tisdag


slutar strax jobbet, har jobbat natt vilket innebär att jag samlat ihop en massa timmar och nu är ledig ända till fredag, underbart! ska hem och packa ihop lite grejor nu först, sen dra mig utåt gustafs, blir dammsjön med syster. till kvällen har vi lovat att följa med papi till säterdalen på raggarbilsträff, det ni! :-)

besällde nyss hem andra boken i twilight serien om nån ville veta! ladda upp inför bion i höst (y)




 har varit utan baby i 4 dagar nu, 6 dagar kvar tills han kommer hem, åh! <3

lördag


På ett sätt så längtar jag så jävla mycket efter att peace and love ska vara över. När jag väl är hemma i lägenheten vågar jag inte längre sticka ut huvudet på balkongen för varenda gång hittills, och jag lovar att det verkligen ÄR varje gång så kommer det nån människa och vill att jag ska ställa upp på nått sätt. typ låna parkeringsplats, vill att jag ska fylla på vattenflaskor och alldeles nyss kom det en jävel och frågade om det fanns någon möjlighet att hon skulle kunna få låna min toalett, öööh? Nej det finns det verkligen inte, lortmänniska. Åker man på festival borde man väl räkna med att det är bajamajor som gäller, eller? Började däremot veckan och var snäll genom att låna ut parkeringsplatsen till ett gäng med husbil, fick 24 coca cola burkar för det så jag var nöjd, har ju ändå ingen bil. Men sen dess tror dom att jag är deras betjänt :@

       


Nu har jag i alla fall fått setat 30 min på balkongen utan att nån kommit och bett om nått (y) men snart kommer pappa och hämtar mig, ska hem till gustafs, sola & grilla :-) senare ikväll bär det nog tillbaka hit för att parta, sarah blir nämligen 19 today!




bjuder på den här dåliga bilden på tattueringen (mobilkamera)

    
la familia

torsdag


hemma efter ett ganska så chill arbetspass, jobbade 5,5 timmar och det enda jag har gjort är att koka makaroner & steka köttbullar åt en! när jag kom hem var lägenheten storstädad, tvätten borta & fina blommor stod på bordet :-) jag kommer sakna dig enormt!
 
            


innan jobbet var jag som sagt och tattuerade mig så nu är den på plats :-D Andreas var med och höll mig i handen. gjorde som tur var inte ont för fem öre, tacksamt ställe att göra den på iofs. tog runt 25 minuter kanske! 

                                                                                                                      

                                                                                                                       

nu ska jag gå och möta syster vid ica maxi när hon slutat jobba, skydda henne mot festival besökarna! sen ska hon bo här några nätter :-)

pusshej!

onsdag



Fult väder, va är det här!? Skulle ju va skinande sol idag! Så nu åker vi till lager 157 istället :-)

tröttast


Att jag sov 3 timmar inatt börjar kännas nu! Var ut till Andreas en stund, väckte han & åt mat utomhus! Sen åkte vi mot stan och hämtade hans körkort, gick på banken osv... vid 8 åkte jag hem till gustafs och ska sova hemma inatt för imorn är jag ledig så då blir det dammsjön om det är lika fint väder. Nu har vi precis kollat klart på 'vi hade iallafall tur med vädret, igen' ska gå och lägga mig bredvid lina nu :-)

Idag är det 2 dagar kvar till tattuering & precis 8 månader kvar tills thailand, haha olika men mycket kan man se fram emot!


puss godnatt!

tisdag


första natten på nya jobbet avklarad! fick iväg alla fint till jobben imorse också.. somnade inte förens 3 inatt, vred på mig hundra gånger och glodde i taket tills jag tillslut somnade av uttråkan. sjukt att kroppen känner så bra att man inte ligger hemma i sin säng. uppstigning o6.oo. men snart får jag gå hem, ska åka ut till Andreas tills han vaknar, frukost på säng kanske? och njuta i solen! :-)

ha en bra dag!

söndag


tillbaka i lägenheten igen efter några riktigt bra dagar! börjar från midsommarafton;

den firades som sagt i sommarstugan i dala-floda. när vi skulle ta ner majstången för att klä den så gick den av!! så det blev att bege sig ut i skogen för att hitta en ny perfekt stång, skala den och pynta den. när den sen skulle upp igen hade lite av pyntet hamnat snett, stången lutade åt fel håll och passade den inte i de gammla bultarna så pappa fick hämta motorsågen :p slutade med att majstången restes en sisodär 5 gånger innan den stod där den skulle. det blev stark bål och lite dans, dansen slutade alldeles för seriös och en amerikan som var på besök tog björnen sover på riktigt allvar vilket slutade med att hann sprang sönder bryggan! sen var det massa mat & massa dricka, bada bastu & bada tunna :-)

midsommardagen körde vi 5 kamp innan jag Andreas och mam åkte hemåt. grillning hemma hos Andreas, körde Inga till akuten, godis, chips, film (bröllopsduellen) och inge säterdalen detta år alltså.



 
 


idag har vi bara chillat i solen, kollat på grabben i graven bredvid & spelat buzz! Andreas har  även satt upp mina rullgardiner, tack älskling :* första gången som pappa slapp ett 'byggnadsarbete' hemma hos mig. nu ska jag duuuscha sen sova. imorn blir det första gången på nya jobbet som jag ska sova natt!


torsdag


vackra vädret kom tillbaka lagomt till midsommar, oväntat! regnkläder och fleecetröja var det första jag packade.


gav mig ut på cykeln i regnet  och handlade lite. sen har jag bara chillat här hemma, bakat en kladdkaka & en jordgubbspaj som gulliga jag ska ta med till stugan :-)  om en timme åker vi! hörs på söndag eller så.


    

    



GLAD MIDSOMMAR MINA LÄSARE!

onsdag, fast torsdag


denna dag har gått i ett, och det gillar jag! gick upp vid tio, åkte till jysk och köpte rullgardiner, så nu skulle en pappa behövas för att fixa upp dom (a) men är väl säkert helt fel storlek med längd och bredd, mätte lite snabbt med en 30 cm linjal innan :p åkte sen till stan för att lämna bilen till mamma som jag fått låna ett dygn. hon var och förlängde naglarna och när jag kommer ner dit sitter det en karl bredvid henne och förlänger sina naglar!? va i helvete, sjukt!!

sen har det varit jobb från 13oo till 2o3o, fick gå hem en timme tidigare för att jag jobbade över i måndags. vilket passade bra för det var festligheter som stod på schemat för kvällen, lovisa fyllde19 ♥  så jag hann vara med en stund hemma hos sarah innan, sen gick vi ner på stan. jag & amanda drog oss hemåt efter skrubben. hade glömt att äta kvällsmat så sitter och njuter av fantastiskt goda nudlar nu. ska försöka ta mig i säng nu, men är inte det minsta trött!

imorn blir det att packa ihop och åka till sommarstugan, jag & Andreas åker upp med mormor & morfar imorn så hinner vi vara där två nätter :-) resten av folket dyker upp på fredagen.

tisdag


håller på och gör mig midsommarfin, med ansiktsmask & tandbleknings skenor i munnen, inte speciellt vacker just nu med andra ord :p & på tal om midsommar, jag längtar längtar. åka upp till sommarstugan i dala-floda. hela släkten samlad, eller okej, det är första gången nu på några år nu som jag ska vara där under midsommar. tyvärr har kusin alexander & min syster matilda droppat av i år. först vanligt firande runt majstången, sen bada tunna, bada bastu och dricka massor med öl! jajamen, det blir toppen :-) som grädde på moset ska andreas med så det kan inte bli annat än lyckat! 




paradiset


dagen idag har bestått av en arbetsintervju, och jag har ingen aning om hur det gick. gruppintervju, riktigt värdelöst! tror vi var 12 stycken, och kan tänka mig att alla skulle passa bra för det jobbet. fanns en människa som försökte få uppmärksamhet hela tiden och smörade på så det bara blev töntigt , men men tror knappast hon får jobbet, vilket hon säkert tror själv.

åkte till mammas jobb efter det och snackade lite skit. lånade bilen och åkte och köpte nya gardiner, kom jag på att jag inte äger ett strykjärn så hörde med min granne simon om man kunde få låna men då var inte han hemma så det får väl vänta ett tag till då. svängde också in på kupolen för att lämna tillbaka ett linne, men självklart kom jag inte ut från kupolen rikare, hittade väl en klänning som jag tog med mig i farten utan att prova men den passade fint! kanske kan användas på midsommar? troligen inte!






sen har jag umgåtts med andreas några timmar, nu är han på jobbet och jag ska släpa mig mot sängen. imorgon blir det jobb 13oo till 213o. innan det ska jag hinna med att gymma & köpa rullgardiner eftersom persiennerna i lägenheten inte hjälper ett dugg.



puss godnatt!





 

:-)


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥





♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

söndag



hemma igen & helgen jag längtat såå efter är över tyvärr . men bra bra bra har den varit :-) förutom att himlen har stått öppen och regnet öst ner exakt hela tiden. kom till stockholm kl elva igår, gick på stan några timmar innan vi checkade in på hotellet som låg högt upp på drottninggatan, helt okej. sen bar det iväg till grönan i regnet, har inte varit där sen jag gick ur 9an för fyra år sen och hade inte för mig att det var så litet där. första attraktionen vi åkte i tröck så hårt mot låren så bygeln pajade min mobil display plus att jag är blå på låret idag :p men trots det och det jävla regnet så gjorde vi det bästa av saken och hade lika kul för det. nyheten insane var galet rolig, men katapulten är fortfarande favoriten! blev besviken på spökhuset där spökena hade kafferep och inte ens märkte att vi gick förbi dem!! 6 timmar härjade vi runt i regnet och gick hem när sommarkrysset slutade. tänkte ta en öl på stan innan vi skulle tillbaka till hotellet men vi var genomblöta och frös så vi köpte cola, chips, godis & muffins och gick till hotellet och tjockade i oss :-D


       
  ♥    ♥  






vaknade elva imorse, checkade ut, brunch på wayne's, fyra timmars shopping och andreas klagade inte alltför mycket ;-) han hittade en del han med så. haha men han konstaterade att hans bästa inköp var ett paraply (y) mest nöjd är i alla fall jag över jeansen, från gina, deras jeans är kung! hur som hellst, helgen var perfekt, A har åkt för att jobba natt så jag ska snart bädda ner mig ensam igen. veckan som kommer bjuder på intro på gruppbostaden, måndag & onsdag 13:oo -21:3o. jobbintervjun på tisdag och sen är det midsommar, årets mysigaste högtid!


  

friday


imorgon åker jag & andreas till stockholm, underbart :-) härja på grönan hela kvällen imorn, haha jag är lycklig som ett barn :p skulle tyvärr vara fult väder men va gör det? det är som det är. när han slutat träna vid sex idag måste jag följa med hem till han och packa, annars kommer han komma imorgon med enbart ett par kalsonger i en ica kasse, jag lovar er! annars har dagen bestått av stooorstädning, massa tvättande & så har jag lyckas klämma in en timme gym mellan tvättmaskinerna också.


förresten, för den som gillar cocos är den här en HIT!

                                                     

happy face




kan börja med att säga att bion var sjuuukt bra. se den se den!! trodde att den
skulle vara som andra komedier, men det var den inte, man skrattade så man grät :-D
 










när vi kom hem fick jag ett samtal, arbetsintervju på tisdag, YES YES YES! det var om jobbet jag sökte igår, trodde det skulle ta flera veckor innan dom ens skulle läsa cv 't men icke :-) dessutom mejlade jag bara in ett cv som jag skrev på 10 minuter typ, glad överraskning. men det är som sagt bara en intervju så jag avslöjar inte vart det är förens jag vet mer.


idag är det två veckor kvar tills tattueringarna är på plats också! :-)


torsdag


börjar tröttna ur på att vara ledig, speciellt i det här vädret!? gick upp halv 12, åt frukost & färgat håret! a, och nuuuurråååå? håret blev iallafall åter hel brunt. tapeterna fick sig lite färg dom med som inte gick bort :S  jaja hyresrätt.

bara att vänta tills klockan blir 18:30, då blir det bio med min älskling, BAKSMÄLLAN! :-)


kanske laga mat nu? eller hälsa på mamma på jobbet? hinner båda, vi hörs!

<3




min älskade söta, snygga, coola, tuffa lilla lilla syster gick ur 6an! :-)




snygga brudar! :-)







kvällen har varit okej tills nu, andreas har åkt och jobbat så jag ska snart bädda ner mig ensam för tredje natten i rad :-( jag & anna var och tränade 2 pass tidigare ikväll, och jag var helt jävla säker på att passen skulle vara klara vid 6, så jag sa till andreas att komma hem till mig tills dess. men då hade gullet åkt hem till mig tidigare för att laga mat tills jag kom hem, det lilla problemet var bara att jag hade fattat fel på en timme så när jag kom hem väntade en missnöjd baby & kall mat på bordet! ååååh, störd man blir på sig själv :p

onsdag


gick upp kl 6 idag, tidigaste på länge :p gomorron för mig var godnatt för min älskling som slutade jobbet då! fia kom och hämtade upp mig så åkte vi på kevins avslutning i amsberg, fika efter det. sen jag kom hem har jag setat i telefon, skrivit cv och ansökan, hoppas hoppas :-) måste ha ett heltidsjobb.

nu ska jag dra mig mot stan och hämta upp min syster, ska till falun och shoppa :-) till kvällen blir det core & easy line på svea med anna!


pusshej!

tisdag


fan vad drygt det är när man är så här oaktiv att uppdatera! har ju hänt en massa sen sist jag skrev (lördags)

iallafall så har jag nu 2 skapligt lugna veckor innan jag börjar jobba heltid på gruppbostaden. hittils har det varit en massa avslutningar, kusin student, syster lina som slutade 6an igår (bilder kommer när jag fått dom, hon var sötast av alla) och idag var det kusin wilma som gick ur 4an :-) hon sjöng solo i kyrkan och det var grymt fint, sjukt att en sån röst kan komma ur en sån liten unges kropp :D & imorn ska jag till amsberg och kolla på andreas bror kevins avslutning. idag var det också möte på nya jobbet med personal & vikarier, massa skitsnack och smörgåstårta i 2 timmar :) och det fick man betalt för. nästa vecka har jag två introduktions dagar, och sommaren kommer bara bli så himla bra :-) efter mötet åkte jag raka vägen till svea och gymmade i de fina vädret, kroppen kändes för första gången på länge riktigt okej, blodproverna jag tog förra veckan var normala, men jag känner mig fortfarande inte "normal" så nu ska jag få komma till falun på skallröntgen! efter träning ---> storhandling, har varit fattigt i mitt kylskåp tillräckligt länge nu :p slog till och gjorde potatis gratäng med kassler i till min baby och mig innan han skulle börja jobba. sjukt tråkigt det är när han jobbar natt, heela sommaren :-( men men, det kommer vi fixa.

i helgen åker ju jag & andreas iallafall till stockholm :-) hans present från mig när han fyllde 18. och det kommer bli helt underbart!


nu MÅSTE jag sova! kevins avslutning imorn som sagt & andreas syster kommer och hämtar mig kl 7 imorn.

puss godnatt

lördag



först, GRATTIS MIN ÄLSKADE ANDREAS TILL KÖRKORTET! :D                                              

                                                                                                                       
 






gårdagen var helt perfekt! :-) släkten samlades hemma hos mig så gick vi vidare till haga för att kolla på kusin alexander, usel plats vi stod på så vi varken såg eller hörde nånting :p kallt kallt kallt var det, men tog klänning som planerat och pinade mig igenom utspringet... kollade på dom snygga vagnarna & åkte sen hem till gustafs/alexander. (andreas = bra chaufför) asgod mat, dricka, tårta, bra sällskap osv. blev kvar ända till klockan tio. sen körde vi hem mormor & morfar, jag åkte hem och böt kläder sen fortsatte vi till anna & victor i årby, där männen i sällskapet var chaufförer. vidare in mot stan med en sväng genom parken, och blåbärsshot på skrubben! sen hem, sängen var skön och efterlängtad. mitt hjärtas hjärta fick nå fel igen, och jag blir lika rädd varje gång! efter några samtal med knäppisar på akuten och sjukrådgivningen kunde a tillslut somna...

idag var vi uppe vid tio, kollade på andreas lillebror kevins match. nu sitter jag i gimsbärke helt sprängmätt efter massa köttfärslimpa om ni ville veta. till kvällen blir det gustafs igen, lilla mamma som fyller 46 :-) grattis <3 men jag ska nog erbjuda mig att köra idag så andreas får dricka. mosters familj får även sin hundvalp idag så den ska också med på kalas! sweet :D

torsdag


toppen dag idag verkligen! stort GRATTIS till min snygga kille som klarade teoriprovet imorse :D skönt att jag förhoppningsvis snart slipper köra runt på han, ser så fel ut när killen sitter bredvid :p sedan så kom min vän anna och hämtade upp mig, vi åkte och kollade på tattueringar, så nu ska jag bara välja om jag ska göra dom den 25 eller 30 juni, var egentligen väntetid till september men orka det, så dom kunde klämma in mig ändå som tur va (y) men blir inte den grej jag hade tänkt göra, den får vänta så gör jag några mindre farliga till en början! sen blev det en sväng på kupolen och avslutades med fika hemma hos mig, en jävligt kladdig kladdkaka denna gång. men den gillades skarpt av vilgot, så nu har jag putsat bort kladdkaka från både bord, golv och blomkrukor, haha :D




& imorn är det studentsdags, tänk att det redan är ett helt år sedan jag tog studenten, sick! vad har jag gjort ett helt år nu liksom? :p flyttat hemifrån och tjänat skapligt med pengar iallafall (som iofs är slut men..) så imorn är det kusins alexanders tur bland annat. tråkigt att man inte hinner vara med på flera studentmiddagar, lovisa & sarah får klara sig utan mig så får det firas rejält kvällen & natten lång sen! hoppas verkligen på bättre väder imorn bara!


tisdag

sitter ben mina liniment insmorda & jävligt ömma ben högt i vädret, men nu är iallafall blodomloppet avklarat, fick ändra från en mil till en halvmil i sista sekund. pga halsont och blodprover som ska tas imorn bitti. gjorde halvmilen på 29 min och det är jag riktigt nöjd med :-) hade som mål att klara det under halvtimmen så. så jävla mycke vilja i slutet. men jag och syster peppade varann fint där! stolt över min pappsi också som gjorde hela milen på under en timme. (haha och min mamma som släpade runt sitt gruppboende en halvmil på 1,5 timme) efter det var det picknick med lax, pot sallad, mackor, pålägg, mozarella, grönsaker, choklad... och jag som bor ensam fick ta hem allt som blev över ;D

annars har jag jobbat sista dagen på intersport idag & varit på medicin delegerings kurs för sommarjobbet.

ledig imorn, men måste upp tidigt ändå och åka och ta blodprover. hoppas nästan att dom hittar nått fel så jag kan bli pigg nån gång. jag tränar skapligt mycket men så fort jag anstränger mig det minsta så blir pulsen skyhög. blodomloppet joggade jag mig mest igenenom och pulsen gick upp i 199, jag är inte frisk!  jaja, det visar sig. efter det blir det lunch med mami & syster :-)


  (ja, jag vet, alla fick) :p

söndag/måndag


nu har jag gjort fint på min balkong, fått en fejk gräsmatta så man slipper frysa fötterna av sig (y) och fixat dynor till stolarna! blommor tänker jag skita i, har ingen bra hand med sånt :p trött som ett as är jag, fast jag sov ut imorse. så blir en dusch nu sen sängen med spikmattan. upp imorn och gymma (springa som en tok), sen hitta på nått med a, sen blir det träning en sväng till på kvällen (core & easy line). & på tisdag är det blodomloppet som gäller och en hel jävla mil att avklara, fy helvete! efter 2 km på löpbandet är jag dödens. jaja, får tänka på picknickkorgen man får när man kommer i mål ;D

RSS 2.0