt för stora för mig. blev kuppan med henne efter jag slutat jobbet, började med att käka på donk (y) sen hann vi med lite shopping, eller jag iaf. och slutade med att ta en sväng förbi videoteket för o köpa godis till filmen jag hade hemma. där väntade andreas, både han och jag somnade rätt snabbt. haha jag hyrde 3 filmer förra veckan och jag har somnat till varenda en, värt :p

nej nu lär jag sticka till jobbet, ha en bra dag everybody!

torsdag


veckan går hyfsat snabbt, imorn är det redan helg igen! imorse mailade jag in tatuerings mallen , så nu väntar jag bara på att få en tid :):)

andreas matlagning igår blev succé! så jävla gott det var, thaimat är det bästa. sen kollade vi scary movie och somnade skapligt tidigt för en gångs skull.  <3


efter jobbet ska jag umgås med syster m, blir kupolen först för hon hade fått lön och jag har alldeles för mycket pengar kvar för att vara jag så måste göra av med lite :p vi hade tänkt att gå på bio men tror vi skippar det och kör film + godis hemma hos mig istället :)

puss

onsdag



trevlig gårdag, sarah hade lagat jättegod mat tills jag kom från jobbet :) sen chillade vi med mästarnas mästare i väntan på andra avenyn, kom på att vi måste ha chips så då fick grabbarna komma med bilen (!!!)  lovisa kom förbi också, kul att se henne, och  idag åkte hon till göteborg för att blanda sin drink & vinna, go girl! :D jag och andreas kom hem vid elva, men somnade runt halv 3, hopplöst vad mycket saker man kommer på att man behöver göra på kvällar/nätter.

ikväll blir det träning efter jobbet :) sen ska jag hem till andreas och han ska bjuda mig på middag, haha jag tror på dig ;D

puuss!

tisdag


dagen går fort, hälften är gjord. efter jobbet ska jag raka vägen hem till sarah för att bli bjuden på mat & kolla på andra avenyn, älska tisdagar ;D

sitter och mumsar på en twix och kikar runt lite på datorn innan jag ska ut och jobba igen, tyckte jag va värd det efter besöket hos piercaren (?) imorse = pain! men skönt att ha det gjort nu efter allt velande. nu är det tattueringen jag ska bestäma mig om, vill så gärna, tror aldrig jag skulle ångra den heller. men vafan man lever en gång, jag får väl gömma den när jag blir äldre.

pyss /j

måndag ,


.. och med det har min 6 dagars jobbvecka börjat. men det är pengar, sen jag flyttade så har jag på nått sätt blivit rik :p fast jag slänger ut pengar på hyra, el, bredband, mat osv så har jag mer pengar kvar när månaden är slut nu än när jag bodde hemma och lätt brände en hel lön på bara skit. men denna månad kommer jag få lite sämre lön än vanligt (sorri sarah, jag ska inte klaga ;D) och självklart får jag el och bredbands räkningarna just då. tv-licensen slängde jag, svårt det där hur man ska göra. visst man får mycket för pengarna, men klarar man sig utan att behöva betala spar man ändå 2000 kronor på ett år :p hur gör ni? får se om nån kommer och knackar på, men så lite som jag är hemma borde jag kunna undvika dom.

veckan är full planerad utanför jobbet också. lösa en del med a ikväll, träningar innan och efter jobbet, andra avenyn-kväll imorn med sarah som vanligt :D och så ska syster m sova hos mig, då blir det bio igen!


/jl.




 


söndag


shit vilken gårdag , händelserik är det enda jag orkar säga. mysigt med tunna, gott med öl, bästa sarah (och hennes mamma) mina ben är inte så vackra efter kapplöpning runt huset i skaren, EMO ben! grymt va mycker bra ideér o roliga lekar man kommer på när man druckit lite :p

nu är jag hemma i älskade lägenheten, skjutsade sarah till jobbet och åkte o köpte glass :p nu har jag kollat på systrar i jeans o ätit en jävla massa glass. ska kila ner o kolla om det finns nå tvätt tid, kul söndags syssla. sen är det bara att vänta på att klockan blir 7 då sarah slutar jobba. hämta henne, sen hem till mig och käka + film.

hoppas ni haft en bra helg!

pyss


lördag


har ätit god tacos som jag & sarah lagat, börjat dricka öl och chillar nu med guitar hero :) senare blire badtunnan, mycket skönt.

gårdagen va bra, skönt att träffa familjen lite, men nå sovmorgon blev det väl inte direkt. jag och mami gymmade på svea när vi kom till borlänge, sen åkte jag hem och duschade och packade ihop & nu sitter man i gimsbärke med sarah, andreas & fredik. väntar på lite mer folk! blir nog hyffsat lugnt, ska köra sarah till jobbet imorn om hon nu tänkt att gå till jobbet imorn, HAHA! ;)

fredag


fredag tjohoo, gick upp 7 idag och åkte på arbetsintervju. andreas gjorde allt möjligt onödigt hemma imorse så jag sladdade in fem minuter innan mötet började. sommaren kommer nog bli bra , ska på en till intervju med en annan chef och se om hon har nått bättre =) kommer få skapligt mycket mer fritid med ett sånt jobb , fast intersport i mitt hjärta , kommer bli grymt konstigt att inte tillbringa sommaren där i år.

hann hem en sväng nu emellan möte och jobb. kaffe & datorn :) ikväll åker jag och andreas hem till gustafs och käkar middag med mina päron, båda syrrorna skulle tydligen va borta ikväll. sover nog även kvar så vi kan dricka lite öl. måste gå och hyra nån bra film på lunchen , så man slipper let's dance eller liknande . måste snällt fråga oskar också om han kan gå till systemet åt mig (a) för imorgon blir det öl & bada tunna hemma hos sarah =) och då måste man ha öl , passar inte att dricka vin i badtunna.

nu ska jag packa ihop och dra mig mot jobbet , tyvärr jobbar inte anna idag men fick träffa henne igår de 3 timmar jag jobbade , och jag säger bara tisdag , fyfan vi kommer dööööö , halvt i alla fall .


puuss och trevlig helg kära läsare!

home


är hemma i gustafs och ska sova här inatt , jobbar bara tre timmar imorn innan stängning så börjar inte förens kl 3 så passade på att åka hem en sväng. men tyvärr har min lilla familj lite andra sov vanor än de jag skaffat mig sen jag flyttade , jag ville prata osv men en efter en droppade av så här sitter jag ensam vid datorn samtidigt som jag äter chips och målar naglarna. och imorn skulle ingen va hemma i detta hus , har försökt få båda syrrorna att skolka och pappa att ta ledig pga vård av sjukt barn eller något men icke. så åker nog tillbaka till stan rätt tidigt iaf , måste köpa nått dunder bra för min mage. sen ska jag försöka hinna ut till skogen (gimsbärke) till andreas och hämta deras bil så jag slipper gå överallt :p sen väntar då 3 timmars jobb och efter det åker jag tillbaka till andreas.

på fredag är det möte kl 8 angående sommarjobb, spännande. sen vanlig arbetsdag och sen tar jag helg på riktigt , alltså första lördagen jag är ledig på ett bra tag :) helgen är så gott som färdig planerad redan .


nu ska gå och krypa ner bredvid lina som redan sovit flera timmar , men hon bad om att jag skulle sova med henne och vad gör man inte :)  även syster nummer två ville ha mig som sovsällskap , skönt att vara poppis när man kommer hem!

GODNATT!

mamma, pappa, matilda & lina - fyfan vad jag älskar er , <3



                                            <3


       <3                                                             







                                                                      <3
                                                                                                                                


                            <3



bio


blev bio med tjejerna ikväll , män som hatar kvinnor , äckligt bra film :) och bra sällskap <3 filmen va lite otäck ibland så som tur va kom andreas och sover hos mig . sängen nu , puss godnatt!

RSS 2.0