fet fredag


Hade en jättebra dag på jobbet, då träffar jag i alla fall anna :D vi har så himla svårt att få till träffar när vi är lediga annars, får bli bättre på det! Och imorgon kanske vi ska parta lite tillsammans, om jag bestämmer för att göra det trots att det är kryssning på söndag.

Efter jobbet hämtade baby mig, vi skulle som sagt storhandla! Och innan det fick det bli en sväng på kupolen för jag skulle köpa ett linne jag spanat in, såklart var min size slut men köpte storleken större för jag så gärna ville ha det. Och en handväska fick också följa med hem :) sen storhandlade vi verkligen, sen hem och A gjorde sjukt god tacos! Film, godis, chips & cola i soffan efter det och där har ni en perfekt fredag enligt mig ;)


Ska lägga mig bredvid älsklingen nu, men tror tyvärr han sover :(
godnatt!

fredag


Långfrukost hemma i gustafs med mamma, så mysigt :) Nu ska vi åka in till borlänge, jag ska jobba mellan 12-18. Sen måste jag och A åka och handla, trök. Men är för fattigt i mitt kylskåp alltså. Kvällen blir nog lugn, är inte helt pigg än. Imorn ville Matilda in på krogen efter tolv eftersom hon fyller 18 på söndag, får se om jag orkar medn det för båten till kryssningen går elva dagen efter ... och kryssningen, det ska bli galet kul! :)

ha en bra dag!

jag, smart?


Jag är sjukt förkyld, så jäkla drygt. Men orkar nog jobba imorgon ändå, vill så gärna. Nu sitter jag här i min ensamhet och har ätit blodpudding, och som jag har längtat efter det haha, är ju så sjukt gott! Och munk blev det till efterrätt eftersom mona lämnade kvar fika sen igår ;) Annars har det inte hänt mycket idag förutom att jag blev klar med uppsattsen, och den har tagit mig 8 timmar totalt, men det är 40 timmar som är avsatt för att jobba med den så nu undrar man ju om jag är sjukt smart eller om jag har gjort helt tok fel? :D haha jaja det visar sig inom några veckor.

 

klämde precis dit en ny header också, den får vara ett tag nu, orkar inte med alla koder hit o dit för att få det perfekt! Men nu blir det nog sängen för mig, förhoppningsvis lite piggare tills imorn :) och eftersom jag inte måste kliva upp och plugga innan jobbet kan jag ta en lång sovmorgon, för börjar inte förens 12!

 

pusspuss!


onsdag


godmorgon på er :) var uppe före 9 faktiskt och drog igång kameran och micken för testing av grejerna, när det kom till min tur att säga några ord med min vackra morgonstämma så kommer det väl inge ljud. Så nån karl på skolan fick ringa upp mig, ta över min dataskärm och fixa och trixa medan jag kollade på bara :p var såå sugen att slå upp nån olämplig sida innan han tog över min skärm så hade hade fått sig en chock, men så roliga ska vi inte vara mot snälla hjälpsamma män! Sen så funkade allting iaf och det hade jag aldrig kunnat lista ut på egen hand. Nu har jag ätit min gröt och slagit ner ändan i soffan med kaffet, ska kolla på en inspelad föreläsning nu och sedan förhoppningsvis skriva klart uppsattsen så den kan skickas in, för imorgon & på fredag är det jobba på intersport och då orkar jag inte ha nå plugg i bakhuvudet.


och min älskling kom hit igår vid tio lagomt till ph, så vi fick sova ihop iaf och det är så värt :) och på tal om ph, känns som det bara är de tråkigaste deltagarna kvar nu i finalveckan?


...


Blev en ganska lång sväng på kupolen, med shopping och fika med mamma & systrarna :) hittade headset och webcamera som var det viktigaste att köpa och det gick på 200 kronor så var väl helk okej ändå för något jag kommer att använda typ 2 gånger bara för att jag måste! kanske är kassa grejor men det struntar jag i, bara mina klasskompisar ser & hör mig lite halvt iallafall så får det duga :p För imorgon ska jag kliva upp och sitta som en tönt framför datorn och se till att allt tekniskt fungerar. Bajs distans utbildning!! Är så glad att vi fick ihop en basgrupp från Borlänge så vi kan ses och jobba istället för att sitta i nån kamera och fjanta, är jag lite gammeldags kanske? jaja, sen så shoppade jag ett par jeansleggings, en väska och örhängen!

När jag kom hem drog jag igång med det gigantiska diskberget, och under tiden ringde mona-lill & sören, två bra människor som funnits med i hela mitt liv. De ville komma och hälsa på och ge mig en 20 års present i efterskott och det passade ju jättebra, fick lite panik eftersom jag inte hade nått fika hemma men de tog munkar med sig så vi hade det trevligt och pratade och kollade på lite kort :) Och på tal om munkarna tror ja jag åt fyra stycken, och glömde äta kvällsmat! Så det måste jag gå och fixa nu, sen blir det duschen, ph och sängen!

puss!

tisdag



Har setat av två timmar och pluggat, skrivit ihop en hel del så det känns skönt. Säkert så kommer allt vara tok fel när jag får tillbaka det och jag har säkert svarat på allt annat utom just det man skulle. Ganska skönt med hemstudier är det så man kan sova ut lite längre, fast mitt problem är att jag sover alldeles för länge istället. Kan bli lite långtråkigt efter ett tag och inte ha någon att snacka skit med som i skolan :) Men men, snart kommer mamma och Lina hit och vi ska en sväng på kuppan, jag måste köpa webkamera & headset som behövs till plugget, trååkigt. Hoppas jag hittar nått roligare att köpa också ;)

Bion igår var så spännade, slutet var en riktig besvikelse då jag trodde att det inte fanns någon del 2 sen, men har hört rykten om det visst gör det och iståfall var filmen kung! :) Och mysigaste sällskapet, så nu är vi inne på vårat andra år, haha ojoj <3

.

 







snabba cash!


Min hjärna är totalt slut nu, väldigt ovant att plugga må jag säga!! Har setat i 4 timmar och läst igenom litteraturen till första uppgiften, har inte ens börjat skriva än. Gick bra att läsa början med det i slutet gick nog knappast in i kolan. Tog ett break och gick ut och skottade balkongen som bestod av is mest, så imorn kommer nog kroppen värka av både det och att jag satt som en skit när jag läste. Nu tror jag att lägger ner pluggandet för idag, ska laga middag tills Andreas kommer från jobbet, sen ska vi och kolla på snabba cash, det får bli vårat lilla firande av ett års dagen :)

Har beställt grundböckerna till utbildningen nu också, 1300 kr gick det på, som hittat! Gratis att gå på högskolan? Nja det kan slänga sig i väggen!

1 år <3


Idag har jag och mitt hjärta varit tillsammans 1 år, helt sjukt vad fort det har gått! Fast vi princip har bott ihop under året tröttnar jag aldrig på att umgås med han, har alltid lika kul och allt blir bara bättre o bättre :) Det har verkligen varit ett underbart år med massa roligt tillsammans, toppen på det hela var såklart Thailand! Och massa massa fler år hoppas jag att det kommer bli, för att du är så rätt för mig Andreas. Och jag älskar dig av mitt hjärta och gör allt för dig  ♥


 

då, för ett år sen                     ----------------------------------->  tills idag, ♥



min fina helg <3


Har haft världens underbaraste & mysigaste helg :) Började i fredags med att vi åkte till leksand och umgicks med Nicklas och Jossan, åt pizza och spelade spel. Sen åkte vi till Mora på lördagen, checkade in på hotellet och gick en sväng på stan och Mora har faktiskt helt okej butiker. Blev lite shoppat och lunch där, sen festade vi loss med lite cider på hotellrummet innan vi gick ner på relax avdelningen och bastade och bubblade, så skönt :) och sen så avslutade vi dagen med att äta super god middag på restaurangen. Och imorse ska vi inte tala om hotellfrukosten, finns det nått godare? som tur var kunde vi behålla rummet längre än väntat så vi gick upp och halvsov några timmar till, ville inte åka hem sen! Men vi hade det toppen, tusen tack för helgen Andreas, älskar dig som tusan :) <3




 


freedag


Äntligen helg :D även fast veckan gick sjukt fort trots alla timmar man lyssnat på föreläsningar/information. Trivs bättre och bättre för varje dag, när man hittat några som man trivs ihop med och det har jag verkligen gjort så det här kan bli riktigt bra :) Nästa vecka är det hemstudier hela veckan och man känner sig en aning färsk för det men det får gå som det går på första inlämningen, ska jobba 2 dagar på intersport under veckan då också, men en kombo av plugg/jobb kan nog passa mig bra tror ja! Nu ska jag packa klart det sista och åka till Andreas, sen åker vi vidare till Leksand och umgås med Josefin, Niklas & lilla Thilda ikväll, och sen fortsätter vi till Mora imorn för en natt där med spa, relax, mat & dricka :) Kommer bli en perfekt helg!

PUSS!

thai style


Kollar på halv åtta hos mig, mitt favorit programm haha. Och äter omelett 'thai style' , en sån omelett som ser ut som en liten korv och är mycket godare på nått vis än vanlig omelett fast det är samma ingredienser. Fast jag måste erkänna att Andreas är mer kung på att laga det! ;) Kanske ska laga en åt han också tills han kommer från träning får se vad jag får för betyg! Och han får ta och komma hit nu för jag saknar han, åååh längtar tills vi bor ihop, snart förhoppningsvis :) jag är en fet toffel, å jag älskar det!

tisdag



Det med skolan känns inge vidare, har fått ett dåligt första intryck tyvärr. Men men, jag kör på den här kursen i alla fall sen får vi se vart saker leder.




Det som gör mig lyckligast i världen är att ha den här fina killen, han får mig alltid glad och gör att saker känns tusen gånger lättare :) vet inte vad jag skulle göra utan dig! JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS SÖDERLUND <3






Jag lider nog av lite efter-utomlands-depression sen Thialand än, jag vill så så gärna vara där nu. Dom underbaraste veckorna var det verkligen, ingenting att tänka på förutom varanndra i 2 hela veckor <3


första skoldagen avklarad!


Idag har jag varit till falun och registrerat mig, så nu har johanna börjar skolan igen :) hade lite informations genomgångar osv så var hemma runt 16. Första intrycket är väl sådär, träffade på ett par trevliga tjejer som jag umgicks med hela dagen, tyvärr ska dom gå en annan utbildning. Och min egen klass, no words! Jaja, hoppas jag får in snitsen nu när jag ska studera på distans, så det inte blir alltför mycket soffhäng. Måste verkligen vara effektiv på vardagarna och plugga järnet, så det blir johanna & andreas tid hela helgerna :):) har en del kul att se fram emot på helgerna nu så det ska nog gå snabbt, nu till helgen ska ju jag & A till mora på en spa weekend <3 och helgen efter det åker vi på kryssning med hela min släkt för att fira min ena systers 18 års dag. Plus att jag och älsklingen firar ett helt underbart år tillsammans om exakt en vecka <3


Nu bli det dusch och mys, och paradise hotel såklart! ;) vi har en renbäddad säng att krypa ner i ikväll också, och det kan ju vara bland det skönaste som finns!

sista dagen i frihet!


Har haft en bra helg, förutom att det saknades sovmornar! haha igår var vi upp halv 7, och idag halv 9 vilket är alldeles för tidigt. Imorse var vi och tittade på min systers innebandymatch som dom tyvärr förlorade, men det var kul att träffa pappa & lina så det var värt att gå upp. Efter det åkte jag och baby hem till mig och kröp ner i sängen igen och kollade på en dvd som vi inte orkade kolla på igår. Sen började våra magar att kurra och som vanligt hade vi inte planerat nått att äta så det blev donken, yeah! (OCH pizza igår kväll, herregud från och med imorn blir det skärpning. Fick en påse med blandad mat o bröd av andreas parents igår, så vad sägs om att laga mat istället för att köpa?) Och sen var vi och kollade på Andreas brors innebandymatch och där fick vi se en vinst. Så idag har vi varit riktigt snälla syskon och kollat på våra småsyskon med andra ord! :)

Nu sitter jag ensam i min soffa, och det är tomt. Har inte varit utan Andreas sen förra söndagen :( så ska betala räkningar, fixa nått att äta och göra rent min dataskärm, nå matrester som torkat in typ haha.


OCH imorn, då börjar jag skolan igen! Efter 1,5 år i frihet. Undrar vart dom åren tog vägen, hade gärna väntat ett tag till med att börja plugga, men lika bra att ta tag i det så jag är ung när jag tar examen ;) Nej, men jag måste ha en bra inställning nu så allt går vägen. Något jobbigt att åka dit ensam och inte känna en jävel bara.

15 Januari


Imorse var det kinesögon bra länge innan jag vaknade till liv, gick upp 07:30 som är sååå tidigt för mig mot vad jag är van med. Jobbade på till klockan sex och hann bara hem och innanför dörren så kom mina svärföräldrar och hämtade upp mig för att åka till falun och kolla på Andreas match i Harrys cup :) 1-1 blev det och min baby gjorde en sniggt nickmål. Nu ska vi krypa ner i sängen med godispåsen, sen upp tidigt tidigt imorn för mer fotboll!

PUSS!

14 januari


Idag har jag haft lite mini spa här hemma :) Har skrubbat, filat, rakat, hårinpackning, ansiktsmask, blekt tänderna och målat tår & fingrar. Är så slö med sådant, går ofta runt med halv flagnat nagellack och mina ofta orakade ben såhär på vintern ska vi inte prata om haha, stackars Andreas. Sen blev det en stor smoothie till lunch som innehöll;

Yoghurt
Mjölk
Apelsinjuice
Jordgubbar
Björnbär
Banan
Linfrön
Protein pulver (persika)


Sen var det slut med nyttigheterna för den här dagen. Har precis klämt i mig ett paket nudlar och funderar på att baka scones tills Andreas kommer hit, om jag orkar :p Hans träning som skulle ha slutat halv elva ikväll blev inställd och det är jag glad för! Då hinner vi umgås några timmar ändå ikväll och kolla på Du, jag & Dupree som går på 6an kl nio.


ja tack!





Den här snyggingen vill jag ha!
Bara att det är så fruktansvärt tråkigt
att lägga pengarna på.



13 januari


Börjar jobba om 45 minuter, tills klockan 19 ikväll. Väldigt skön tid enligt mig! Gick upp halv tio idag, tidigt enligt mig :p så har hunnit äta frulle i lugn och ro, dammsugit, bäddat sängen och setat vid datorn, och det är saker jag aldrig hinner om jag ska iväg nånstanns annars. Känns ju så mycket bättre när jag kommer hem från jobbet ikväll och det är snyggt hemma :)


lyx för dom!


Min mormor & morfar har varit här nån timme och fikat och kollat på lite kort från min thailandsresa. Och imorgon så åker dom utomlands i 2 veckor, till gran canaria. Och det vill jag också! Hoppas dom får det kanoners där nere! :) Jag vill inte vara hemma och börja skolan :(


NU får baby ta och komma hem från sin träning för min mage kurrar! Och så sitter vi ju bänkade vid paradise hotel kl 22 såklart, haha fyfan att man ens kollar på det programmet :p hissen kan ju knappast gå ända upp på deltagarna där!?

tillbakablick!


När jag satt och kollade igenom bilderna kom min älskling hit och avbröt mig så nu hann jag inte kolla igenom allt, men här kommer några; såå jätte gamla är dom inte, max 5 år gamla fanns på skivorna. Men plockade fram gamla framkallade kort och man får nästan en tår i ögat när man kollar på dem, kort på min fina farmor, och kort från roliga semestrar vi gjort, klassresor och så alla söta kläder man har haft på sig genom åren. Haha, åh jag har haft en så bra uppväxt!




En av sista dagarna i 9an, klädde vagnen och grillade.



Vandring i grövelsjön sista året på gymnasiet. Visst ser vi ut att ha kul?


svart <3


Just ja, jag köpte den här igår när vi var å kuppan. En svart såklart, från paris, kate & I 50% på rean :) Vet inte riktigt vad jag tycker om det här materialet men, nått jag vet är Anna får rysningar av ta på sånt material så jag ska använda den flitigt när jag är med henne ;)








12 januari


Jag har städat ut julen och det är så skönt att ha det vanligt hemma igen, dock sitter gardinerna kvar för hade ingen ork att stryka och sätta upp nya så det får vänta. Och är det inte typiskt att när jag hade plockat ihop alla julgrejor och ställt upp dem på vinden så märker jag att min julbock står kvar på en hylla, åh. Nu är jag jätte rastlös - julen är bortplockad, inget att tvätta, inget att städa, en hals som värker så jag inte kan träna..

Igår var förresten en bra dag, syster Lina sov här från söndagen och vi somnade nån gång efter 1 för vi började kolla på hennes favvoprogramm 'guds tre flickor' på svtplay och det var riktigt bra så kunde inte sluta kolla. Sen gick vi på kupolen, åt på donken och hade det trevligt. När hon hade åkt hem gick jag till intersport och hälsade på och betalade mina vinterkläder jag beställt tidigare. Och där stod min vän Anna och jobbade, jag har saknat henne så! Så vi passade på att utnyttja hennes rast med fika och prata ikapp lite vi missat att uppdatera varann om :) Så pratade jag med chefen lite, och jag blir kvar på intersport och jobbar lite under tiden jag pluggar, underbart! Då har jag både intersport & gruppbostäderna att hoppa in och jobba på och tjäna lite pengar.

Jag ska nog allt leta reda på skivor med gamla gamla bilder på, kanske bjuder på nån sen :p


10 januari


Idag mina vänner är det på pricken 1 år sedan jag träffade Andreas och pratade med han för första gången :) Den dagen visste nog ingen av oss att det skulle sluta så här, haha men glad är jag för det! Vi har iallafall haft en super mysig helg, var så skönt o komma hem och pussa på han :) Han hade hyrt den nya american pie filmen och en skräckis + en stor godispåse när han kom till mig igår, så vi hade en skön och lugn kväll. Imorse tog vi en lång sovmorgon och sen var vi jobbigt nog tvugna att åka och köpa frukost för det var skapligt tomt i mitt kylskåp. Nu har han åkt hem, och jag tvättar lite och ska slänga ner mig i soffan nu och kolla paradise avsnitten jag missat!

PUSS!




8 januari


Imorn åker vi hem från fjällen igen och jag VILL INTE! Har varken åkt nå bräda eller skoter på hela veckan, bara gått och gått & myst i stugan som iofs inte heller är fel. Men men hoppas det blir lugnt i skolan till 'sportlovet' sen så jag kan följa med upp hit som vanligt då och göra allt då som vädret hindrade oss från att göra denna vecka.

Har kollat på let's dance i 2 timmar, o jag hejar på gudruuun!  Och samtidigt varit förbannad, jag brukar inte vara långsint men hatar saker som inte reder ut sig ordentligt innan man lägger ner dom, för då går det inte att lägga allt bakom sig.

nu blir det sängen och läsa de sista sidorna ur boken.
nattinatt!

7 januari


Inte helt oväntat så hade istiden utanför våra väggar inte gått över än. Så imorse gick jag upp och åt frukost, sen tillbaka till sängen och läste ett par timmar ur min braiga bok. Nån timme borde man ju ändå vara utomhus när man är i fjällen så jag gick ut och åkte massa pulka/bob med mina systrar, och som tur var blev man riktigt svettig av det och slapp frysa för typ första gången sen man kom hit! Sen bar det av till aktivitetshuset igen för ytterligare en bowling match. (kostar 3 dubbelt här att spela bowling men pappa tycker han har tjänat så mycket på att inte köpa liftkort åt oss) Jag, morfar & pappa spelade på en bana för att vi rankades som de 3 bästa av oss som är här uppe, hahaha säger jag, så bra gick det för mig idag! "soporna" (mamma, mormor, matilda & lina) som spelade på banan bredvid slog mig rätt rejält..

Sen har vi bara myst i stugan med god mat, bastu, spel, skvallertidningar osv. O just ja, jag och mamma blev tvugna att internet shoppa lite nu när vi varit ifrån affärer nästan en vecka :p Jag behövde en ny kabuki borste  som det så fint heter, då ekorrstråna hade lossnat från skaftet på den gamla och alltså inte var speciellt bra längre. Tråkigt att lägga nästan 400 kronor på en borste men måste ha en till mineralfoundationen, huden har blivit så mycket bättre sen jag började använda det för ca 2 år sen.

Jaja, sängen nu. Och som vanligt hoppas vi på lite varmare klimat imorgon!

bowlaa


Hela familjen körde en bowling match i det nya aktivitetshuset dom smällt upp här i lofs :) Och vem vann? hoho, jag till slut! Var väldigt jämt mellan mig, mamma & pappa dock. Nu ska  jag sätta mig med de andra och kolla på tv & äta chips! På nått mysko sätt finns inte 6an här uppe, som är en gratis kanal o allt. Så har lite abstinens efter paradise hotel nu, läste igenom några deltagares bloggar och tyvärr läste jag att Anneli åkte ur igår :( åh hon som var min favvis.


puss, älskar dig andreas <3


FÖÖR KALLT!


Sitter inne i stugan och dricker varm obóy med grädde. Har vart ut på en timmes promenad på gator och i skoterspår så till slut fick man upp lite värme. Det är så fruktansvärt kallt, -27 idag och det skulle bli kallare!! Så jävla surt när man vill vara i backen hela dagarna eller åka långt långt på skoter men endast kan va ute en timme typ. Imorn tänker jag pina mig på antingen skoter eller bräda! Det är hur som hellst skönt att komma bort lite, spela spel på kvällarna och mysa, enda som saknas är Andreas <3 <3

mot fjälls!


Nu är allt packat och klart! Sitter och väntar på att familjen ska pick me up, dom kommer nog bli förvånade när jag är klar i tid för en gångs skull. Vi kanske hörs nått under veckan, morfar har nog sitt mobila bredband med sig. Har lagt in lite nya låtar i ipod och på vägen upp ska jag lyssna på dessa låtar tills öronen ramlar av ;) dom har gått på repeat på datorn hela kvällen igår och hela morgonen, typsikt mig att tjata ut låtar när man väl fastnat för några.


Donkeyboy - Ambitions
Major Lazer Feat. Ricky Blaze & Nina Sky - Keep It Going Louder
Black Eyed Peas - Meet Me Halfway


Och när jag kommer hem väntar förhoppningsvis korten som jag skickade på framkallning igår, massa thailand och lite från när jag och kusin var i stockholm :) 100 kort gratis hade jag så endast 7 stycken behövde jag betala för, good! Och sen väntar lite saker från både ellos & HM, skyndade mig att beställa direkt när dom nya vårkatalogerna kom, innan storlekar tar slut!





andreas <3 jag kommer sakna ihjäl mig :'(


.




avatar


Städar och packar, för imorgon åker vi upp till fjälls en vecka :) kommer bli kanon, åka massa bräda och pina sig några mil på längdskidor kanske. Nu ska jag äta, sen ta mig till svea och köra body pump, tror inte jag har varit där efter thailand så då är det ju över en månad sen jag rörde på mig, illa.


Och igår var jag & baby och såg AVATAR, ååh den var så bra och fin. Den måste ni se på bio! Timmarna bara flög iväg.





här kommer .. NYÅR!


Hade ett perfekt nyår verkligen! Skönt med lite nytt folk som man dessutom trivs sjukt bra med :) Första kvällen i stugan så var det bara chill med massa godis och prat. Dagen efter tog vi en tripp till byns lilla affär, sen hem och körde igång med drickandet och fixandet. Grymt god middag lagade vi, sen hade vi det trevligt tills 6 på morgonen. Och när vi vaknade bestämde vi oss för att stanna kvar en natt till, men med noll mat över och affärn som hade stängt hela dagen och i stugan fanns nudlar som var 4 år gamla, då åkte vi hem haha! Stackars andreas som fick köra säger jag bara ;)





2009 var ett jättebra & roligt år på många sätt;


♥ Flyttade hemifrån
♥ Träffande Andreas :)
♥ Fick världens roligaste sommarjobb
♥ Flera utlandsresor som är det bästa jag vet. Skiathos med familjen - Kreta med mamma - & Thailand med baby ♥
♥ Fyllde 20 stora, hade en mysig jul & avslutade året med ett galet nyår!


2010 kommer nog förhoppningsvis bli minst lika bra!


RSS 2.0