söndag


igår tog jag mitt första dopp här i sverige. jag och min älskling låg och njöt på en klippa vid gimmen i 2 timmar :-)  jag invigde min nya vita bikini som enbart kommer att kunna användas när man har färg, så får passa på nu innan grek brännan har flagnat bort helt. kl 7 drog vi oss hemåt igen och det var svinhett vid den tiden till och med. vi hämtade kebab och kollade på robinson finalen, dåligt slut så man blir förbannad! idag är jag hemma i min childhood, ska firas x2, min bästa mamma & min kusin alexander som fyllt 19! har grillat här hemma med familjen och ska snart traska över till kusin för att få massa fika! :-) 

                                                                                                                            

helgen annars har varit riktigt bra också, fest på fredagen med krogdebut för andreas. förfest hos mig med roligt folk, satt ute på balkongen ända tills vi gick på krogen runt kl tolv. oskar & mattias från mitt jobb kom förbi en sväng och höjde medelåldern en aning (30 resp 35 år) :p ha ha,  fick även med mig dom in på flamingo, herregud! svårövertalade var dom inte direkt heller. som jag anande innan skulle kvällen tyvärr inte sluta lika bra som den började, men men shit happens och som tur är löser det sig alltid.

dagen efter försökte jag sola lite på dom få centimetrarna sol som fanns på min balkong. gav upp när jag hängde med halva kroppen utanför räcket för att få soool, så jag och koffe gick och käkade glass och snackade lite skit i solen innan jag åkte till andreas. så det var min helg det! underbara jävla sommar <3 hoppas den verkligen är här för att stanna nu!


torsdag


jobbar mitt näst sista schemalagda pass på intersport (på ett tag iallafall) lite sorgligt, 4 år har jag varit här och det här blir första sommaren som jag inte ska sommarjobba här,  man vet var man har sin plats och sina uppgifter. men snart är det dax för nya utmaningar. det blir nog bra det med, så får vi se vad som händer senare :-) extra öppet till 8 har vi och hela stan idag, så kvällen hemma kommer bli kort och bestå av att tvätta.. men men, imorn kommer det folk till mig, det blir fest & vi ska ritkigt kul! :-) och då ska det vara snyggt hemma! är ledig imorgon så ska börja dagen med att gymma. sen SKA jag hinna lägga ut lite bilder från grekland :-)

tisdag


jag är hemma, semestern va kanon verkligen! :-) har inte tid med det här nu men bilder osv kommer...






jag har världens sötaste pojkvän!



söndag


åker till arlanda om 3 timmar :-) övriga familjen gick o la sig några timmar men jag tror jag ska hålla mig vaken tills vi drar, blir bara så jävla grinig när jag bara får sova nån timme och sen måste upp igen.

underbar dag idag och en bra avslutning nu innan jag sticker, vaknade hemma hos lovely imorse och han gjorde god frukost, chillade ute i solen och åt grillat med hans stooora härliga familj :-) vid fem drog jag mig hemåt och packade klart det sista och sa hejdå till lägenheten. åkte till kvarnsveden och kollade på systers match, köpte sen med oss american pizza och åkte till gustafs. och lina kan verkligen underhålla en middag hemma hos oss kan jag lova, hon var på klassresa till stockholm/gröna lund i fredags och när dom hade gått i spökhuset hade hon börjat grinat och fått vända för att det tydligen var en vampyr i början som var helt dum i huvudet :p jahaja. nu sitter jag som sagt bara och väntar och dricker te och lyssnar på norges vinnarlåt från igår eftersom jag inte såg eurovision överhuvudtaget. vi kollade som jag trodde det skulle bli på american pie filmerna istället.  igår förresten så åkte vi upp till leksand för att kolla på andreas brors lilla bäbis. åh herregud så söt den var :-) åt en jävla massa glass med kolasås gjorde vi också, äckelmätt. fint bodde dom verkligen, jag skulle också kunna bo i leksand faktiskt :p


so long fuckers, nu ska jag platta håret i brist på annat att göra. ha en skön vecka här hemma så hörs vi!








 det blir bara bättre och bättre. du är allt, kommer sakna dig mitt hjärta!

 

 j
 o
 h
 a
 n
 n
 a

 <3

 a
 n
 d
 r
 e
 a
 s








JL







lortig spegel & halva garderoben på golvet <3

i'm goin' toooo greeeece!


i'm goin' toooo greeeece! iih, nu är det bara en dag kvar :D jag har packat det mesta. mamma & lina var förbi nyss och fikade och lämnade en resväska åt mig.


ikväll ska jag umgås med andreas, och antagligen åker vi till leksand och kollar på lilla bäbben =) är massa bra på tv ikväll också, vet inte vad man ska välja. eurovision song contest, robinson eller american pie maraton på 3:an? hmm, om jag känner oss rätt blir det nog american pie! inatt kollade vi förresten på en sjuk film, all the boys love mandy lane, jag trodde inte att det var en thriller men tydligen så. plus att andreas somnade efter halva filmen, hatar att kolla på skräck 'ensam'

jaja nu ska jag äta upp den goda maten som blev kvar sen igår, och slänga ner allt i resväskan!

;*




j a g  ä l s k a r  m i n  g u l a  k l o c k a

torsdag


packar och tvättar för fulla muggar! för på söndag natt drar jag till grekland med min älskade familj :D vi ska närmare bestämt till grek ön skiathos, ön där filmen mamma mia spelades in, rätt nice :) jag längtar så förbannat mycket, uppskattar utlandsresorna mer ju äldre jag blir. man är så busy här hemma från morgon till kväll/natt jämt så ska bli skönt att komma bort från den här staden och det här landet! tråkigt att inte få se Andreas på en vecka, men dagen när vi kommer hem igen fyller han 18 hela år så då blir det raka spåret hem till han och fira. bokade det sista till hans present nyss, det kommer bli toppen :) ville inte ge han en sak utan ville hitta på nått vi kunde göra tillsammans innan båda börjar jobba som svin. så det blir bra, 13-14/6 blir vi borta. och det är också det enda han vet så kan inte avslöja nå mer här. dock tjatade han på mig igår så jag tillslut råkade försäga mig om en detalj, fuck u ;)


nu ska jag försöka dra ihop packningen och sålla ur en hel del, för det håller inte som packningen ser ut nu :p en vecka blir jag borta, inte en månad.


puss goooodnight!




mmm



helt sjukt, vi är galna! men man ska sattsa och inte fega. så ja, det blir av.
länge kvar men man får väl längta? :)




         

       



                                                                                                                                         puss, i love u ;*

tisdag, kväll


nu är det slut på ledigheten och imorn är det jobb som gäller igen. efter att jag & mami hade gymmat idag åkte jag hem och lagade mat och diskade, duschade och tog det lugnt. drog mig sedan till kupolen för att lämna tillbaka ett bomköp sen igår :p hittade även den gula plastiga klockan jag jagade runt på varenda ur & penn i huvudstaden. haha tur att borlängeborna inte har insett hur snygga klockorna är än :D 




fick även hem tandblekningspennan idag som jag beställt,                       
ska kleta på det innan sängen. ska upprepas i 2 veckor, let's see!



tisdag



                   


igår var vi som sagt på våran årliga stockholms tripp =) mysig dag med syster, mami & mormor. tiden gick tyvärr för fort, 7 timmars shopping ändå hann vi inte med allt vi hade velat. mat på thai restaurang blev det också =) hittade en del grejor;


 1. skinnjacka, manhattan
 2. linne, zara
 3. jeans, zara
 4. pumps, din sko
 5. nagellack, H&M
 6. linne, monki














svarta skinnjackan och jeansen var absolut de bästa fynden. mina svarta älsklingsjeans jag hade förut fick jag för mig att jag skulle slita men det slutade i soptunnan för dom.








Andreas bror Nicklas och hans tjej Josefine fick en liten dotter igår, Tilda :) så himla roligt, längtar verkligen tills jag får se den. dom är 89:or båda två, jag är imponerad, och dom kommer fixa allt så bra!  tänk om det var jag som hade fått barn, jag som knappt kan klara av mig själv :p haha. jaja, jag hittade även lite bebis kläder i stockholm som hon ska av mig och a :) 





nu ska jag dra mig mot svea och gymma med mamma :) om kvinnan har återhämtat sig efter prag resan, hon hade öl abstinens hela dagen igår i huvudstaden. fick förresten en grymt söt bh av henne när hon kom hem också!
                                 


 

söndag


helgen har varit helt underbar, kunde knappast ha blivit bättre =) det behövdes verkligen. har chillat med massa tv & film, fiskat, grillat och ätit så jävla mycket mat/godis/chips/dip/ostbågar, haha fyfan! no words, jag är bara din, <3





  





  





imorn blir det stockholm med matilda, mamma & mormor. årliga traditionen =)

fredag


idag firar jag & körkortet 1 år tillsammans, absolut en av dom bästa sakerna man har!


om 4 timmar åker vi, längesen jag längtade så mycket efter helg. har varit på hemmakväll på lunchen och laddat upp med filmer :) så nu äre bara handla som återstår innan det blir plattan i mattan ut till ödemarken :p

och igår när jag var i gustafs passade jag på att svänga förbi hos amanda och kolla på hennes snygga tattoo :) och pratade bort några timmar.


see you

torsdag


denna lediga dags ansträngning blir att åka hem till gustafs och hämta bilen, för imorgon åker jag och Andreas till hans stuga i hälsingland över helgen, det blir super!  :)                       

<3      

onsdag


lediga dagar får man inte mycket vettigt gjort alltså. vaknade hemma hos andreas kl 11, grymt skönt. vet dock inte om han hade sovmorgon eller helt enkelt sket i skolan, fick inte det riktigt klart för mig. åkte till borlänge och lämnade bilen till mamma, köpte en ny piercing stav på vägen hem för nu får jag äntligten byta :) fixade till mig en aning och gick förbi hos oskar, där satt han och drack öl klockan 2 en onsdag eftermiddag, haha snackade lite med han tills andreas körlektion va klar. när den va det bjöd min babe mig på lunch ;* gott gott, 3de gyros tallriken på kanske tio dagar :p

justja, gårdagen var också trevlig. efter jobbet gick några av oss och käkade på cantina med nike's säljare =) tiden gick fort som fan så jag kom inte hem till andreas förens halv elva. men de var värt dom timmarna vi hann ses anyway, <3

nu ska jag ner på stan och träna, core + easyline. måste gå ner på stan, fan vad jobbigt :p måste leta på min cykel, hoppas den står på jobbet.. 

måndag


gårdagen var grym, jag älskar min syster <3 käkade gyros, sen gick vi gick till willys och köpte hårfärg, så nu har jag lite slingor. övervägde att genast gå och köpa en bytta brunfärg och köra över allt men jag ska ge det en chans! haha hårfärgningen var ett jävla äventyr vill jag lova, jag sitter baklänges på en stol eller vad man säger, det börjar lugnt med att matilda enbart sabbar sin tröja och jag mina byxor, men men sånt man får ta. haha men sen när jag ska vända mig och kolla i spegeln ramlar jag omkull på stolen och drar med mig hela blonderingen ner på golvet och självklart hamnar den upp och ner. när jag & syrran har skrattat så vi gråter ett bra tag börjar hon skrapa upp färgen från golvet för vi var lååångt ifrån klara. när denna soppa var över kollade vi på zozo & åt chips =) väldigt sorglig men fin film som jag missat att se tidigare.

nu ska jag göra ett nytt försök att sova, jobb imorn. sen ledig ons & tors. förhoppningsvis kommer jag bort härifrån över helgen ;)

puss godnatt



söndag


gårdagen blev väldigt trevlig ändå, fick besök vid tio tiden av simon, koffe, micke, frederik & adam. satt ute på balkongen och drack öl, riktigt skönt =) så skönt att umgås med killar, så okomplicerat. jag skulle nog ha fötts till kille :p kom inte i säng förens 4. kaffe frukost på balkongen så man blev människa igen, fick även låna ost av simon, haha snäällt :D men nu har jag iallafall varit och handlat upp mitt fattiga kylskåp, träffade albin på willys så vi gick runt och social handlade.
 


nu kom min syster till btown så vi ska dra ner till grill house och käka mat. sen hem och färga hår, kolla på film, äta chips, äta godis & dricka cola. kan en söndag bli bättre? ;)





lördag



har äntligen slängt ner arslet i soffan efter en effektiv dag, vaknade i gustafs så mamma skjutsade in mig till borlänge, hann hem och byta kläder och sminka mig innan jobbet. slutade kl 2 där och då gick jag i solskenet raka vägen ner till svea och gymmade en timme, efter det gick jag till open sun och solade eftersom jag ändå inte har nån sol på min balkong, hem och gjorde mat + tvättade. ner på stan och lämnade filmer i sista sekund och hyrde några nya.

nu blir det robinson och bara slappa. vill att andreas ska komma hem nu! möla ner oss i min lilla soffa som bara vi kan :p jaja, får vänta tills måndag. dom har säkert hur kul som hellst där uppe, bröllop är ju inte varje dag man får gå på.

1a maj


det är maj, och det märks. vaknade kl 12, åt frukost i solen =) chillade ute nån timme, sen fixade vi mat, grillat ofc i detta väder! hur jävla gott som hellst. efterrätt med glass, banan och hemmagjort chokladsås by me ;) sen gled jag och matilda till säter och åt mer glass, och åkte efter det och hälsade på farmor på kyrkogården. 7 år sedan nu, sinnes.


      

    



gårdagen blev iallafall väldigt trevlig, vi käkade smörgåstårta här hemma först och gick sen över till moster där det var fest för alla åldrar. kusin hade sina grabbar där så vi satt på hans balkong ocg drack öl, finns det nått bättre och lättsammare sällskap än en hel hög med bara killar? dom drog vidare till säter på fest runt tio men det hade jag ingen lust med, så jag och matilda cyklade ner och kollade på majbrasa och fyrverkerier innan kvällen avslutades i lillalilla systers säng. jag hade tydligen lovat att sova över hos henne och vad gör man inte =)

stannar i gustafs en natt till så får dom skjutsa in mig till jobbet imorn. har inget spec att göra i borlänge ikväll ändå.

puss



RSS 2.0