...


Gjort en upprustning av kroppen från topp till tå inför semstern. Skrubbat, filat, inpackning, ansiktsmask, målat tår och fingrar & ....



 

plockat ut lös pälsen efter 5 hela månader!

=

INTE SÅ KUL!

Lika besviken denna gång när vanliga håret inte verkar ha växt en millimeter sen jag satt i löshår, konstigt det dära. Knappt 24 timmar kunde jag vara utan det, sen blev det ett samtal till frisör Johanna så 23/9 åker det i nytt. Tacka fan för kvinnorna i Asien som klipper av och säljer håret till oss 'ytliga' människor ;p


måndag


Gör allt annat än det jag borde göra - PACKA! Imorn imorn åker jag och mammsen till grekland, om ett dygn kliver vi av tåget på arlanda och får ta den första semester ölen. Det ska bli så otroligt uuunderbart!!

Vistelsen i sommarstugan i helgen blev kanon. Skogsprommenad, årets första kräftskiva & bastade. 'Favorit' samtalsämnet låg på 5- åringars nivå, haha men vad gör mörkrädda ungdomar som sitter mitt ute i skogen inte för att lätta upp stämmningen!

 

  

  



lördag


Nyss vaknat och ätit frulle, ska klä på oss och åka mot stan för att handla och packa ihop för att åka mot floda :-)kusin alex och hans mathilda ska också med. Bada bastu, äta kräftor och dricka! Kan inte bli en mer perfekt lördag.

Hörs imorgon!

fredag



Prommenix i regnet runt gustafs med mamma & precis ätit god lunch. Vi fick hem en flygkatalog idag fast vi bokade sista minuten resa, beställt lite grejor ur den så nu känns det att vi är liite påväg, 4 dagar :-D Nu sticker hon och jobbar och istället kommer pappa hem, då ska vi ut i skogen och plocka svamp! Till kvällen har jag ingen aning om vad som händer, Lina ville att jag skulle sova hemma en natt till så jag gör nog det :-) Kanske att det blir stugan i floda imorn, OM jag har lust vill säga...



Om 5 dagar!!


 
 

torsdag


Gud vad skönt det är med lediga dagar och bara strosa runt hemma i mitt barnhem. Gick upp tolv idag och gjorde nada tills resten av familjen kom hem. Åkte i smedjebacken och kollade på Linas match, sen har jag myst med familjen och kramat linnie tills hon somnade. Nu ska jag slå på svt play och kolla på TRUE BLOOD, missade att det hade premiär igår (amerikansk dramaserie med Alexander Skarsgård i en av huvudrollerna.) Lagomt tills det är slut ska jag hämta Matilda från hagafest.

KRETA!






Japp, jag och mamma åker till Kreta på tisdag!
Allt är bokat och klart och till och med betalt, hamnade runt
3000 :- så helt okej, hade varit värt med en resa till vilket pris
som hellst ändå känns det som! En vecka tillsammans med bästa
mamma. Massa sol, bad, öl & god mat.

search!


Hemma i gustafs, mysigt när regnet bara öser ner utanför. Jag och mamma har setat och letat resor på alla sidor man kan komma på, nu ska vi bara vänta på att matilda ska bestämma om hon ska med eller inte, sen bokar vi :-D Kreta antagligen, på tisdag om 6 dagar!

Strömming med mos nu, mums! Sen ut i regnet och kolla på Linas fotbollsmatch.

onsdag


Vet ni, jag sitter här med träningskläderna på, äter ägg och väntar på att anna ska komma och plocka upp mig. Alla veckans dagar hittills har vi varit på svea, perfekt sätt att umgås också! :-) Efter jag tränat kommer mamma och hämtar mig så ska jag till mitt kära familjehem några dagar, saknar min familj grymt mycket så det blir mysigt att sova hemma lite, kolla på Linas fotbollsmatch ikväll och kramas med henne!

puss

tisdag


 

Idag är det 25e, vilket betyder att Andreas har varit min i 7 månder <3 sju månader sen Anna och Victor lämnade av mig mitt i ingenstanns hos Andreas efter en hockeymatch. Och den första, alltid jobbiga situationen man ska träffa killens föräldrar. Men bra det blev det, både med Andreas och hans familj! ;-)



 



Var uppe före klockan nio idag med, packade träningsväskan och cyklade till svea för att träna med Anna! Mycket drygt konditionspass, de gånger jag tränat i sommar har det blivit mest styrka. Duschen efteråt delades fortfarande med karlarna men efter vi hängt kvar ett tag efter passet fick vi vara ensamma i omklädningsrummet. Hem till mig efter det och åt frukost och snackade mycket skit, jag har verkligen saknat Anna! Har sen dess städat ur garderob och byrå och fått ihop en påse med mestadels tröjor som syster Lina ska få. Egentligen borde man kunna slänga kläder man inte användt på ett halvår men jag kommer på alla bortförklaringar som; att jag kan ha det när jag åker utomlands (fast jag vet att jag inte kommer ta med det korta - breda - urtvättade linnet då heller) eller att jag kan spara vissa plagg om jag typ ska måla eller fiska (haha och det händer ju heemskt ofta att jag fiskar eller målar)

Nu ska jag måla naglarna innan Andreas kommer och hämtar mig, ikväll måste man kolla på Linas kvällsbok, den absolut pinsamaste film som har gjorts!


köpa köpa <3


Idag har jag hunnit vara på kupolen hela 3 gånger, det är inte bra att vara ledig om dagarna, lediga dagar = shoppingdagar men lediga dagar = ingen lön! Går inge bra ihop det dära. Första gången skulle jag bara hämta ut p-piller. Dit en gång till när jag ändå hade vägarna förbi och skulle och köpa en ny cykelkorg och kolla på när baby tattuerade sig, grr snygg(are) han blir! När jag kom innanför dörren hemma ringde mamma och frågade om jag ville med henne dit så javisst, då slog jag till och köpte halsbandet jag fått pengar till av mamma, pappa, mormor & morfar! 







måndag


Från och med idag är jag ledig hela 3 veckor innan det blir jobb igen, hemskt! Egentligen borde jag njuta eftersom jag inte hade någon semester i sommar, men nu är det ingen annan som är ledig, mina syskon och min pojkvän går i skolan hela dagarna. Blir mamma jag får umgås med ;-) me and mami kikar efter resor hela tiden så till helgen eller nästa vecka bär det iväg utomlands, behöver vi verkligen pga uttråkan på mycket här hemma!

Helgen som varit då; fredagen var jag och Andreas hos hans bror Jonas och umgicks. Lördagen sov vi ut och slöade med film i soffan, gick inte utanför dörren förens på kvällen när vi åkte hem till Andreas och var socia med hans mamma, åt kebabrulle och kollade på en shopaholics bekännelser och en cp thrilller som hette the strangers, se inte den! Och på söndagen hade Andreas match så jag, hans mamma och hans syster satt på läktaren och stekte i det fina vädret :-) Jag hade jeans med ett hål på låret på mig och upptäckte sen att jag fått en fin bränna just i hålet som mer liknar en lortfläck :p haha ska ner och träna body pump på svea senare så tänkte lägga mig i solariet en stund innan.

!





<3

onsdag


Jobbat & tränat body balance, så har min dag sett ut. När jag kom hem från träningen hade baby lagat mat, lycka, så söt han är :-) Nu ska vi lägga oss i soffan och kolla på film och äta chips!

><



Bästa ansiktsrengöringen, att den luktar melon gör ju inte saken värre,
gör en liiite mer happy på mornarna! Från make up store 175:-


hur & vartfaaan?


Ont i varenda kroppsdel redan sen pumpen, sängen känns lockande nu. När jag kom hem efter passet hade baby lagat sjukt god mat, sen lämnade han mig för att dra vidare och umgås med hans bror. Jag har duschat länge och letat ännu längre efter en jävla tröja som inte finns nån stanns, hur kan en tröja försvinna i en liten etta? Den kan ligga i garderoben, i byrån eller i min på-gång-hög, men det gör den inte, och bara för att jag inte hittar på den vill jag använda den ännu mer, ah tål inte när saker bara försvinner :@

Inget vettigt att säga mer så låter bli, ska gå och svälja mina gigantiska detox tabletter nu.

måndag


Är på jobbet, grymt kul att vara tillbaka här, är så olikt sommarjobbet, kul med variation! :-) Ikväll ska jag och mammsi på body pump, lätt roligaste passet just nu. Hoppas på en träff ikväll med älskling också!

Ut med mig och jobba nu, hörs!

><


Fräschat till mig själv, lägenheten, lagat matlåda och betalat räkningarna. Rensat ur kylskåpet och handlat hem some good stuff, men varför ska nyttig mat vara så mycket dyrare? Imorgon kör jag igång, har smällt i mig två kexchoklad nu medan det är lagligt ;) Innan jag åkte hem från Andreas var vi ut på en schöön prommis med spurt på slutet. Världens perfektaste helg, kommer sakna min baby inatt <3

        

söndag


Har haft världens mysigaste helg! Fredagen jobbade jag på Bysjöns gruppbostad, var på utflykt hela dagen med mat, fika och trollkarl, det ni! Slutade klockan fyra där och samtidigt började jag jobba på en annan gruppbostad på bullermyren, trampade ner dit och jobbade tre timmar. Iväg med pappsen och syrrorna och kollade på när Andreas spalde match i Islingby, vidare till burger king och gled med på lite gratis kvällsmat ;-) Sen åkte jag och älskling hem till han, och här har vi varit resten av helgen och haft det superskönt, ätit god tacos, godis, kollat bra filmer och sooovit en massa! andreas söderlund, vad jag älskar dig!

Ska ut och gå en prommis strax, sen ska jag åka hem mot stan. Måste laga bra matlådor för imorgon börjar min detox, nu ska alla gifter ut ur kroppen och huvudvärken bli bättre med det hoppas jag! Inget kaffe, svart te, cigaretter, alkohol, socker, mjölk - kött - & mjölprodukter på 15 dagar. Imorn och hela veckan sen ska jag jobba på Intersport och det ska bli roligt, har ju inte jobbat där sen maj.

torsdag


Våran vecka? Hahaha! Eller ska man gråta? Hade längtat såå efter denna vecka och den hade kunnat blivit bäst. Blir arg, ledsen, förbannad och så jävla besviken ... Men vet du? Jag saknar dig konstigt nog!


Börjar jobbet om en halvtimma, jobbar till halv 9, väldigt skönt pass. Har hunnit med kuppan och en joggingtur idag. Otroligt nog hittar jag ett linne och en klänning på wear it's 90 % rea :O


Någon jävel har förresten stulit min cykelkorg :@ så jävla fattigt, kostar liksom 40 spänn om den så gärna ville ha en korg.

onsdag


Har haft en väldigt trevlig kväll med vikarierna från Älsvåsgatan (sommarjobbet) åt thaimat på Agnes och snackade massa skit och skrattade så jag kommer ha träningsvärk imorgon, pasande att ha en sån bra kväll just ikväll, tråkigt att man nu ska lägga sig ensam men det klarar jag och är ett val jag själv gjort, ensamtid blir dessutom viktigare för varje dag konstigt nog.


Jenny, Gustav, Dag

Annars har jag inte gjort mycket idag, gick upp med lillasyster som skulle bli hämtad av mamma vid tio. Hade en jävla huvudvärk så blev sängen igen till klockan två. Åkte till kupolen och köpte starkare mediciner som huvudvärken, tyvärr får man ont i magen av dem så blev tvungen att köpa magmedicin med, lustigt det dära... hem igen och tog en prommis runt sportfältet, duschade och sen ner till stan för att möta upp mina jobbmates. Imorn blir det extrajobb på Älvåsgatan, sen såg jag att jag var inbokad i Bysjön på fredag (y) härligt när det dyker upp lite strö tider här och där, spelar ingen roll att jag inte fick nån hel semstervecka i sommar, jobben är roliga och jag får ändå inte mycket gjort när jag väl är ledig.

Bion igår var förresten sjukt rolig, och mitt grymma sällskap Lina gillade den också :-) efter bion åkte vi hem till mig och käkade varma mackor och kollade på Twilight innan vi somnade. Gud vad jag älskar min lilla fina syster <3

Nu, blåbärste & spikmatta innan sängen /godnatt

tisdag








Ska ha Lina hos mig ikväll/inatt, halv sju ska vi ner och kolla på Sommaren med Göran :-)
Har varit på kuppan med mam tidigare idag, hittade 2 linnen på 70 % rea, inte ofta det händer!

bodypump


Ska ner och träna bodypump med mamsen nu :-) sköönt, andreas är inte bra för min vikt! Ätit så mycket skit så jag känner mig sjuk, helt degig i skallen. ha ha inte kul!

måndag


Bilder får visa vad som hänt de senaste dagarna :-)  fredag - lördag var det Stockholm med min grymma släkt. Det  var grönan, stan, shopping, god mat, god öl & underbart väder. JAG ÄLSKAR ER <3


     

     

      

  

     





Sov i gustafs resten av helgen, min baby också. Var i Dammsjön och kollade Linas match :-)


     

  






    

Nu är A och tattuerar hela höger armen, spännande att se hur det blir, eller kanske inte :p

suck


5 koppar te, gossip girl & baksmällan i dålig kvalité, japp så har min natt hittills sett ut (y) Ska vara 'sovande jour' på detta jobb, men frågan är när fan skulle jag sova? När det larmar minst en gång i timmen... Somnade en sväng, höll på och skita ner mig när larmet gick då. Nu har jag gett upp, tur att jag sov länge idag (igår?) så jag är skapligt pigg ändå. 6 timmar kvar, sen får jag åka hem och sova bredvid min älskling :-)

onsdag



Högt tempo på jobbet ända tills nu, laddade upp genom att sova till ett imorse så jag klarar av en antagligen mest vaken natt. Ska ta och måla naglarna nu, sen har jag tagit med en film + popcorn så jag ska nog klara mig. Får hem och lägga mig bredvid Andreas imorn när jag slutat och sova ikapp. Sen har jag massa som ska tvättas imorgon, och packa inför Stockholm på fredag, det kommer bli kalas :-D

tisdag/onsdag



Hade ganska mycket att göra på jobbet idag innan jag slutade så timmarna rullade på bra. Andreas kom och hämtade mig sen :-) Hem och lagade mat med massa glass till efterrätt, och myste innan han skulle iväg och jobba. Receptet till maten jag gjorde hittade jag i Veckorevyn och var enkelt att laga + gott ....
 
 
  Tortellini (färsk)
  Champinjoner
  Matlagningsgrädde
  Parmesanost
  Örtsalt

Koka pastan & Stek svampen.
Häll av pastavattnet. Snabbt i med
matlagningsgrädde, osten och svampen
och låt det koka ihop sig på svag värme.








Ska dra mig mot sängen nu, hinner sova några timmar innan A dyker upp vid 6 tiden när han slutat jobbet så får jag sällskap, kan vi sova ut ordentligt för börjar inte jobba förens 15:oo, har blivit varnad att det inte blir mycket sova på nya jobbet så får ladda upp med tidningar, bok, nagellack & ipod som jag kan sysselsätta mig med. 


Slänger ut några bilder från helgen när jag och Andreas bowlade ;-)




     

                    

Började med att visa vart skåpet ska stå! :-D

tisdag


Vaknade i Gustafs imorse och åt en god frukost på altanen med mamma och lina innan dom körde mig till jobbet. Ett slit pass idag på 11 timmar. Eller slit och slit, är lugnt på jobbet men hela dagen går bort. Får träffa älsklingen en timme mellan mitt och hans jobb, längtar <3 Sprang nyss över och hejade på Andreas syster Fia som flyttat hit till bysjön, jättemysig lägenhet :-)

Känner att jag hade behövt varit ledig ändå de 2 veckorna nu som var planerat men samtidigt är det kul att fått se en till gruppbostad. Men vill  så så gärna få sova ut, umgås med min familj, vara med Andreas, vara i min sommarstuga, vara i hans sommarstuga osv osv... Idag är en sån dag när allt bara känns tråkigt , man har ingen lust med jobb, men heller ingen lust att plugga. Åh, tråkigt att vara ' vuxen '. Nästa vecka har jag bara fått ett extra kvällspass på Älvåsgatan, hoppas jag får vara ledig resten av veckan. Då ska jag vara hemmafru i Gimsbärke, haha ;-)

måndag


Min blogg har gått ner sig, man kan inte alltid skylla på för lite tid men nu gör jag  v e r k l i g e n  det. Jag jobbade exakt hela helgen, imorse klev jag av mitt sista jobbpass på Älvåsgatans gruppbostad efter sex veckor där. Klockan 11 slutade jag hur som helst och klockan 12 skulle jag befinna mig på Bysjöns gruppbostad för mer arbete (introduktion idag) för det var kris med vikarier. Så nu fick man en extra vecka med jobb (y) Kul att se ett till ställe. Så nu blir det jobba där tills på torsdag, sen är det Stockholm på fredag och sen väntar en veckas ledigt nästa vecka :-) Om det inte blir fler kris situationer då så jag behöver hoppa in.

Efter intron i Bysjön hämtade mamma mig, vi åkte hem till mig och snackade lite skit och åt french hotdog, sen ner till SVEA på bodypump :-) nu sitter jag i mitt kära familjehem, ätit sjukt god mat, och ska ta mig in i duschen innan de som vanligt blir övernattning inne hos Lina <3

Hörs, puss!

lördag


Ska dra oss mot Mora nu, fråga mig inte varför eller vad vi ska göra där ;-) Jag blir chaufför, jobbar imorgon och har ingen lust att vakna bakis i Mora imornbitti. Har även jobbat idag, sen hämtade Andreas bror och hans family upp mig så åkte vi till Gimsbärke för finmiddag som Andreas lagat ihop, trevligt & gott!


Igår spöade jag S K I T E N ur Andreas i bowling ;-) ho ho, bilder och bevis kommer... 


RSS 2.0