halloweeeen


 

pappa har fixat en pumpa lykta, och jag har rostat kärnorna :P 



    




 


imorn ska jag på leksand - malmö med med anna, viktor & linus :) fick biljetter av jobbet, lyx!
på lördag ska jag sätta i håret & sen blir det fest på kvällen (Y)
& på söndag är det farfars 73 års kalas :)
så ser min helg ut, hinner kanske uppdatera nått under helgen!

PUSS

gustafs i mitt hjärta


jag sitter hemma den här onsdagskvällen, fest får det bli till helgen istället :) är ledig hela helgen också vilket är ganska ovanligt och ska bli sååå skönt. ska bla sätta i håret på lördagen, längtar :)

och vet ni, jag tackade nej till lägenheten jag var o kollade på i måndags :S var säker på att jag ville ha den för den va verkligen snygg! men sen kom jag på att detta ska va mitt lediga år när jag ska göra det jag vill innan pluggandet börjar igen, och har jag en lägenhet kommer jag inte kunna spara en krona till nån resa eller så. så blir att bo hemma tills efter nyår iaf och då kanske jag vet mer om mitt liv :P känns iaf bra just nu och jag har inte ångrat mig hittills.

idag har det varit jobb som vanligt, efter det ett pass på svea! hem och åt, kollat på bonde söker fru, duschade, målade naglarna och sen setat här. fick ett oväntat samtal nyss av viktor, vissa folk är så gulliga! :) nu ska jag borsta tänderna och lägga mig o läsa nya veckorevyn som kom idag :D

puss godnatt

<3



förresten så träffade jag min honey i tisdags :) kollade på hennes jättefina lägenhet i hedemora, fikade & åt på athena :)
good to see you, I LOVE YOU!





:):)


älskade helg, fastän att jag jobbar imorn så gör det inget för det är ändå fredag nu! :D blir en soft helg, inget party iaf, fick nog av det i onsdags, tar det sen :P idag jobbade jag till 18, sen hämtade mamma mig & jag åkte direkt upp till frisör johanna för att prova ut hårfärgerna till hårförlängningen som åker i nästa lördag, jippie :):) mitt hår har blivit okej långt men jag vill ha lite längre och efter jag tar ur löshåret nästa gång hoppas jag att det är rätt längd! blir iaf lite blondt & lite ljusbruna slingor jag ska sätta i, vill absolut inte va helblond iaf. aja, sen nu blir det idol & godis, mamma hade köpt ett kilo (Y) linus är på hockey med sina kusiner, sen ska dom hem och dricka till en av dom. imorn blir det jobb, långlördag till 16. sen antar jag att jag blir kvar i borlänge. på söndag ska jag kolla på lägenhet :DD eller på måndag om pappa inte har kommit hem från jobb i norrland, inte sett han på en vecka. han måste va med och kolla lägenheten han som har koll :)

tillbaka till onsdagen nu, var lite osäkert vilka som ville festa med jag, ompen & kusin va sugna så efter jobbet gick jag till mormors lägenhet där jag och alex åt lite el taco. sen visade det sig att lovisa, sarah, thessan, louise & mick också ville med så det blev ett skönt gäng :) vi drog oss mot krogen vid halv 1 vilket va perfekt, hann dansa & dricka lite på flamman! jävligt kul vare :D vi gick förbi sarah på vägen hem & fick rostmackor, och sen när vi kom hem och skulle sova väntade en gardinstång på oss & den ville upp på väggen igen och dumma som vi började vi skruva fast den kl 3, den ramlade ner cirka 5 ggr innan alex fick dit den bra. vi slocknade och fick sova tre timmar. sen ringde morfar & sa att grannarna under hade ringt och klagat på att vi hade vart stökiga, blattejävlar!! va glada att ni får va i vårat land! jag mådde dåligt som en räv men gick till jobbet, och jag va inte bara bakfull utan hade ont i magen så jag trodde jag skulle dö, jävla magkatarr så jag jobbade halva dagen sen sa dom åt mig att gå hem för jag såg inte ut att må nå vidare. så jag gick till apoteket och köpte nån bra medicin & så hämtade linus mamma oss, jag tog medicin, värmde vetekudde, slog på en film & slocknade på en gång i linus säng. moch när jag vaknade va jag som en helt ny människa :) så idag va jag tillbaka på jobbet och mådde bra, hade tagit pillren utifall jag skulle få lika ont.




















linda :D



ledig idag, låg kvar och drog mig hemma hos linus tills mamma kom och hämtade mig, vi åkte till falun en sväng för mamma ville dit o kolla igenom gina :P hittade en inflyttningspresent åt linda också eftersom jag ska till henne strax och snacka skit & kolla på lägenheten :) härligt, saknat henne! blev iaf nöjd med presenten, kan inte skriva va det var utifall hon hinner läsa bloggen innan hon öppnat presenten :P sen på vägen hem köpte vi med oss subway macka, mm längesen nu! nu ska jag packa ner presenten & mums mums som jag köpt med mig och dra mig mot bussen! ikväll kommer nog linus hit, brabra! mycket jag hinner med dessa lediga dagar :D

hörs senare!

:*

time is lessssss


fan va lite jag hinner med när jag jobbar dessa tider. hem, äta, duscha, datorn & tv'n :( i helgen ska vi upp till sommarstugan för sista gången det här året, fiska upp laxen som nappar & stänga igen för vintern, blir grymt skönt att va hemifrån en hel helg också + att älskling ska med också <3

nyss kollat på andra avenyn, så bra så bra :) ska lägga mig snart tror ja, kolla på morgonsoffan innan jag somnar.. kanske läsa lite om jag orkar, fattar inte hur det kan ta så lång tid att läsa ut en bok...eller 2, hållt på med harry potter sen i juni så den räknas inte :p imorn blire upp vid 5 för att sjunga för lillasyster som blir 12 :) har köpt en jättetuff tunika åt henne. det blir bowlingkalas på kvällen som jag missar pga. jobb :S det börjar 6, jag slutar 6. så jag ska träna ett kortare pass på svea under tiden :) sen blire mat & fika hos oss.

nej nu ska jag ringa linus innan de blir tv igen, puss godnatt <3

hela veckan


oj va dålig jag varit att uppdat. bloggen :S har jobbat exakt hela veckan & inte varit hemma spec mycket! men veckan gick otroligt fort trots allt jobb. hann med att träna yoga på tisdagen & medel på torsdagen :)

i fredags fyllde pappa & mormor då år, så jag skulle gå från jobbet en timme tidigare för att hinna till broken dreams och äta med släkten innan vi skulle på grease musikalen :) då blev det såklart snatteri precis tills jag skulle gå, åh äckel fattiga männsikor som snor alltså. så jag kom lagomt till restaurangen tills maten kom, mmm älskar deras mat. åt quesadilla (eller hur det stavas?) som vanligt ;D sedan blev det GREASE, va skitbra! synd bara att dom hade översatt låtarna till svenska :( efter det åkte vi hem till mormor & morfar för lite paket öppning, mormor fick snyggaste friskis kläderna som jag o mam valt åt henne :D pappa fick bla. världens mjukaste tröja från mitt jobb som när jag och mamma såg för första gången bara skrek pappa :P han blev skitnöjd!

i lördags blev det lite jobb igen, sen gick jag o linus på kuppan, käkade på matpalatset :) sen blev det fotboll på kvällen såklart! idag vaknade vi 11, kollade på mulan, haha disney filmer är så BRA!  sen kom mam och hämtade mig, vi gick en långprommenad en timme. snart blire chips, dip, andra avenyn & ensam mamma söker ;D jobb denna vecka mån-fre.

PUSS!

:D



åh linda skickade precis en bild från deras lägenhet som dom flyttat in i nu :) typiskt att jag jobbar så jävla mycket just nu, vill bara dit o seeee hela lägenheten :D imorn ska jag ringa lite ang. lägenhet. JAG VILL FLYTTA NU :D

PUSS!

70


kom nyss hem till gustafs, ska jobba 6 dagar framåt från imorn :) är ledig 5 dagar i hela oktober. aja det blir money money :) kan va bra om det blir så att jag flyttar snart, vilket jag verkligen hoppas!

helgen va skön, hos älskling hela tiden! i fredags kollade vi på tv flera timmar och käkade godis. sen jobbade jag i lördags först, sen åkte jag hem till linkan och duschade och böt om för det va 70 års fest hos linus morfar :) väldigt roligt, mormor & morfar va dom första jag träffade. åt god mat och efterrätt :) massa öl, och massa folk i alla åldrar. vi kom hem typ halv 2, sen låg vi kvar i sängen tills 2 idag, gött! :P

ska kila, pusshej

1,5



gick upp halv 11 idag, sköönt att sova ut :) nästa vecka blir det 6-dagars arbete, ladda! kokade mig en gröt och la mig i soffan med en ny vecko-revyn som kom idag :D har precis bokat biljetter till bio ikäll, patrik 1,5! med älskling, mysigt! har varit alldeles för mycket tjaffs på sista tiden.... =[ åker med mami till blge vid 4, får ta bilen sen eftersom hon jobbar natt. linus slutar 4 så får vänta på han på stan. imorn ska jag även försöka ta mig till friskis om jag känner mig piggare, halsen är iaf bra nu :) måste ju prova mina nya skor som sagt, iaf är det bara ett core pass som inte är så anträngande.





pratade med min frisör om att sätta i löshår igen, blir att sätta i i slutet på oktober, för bara 900 kronor :O helt galet bra! saknar det långa håret såå, går inte att göra nått med det jag har :( skulle ge allt för att ha naturligt långt långt långt hår, men kaaanske efter jag tar ur håret nästa gång att det är hyfsat långt iaf! mitt egna hår blev inte alls nå slitet efter förra gången jag hade löshår som det verkar bli för många. aja nog om det!

nu ska jag lägga mig och läsa min superbra bok, grevgatan 22 tror ja den heter, läs den! hatar egentligen böcker men sånna enkla där man knappt behöver tänka är toppen!



PUSS




                            

RSS 2.0