:-)

Haft en superbra helg! Middag hos mormor och morfar i fredags, fick med mig älskling dit till och med, ojoj. Hämtat hit alla hans kläder så nu känns det som att han bor här på riktigt, och jag älskar det! Firat syrran har vi gjort Också, med middag på coco thai, och lite Förfest här innan Klin. Kul kul. :-) sov till två dagen efter!!! Gick och kollade på forssa cupen, heja torsång. Ut på släktkalas i Gustafs, äta och ge syrran presenterna. Hem till sköna soffan, mys med hjärtat resten av kvällen. :-) nä nu lär jag släpa mig ur sängen, ska ut och gå. Sen hem och va hundvakt åt världens supersötaste hund. :-) och försöka plugga lite.. Puuss

Så jävla nöjd brud!

Nu jäklar börjar det ta sig här hemma. Slöa jag har lyckats packa upp alla kartonger och fullproppade Ikea kassar. Innan karln i huset gick helt i taket över mitt slarviga beteende. ;-) Kan ju va trevligt om han vill bo kvar några fler nätter. ;-) Så himla fint vi har fått det! Tapeter osv blev tipptoppen! Likaså nya möblerna och den fina och förbannat sköna sängen. :-) tack till alla godingar som hjälpt till att måla, tapetsera, bära, släpa, skruva, borra... Men rätt kul har vi haft ändå. ;-) massa öl, donken, cigg, kaffe, pizza, skratt och tok under tiden. (OCH svordomar emellanåt) ;-). Blev en tokrolig spontan utgång i lördags! Jag, martina & grabbarna. Började med trevligt sällskap och öl till handbollen, de övergick till s1 och slutade på Klin. Nää nu ska jag ner i tvättstugan och fortsätta, jävligt mycket tvätt när man är två, men jag klagar inte. :-) sen försöka få ihop nå mat... ingredienserna vi äger: räkost, sylt, sweet chili sås, yoghurt, lök & öl...! Någon som vet nå fint man kan kocka ihop på detta kan gärna säga till. ;-)

hello hey!


Ett tag sen jag skrev nu . . . haft fullt upp med annat, mycket i skolan, mycket jobb, mycket flytt, mycket problem, och mycket bra med för den delen. Jag får världens finaste hem tack vare mitt hjärta och hans snälla kompisar. :-) En tripp till ikea imorn, med en karl, suuuuck hur ska det gå? Kommer bli race rakt igenom butiken och rycka åt oss det absolut nödvändigaste . . . jag kan ju glömma att jag ska få klämma på gardiner och sniffa på ljus . .  ;-)

Precis skickat in hemtentan och därmed är det slut på den satans tråkiga etik kursen. Hade 1,5 vecka på oss med hemtentan och jag har setat 4 timmar totalt! Ska inte klaga, hinner med flera pass på mitt underbara jobb när man har sådär mycket tid över.

Nu ska jag lägga mig och bläddra i min nya skvallertidning jag unnade mig när jag pluggat så bra ;-) Och vänta på baby som snart kommer, lever sambolivet i lånad lägenhet denna vecka och gud så bra det går!










onsdag

Var på gymmet igår för första gången på typ 2 månader! Och hej å hå vilken sjujävla träningsvärk jag har idag! Skönt, väldigt välkommen. Envis som jag är skulle jag lasta på samma vikter som jag körde på innan jag blev sjuk. Så från och med nästa vecka ska det bli seriös fart på träningen igen, det är ju så sjukt kul att träna! Seminarie med skolan nu . . . snälla tråkiga kurs ta sluuuuut! Senare blir det ut på lite roliga uppdrag! :-)

Måndag

Blir inte mycket skrivet här inte.. Passar på nu när jag ändå inte kan sova, men va spelar de för roll när man ligger i världens mysigaste famn? Och inte behöver jag upp nån spec tid imorn, men ska efter 2 månaders uppehåll ta mig till gymmet!! Tränings suget är enormt. Sen ska jag luncha med Emilie och snacka lite skit. :-) Vad har hänt annars då? var för tredje gången på tre veckor upp till lofsdalen nu över helgen som var, med min finaste! Och helt underbara dagar hade vi :-) åkt bräda, myst i stugan framför brasa och massa filmer, ätit gott och vart ut en sväng på byn och hade riktigt skoj med alla byfånar. Näää nu har jag kramp i armen, ni får nöja er me det här så länge. Ska pussa lite på min prins nu!

längtan



Toklängtar tills 17 Februari för då är det dags för tattoooering nr 2!

nått jag inte toklängtar tills är 8 februari, buuu . . . :/


nyår



Mitt underbara nyår!














2011


Precis hemkommen från en underbar nyårshelg i Lofsdalen med fina syster & Emilie :)
Två utgångar på trappers har hunnits med varav nyår var helgalet och sjukt lyckat!
Goda middagar, slapp i soffan, skumpat i vessla, våffelfrukost på fjället, loca loca och
massa skoj har jag och mina girls pysslat med! Skulle gärna stannat ett tag till, men
förhoppningsvis sitter jag i bilen påväg dit på onsdag igen, för 3de gången på tre veckor!!
Skönt att va hemma på ett sätt och få träffa fina familjen, och nu ska jag iväg och pussa på
mitt hjärta och det är så efterlängtat!

RSS 2.0