friday i'm in love


älskade fredag, dagen flyter på. imorse var jag & mamma på svea till klockan 8 och körde lite gym :) ikväll kommer min syster till stan och sover hos mig, vi ska kolla på forssa cupen - passar bra då båda har varsitt objekt att titta på ;D haha. sen ska vi hem och färga mitt hår brunt! spännande spännande, jag hoppas verkliiigen det blir bra, och att löshåret sitter kvar efter.

imorn blire jobb till klockan 3, sen hem till gustafs på kalas för matilda då :) kan hända att jag sover kvar som sagt, har inte hört nå andra planer för helgen so far.

och förresten, när man jobbar på mitt jobb lever man aldrig i nuet, idag har jag beställt skidjacka + byxor inför nästa vinter (y) hah hoppas jag tycker det är lika coolt då som jag tycker nu :P


nu måste jag avlösa annelie så hon får äta också.

puss, & trevlig helg!

ledig dag


sitter 'hemma' i gustafs, svårt det där va man ska kalla hemma... gustafs kommer nog va det stället som jag kallar mitt hem ända tills mamma o pappa säljer huset. 

aja, gick upp vid 10 idag, skulle luncha med syster matilda på kupolen vid 11, blev matpalatset. var så otroligt sugen på det! köpte födelsedags present till matilda också :) så på lördag blir det att åka hem igen för o fira henne, kan hända att jag kanske sover kvar här också då för första gången sen jag flyttade. sen köpte jag ett linne till mig själv, har faktiskt inte köpt så mycket kläder sen jag flyttade, har blivit liiite ekonomisk, till o med haft matlåda vaarje dag till jobbet, imponerande! (y) känns som att alla mina pengar går till mat + dricka/krogen. var även på jysk idag och köpte handduktar, rosa ofc. sen svart lakan, påslakan osv. & en liten papperskorg till toaletten. fint fint, så bokade tvätt tid till kvällen för att tvätta det nya, haha tvätta är såå roligt :D

nej nu ska jag hjälpa mamma med maten, tänkte att jag skulle tigga lite mat innan dom får köra tillbaka mig till borlänge! får se vad det blir ikväll förutom tvätta lite då.

tjao!

natt


imorn är jag ledig o det ska bli så underbaaaaart, ska upp vid 10 iaf för kl 11 har jag lovat syster att äta lunch med henne på kuppan :) sen ska jag storhandla, passa på när jag kan ha bil. sen blir det sola, städa diska osv & kvällen blir nog nice som dom flesta kvällar blivit på sista tiden :)) åh va jag är glad när jag är med dig.     








dagen på jobbet gick snabbt, anna jobbade vilket alltid är roligast. träning på svea efter det! sen har jag & thomas druckit vin hos mig och snackat massa skit, killar är för lätta att umås med även om det går lång tid mellan gångerna man ses. följde med ner på stan men vände på en gång och här sitter man med datorn i knä, sängen mycket snart!

hörs, puss!

måndag


slutet på helgen blev också bra, lördagen va riktigt skoj :) jag lovisa & sarah började hos mig, klädvalet gjorde mig tokig. men sen kom grabbarna o dunken, jag kände en av grabbarna men kom bra överens med hela högen (y) jag fimpade hål i mina fina gardiner :'( åååååh. men annars vare städat. grabbarna lånade sarahs lägenhet o vi tjejer drog på krogen. de va kul tror jag :p haha sen bellas + lite chill efterfest hos sarah med minst sagt oväntat besök. jag och a kom hem runt 5. sen var det söndag och leksands match, anna victor anton kom till mig på en snabb fika innan för att kolla på lägenheten. sen for vi till leksand och käkade mat innan, blev lite besviken på att det inte va taco buffé, men men.. mat som mat vafan :p gott vare iaf, sprängmätt. och på vägen hem hoppade jag av i 'skogen' (; imorse räknade vi med att vi säkert skulle missa bussen så vi sattsade på en tidigare och javisst missar vi den, men pga av planeringen hann jag till jobbet :p efter jobbet har jag tränat, solat, lagat pannkakor & duschat. nu väntar disken, sen spikmatta. införskaffade mig en idag. moster hade sin med till fjällen och jag blev helt beroende. men nu har jag min egen :D

vi hörs, <3


lördag

vilket jävla väder, på väg hem från jobbet idag ringer min älskade moster och frågar om hon får hälsa på mig en timme, och javisst där fick man både skjuts hem plus massa tvätthjälp för hade min första tvätt tid idag. sen har jag dammsugit, städat toan och nu ska jag bädda rent sängen :p intressant va!

snart kommer lovisa förhoppningsvis hit, verkar bli hon och jag som ska dricka idag. har ingen lust just nu men det ordnar nog upp sig senare :)

nu ska jag ner i källarn och kolla om tvätten är klar! ha en trevlig kväll, puss!



fredag

då var det äntligen helg, lite jobb imorn kvarstår men konstigt nog går de veckor jag jobbar 6 dagar snabbast! idag efter jobbet så var jag, mormor, morfar, matilda & alexander på broken dreams och käkade, lika gott som vanligt då det blev quesadilla as usuall :D sen åkte vi "hem" till gustafs för att lämna matilda, jättefint hade dom gjort hemma och jag har fått det minsta rummet huset har att erbjuda, men men har ju som sagt bott här 3 veckor redan och bara vart hem en gång hittills. är ju bara för underbart med sitt lilla egna :) trivs som fan med lägenheten. när jag kom hem hit igen diskade jag, ett stort jävla berg var det som väntade på mig och har väntat på mig en vecka...fan jag som var så ordentlig i början men denna vecka har jag haft föör mycket att göra. men bara bara bra saker :) efter disk + dusch så var det dator för hela slanten, laddad upp lite bilder och fyllt datorn med musiken jag hade i mobilen. men borde verkligen sova, har varit uppe till runt 3-4 tre nätter i rad nu :p

imorn blire då jobba mellan 10-14, sen ska jag hem och tvätta (!) och på kvällen blir det utgång, s2 i guess :) sen på söndag kommer anna, victor och anton o hälsar på innan vi ska med jobbet till ejendals och kolla på leksand - sundsvall och käka innan :) och anna, vad skulle jag göra utan henne på jobbet? längtar varje dag tills klockan ska bli halv fyra då kvinnan börjar jobba!

nej nu mååååste jag sova, puss godnatt!

:D

dator, JAAA! internet, JAAAAAAAAAA! :D

torsdag


jag tycker ganska mycket om mitt krångliga liv här i borlänge ändå. i 3 hela veckor har jag bott i borlänge nu, allt funkar bra. det med diskningen har spårat ur men med maten går det skitbra. tvätta har man inte hunnit göra än, men funderar på att gå och köpa lite fler strumpor så slipper jag tvätta på ett tag :p

igår så blev det utgång i alla fall med skönaste brudarna, sarah & lovisa - ni är mina bästa <3 och en öl blir oftast flera (: kom hem 3 inatt så lite slitsamt på jobbet idag, med laddade med resorb (fast jag vet att det inte är bra) och alvedon så jag håller mig skapligt pigg idag. blir skönt att komma hem sen, simon kommer då och fixar med min dator/bredband. sen kommer a, blir en bra kväll det!
 
nu ska jag gå ut och posta adressändrings grejset så jag kan få nån post, eller räkningar har man redan hunnit fått. datorn på 5000 plus hyran 3000, tråkigt!

pusshej!


måndag


denna vecka är 6 arbetsdagar för mig, & på söndag ska vi på jobbet till leksand och kolla på hockey och äta där innan. betyder att jag inte slipper arbetskompisarna en enda dag denna vecka, hah :p kändes som en väldigt kort helg, i fredags blev det utgång i alla fall. jag, sarah & lovajs kunde inte bestäma vad vi skulle göra så vi började med en öl hemma hos mig bara. men sen kom det lite mer folk och vi hade jätte trevligt verkligen :) det slutade med flamman ändå + bellas kebab innan jag och lovisa somnade hos mig, sarah den jäveln hade allt annat än kvinnligt sällskap i sängen den natten :D o på lördagen var det bara att gå upp och jobba, när man kommer hem sen sitter kusin i trappuppgången så  då blev det  lite skitnsack med han :) efter han dragit duschade jag och tänkte ta min efterlängtade middagslur, men då ringer august min 'gamla' jobbkompis och vill hälsa på, så javisst då vare bara att hålla sig vaken. men det var kung att träffa han, hade ganska mycket att prata om nu när han inte bor i borlänge längre. sen körde han ner mig på stan där jag mötte upp a för att hyra filmer, fyfan penelope - vilken pajasfilm, hyr inte den :p till filmen blev det öl & popcorn och med det så behöver jag ordna mig en ny platta för nu är lagret tömt. söndagen tillbringades länge i sängen, sen var det städning, diskning och handla lite. och kvällen spenderade jag hos sarah med filmer (miami vice & dumpad), godis, chips & dip  :)

imorgon får jag min dator och bredbandet tror jag redan ska finnas (y)

puss!


~~~~


lunchtime = bloggtime. äter så snabbt så snabbt så jag ska hinna sitta så mycket vid datorn som möjligt innan lunchen är slut :p igår beställde jag bredbandet efter jag äntligen kom fram till företaget, har varit 15 pers i telefonkö flera dagar när jag försökt, orka! på fredag ska jag och pappa köpa dator. otroligt nog har jag inte saknat dator så värst mycket under tiden jag bott i blge nu, har haft massa annat för mig på kvällarna så inte funnits mycket tid över ändå.

i måndags fick jag jobba ändå för det var massa sjukdomar på jobbet, så får vara ledig på fredag istället så hoppas linda och sandra också är lediga då, skulle ha träffat dom i måndags med det sprack som sagt. blir även body pump med mamma på förmiddagen, så kanske hon har lust att bjuda mig på lunch efter träningen (a)

hela helgen var jag med lovisa och sara + andreas. spelade spel + tv-spel. i söndags blev det film hos gissi, en ny med clint eastwood! skitbra :)

igår var mormor & morfar på 'inflyttningsmiddag' eller a, det var dom som hade maten med sig :p så fick jag en skitsnygg kaffebryggare av dom (Y) var det enda jag riktigt har saknat hemma.

nu måste jag ut o jobba, fan vilket rörigt inlägg :S aja, take care!


lördag


sitter hemma i älskade gustafs, har varit på pärlan (för första gången fast jag bott här hela mitt liv typ) jag o mam har vart på prommenad sen har jag fått god mat och såklart passat på att datanörda en massa och fixat det med adressändring så jag kanske kan få nån post nån gång. 

veckan har gått ruskigt snabbt, lina har sovit hos mig en natt och då var vi på bio och kollade på vi hade i alla fall tur med vädret :) den va så jävla braa, minst lika bra som ettan. 

i onsdag var vi ut, hade lite förfest hos mig innan :) det var trevligt. riktigt kul faktiskt, konstigt att man alltid har roligast på onsdagar. 

och igår hade vi spelkväll hos sara, blir samma ikväll :) pappa ska skjutsa tillbaka mig till borlänge om ett tag.

snart får jag antagligen bredband så det kan bli lite bättre uppdatering här!

nej nu ska jag packa ihop och åka "hem", för gustafs är fortfarande hemma för mig <3

B-town



jag bor numera i borlänge, allt är så nice :) har kommit iordning rätt skapligt i lägenheten tack vare underbara föräldrar och systrar <3 det enda som inte är nice är att jag inte har ordnat dator och internet, men om typ en vecka hoppas jag det finns på plats. har lyckats klara mig undan matlagningen varje dag hittills, och idag var moster m familj hem till mig och hade mat med sig + att resterna räckte till 4 matlådor (y) men var faktiskt och gjorde min första seriösa mathandling idag, puh, aldrig mer handla mat utan att ha en bil och köra hem den i.

aja, just nu är jag hemma hos sara :)) äter popcorn och snackar massa skit. så jävla gött att hon bor så nära mig! eftersom jag har stora problem med att vara själv!! :p hah, fyfan måste vänja mig. och idag lär vi bli uppe ett bra tag och kolla på hockeyn, när vi bestämt vart vi ska kolla på den bara.

imorn kommer min lillasyster och bor hos mig + att vi ska gå på bio, vi hade i alla fall tur med vädret, igen. & på onsdag blir det utgång med lite invigning av min lägenhet före, riktigt längesen jag var ut i borlänge.

PUSSSS!

1/1


gud vad allt känns perfekt med lägenheten, har spenderat hela dagen där. pappa har skruvat ihop alla möbler och jag & syrran har diskat och fixat ordning köket :) nu är det sängen och alla kläder som ska dit bara sen är jag borlängebo på rikigt! så imorn kommer jag nog antagligen sova där, synd att jag jobar imorn bara, hade velat va där och göra klart det sista nu när man ändå är på gång. var kul att packa upp kassarna från IKEA osv för jag hade hunnit glömma bort vad jag hade köpt. mormor och morfar kom förbi och sa hej :) och efter det kom patrik min granne (och linus kusin) och plingade på och kikade. känns som han kommer att få hjälpa mig med tv & data biten :p fast pappa satt upp och installerade tv'n idag innan vi åkte hem, blev jättebra! på väg hem åt vi på subway!




fikapause



gårdagen då, den blev lyckad :) jobbade till 14, sen kom mamma och hämtade mig. jag åkte hem och packade och sen vid 7 åkte vi till säter för att äta på athena, familjen + pappas kompis jocke. gott gott! efter det mötte jag upp therese men hann bara förfesta 30 min, tur att jag drack till maten iaf. sen var det alltså åselby nästa, var hur trevligt som hellst, träffade mycket kul folk & det kändes som ALLA var där. åkte hem vid 1, så imorse var jag ganska pigg ändå och tur var väl det när man haft häcken full hela dagen.


                                                  


                                                                                  
    

                                                                 

RSS 2.0