söndag


Hade en kanon kväll igår, så länge den varade... Lite ågren idag, hade ju velat varit kvar liiite längre på bolanche. Svea festen var på tok för stel för min smak, no music och massa tävlingar o tipspromenade, jag hatar sånt!! Är ju väldigt utvilad idag om inte annat iaf, sovit pinsamt många timmar och när man dessutom drog tillbaka uret inatt.


Ska ta en dusch nu, hem till min fina familj senare och äta & umgås , mys :)



Och jag måste ringa Sarah, haha vafan höll hon på med inatt???? :D fillippin, hahahaha.


Vafan, säger du att jag är filippin?

Vafan, säger du att jag är filippin?


fajitas, fixa, öl, vin, morgan, fina vänne...

fajitas, fixa, öl, vin, morgan, fina vänner!! Nu drar vi oss mot bolanche för svea fest :) får se om vi orkar en helkväll där. Efterfest är väl iaf ett måste sen, eller? ;)


sköna fredag


ÄÄÄÄNTLIGEN en helt ledig helg =) underbart! Men för det tänker jag ändå vara nykter ikväll, nääämen. Syrran är på ingång, blir mys med film och godis istället! Kul att umgås med henne, det var för längesen nu. Så på med mys kläderna nu!

Och gissa vad jag har ätit idag, om inte . . . donken!! Shit alltså, haha jag och lovis är fan största fetpaddorna i den här stan, utan tvekan ;D




Jobbat på Intersport 3 timmar, på väg nu t...

Jobbat på Intersport 3 timmar, på väg nu till nästa jobb. Hemma tio ikväll, evighets dag... Längtar tills jag är hemma, förmodligen snyggt sällskap som väntar där! ;)


finish


Maten blev supergod! Degat i soffan framför tvn och datorn resten av kvällen, o fick besök av Lovisa en sväng =) Har knåpat ihop inlämningsuppgiften vi ska göra under praktiken och den är inskickad nu, lättnad! Nu är det bara att bita ihop och göra de 7 sista dagarna på praktiken, sen tillbaka till skolan igen och jag har hört ryktas om att nästa kurs är en chill bill kurs (Y)(Y).



Nu blir det sängen, jobb x2 imorn . .

gött


2 träningspass avklarade! Core & easy line och hann med 15 min löpning emellan passen, härligt! =)
Raka vägen till affären efteråt, orkade inte åka hem mellan och kolla vad jag behövde så gick runt och
gissade, tror att jag lyckades rätt bra ändå. Väntar på att min potatisgratäng med kassler ska bli klar nu,
den är sjukt god, och jag är sjuuuukt hungrig!!


haha låten alltså!!



Min & Lovisas nya favvo låt. Störtskön!
Var med i filmen vi såg igår; my best friend´s girl
Se den, riktigt bra.


fet? jag?


Lovisa baby kom och hämtade mig efter jobbet, planerade att hem och laga fin och nyttig middag men hamnade i donkens drive haha! Fan, 4de gången donken käk på en vecka, illa :D Nu ska vi slå ner våra rövar i soffan och kolla på eourotrip, nostalgi alltså! Chips till de såklart.


Fixat biljetter idag till svea's convent på bolanche på lördag! Läängtar! =)

grattis gullet


var uppe 6 imorse och sjöng jaa mååå han leva med min vackra morgonstämma för min gamling ;D

jobb nu, intersport!


mums!





måndags lyx med Lovajjs! :D


Lovade att inte köpa en pryl den här månad...

Lovade att inte köpa en pryl den här månaden. Gick åt helvete första löne dagen. En tröja, smink och ansikts produkter har inhandlats. Suck! Skyller på min mamma ;) sådan mor sådan dotter... När vi dessutom shoppar tillsammans! Nu blir det fika på waynes, gött! :)


måndag


JAG ÄLSKAR ATT SOVA! Somnade som en stock igår vid elva, sov tills tio idag när Lovisa ringde och väckte mig och tyckte de va dags för mig att gå upp :P Behövlig sovmorgon efter helgen, det sliter på en att dricka alkohol en hel helg! Har hängt med Lovisa ett tag, och nu är de dags att göra ett ryck, ska umgås med mams och syrran! :) Blir kupolen, kika runt lite sen fika och snacka skit! Bäst att jag tar tag i mitt äckliga kök utifall mamma skulle få för sig att komma in, ser ut som att nån spytt i micron, skitit i ugnen osv osv osv . . . När jag städat reda på det LOVAR jag mig själv att de aldrig få se ut sådär igen!!!


söööndag


Fy fan vilken dag jäkel alltså! Inte gjort nått vettigt, fast de har jag ju inte på hela helgen iofs? Som de flesta helger? ;) Men så det ska vara, bara ha KUL! Vi sov ut länge länge imorse och klev inte ur sängen förens efter två, döö hungriga så det blev donken, ful som ett as med gårdagens smink hängades (y) Tillbaka till sängen igen nån timme innan jag röck upp mig och hämtade fina Sarah som var skapligt trött på mitt sovande ;D godis och parkera sig i soffan sen!

Äntligen duschat och tagit bort sminket som setat där sen igår morse hahah! Nu blir det sängen, fattar inte hur jag kan vara så förbannat trött som sovit bort hela dagen typ. Älskar att jag är ledig imorn, fy satan vad jag ska sova!



...


haft en hel skön lördag! Chill hos niklas, hem till sarah och fixa, tillbaka till niklas för föris. En trevlig sån och krogen skippades, på efterfesten på en gång bara - den är väl ändå de roligaste? ;) fick ett onödigt samtal som gjorde mig på liite sämre humör, men skit samma, allt är en ful, gammal och dålig historia nu. Och mina fina vänner, i love you. trots allt konstigt, rörigt, knäppt jag har för mig så finns ni och pushar, stöttar och skrattar åt allt galenskap!

lördag


Puh vilken jäkla dag på jobbet, konstant kö! Kändes mer som att jag jobbade på typ ica. Sjukt seg sen igår, men gick faktiskt hem innan krogen stängde, duttig. Missade dock en efterfest jag hade velat vart på, haha men trots många samtal till min mobil som låg bredvid huvudet kunde ingen väcka mig. Märkte inte ens när J kom hem, inte likt mig som brukar vakna av minst lilla.. Jaja, nu har jag duschat och bestämt kläder - bara att dra igång igen :D iväg till mina fina tjejer och supa ikapp nu!

ready





Nu sticker jag iväg till Sarah!
Ha en fin fredag kväll :)


vaddå självbestämmande? ;)


Det blev inge poppis bland mina kära vänner när jag skulle ha lugn hemmakväll haha. Så det är bara att hoppa in i duschen, svira om, sminka på och bege mig till Sarah för förfest, vad gör man inte för sina vänner liksom? ;) Är grymt sugen på vin så de blir bra, mmmm.

mmmm


Sista dagen på praktiken med sjuksköterskorna idag, trök. Efter jobbet åkte jag och fixade lite grejor, bäst att passa på när jag äntligen ha bil! Gjorde en riktigt helg handling som bestod av alkohol, groggvirke, cigg & strumpbyxor! ;D Första jag gjorde när jag kom innanför dörren sen var att smeta på nagellack, hatar att inte få ha det när jag jobbar jag som är smått beroende av det.

Galet trött är jag så funderar på att sova lite middag, och bestämma om jag ska festa eller chilla ikväll . . jobbar 6 timmar imorgon och orkar inte vara bakis då!

...




hur snyggt med vita målarbrallor? och när de är de första man ser när man vaknar . . make my day! ;D


lovely friday


Fick sovmorgon ända till 7 idag, lycka höhö! Nu blir det seminarie i 2 timmar innan det är dags att bege sig iväg till praktiken, 3 av 5 veckor gjorda nu. Ska hämta morfars bil innan, skönt att ha den fram tills på söndag. Måste till systemet och bunkra upp efter jobbet, inte en droppe alkohol hemma. Men frågan är hur gör man ikväll då? Jobbar 10-16 imorn och de skulle va skönt att vara pigg.. Utgång imorn är i alla fall spikat! =)

...


Alltså min träningsvärk DÖDAR mig! Går så de ser ut som jag skitit på mig. Överlevde iaf ett träningspass, hoppas på att värken är borta tills imorn, jag brukar kunna träna bort träningsvärk. Jag verkligen hatar hatar hatar träningsvärk!! Skapligt trött på att skriva de ordet nu också, men eeeen gång till, träningsvärk! yey.


torsdag


Nyss kommit hem från praktiken. Trivs så jäkla bra, vill inte tillbaka till skolan! Men att börja 7 är inte min grej för fem öre, höll på att somna vart jag än slog ner röven idag. Gjort massa tråkigt hemma nu som att diska och betala räkningarna, grymt mycke räkningar jag hade, buu! Plugg nu innan det är dags för träning, hoppas inte ni bangar brudar?


Robinson ikväll, fint det! :)

onsdag


har mina fina tjejor hos mig :) käkat max, godis, kollat tv och myst - vardagslyx i like!
torsdag imorn och de rullar mot helg, galet snabbt veckorna går!!


tisdag


Haft en bra dag på praktiken, lärt mig massor! Bland annat hur man sätter en kateter, läskigt. Men för varje dag känner jag bara mer o mer att jag valt rätt utbildning (y)

Åkte raka vägen till svea och körde body pump efteråt, känner att jag lever nu, kröp typ hem! Och ännu mer lär det väl kännas imorgon!


lediga sköna måndag


Ledig idag, haft en mamma-och-johanna dag! :) Åkte till borlänge igår kväll ändå och sov, kollade äntligen på dear john som jag tjatat om, men inte var den så bra som jag trodde, besvikelse! Efter en skön sovmorgon var jag iväg och lämnade in morfars bil på lackering, sen tillbaka till gustafs igen. Jag och mams tog en prommis runt byn, fika pause på bageriet, hem och lagade god lunch och snackade skit, mys :) In till stan igen när mamma började jobbet, lånade hennes bil och var iväg med all min jäkla pant, äntligen slipper det se ut som en soptipp på min balkong. Storhandlade och köpte massa bra grejor, projekt 'socker sanera' min kropp har påbörjats! Usch, är nog verkligen beroende, haha får huvudvärk så fort de gått för länge utan nått med socker i, hemskt! Köpte massa olika fisk, och på två år som jag bott själv har jag ätit potatis max 5 gånger, rätt sjukt. Så de ska jag bli bättre på. Började redan idag med torsk, potatis och dillsås. Kul mat? Absolut inte! Gjort lite annat tråkigt här hemma på kvällen, tvättat, städat, färgat hår . .



Imorn och resten av veckan börjar jag 7, joooobbigt!

för fint


gårdagen, fy fan så jäkla lyckad alltså! =) helt skruvad, började när vi skulle köpa pizza, hahah ett under att jag och sarah kom hem hela, med hel bil, icke våldtagna, icke stoppade av polisen . . Sen blev de föris hos Lovisa, treevligt. Sena ner till stan, men va gjorde det när vi skulle på en fest som inte hade nå slut typ? Blev wasabryggeriet, riktigt kul, men bara dum-i-huvudet-musik :P Men de funkade fint det med.. Hemgång kl 3 för Sarah och mig, Lovisa hade vi tyvärr slarvat bort (tur att mr militär tog hand om dig). Hem till mig för efterfest, vindunken fram. Jag somnade i allt härj runt 6, dom andra hade fortsatt . . vaknade upp vid 8 med fötter i ansiktet och fick mig en fin syn, hela 5 pers övernattandes hos mig i min etta, bra gjort! Lovisa sötaste låg som en hund på mattan, och min plats = divanen på soffan tog nog priset som den näst oskönaste platsen. Hela högen tog sig upp efter tolv, ville hugga av huvudet - inge mer vin på efterfesterna hädanefter!! :P Men kul hade vi, som fan - och det är väl de viktigaste? ;)

När dom drog hem gick jag och la mig igen och sov till fyra, mådde lite bättre då och vågade ta bilen till gustafs till min fina familj. Ätit god mat, och jag o syrran var till säter och köpte allt onyttigt man kan så vi har myst framför tvn hela kvällen nu. Möjligen att jag kanske åker tillbaka till borlänge senare och sover med finaste! Hur som helst tillbaka till gustafs imorn och ha mamma & johanna dag <3

Hade vi efterfest igår? Hahaha

Hade vi efterfest igår? Hahaha


Jobbat mina 13 dagar och får äntligen två ...

Jobbat mina 13 dagar och får äntligen två lediga dagar. Förfest hos lovisa nu, sen wasabryggeriet :) have a nice night!


natti natt


Svek mina lovely ladies ikväll (men imorn imorn brudar) Har sysslat med lite grejor här hemma som jag inte hunnit med när jag jobbat arslet av mig. Jobbar min 13onde dag på raken imorgon, sen får jag äntligen hela två lediga dagar, ser fram emot =)

Hunnit pyssla om både lägenheten och mig själv nu. Duschat, rakat, peelat, skrubbat, ansiktsmask, nagellack, brun utan sol . . . bla bla bla =)



nu, nattti!

friday


Proppmätt efter kalas i gustafs! Tacopaj och tårta, mums! :) 14 hela år den lilla pluppen, dröjer inte förens alla vi systrar kan gå på krogen tillsammans, yey ;) skippar utgång ikväll, tänkte göra intersport en tjänst imorgon och inte vara bakis för en gångs skull hehe. Även om jag kan dölja det jäkligt bra, tror jag . .  :P Har fortfarande inte kollat på dear john, så det tänker jag göra nu.


Förresten, lite imponerande att jag cyklat nästan varje dag till praktiken, till och med imorse när jag började kl 7 och det var - 3 grader när jag cyklade hemifrån . .  Superkul är det på praktiken nu, så nöjd med stället och den gulliga personalen där :)

<3


GRATTIS MITT FINA LILLA HJÄRTA PÅ DIN 14 ÅRS DAG!




onsdag

 

Jag vill att det ska bli fredag, ska för första gången på eeeevigheter hem till min älskade familj i mitt älskade gustafs. Men först väntar ett par arbetsdagar till, gå med sjuksköterska resten av veckan + nästa vecka, blir fint det. Imorgon kan det kanske bli en aning jobbigt på praktiken, livet måste då vara ett enda stort öde . .


gris


Praktiken går snabbare för varje dag jag går dit, börjar kunna stället och kan göra en hel del saker själv och slippa svansa efter handledaren hela tiden. Kommer dock bli tjock som en gris under mina veckor där, fika exakt hela tiden så är hög på socker dagarna igenom. Cykel turen hem var ingen hit, för det första var ipoden död efter att ha legat påslagen i väskan hela dagen och sen förfrös hjärnan så de kändes som jag fått öroninflammation gånger tusen. Mössa? Eller börja ta bussen? Men med tanke på allt fika på jobbet är de nog bäst jag håller i cykel traditionen . . .

Te och duschen nu, kanske jag tinar upp.

tisdag


Kollade på en super rolig film igår, get him to the greek. Helt stört galen! Jag och Lovisa var helt höga på socker, kanske därför den var extra rolig ;) När mitt fina sällskap Lovisa gick hem fick jag mysigt nattsällskap, sov som en gud inatt.



Ska strax göra mig redo och cykla mot praktiken, jobb till halv tio ikväll . . 

måndag


Jobbet gick super snabbt idag, mycket folk och mycket att göra! Sånna dagar gillar vi :) Saknade personer kom in och hälsade på o snackade lite skit, skönt att det kan vara som vanligt trots allt skit som hänt.

Skippade träning idag, hem och chilla istället, och har dukat upp med chips, godis och cola nu och ska mysa till paradise hotel (ni har väl inte missat att det börjar idag? för det hade jag, tur att mams hade koll) och biggest loser tillsammans med Lovisa såklart! :)

26? 36? 46?




Visst kan man inte tro att den här tuffingen fyller hela 46 år idag?


söndag


Bästa Lovisa kom och hämtade mig på jobbet, förbannat skönt att slippa cykeln idag!
Hem till mig på te, cigg och skitsnack. Så glad för din skull hjärtat :)


Imorgon väntar intersport, kul kul :) tv o sängen nu.


Grattis till min fina pappa på 46 års dage...

Grattis till min fina pappa på 46 års dagen och till söta mormor på 69 års dagen :) hoppas ni får en toppen dag, älskar er <3


Queen hyllningen igår var superbra! :) ku...

Queen hyllningen igår var superbra! :) kul att umgås med linda också. Hann hem i skaplig tid så blev en sväng på stan, förbannat tråkigt.. Så jag och lovisa tvingade nån stackare att köra oss till donken, sen hem till mig och efterfesta på det ;) nöjd som sov ända till elva imorse. Mysig söndag frukost med lovisa innan hon körde mig till praktiken. Och idag är det riktigt skoj här, både samtalsämnena och sakerna jag får göra :) hörs senare, puss!


...


väldigt onöjd över att behöva gå upp halv 6 imorn, på en lördag liksom?


how fresch?


Kommer hem från en lååång arbetsdag, slår ner arslet på balkongen och ska njuta av en cigg, då spyr någon idiot från balkongen ovanför ner på MIN balkong! Mitt hetsiga humör kommer fram och jag kutar upp förbannad som fan och plingar på och säger åt dom att komma ner och torka upp det. Och det har dom gjort nu, ä c k e l .

friday



Fast jag började jobba sent så blev det upp tidigt, när jag för en gångs skull har sovmorgon så ska .. upp tidigt. Men har hunnit med att umgåtts med Lovajjs, handlat och grejat :) Ska slänga i mig lite mackor och chilla det sista innan det bär iväg mot praktiken, tråkigt, jag vill dricka öl ikväll . . .

=(


Fredag 13.30 - 21.30
Lördag 07.00 - 15.30
Söndag 13.30 - 21.30

=
Min jobb helg!
BUUUUU!


:)


Haft mina snygga brudar hos mig hela kvällen!  Fajitas, godis, mys, snack och robinson!
Jobbet idag gick fint, trivs så jäkla bra! Hann med en fika med söta mamma på lunchen också :) 
Träningen sen gick bra, så roligt med tränings sällis :) 3 dagar på svea denna vecka, får vara
okej, mer än okej till och med. Plus dom svettiga cykel turerna till praktiken på borlänge sjukhus!



Té och tv nu, börjar inte förens halv två imorn, så jäklar va jag ska sova uuuut!


torsdag



Är på mitt lovely work! Blir träning md tjejerna direkt eftråt, gött! Sen träffa Camilla, kul kul :)


spoti



Wohoo, Sarah jag fixat så jag har fått mig en alldeles egen Spotify - UNDERBART!
Slipper jag hacka mina vänners! ;)


dear john



Precis fått hem Dear John, lägga sig och se den kanske? Verkar riktigt bra!





onsdag


Andra praktik dagen är gjord, imponerad av mig själv som började kl 7 och ändå skippade en varm buss för en jäkligt kall cykeltur!! Vaknade gjorde jag iaf av den, men deprimerande när det var mörkt när jag cyklade iväg =( Sen har jag tränat med mina ladies Sara & Lovisa, sjukt kul att kunna träna ihop! Va bara Sarah som fick plats på easy line så de blev gymmet för mig och Lovisa, bröt ihop ett antal gånger över Lovisas kommenterer haha! ;D Benpressade som fan så det kommer nog dyka upp en grym träningsvärk imorn!

Lager 157 igår var väl lite av en besvikelse som vanligt, hittar massa snyggt att prova men allt sitter som skit. Undrar hur personerna ser ut som deras kläder är sydda för? Ett välbehövligt regnställ blev det iaf, och lite smågrejor. Men deras goda fika & att umgås några timmar med syrran gjorde det värt såklart! <3



Imorgon ska jag till intersport och jobba heldag, längtar! =)
PUSS!

Första praktik dagen gjord, blir nog okej ...

Första praktik dagen gjord, blir nog okej det där. Nu lager 157 med syrran, längtar efter deras fika!!


träning


Sådär ja, 2 pass avklarade! Core & Easy Line :) Hade sällskap av Sarah på det sista, kul kul.

Nu ska jag stoppa tandborsten i fickan och gå över till Lovisa, matlagning och övernattning där!


...


Jag har oftast häcken full och dagar och hela veckor fullplanerade. Kan längta efter att få göra absolut ingeting. Och idag efter tentan hade jag för första gången på länge inget alls planerat. Så har bläddrat i tidningar, druckit kaffe, lyssnat på musik, sovit på soffan, kollat tv, druckit mer kaffe  . .  OCH FY FAN VA TRÅKIGT DET ÄR ATT GÖRA INGENTING!

. . .


Fick snyggaste mysdressen av mamma och pappa när dom kom hem från sin spa weekend!


 

 

 


<3





Jag har världens bästa mamma & pappa! <3


måndag


Vart in till Falun och haft en tenta till, på en måndag liksom? Hur taskigt? Hade inte öppnat boken och pluggat, men det gick fint ändå, dock måste man ha ALLA rätt på provet, vilket känns typ omöjligt? Från och med imorn är det praktik som gäller, drygt att börja jobba kl 7, men skönt att slippa ha så mycket plugg på fritiden!


Senare ska jag och Sarah bege oss och träna, för hon har börjat på svea så nu kan vi bli slimade tillsammans haha, great! =)

. . .


Haft en superbra helg! Utgången i fredags med förisen hos Lovisa var kanon =) något seg på jobbet dagen efter, på grund av efterfest kanske? Sound of music musikalen med släkten direkt efter jobbet, jättebra! Och godaste middagen hos mormor & morfar efteråt. Eftet en jäkla massa velande bestämde jag och syrran att det fick bli utgång, så vi förfestade hos mig med några av hennes trevliga polare och ner på stan sista timmen.

Idag har det varit bakisdag med käk på max, en biltripp med pappa & tacos o mys hos Lovisa! =)


Och idag var min sista lediga dag på 2 veckor, söndag om två veckor får jag sova ut igen, suck . . .

all in baby!


Hemkomna från valbo för en stund sedan, körde hem med solen rakt i ögonen vilket gjorde att jag lider av migrän nu! Tog två panodil och en öl när jag kom innanför dörren så får se om det hjälper ;) Ut ikväll ska jag hur som helst. Föris i Lovisas nya fina lägenhet :) Så det börjar väl bli dags att slänga sig i duschen och ta sig an klädvalet!

Hoppas ni får en fin fredag! :)

PUSS!

freeedag!


Tentan är done! Så jäkla skönt, ska fira med vin och utgång ikväll i think! Men först iväg till IKEA med Lovisa :) kul kul, längtar efter morotskakan haha. Hon kommer och plockar upp mig bara hon fått in hennes nya soffa i lägenheten, och det går inte nå bra för henne, haha blond?? ;D

Nästa vecka drar praktiken igång, förstår inte hur jag ska kunna infinna mig på en arbetsplats kl 07.00??
Det är fan mitt i natta som Ida sa, inte kul! Jag som nästan aldrig lägger mig innan 1 . .


Time for tenta!!

Time for tenta!!


RSS 2.0