torsdag


i gustafs nu, pappa grillar och det luktar så gott, sjukt mycket sommar! =) faktiskt så har jag växt ifrån den här dagen liite, känner inte alls att jag desperat måste festa festa. sista april var förbannat rolig när man gick på högstadiet men sen har den nog tyvärr tappat sin charm. jaja, jag ska inte säga nått, kan hända att det dyker upp nått lockande förslag senare =)  förslagen hittills känns iallafall inte hundra, ute har jag då ingen lust att vara. lust att träffa amanda har jag däremot, så hoppas hon håller sig kvar i gustafs också ;)

andreas har åkt på bröllop och kommer inte hem förens på måndag, det är tråkigt. men vi har setts en jävla massa den här veckan så vi ska klara oss :p var hemma hos han igår, det är skönt, hans familj liknar min egen på många sätt! vi kollade på twilight, herregud vilken braaa film, eller okej lite konstig också. men hetaste huvudpersonen!








TREVLIG VALBORG!

tisdag


säsongsavslutning ikväll av andra avenyn, tur för dom, bäst att dom går hem och vilar upp sig - rycker upp sig och kommer tillbaka och gör en bättre säsong än denna. men sarah&johanna tisdagarna får inte gå i graven för det ;)

imorse hade jag oväntade krafter som kom från ingenstanns (spec med tanke på att vi somnade efter o1:oo) så när andreas gick upp till skolan gick jag upp samtidigt och stack till svea och gymmade en timme innan jobbet (y) helt ensam var jag där nere, sjukt.




måndag


vaknade för en gångs skull i en MÖRKT rum, hemma i kära gustafs. mammafrukost :D sen var vi på ett skapligt tomt ica maxi innan jag & mam började jobba. handlade en del grejor åt mormor & morfar som kommer hem från toscana imorn. hem till dom och lämnade maten hann jag också göra innan jobbet, låg en present åt mig på bordet som tack för att jag handlade, söta =)

efter jobbet ska jag till svea och träna body balance =) sen hem, umgås med andreas. hoppas det är varmt så man kan äta kvällsmat ute. pappa körde hem utemöblerna till mig i lördags, sommar sommar.

söndag


sitter hemma i gustafs, håller på och lagar mat, försöker göra det när jag är hemma eftersom jag har kommit på i efterhand att jag nog inte var det hjälpsammaste barnet när jag bodde hemma ;S ska även vara snäll och städa bilen invändigt efter maten som tack för att jag får låna den så mycket. mm, det ni! lax & nudelwook står det på menyn nu till lunch, sedan blire tacos till kvällen, lycka :D får se om jag stannar kvar inatt eller om jag åker tillbaka till borlänge.

igår var iallafall min syster på besök och det var riktigt roligt, vi höll sams exakt hela tiden! ;) började med att äta lunch på det nya stället på hagalund efter jag slutat jobbet igår. gyros, fyfan va gott, nästan lika gott som när man äter det i grekland, och på tal om det är det idag precis 3 veckor kvar tills vi åker till skiathos :D efter maten gick vi till det nya solstället på stan, riktigt bra, solariet pratade och sputade ut vatten & avslappnanade/uppiggande dofter :p haha. vi hyrde filmer och köpte godis och gick hem till mig och hann se robinson + en halv film innan det började droppa in folk till mig. totti, ompis, pontus, jeff, eskil, kusin & mathilda =) hur trevligt som hellst. slutade med att det bara var eskil och pontus som gick på krogen och dom andra stannade kvar. vi kollade klart på den sjuka filmen och sa lite väl valda ord om ett antal personer ;D halv 3 skjutsade jag dom sista till max och sen fick jag sova några timmar.

fredag


Ocean's eleven, ostkrokar & pepsi max! <3 kunde haft lite mer till sällskap bara. imorn kommer min syster till stan och det blir mysigt =)  men först blir det blir det jobb till 15:oo och gymma om det hinns med innan hon anländer.

dagen har bestått av jobb, kuppan & stooorhandling. kusin alex och mathilda var in och hälsade på mig på jobbet, pratade lite sista april planer, jag hoppas det blir av för det skulle va kul kul...


löning idag också, alltid lika fint! men ska leva så snålt som möjligt nu så jag kan shoppa shoppa i stockholm när vi ska dit om 2 v. =)



puss godnatt

torsdag


ledig idag igen.
hade svårt att somna om när andreas dragit efter att ha härjat runt, inte så lätt att vara diskret i en 1a :p men när jag väl somnade igen så vaknade jag inte förens 12. gick upp och åt gröt som vanligt, spelar ingen roll om frukosten äts kl 8 eller kl 12, gröt ska det va! för hur grymt gott är det inte med havregrynsgröt? 

andreas hade tagit mig cykel så jag fick traska ner på stan, för halv 2 hade jag tid för ansiktsbehandling på make up your mind. så himla skönt att bli ompysslad i en timme =) man känner sig helt babylen nu. plockade ögonbrynen på mig gjorde hon med, skönt att slippa göra den sjukt tråkiga sysslan själv :p






onsdag


ledig idag som sagt, bästa mamma & jag spenderade förmiddagen på kuppan =) blev lite shopping, bla en klänning jag ska ha på alex student tänkte jag, om jag inte hittar nått nytt innan det :p sen köpte jag en väska och örhängen. åt kycklingsallad på matpalatset, mmm. love u mami! bra att vi har lite lediga dagar samtidigt så man kan ses, lilla pappa saknar jag som tusan för han blir det inte att jag träffar lika mycket , <3 å va jag älskar min familj! syster lina har fått en lika adidas tröja som mig så hon går runt och tuffar sig i skolan, mamma sa att hon hade börjat sminka sig innan skolan, what? lilla skrutten kan inte göra sånt :p haha tänk att hon börjar högstadiet i höst, för mig kommer hon alltid vara 7 år typ :D

iallafall så har jag städat garderoben och hängt upp lite kläder nu. en av mina chefers dotter köpte ett par av mina acne jeans som har vuxit ifrån mig på nått sätt, det var bra för mig, och hon blev nöjd hoppas jag! =) hade tänkt att klippa shorts av dom annars men nu passade dom henne perfekt så!

snart blir det träna träna träna, 3 pass rättare sagt, puh! 2 h & 15 minuters träning av alla dess slag :p först ska jag träna 2 pass med anna (core & easy line) sen träna body balance med mamma! var nyss ner på stan och skulle ge andreas min extra nyckel så han kunde komma in medans jag var på träning, jag tänker mest; kul att träffa han en snabbis eftersom det var hela två dagar sen sist. så jag glömmer poängen med trippen ner, alltså nyckeln. skapligt less han kan bli på virriga mig :p så nu får dörren vara öppen, så om nån behöver tv - dator.....


;*

tisdag


precis hemkommen från min favorit sarah, andra avenyn är numera bara en bra anledning att träffas, programmet är kört i botten så idag ägnade vi oss åt listskrivande istället, haha ;D åt brända popcorn och chokladrutor gjorde vi också!

på jobbet idag fick vi månadens massage, lovely! man vill bara skrika NEJ NEJ NEJ när man märker att massagen är påväg att nå sitt slut :p efter jobbet gick jag och tog bort acryl naglarna. det är kort & det är tomt nu. men ganska så skönt, dock ser ju fingrarna dubbelt så knubbiga ut med korta naglar.

jaja imorn är jag ledig, mamma kommer och plockar upp mig vid 11 så ska vi gå lite på kuppan och äta lunch =) på kvällen blir det en massa träning, ska kika in på det nya solstället innan om jag hinner och se om det är mindre folk då. skulle sola igår men då var det lång kö och det orkade jag inte med så det fick bli sola på hagashopen.

bed time!

lofsdalen



     





        




måndag


nu är jag hemkommen från fjällen, har varit otroligt underbara dagar med bästa familj och mestadels soliga dagar iallafall =) bartömningen på tuppen i lördags blev kanon, har man inte för höga förväntningar bara så brukar det mesta bli roligt. och det blev det  x 1000! mycket lustigt folk, billig dricka och favorit anna som sällskap (okej jag får inte glömma viktor heller, våran fyllechaufför, haha stackarn) kom hem runt halv 3 den natten, sen var det bara att gå upp och packa kl 8 på morgonen :S bilfärden hem var inte lika rolig som kvällen innan var ;D ysch ysch! och när man kommer hem till östra flintgatan så sätter jag fart med storstädning. bädda rent, tvätta massa, damma, dammsuga & moppa golv. OJ OJ OJ! ibland kan man =)

på kvällen kom a, det var efterlängtat =) han lagade god god thaimat åt mig. och så fick vi besök en stund av stefan och fredrik.

nu ska jag jobba vidare, kanske uppdaterar ikväll och lägger in lite bilder från lofsi.

lördag


sitter hos anna banana och dicker/umgås, ska snart dra oss mot tuppen för årets bartömning :D ska bli otroligt kul, eller det är redan kul iofs! får ständigt höra av hennes mamma (läs; min chef) att jag inte är något bra sällskap :p så istället för att protestera som jag brukar göra ska jag ikväll leva upp till det och vara ett förjävligt sällskap! ;D

ska tänka på er som säkert har det grymt skoj på studentkrysning, men jag lovar, jag & anna ska göra det bästa vi kan av denna kväll  Loffsiiiiii!

pusshej!

torsdag


fifan va trött man blir av fjäll luft. gick upp vid 9 och käkade en stoor frukost. sedan blev det 1,5 mil på längdskidor, kändes som det dubbla i den äckliga lössnön. kom hem till stugan och somnade som en stock på soffan i 2 timmar :p solade lite när solen äntligen visade sig. nu ska jag möla lax! ja, det var nog min dag!



a

onsdag


very bad update!! sitter uppe i loofsdaalen =) har  några dagars ledigt nu så blir här tills på söndag. en chock när man kom upp, knappt nå snö alls. skoter kan man glömma, längd & alpint kan maybe baby gå. jag och farsan får springa, ska vara med och springa blodomloppet i juni med pappas jobb, så hejdå alla dåliga vanor. grymt bra att ha något att sikta mot, en mil ska man väl palla springa =) jaja, iallafall hoppas jag på mycket sol dom här dagarna. mys att umgås med släkten (är iofs bara jag, mam, pap, lina, mormor & morfar här) ska även träffa min bästa jobbarkompis/ träningskompis/ piercingkompis - anna, som just nu sitter en stuga ifrån mig.


på lördag åker årets studenter på kryssning, fy fan vilket roligt dygn dom kommer ha!! var nog det bästa med hela studenten tycker jag ;D
slänger ut lite bilder från våran studentkryssning -o8


   




lördag


kvällen igår var KUNG! med mina bästa brudar, hur kul är det inte när vi är allihopa? =) förpärla hos sarah med massa kortspel. drog ner på flamman runt tolv, dock fick vi vänta utanför en halvtimme för att en vissa frida sand inte kom in 'på grund av hennes nya klackar' ;D flamman var väl helt ok. jag, sarah, fredrik & koffe gick hem till sarah efter och givetvis åts det rostmackor!! musik battle till klockan 6 på morgonen, skapligt olika musiksmak man kan ha ;D somnade gott i sarah's runda säng, men vaknade igen klockan 9, det var den sömnen. gick en trappa ner till lovisa och käkade frulle i solen innan jag vandrade hemmåt. tog en grymt skön dusch och drog ner alla persienner, somnade på spikmattan och vaknade 2 timmar senare, tror inte man ska ligga riktigt så läänge på den :p sen bar det av hem till gustafs med mami, raka vägen hem till mosters hus för påskbord, gött. skjutsade kuss till säter på förfest och åkte sen tillbaka och umgicks med mina släktingar, <3

sover i gustafs inatt, men har bäddat i 'gästsängen' för orkar inte ha virvelvind-lina bredvid mig inatt som jag annars brukar ha när jag är på hembesök, känner att jag vill sova ut ordentligt imorn efter den hårda natten som var.





fredag


min syster kommer snart till stan, det blir kuppan en sväng. med glass i solen  =) efter det ska man hem och dressa om för krogen, vädret gör ju att man blir ännu mer sugen. kommer nog vara mycket folk ute ikväll. så kanske man kan dansa sig nöjd ikväll så jag kan vara kvar i gustafs hela kvällen imorn och skippa utgång då. för det blir påskmiddag med familjen & moster m familj imorn kväll =) mysigt.


pusshej

torsdag



min älskade familj åkte nyss hem, jag hade lagat middag åt dom. pasta med nån kycklingröra till, dom blir alltid impade av mina mat skills när dom är här :p fick jättefina tekoppar av mamma och pappa i påskpresent, precis min stil! så har redan provdruckit ur dom =) pappa skruvade ihop byrån jag köpte på ikea förra helgen, blev o se skapligt mycket bättre ut i hallen. fattar inte hur jag har stått ut med den fula jag hade innan. den är nu nerburen i min översvämmade källare, undrar om han som äger huset vet om att källaren är fylld av vatten? :p syster matilda kom efter hon jobbat klart, med ett påskägg, haha puss! vi åt upp det mesta till kaffet, lika bra det.

nu slökollar jag på eva & adam, bra bra film som man sett tusen gånger. och försöker att göra ingenting, huvudvärken vägrar försvinna men magen har inte ont idag iallafall.

pyss

onsdag


jävla huvud, jävla mage och jävla doktorer som tror att man skämtar när man försöker söka hjälp. lika bra och dö ifred! :p förbannade idioterna orkar inte ens ta några prover när man ber om det. att sluta träna ett tag, få massage och bada badkar (!) ööh, ja det var tipsen jag fick som tydligen skulle få livet att bli en dans på rosor igen. fuckers! man känner väl sin egen kropp bäst och vet när något inte står rätt till.

ja och eftersom jag tydligen skulle skippa träningen ett tag så fick anna gå på pass utan mig idag. så jag cyklade hem i regnet  efter jobbet och gjorde grek sallad, åt kexchoklad och kollade på tv. hämtade kläderna från bubbleroom också, allt passade (y)

nu blir det sängen, imorn är det jobb till kl 16, fixa naglarna direkt efter det. NT stängde också fyra imorn men jag skulle få komma efter stängning ändå, tack för det! sen kommer mina päron hit, ska bjuda dom på middag :) plus att pappa ska få äran att skruva ihop min byrå :p stackarn.

gooonatt

tisdag


idag har jag jobbat med annapanna, & det älskar jag! dagen gick sjukt fort, han sitta ute i solen en halvtimme på lunchen också, gött  =)

efter jobbet drog jag och vattnade mormor o morfars blommor, dom bor uppe i fjällstugan några veckor, hoppas mormor inte fått lappsjuka av att vara där så länge :p  men nästa vecka får dom besök av oss! det ska bli grymt härligt och komma upp dit några dagar. jag & anna ska på tuppen och festa loss nån kväll, tradition ;D hoppas på en massa sol dom dagarna. jaja, handlade lite på väg hem efter det och tog sedan en kort prommis runt halva sportfältet för att försöka motionera bort huvudvärken som aldrig ger sig. och det gjorde den inte idag heller!! sedan begav jag mig till sarah, vi slängde ihop makaroner med korv och köttbullar :p och efter det andra avenyn med popcorn, en skön tisdags kväll som vanligt med andra ord =)

sängen nu, imorn är det vanlig jobb dag och träning med anna efter det =) ett jävla tjat om anna i det här inlägget, haha, <3


puss godnatt

^


jahapp, då har man deklarerat också, vuxenpoints! ;D och lägenheten ser något bättre ut. fan vad mycket klockan blir jämt, spikmatta med nya ELLE nu, när jag fick den kom jag på att jag inte ens hunnit bläddra i förra nummret (y)

måndag


sitter i soffan och har glott på färjan tillsammans med min greksallad. innan det träning & jobb. haft en duktig dag för att kompensera alla helgens synder av helt olika slag! :p

ett diskberg står nu och väntar på mig, dammsugaren måste fram, ut o slänga sopor, bära ner madrass i källaren, boka tvättid, duscha, åh allt är bara så joobbigt ibland :p äckligt ont i huvudet har jag också, vet inte hur många dagar jag tryckt i mig huvudvärks tabletter nu men utan resultat. fattar inte vad felet är!? aja det blir 'ballar av stål' på tv sen sängen. efter min must do lista ovan ^ såklart, blä.

positivare imorn förhoppningsvis, då är det andra avenyn och en dag närmare helg och ledighet!

söndag


riktigt kul kväll igår =) var absolut inge festsugen men det var däremot min vän sarah, så vi slog till på en utgång iallafall. s2 blev det, grymt mycket bättre musik denna gång än senast. träffade mycket kul folk också, bland annat australien resenärerna som nu är tillbaka på hemmaplan, har lovat vilkon en fika till veckan =) efter krogen gick vi hem till mig för att käka rostisar & dricka kaffe, slutade med att vi sov tre stycken i min 1,20 säng, svettigt! och med en sur august på madrass, haha.

idag så har jag och sarah chillat till robinson reprisen, satt och letade recept på vad vi kunde äta. slutade med att det blev tacopaj, mums! =) nu har hon dragit och jobbat. jag ska ta mig en dusch och sen invänta alla bra tv program, om jag kan hålla mig vaken till 8 ens :p


tog inga bilder igår, så slänger in några ifrån onsdagen ;

 

(jag & amanda har såklart köpt lika brallor, helt omedvetet ;] lustigt att jag även var såå så ära att köpa tröjan hon har på sig)

 


lördag


precis hemkommen från gävle, fotbollsmatch & ikea som stod på schemat idag =) matchen gick bra för gustafs, vinst med 2-1 och systeryster gjorde ett av målen (y) grymt skönt väder, slutade med att vi satt i bara linne och solade under matchen, lycka ♥ på ikea hittade jag en ny byrå till hallen som tur var, den jag har ser förjävlig ut. inköpen annars var som alltid vanilj-ljus ;D mamma och pappa köpte nya badrumsmöbler, blir nog skitsnyggt! jag körde både till gävle och hem igen, skapligt trött man är nu, setat och kisat mot solen i över 20 mil.

vi får se vad kvällen bjuder på, en öl på balkongen troligtsvis. och förresten, man fick väl tillbaka 2200 kronor på skatten, underbart! trodde mer på att jag skulle få rest. så ska ordna det där på en gång så man får pengarna innan sommaren.

fredag


soliga dagar som denna saknar jag att inte längre bo hemma, finns liksom ingenstanns att slå sig ner och sola i stan utan att bli störd. så idag ställde jag klockan på 11 och vaknade faktiskt inte före den ringde heller, sköönt. låg kvar och drog mig en timme till =) gick upp och åt min goda gröt. sen tog jag cykeln och åkte och handlade, fy tusan va varmt. hem med maten och böt om till träningskläder och cyklade ner till svea och mötte upp mamma där. inte så kul att stänga in sig där när det var så fint väder ute, men på nått konstigt sätt tycker jag det är roligare att springa på löparband där nere än att springa utomhus.

kvällen var det tänkt utgång, min far kom ner och lämnade öl till mig på svea, såg dock inte såå vackert ut. men man lär väl ha fler hobbys än bara träning :p men sen var det många personer som var off och hade fått nog i onsdags så jag bestämde mig för att skippa utgång jag med, det får bli nästa helg istället =) för vad gör man egentligen på påsk annars? så nu sitter jag hemma i gustafs och har just käkat pizza med mina älskade syrror <3 skjutsade mam & pap på fest innan pizzorna hämtades. nu blire tv och chips, sen ska päronen hämtas nångång. tog även på mig att skjutsa ena systern till hennes jobb till kl 6 imornbitti, holy! sen bär det av till gävle runt 8 för att kolla när andra systern spelar fotboll, det ska avslutas med ikea =)


och förresten, sommarjobbet kommer nog bli toppen. träffade alla dom boende och 2 stycken av personalen igår när jag var där och hälsade på. en sak kommer bli lite problematiskt, hur ska jag sköta 4 stycken stekpannor samtidigt och se till att alla får ätbar mat när jag inte ens kan sköta en hemma utan att allt råkar bli lite lite svart ALLTID! :P hah

nej nu har syrrorna klagat ett tag på att jag är osocial när jag kommer hem, ändring på det.
ha en skön kväll!

torsdag



sista jobbdagen för denna vecka. ikväll ska jag och hälsa på på mitt sommarjobb, spännande spännande  =)

igår blev det en utgång iallafall! tränade dubbla pass efter jobbet, kom hem efter 8 nångång och lagade mat och duschade. och sen blev jag sugen på att parta lite ändå, var så många roliga som skulle ut =) så jag gjorde ett hastigt klädval och plattade igenom håret innan jag begav mig till lovisa. tänkte som vanligt gå hem efter förfesten men hamnade såklart på krogen och kom hem alldeles för sent. skönt att jag lätt tar mig upp på mornarna ändå. krogen var helt okej, folket man kom dit med droppade av en efter en så i slutet var det bara jag & sarah kvar :p och sarah klantarsel som tappade mitt kort och bricka, haha fyfan. grymt glad man blev när krullet till ägare sa att han hade hittat grejorna!

jaja, jobb nu.
puss!

RSS 2.0