måndag


Har seminarie nu, det sista innan lovet! Inte för att jag blir nå klokare av detta men, sitter och laddar hem lite musik samtidigt, måste fylla på ipod med bra musik innan turkiet =) höll på och äta upp stolen på förmiddagen när mitt nedladdningsprogram inte fungerade och det inte gick att ladda hem det igen, & när jag väl fick hem det så sparades låtarna nånstans i datorn där jag inte kunde hitta dom.. men nu har jag lyckats lösa det!

Blir träning ikväll, skönt! =)

2 dagar till lov!

söndag


Har pluggat 2 timmar, på en söndag, men det är bara mitt eget fel att jag sparat det tills nu :P Har varit en bra söndag, solat en hel del och jag tror jag blivit lite brun minsann. Har ätit god middag hos mormor & morfar & kollat på Linas fotbollsmatch som dom vann =) Hann med en sväng på kupolen mellan det också, var ute efter ett par skor med kilklack och hittade ett par som jag tror blir riktigt bra! Nu ska jag hoppa in i duschen, pyssla om mig själv och ta bort allt nagellack och måla på nytt, göra ansiktsmask osv.

Imorn blir en spännande dag, med nått helt nytt som jag nog alltid sett ner på tidigare ..

mors dag! <3


jag var uppe och gjorde mors dag frukost imorse =) sen har vi setat ute och solat ett bra tag, nu ska vi rulla in mot borlänge för att äta mors dag middag hos mormor & morfar, och sen blir det kolla fotbolls match. Sen måste jag plugga plugga plugga ikväll, sista rycket nu, 3 dagar kvar till sommarlov!





tröstshopping


Har tröstshoppat lite, 3 klänningar & 2 linnen och ett par tights! Allt kommer nog under nästa vecka och är en helt ny garderob till turkiet! Hade panik över klänning att ha på mig på studenten, men det behövs ju inte letas efter nån sån längre..

Har jobbat några timmar idag, blir en hemmakväll idag också. Imorn blir det mors-dag middag hos mormor & morfar, sen har jag & syster bokat bio, SATC 2! =)


Lovet närmar sig, och om 2 veckor befinner jag mig i Turkiet, lycka =)


...................................


allt känns så jävla piss, måste vara aktiverad hela tiden. familjen, kompisar, jobbet.. plugget kan dra åt helvete, vill ha lov nu och inte på onsdag, och ett stort jävla prov väntar innan lovet kommer, blä!

JAG VILL TILL TURKIET, & BARA 15 DAGAR BEHÖVER JAG VÄNTA! :)

Jag och mamma har vart och köpt piller man ska bli brun av idag, hoppas man blir glad också. glad & brun, det låter ganska bra.


19 år! <3







GRATTIS till fina dig på din stora dag! :)


:)


Började dagen med att matilda fick följa med mig till doktorn och hålla handen (vara chaufför) :) tog en jävla tid med men när jag gick ut därifrån hade jag tagit blodprov och det ska visa vad jag är allergisk mot om en vecka typ, fick mediciner utskrivna mot allergin & så fick jag reda på att mitt "håll" i magen som jag går runt med nästan jämt antagligen är en sträckning..

Sen har jag tränat på svea, efter att ha trotsat träningsvärken och smort in mig med linement! Handlat, bjudit mamma på lunch hemma hos mig, och varit runt på lite olika ställen med mam :)

svea loppet!


Jag är så jävla nöjd med mig själv nu, fick världens håll efter halva banan så fick lov att gå ett tag. Blir as förbannad på min kropp så när hållet lagt sig kutar jag som en kenyan, nästan, och lyckas göra en bättre tid än på blodomloppet förra året då jag sprang hela tiden. Så man får väl vara nöjd med att man blivit äldre och ändå får en bättre tid haha :D Nu är det årets blodomloppet om typ 2 veckor, då ska jag bannemig göra ännu bättre tid :) ska ju till doktorn imorn och ta lite tester, ska fråga hur fan jag kan få håll för lilla minsta jag gör, och jag ska ha en bra förklaring! för sååå dålig kondition borde jag inte ha ;D

Nu ska jag duscha och sen kolla norska hollywood fruar innan de blir sängen
<3

running


Har pluggat på några timmar nu, första gången under denna kurs som det känns att vi har lite att göra..

Hade jordens skavsår så kunde inte gå från mammas jobb o hem till mig imorse så fick låna hennes bil, har iaf köpt skavsårsplåster så ska ner o lämna bilen och ta en prommis hem sen :) hoppas hoppas det går bra med skavsåren ikväll, vill inte ge fan i att springa för nått sånt! Pappa kommer hit kring 4 så ska vi äta mellis :) innan vi joggar/cyklar till starten vid älven! Blir bra det :)

sunday


:)

jag o mamma ska ut på en prommis i regnet nu! sen blir det 20 års kalas för kusin alexander!
blir kvar i gustafs inatt också, sen MÅSTE jag hem och plugga imorn! Och på kvällen blir det
SVEA loppet, med över 2 veckors förkylning i baken så lär nog loppet springas på enbart
vilja!!

=)


Haft en väldigt bra helg so far =) igår åkte jag till gustafs och grillade och myste med familjen. Senare fick mamma och pappa gäster och jag och matilda fick besök av kusin och albin. Satt ute på altanen nästan hela kvällen och drack och lyssnade på musik. Till slut blev rösterna 3-1 att vi skulle ta oss mot borlänge så så blev det, åkte hem till mig så matilda kunde parkera bilen och börja dricka och jag skulle byta lite kläder sen drog vi oss ner på stan. Kom dit strax innan 1 så gick raka vägen in på flamman, är ju helt okej där på fredagar och igår var det riktigt bra. träffade många otippade människor där o musiken var bra! Jag & syrran somnade typ runt 4 och sen var det bara att kliva upp 8 för att upp och jobba, konstigt nog var jag hur pigg som hellst (y) När jag kom hem satt jag o syrran oss på grill house och käkade innan hon skulle till jobbet.

Nu sitter jag o funderar på vad jag ska göra ikväll, skulle kunna tänka mig att gå ut ikväll igen men tror att jag tar bilen och åker till gustafs ikväll igen och bara tar det lugnt. Ska nog förbi Emilie en sväng nu och snacka lite skit först =) sen hyr jag nog en film och åker till min kära familj. Kan vara bra att va pigg imorn för borde både plugga & träna...

=)


Ska sköja bort tandblekningen nu, ta en dusch och sätta mig vid datorn igen och se Bella & Tyra show & äta vindruvor =)

Plugget inför nästa grej gick sisodär, när solen försvann från min balkong gick jag över gatan till soltorgsparken och satt mig där och läste lite.


Imorn ska jag ha en mamma dag =) Och på tal om föräldrar kom det upp en grupp på facebook som hette typ ; "om pappa inte kan laga, då är det trasigt på riktigt" haha o det stämmer så jävla bra på hur vi syskon alltid sett på våran pappa, vi hade en speciell bänk där vi la alla grejor som pappa skulle laga och man trodde han kunde laga exakt allting, och min pappa, han kan faktiskt det också! Och på tal om det så har jag en grej hemma som jag ska ta med till gustafs så pappa får laga, precis som vanligt ;D

<3

foundation!



Köpte en ny foundation idag, har läst om denna och den verkade perfekt för mig som lätt bränner mig till o med i Sverige. Och man orkar ju inte kladda på solskydd under foundationen en vanlig solig dag bara. Har testat den nu och den blev jättefin och naturlig på =)


farbror doktor


Var inge friskare imorse när jag vaknade så nu ringde jag farbror doktor, fick en tid redan på tisdag och ska göra riktiga allergi tester och kolla lungorna. Har iaf varit till apoteket och köpt en febertermometer (!?) har aldrig ägt en sån men det kan ju vara bra att ha, gissar att jag gått runt med feber i flera dagar nu.

Nu ska jag laga klart maten, kycklingwook!

härligt!


Japp, jag klappar mig själv på axeln efter att precis ha klarat det näst näst sista provet för 1a terminen! =) nu återstår en frontertentamen till (ett prov typ som körkortsprovet) & sen en stor salstenta och sen är det looooov! Nu ska jag slänga i en tvättmaskin och kanske sätta mig ute och plugga, tycker att solen kikar fram liiite.

höst!?


gjorde förresten precis en förhandsbeställning av höstkläder från hm! innan man ens börjat använda sommarkläderna liksom (y) fanns inte så värst mycket snygga kläder men lite blev det.

tb


Har kollat på säsongen sista avsnitt av true blood! Och tv tanten sa att det inte kommer tillbaka förens början på nästa år, what? Hoppas hon sa fel o att de kommer till hösten. Ska lägga mig nu och läsa mikrobiologi, prov imorn! Och dessutom ska jag sova själv, tråkigt, var väldigt längesen det hände.

Träningen gick riktigt bra, var skönt att sträcka ut kroppen lite. Visar sig imorn om kroppen gillade det eller inte, ber till gud att den piggnat på sig under natten! På måndag är det SVEA loppet, 4,6 km och jag har varit sjuk i snart två veckor och inte sprungit längre än till bussen på slutet, illa!

vitamin well




Kolla vad min sötnos kom hit med nyss! Han köpte alla smaker som fanns på OK,
för nu tycker han att jag ska bli frisk =)
hjärtat då <3


fuck förkylning!


Jag vaknar upp likadant som den senaste veckan och är inte en dugg piggare! Fan jag blir så sur, måste ha blivit nån kombination av allergi och förkylning. Stod och svalde tabletter som en missbrukare imorse; fiskolja, allergitablett, vitamintablett, ipren, p-piller, magtablett, allergi nässapry, vanlig nässpray! Japp, så nu återgår jag till sängen efter att ha stoppat lite havregrynsgröt i magen. Ska kolla på hollywood fruar, missat ett par avsnitt!

Dagens ansträngning är gjord, platta håret! Måste göras efter jag tvättat det, en liten fobi jag har, hatar ny tvättat o fult lockigt hår :p även om ingen kommer att se mig idag, förutom mamma när vi ska ner på svea ikväll, o jag vet att jag är dum som ska träna men som sagt så tänker jag inte skippa detta pass som enbart kommer en gång detta år.


. . .



haha det är roligt med folk som tror att jorden snurrar runt dom . . .


eller kanske inte, utan en STOR jävla tumme ner för dessa patetiska stackars människor!

KÄRLEK





kan sitta och kolla på våra bilder från Thailand tusen gånger om!
det var så lyckat o så bra! :)
 




:B


När jag kom hem från A imorse var det riktigt hett och jag som inte skaffat nån bra solstol bredde ut alla stolsdynor på balkongen och låg där ett bra tag (y). När solen gick i moln tvättade jag alla fönster, puh blev helt svettig. Har inte gjort det sen jag flyttade hit så det behövdes, lite surt på framsidan där jag bara nådde upp på halva fönstren fast jag stog på en stol så dom fönstren fick bara bli halvrena på utsidan :p

Annars händer inte så värst mycket idag, vill träna men min hals är fortfarande inte bra och jag hostar som en tok. Men imorn tänker jag skita i det o träna ändå för då är det Body Balande surprise på svea och det tänker jag inte missa!


fotboll





Ikväll ska jag & den här snygga bruden kolla på när dessa killar som råkar vara
våra pojkvänner spelar match. Grabbarna spelar i olika lag så det blir spännande!
Kul att få umgås med Emilie också, var alldeles för längesen! Synd att vi inte är
fotbollsfruar i samma lag, då hade ju matcherna varit ett nöje på flera vis =)


Nu ska jag måla naglarna med nya nagellacket & äta korv med bröd!


bra o ha!


Sådär nu är jag hemma igen, hamande på kupolen och såklart hittade jag massa grejor. Inge bra för min plånbok när jag shoppar själv för då följer allt jag tycker är snyggt/bra med hem! Men idag köpte jag faktiskt mest bra-o-ha-saker! Tog lite kort med min kassa webcam, har en bra mobilkamera och en bra kamera men det är alldeles för jobbigt att ta fram sladdar och föra in korten så dessa suddiga får ni nöja er med, eller inga ;D




Jag har letat ihjäl mig efter en leopardsjal som är TJOCK,
älskar sjalar och stora/tjocka ska dom vara!! Hittade en
idag som får duga, tyvärr är den rosa i kanterna men de
får väl duga då.



Snyggaste vår & sommarfärgen, aprikos!

 

Schampoo & Balsam för beautiful brunetts ;) och faktiskt så hjälper det och gör att håret inte känns utblekt lika fort (y) Nagellack, hm's egna! Sololja och solkräm för ansiktet, så nu slipper andreas skratta åt mig och mitt svenne banan skinn som blir rött efter 1 timme FAST man BARA solar i Sverige. Som tur är övergår ju det röda till brunt men kan ju vara nice att hoppa över det röda va!



jag hjärtar sooooooooooolen!



Har setat ute i solen ett bra tag och det är så jävla skönt, man blir så glad när det är varmt! Älskar att få svettas lite jag som allllltid fryser annars. Nu ska jag ta cykeln och bege mig ut på lite grejer!


  

  


sol och jag sitter inne =(


Sitter och har seminarie om mikrobiologi, och jag vill bara ut i soooolen! Det här ska hålla på till 12 men jag tror att jag smiter ut snart och sätter mig på balkongen =) Var så duktig igår och pluggade på bra.

=)


Här vare dött! Har i alla fall haft en toppen helg med sina underbara extra lediga dagar! =) Varit sjukt förkyld bara och det vill aldrig ge sig, tur att min älskade vän nässprayen finns <3 Det gjorde att vi misade victor och annas grillfest igår vilket var surt när det blev sånt fint väder också. Sånt är livet, helgen har spenderats med A mest hela tiden! Vi åkte ett gäng på det spökar i borlänge trippen i fredags, jag fick vara chaufför och de andra drack men det gjorde mig ingenting när jag ändå inte var nå pigg. Sen var jag med familjen upp till sommarstugan och städade så det är fint tills vi kommer! Och igår i den fina vädret var jag med familyn till Falun och gick på stan och kollade på Linas match, hittade ett par snygga jeans som jag letade sönder mig efter i Stockholm men som var helt slut där. Från Gina var dom, där jag köpt nästan varenda par jeans jag äger, dom är bäst.

Nu sitter jag och pluggar, på en söndag och det kan ju vara det tråkigaste som finns! Dessutom kollar jag på en föreläsning på datorn som är över 2 timmar . . . Ska äta taco paj rester nu och sen bli klar med pluggandet så man får slappa resten av kvällen.

Puss o hej!

    ♥



huvudstaden


Imorgon ska jag, matilda & mams till huvudstaden och shoppa hela dagen lång! :D en tradition vi haft i flera år, men denna gång saknas mormor vilket är skit tråkigt :( men hon måste vara hemma och bli pigg! Vi kommer till Stockholm kl 10 och åker inte hem förän åtta så benen kommer nog vara lite möra på kvällen!

Helgen annars har varit bra, gått väldigt fort som vanligt! Bjudit på fotboll från Andreas & Linas sida som jag varit snäll och kollat på =) Sen igår var jag och Lina och kollade på revyresan på maximteatern, sjukt bra, man blir så glad att se den! Sen käkade vi på max innan vi åkte till gustafs och senare på kvällen gick jag och Matilda över till kusin på grillfest, fast jag var ordentlig och gick hem runt elva så jag var pigg idag och de behövdes för var tvungen att plugga lite. Gick även ett varv runt älven med Emilie! Och så har jag kört baby och wikman till bussen för dom åkte på studentkryssning idag & jag är iiinte liiiite avundsjuk! :D Fy fan det var bland det roligaste jag gjort!


Nu ska vi kolla på tv & käka chips!

good


Haft en bra dag från morgon till kväll! Började med stoooor frukoost som A handlade igår, bland annat 'thailands'
 omelett med typ allting i. Sen var det väl en massa plugg efter det . . tog ett break och åkte till kupolen för att köpa en tröja jag sett på nätet men såklart fanns den inte i butiken så jag fick likförbannat åka hem och klicka hem den, men köpte i alla fall trosor, dove's brun-utan-sol (lätt den bästa och dags att förändra hudfärgen såhär i maj) & vita vanliga tygskor som man sliter på löpande band.

Sen åkte jag med pappa till gustafs, käkade och umgicks med familjen =) & sen så har vi varit på bh-party hos Jane, jag beställde en braig & snygg bh som jag suktat efter 460:- men det tyckte jag det var värt eftersom jag köpt typ 99kronors på HM alla år hittills. Sen köpte jag en ring & ett armband som kommer användas ruggigt mycket!!

Nu blir det ett par avsnitt andra avenyn innan jag ska sova, Lina är sjuk så jag sover i mitt rum/gästrum/datarum inatt ;)

point


Va kul att jag alltid har besöksrekord de dagar jag inte skriver ett piss här. Orkar inte gå in på hela helgen, men jag älskar min familj very much! =)

Har haft en mysig förmiddag med anna idag! Balkonghäng ett tag tills solen gick in i största molnet. Käkade sallad från trafikcaféet, kaffe, cola, bullar, melon och pratade en massa, det var efterlängtat! =)


RSS 2.0