godmorgon



Vaknade precis hos andreas, ensam tyvärr eftersom han drog vid 6. Har sovit sjukt gott som jag på nått konstigt sätt bara gör hemma hos han och aldrig hos mig. Ska ta nått att äta, sen åka till borlänge en stund, funderar på en prommenad. Till kvällen sitter man bänkad framför true blood såklart ;) har lyckats hålla mig från att inte tjuvkolla på avsnitten på datorn, är ju så mycket roligare att se när man längtat en hel vecka på programmet. Nej det ska fortsätta vara en onsdags tradition för mig och baby! :-)

Ha en bra dag!

<3







ibland kan man


Sängen var det enda jag tänkte på när jag var påväg hem från jobbet. Men när jag väl kom hem fick jag jordens sug efter att städa, och det händer inte ofta fast jag har ynka 35 kvadrat :p började med att städa ihop på balkongen, rullade ihop mina gräsmattor, sopade och fixade så nu behöver jag bara en stark kille som kan bära upp bord + stolar på vinden (a) sen fortsatte jag med dammsugning, torka golv, damma, torka ur skafferiet och andra skåpen. Men nu tror jag faktiskt jag ska lägga mig i sängen, på spikmattan kanske. Så jag är något pigg och rolig till kvällen när jag träffar andreas.

ååh



varför kan inte allt bara vara precis som vanligt... det finns en sak som är värre än att själv bli sviken, och det är att se någon man älskar blir sviken. Då tar jag hellre skiten själv. Noll sömn inatt och det jag stoppar i magen kommer upp lika fort. Och det värsta är att det kommer ta tid innan saker blir bättre. Det bästa är att jag har dig min underbara A, behövs inga ord, bara din närhet. Jag vet att bloggen är en gåta just nu, men dom jag vill ska veta dom vet!

 

 i miss miss miss you!


måndag



Sitter på jobbet och funderar på att snart gå och lägga mig. Men har man ingen andreas att sova bredvid kan jag likaväl dra ut på det. Dagen började iallafall med en timmes promenad med mormor :-) Fick lite dåligt samvete mot andreas som hade sjukanmält sig idag för min skull för att vissa saker råkar vara som dom är just nu.. När jag kom hem från prommisen hade han fixat frukost, lyx att äta fruskost tillsammans på en vardag!! <3 + att jag hade fått hemmagjord lingonsylt av mormor, fint på gröten. Sen skulle vi bara mysa all day long, men blev inringd på jobb så det blev inte så mycket tid tillsammans idag ändå ;/



Helgen som var bjöd verkligen på det mesta... fredagen var väldigt rolig :) lördagen bestod av 11 timmars jobb och sedan chaufför åt en massa. Slutade med att vi sov 5 pers i min lägenhet, men det gick det med. Och såklart en liten sväng till solvarbo marknad, mest för att hälsa på farfar som inte ens var hemma :p


pappa <3

keep on..



man kan tro att man är stark.
vara äldst bland syskonen & tro att man kan lösa allt, ha bra saker att säga, men allt är helt tomt.
 säg att allt bara är ett skämt. den bästa förtjänar inte det här.



  <3


En väldigt bra fredag..


.. det har jag & min älskade syster Matilda haft :-) Vi åkte med killarna till Säter för att kolla på skollagsmatch, hushagen - dahlander. Ner på 'stan' och fikade när pojkarna värmde upp. Sen satt vi och kollade på match och hade det fint i solen närmare 2 timmar och såg laget vi hejade på vinna (y) Nu sitter jag nyduschad och ska sätta lite fart och göra mig klart, för ikväll är det förfest hos amanda, visar sig om jag följer med till falun sen.

Idag har jag och min baby varit tillsammans i 8 månader också, det går väldigt fort. Det betyder också att det är 5 månder kvar tills vi är i Thailand :-)




Trevlig helg!


tjejkväll


Så skönt det var imorse när Fredrik & Andreas gick upp till jobb/skola och jag visste att jag kunde ligga kvar i sängen hur länge jag ville. Halv tolv kom Andreas hem på lunchen och kröp ner i sängen en timme <3 Men efter det har jag fått lite gjort ändå, diskat berget som stått och väntat, tvättat & lagat korv stroganoff!

Nu ska jag duscha osv för kl 19 är det tjejkväll nere på svea, så jag och mamma ska ner en sväng :-) Efter det har jag och A gårdagens program av true blood att kolla på som vi missade igår.

nöjd


Perfekt dag, äntligen träffat Linda! Thaimat och skitsnack flera timmar, jag gillar dig så mycket vännen :-) Nu SKA vi verkligen börja ses oftare!

Hemma igen och nu ska jag dricka öl med Andreas och Fredrik =)

ganska less..



.. är jag & andreas på min soffa.

Kollade igenom bilder på datorn och blev ganska avis på mattias & annas soffa. Man behöver inte ens toucha varann när man sitter 3 pers i den. Lite annat mot min.



stilrent = tråkigt!?


Bort med bakgrunden och lite enklare ett tag iallafall..


Lediga dagar fram tills lördag då det blir monsterpass på 11 timmar på gruppbostad, men skönt när det rullar in lite pass därifrån. Tyvärr missar jag när Andreas bror ska döpa deras barn men ibland måste jobb gå före :S Idag har jag umgåtts med min mamms hela förmiddagen, snart ska jag möta upp Lina vid bussen och ta en sväng på pärlan innan det blir frissan :-) Sen kommer Linda och hämtar mig, efterlängtad kväll!

tisdag


Sov tio timmar inatt men kan inte säga att jag var speciellt pigg idag ändå. Jobbade, sen kom min lilla pappa och hämtade mig. Hemma väntade mamma vid spisen och lagade god tacos, lycka :D och nu blir det  tv & mys med min gulliga familj <3 

Ska ta en rejäl sovmorgon imorn, sen till frisören och sätta i löshår - som jag har längtat dem 3 korthåriga veckorna sen jag plockade ur håret sist!! Sen ska jag tillbaka till borlänge och spendera kvällen med Linda baby! Har inte sett henne sen i juni så det blir gött! Ut och äta och snacka massa massa massa! :-)


måndag


Vet ni, klockan är inte ens nio och jag ska gå och lägga mig! Har inte hänt sen jag flyttade hit. Ingen ork och ingen Andreas att mysa med. Sjukt drygt att jobba idag och stå i kassan och snora, har gått och snytit mig var tionde minut heela dagen vilket betyder 6 gånger i timmen i 8 timmar = 48 gånger, stackars näsa, jag är rudolf med röda snoriga mulen just nu! Imorn ska jag också jobba, och efter jobbet åker jag hem till gustafs så får mamma pyssla om mig :-) Resten av veckan är jag helt ledig från jobb, men veckan är ganska uppbokad och planerad ändå! Nu var det mycket klaga, går och lägger mig istället så hörs vi!

godnatt <3

söndag



En skön men jävligt förkyld helg! I fredags var det kalas för morfar som fyllde 69 år, 3 rätters middag med oxfilé till huvudrätt, lyx för det är inte varje dag man käkar det när man bor ensam direkt. Lördagen bestod av fem timmars jobb, pizza, film och mys med baby! Nu ska vi på Kevins match, sen chilla hemma hos mig!


andreassöderlund <3

nattinatti


Jag äter chips och betalar räkningar, min söta baby har däckat i sängen och jag ska snart göra honom sällskap. Imorgon är jag ledig och jag ska sova sova och dega i sängen hela förmiddagen! Det bästa jag vet när Andreas går upp och jag vet att jag får sova huuur länge jag vill, självklart är det trevligast när vi båda får sova hur länge vi vill tillsammans men om jag måste skicka upp en av oss på morgonen får de bli han, haha ;*



torsdag

 

Jag har haft sjuka människor runt mig hela september men lyckas klara mig själv från både svininfluensan (ehm matilda ;D) och vanliga förkylningar... tills nu! laddade med huvudvärk - migrän -& magtabletter, nässpray och halstabletter imorse. Så det går över förväntan på jobbet, men mest vill jag bara hem och bädda ner mig!


onsdag


Nyss hemkommen från tandläkaren, inga hål som vanligt! Första gången jag fick betala, tråkig utgift. Svängde förbi Johanna och prövade ut färg till hår också så om en vecka ska jag dit och sätta i det (y) Tidigare idag var jag och mamma på kupolen, köpte svarta jeans, exakt likadana som mina absolut favvo jeans genom tiderna, fast dom gamla gick sönder i våras så jag blev överlycklig när det fanns likadana igen!


Bläddrade förresten igenom nya veckorevyn och såg att tyra och jag har lika tatuering, tufft. Fast hon hade sin på benet!            
                        


Nu ska jag laga mat till familjen innan jag åker hem till lägenheten igen. Soffhäng med älsklingen, idol, kändisdjungeln & true blood.


tisdag



Sitter här och luktar gudagott av alla aloe vera produkter man fick smörja in sig i på 'aloe partyt'. Slog till på en ansiktstvätt och ansiktskräm! Fick smaka på olika drycker, men dricker det de gör jag sedan länge. Man fick sig även en mini ansiktsbehandling så nu är jag baby len, dock kostade paketet för baby-len-hy 1800 :-, så det får nog bli i ett annat liv. Efter det blev det fika och snitsnack :-)

Nu ska jag som alltid när jag är hemma i gustafs lägga mig bredvid Lina. Imorn ska jag umgås med mamma, tandläkarbesök som jag måste betala för första gången, och upp till frisör Johanna för att prova ut färgen till löshår!

puss godnatt!

KRETA <3


Nu har jag fått in lite KRETA bilder på fb, bilddagboken och skickat iväg en del på framkallning eftersom lilla mamma vill ha riktiga kort och sätta in i album ;) tänkte lägga upp några här också. Jag & mamma bokade en sista minuten resa med ospec boende, det enda vi visste och hade betalt extra för var att det skulle vara ett lägenhetshotell med dusch och wc (finns de hotell utan dusch och wc kan man iofs undra?) Vi hade tur och kom på ett litet fräscht hotell med nära till allt.. stranden, mat, shopping! Så mysigt att åka bort med mamma, ligger på samma nivå när det gäller att vara på charter, - sola - bada - läsa - äta - snacka skit - dricka öl! Hade 5 superfina första dagar, sen var det mulet de två sista men vad gör det. Åk till Kreta, klassiskt men bra på alla sätt!


 



 


    








 









Kanon vecka som vi båda behövde efter denna skitsommar.
Hatar att vara hemma, längtar tillbaka.
JAG ÄLSKAR DIG MAMMA! :)


måndag


Jag älskar min Andreas :-)

Det var nog vad jag hade att säga idag. Saknar semester, saknar min familj, men imorgon ska jag bo hemma en natt och på aloe party! Nu till kvällen är det min baby och kändisdjungeln som gäller.

Ska lämna tillbaka film och köpa tandborstar nu, japp!

lördag


Ligger i sängen och hör A pyssla med frukost i köket ;)

Nästan varenda sekund med Andreas sen jag kom hem <3 Hunnit med att träna bodypump på nya och skitsnygga svea, umgåtts med min ena syster, umgåtts med min andra syster, umgåtts med min kusin, shoppat lite & färgat håret. Igår blev jag hemma med baby istället för falun med det var så mycket mer värt, kollade på en sjukt bra thriller ...The unborn.

Nu är frukosten ready!

hemma







Har varit helt kanon!
Enda positiva med att vara hemma igen är
att få vara med min älskling hela tiden.
Nästa gång jag sätter mig i ett flygplan är det
bredvid han och vi är påväg till thailand :-)


RSS 2.0