sol, snö eller mittemellan


Vad hände? Höstterminen drog igång igår och helt plötsligt blev det suuuperkallt, regnigt & mörkt tidigt på kvällen.. Fick en chock när jag klev ut från kupolen idag efter stängning och det var mörkt ute! Åh buu, antingen ska det vara sol - eller snö! inget mittemellan.

börjat min 4e termin nu, halva vägen kvar med andra ord tills jag är sjuksköterska. åh va jag längtar efter att bli färdig och få legitimationen. blir praktik 10 veckor på medicinkliniken på falu lasarett, spännande. varit och hälsat på där idag och imorgon blir första arbetsdagen :) kommer nog bli kanon.


hade en riktigt bra avslutning på 'sommarlovet' med en toppenhelg i venjan med älskling, martina & patrik. har spelat massa roliga spel, ätit god mat, druckit vin från morgon till kväll, sovit ut och haft det så himla najs! :) lite bilstrul på vägen hem vilket gjorde att jag och älskling fick lifta 1,5 mil till närmaste mack för att köpa olja, hoppa av, köpa skiten, lifta igen med oljedunken under armen, tillbaka till bilen, bil vill inte funka ändå, vinka och härja och stoppa bilar för att ragga startkablar, lyckades, rullade hemåt, nått fel igen - bil som låter som en trakor . . . aaaaah, så imorgon måste jag ta min och jonas lilla saab bäbis till doktorn och se vad den lider av.


22 augusti


sötnosar ni är som fortsätter kika in på min döda blogg. har verkligen inte haft nån lust att blogga, inte speciellt mycket tid över heller..

spenderar mycket tid under kupolens tak på mitt toppen jobb. trivs jättebra! högt tempo, alltid nått att göra, fina saker att packa upp & massa gulliga arbetskompisar. igår efter stängning hade vi p-möte med dels seriös prat och sen tävlingar och fortsatte sedan till stan för middag, kul att göra något utanför jobbet :) dock saknar jag ofta intersport, måste in och hälsa på snart!

skolångesten kommer verkligen krypandes.. på måndag drar det igång. vet att det kommer bli superkul men det är ångesten för att sommaren är över som är det värsta. allt skoj som hänt :) men en sak har vi kvar, till helgen åker jag och hjärtat med martina & patrik till hennes stuga och har det gött. Blir en perfekt avslutning på sommaren! I helgen som var va vi på kräftskiva i rämshyttan hos rämgård, galet skoj! :)

träningen har jag sakta kommit igång med igen, GI-mat och gym för mig och älskling våra lediga dagar förra veckan, lite promenader på det och idag var jag och mamma på body balance och sträckte ut våra stela kroppar, najs! det som jag älskar med hösten stavas R U T I N E R.  och eftersom karibien resan ligger framför oss behöver jag inte deppa ihop alltför mycket att sommaren är finito. längtar så mycket till paradiset <3




när vi var i göteborg i juli :)


bla bla bla..


Jobbar min sista helg på gruppbostaden för den här sommaren. Det är liksom mitten på augusti redan, om 2 veckor börjar skolan igen, det är svinkallt ute och jag fattar faan inte vart sommaren tog vägen? Den här varit underbar med massa skoj! Men jag vill ha sommaren igen o igen o igen innan jag är redo för en till vinter.. Dock är det bara 4 månader tills jag och min bästa åker till karibien :D Innan det består den kommande terminen av 75% praktik som ska spenderas på falu lasarett & säters sjukhus, kommer gå fort!


älskade sommar!

 

Blir så dött här när de händer grejor hela tiden i den underbara sommaren! :) vädret är sisodär men det har vart en kanon sommar i övrigt!! Tillbaka på jobbet efter en skön veckas semester med älskling. Har haft det så jäkla bra; sovit ut, njutit av scandic frulle, haft en heldag på sjön, minigolfat, vinat, massa kortspelande, tutbingo och några dagar i stugan där vi avslutade med en hejdundrande förlovningsfest i lördags! :) Den blev så jäkla lyckad med en blanding av cirka 50% släkt & 50% vänner. Välkomstgroooog, sjuk tipsprommenad, god mat, tävlingar, god tårta, bad i tunna och basu och sjö, musik, sång, alkohol och allt varade i 13 timmar!! Vid 05 slog vi igen de blå och gick upp några timmar senare.. galet lyckat!! :) Tack alla fina som var med och firade, och för alla finfina presenter! <3 Skulle vilja göra om den festen igen o igen o igen.. :)

Nu blir det jobb jobb igen innan skolan drar igång. Lite lediga dagar ska jag också ha. Så hoppas att sommaren stannar ett tag till så vi kan lägga till massa mer skoj på sommarens gjort lista! :)

Bilder sen allt vi gjort kommer!

PUSS!


RSS 2.0