creeds.se


Nu får jag känna mig som värsta storbloggaren här haha! :D


Creeds har gjort en provkollektion med snygga trosor som påminner om hanky panky trosor (low rise). Dom ska kosta 89 :- men är nedsatta till 49 :- just nu. Men om ni uppger koden johli när ni beställer så får ni ytterligare 20% på trosorna, och dom blir bara att kosta 39 :- då! (När jag beställde skickade dom dessutom med några extra på köpet)


 


:@


Ååh jag känner mig så pissed på allt just nu, det vi håller på att plugga nu känns så svårt, invecklat och jäkligt mycket onödigt. Försökt plugga två timmar nu på kvällen men jag är på Sveriges sämsta humör så nu lägger jag ner, ska lägga mig i soffan och kolla på andra avenyn. Trodde jag skulle slippa laga mat idag i alla fall men nej då så blev det inte, dryyyyygt! Vissa ställen är man inte alltid välkommen !



Jaja, jag längtar tills fredag. Då ska jag ha en lugn & mysig sista april med min fina familj :) <3

det fanns!


Ja, det fanns biljetter kvar så nu har jag köpt till mig & baby! =) Kommer antagligen råka avslöja vad det är för han innan nästa lördag då det är, det gör jag jämt. Han tjatar o tjatar o är nyfiken och till slut blir jag så arg så jag råkar försäga mig haha.

Träningen gick i alla fall prima! Hem och gjorde lax och nu är det dags att gräva ner sig i böckerna en stund. Längtar tills ikväll, till A & true blood =)


onsdag


Sådär, då har man hunnit plugga lite. Kollat på en föreläsning om laktosintolerans, så det var intressant som sjutton eftersom jag själv lider av det. Ska ta cykeln ner på stan och gymma med mamma nu =) Ska förbi turistbyrån först och se om det finns tickets kvar till en grej jag vill se, hoppas hoppas!

tisdag


Jag har jobbat hela dagen verkligen, rullade dit på min snygga hoj halv tio imorse & kom hem halv tio på kvällen! =) men kul har det varit och mycket folk, ett tag var jag lika svettig som efter ett träningspass. Mamsi bjöd mig på lunch, kyckling och feta sallad =) Sen bjöd jobbet på mat innan vi skulle öppna igen för att ha friskis & svettis kväll, då blev det kräft och räksallad så en very nyttig dag med andra ord! Baby vann 1000 kronor på triss idag, lyckos han! Så då kom han in på mitt jobb och köpte springskor, behövligt så våran vana som vi började med igår kan fortsätta hehe.

Nu ska vi krypa till bädds, ska övertala A om att kolla på ett avsnitt andra avenyn först bara ;)

går i graven


Jag har hört att andra avenyn är inne på sin sista säsong nu? fick dåligt samvete att jag svek det programmet så tänkte kolla ikapp, men på svt play finns bara de typ 10 senaste programmen :( jaja, jag tänker krypa ner i sängen nu och börja med att kolla där, sen ska jag följa det till graven!

Jag och baby tog en skön runda runt älven efter han klippt sig (han blev om möjligt ännu snyggare) super skönt väder ute, körde lite varierat jogging och powerwalk. Lite slött kändes det väl i kroppen men det ska det bli ändring på, för det här ska bli en vana. Perfekt att springa med någon annan, får man lite extra motivation!

happy new year!


jag saknar fredrik & emilie & vårat kung nyår! =)
får snart bli hälsingland igen och köra en repris!




 


haha fyfan


Istället för att plugga så sitter jag och kollar igenom bilder på datorn! Och jag måste bara lägga upp den här, alltså jag & amanda kommer nog aldrig förstå hur vi kunde missa att färgen på benen och armarna skiljer sig med typ 120 nyanser xD fast grå-dammigt är ju också snyggt haha!



detox



Ska köra igång med en detox igen, senast var i höstas. Skönt att rensa kroppen lite
så mycket skit som man äter & dricker. Beställde denna från bodystore; är en
flytande vätska som man blandar med vatten. Och den
innehöll en väldigt intressant produkt: haha svårt att svälja ner den ;)


5 örter (björk, tamarind, kronärtskocka, fänkål och kardborre)



monday morning


Jag har fått lite gjort idag som jag gått runt och tänkt på men inte tagit tag i, men nu är det gjort! Fick lönebesked från jobbet inom kommunen, och den var högre än jag väntat mig och jag fick dessutom lön för en dag jag verkligen inte jobbat, brukar ha fel när det gäller sånt men nu jag är 100 % sure. Tackar och tar emot bara, och hoppas att min löneassistent inte läser min blogg haha ;)

Ska fortsätta storstäda lägenheten idag och plugga lite. Hade tvätt tid kl 12 idag och drog ner med tvätten i källaren men då har inte den som tvättat innan mig pallrat sig ur tvättstugan, gick in till mig och diskade en stund men när den var halv 1 så stampade jag uppför trapporna, plingade på och sa att det är MIN tvätt tid nu.

När A har jobbat klart & klippt sig ska vi ut på en joggingrunda, runt älven =)





=)





Varit och handlat, på en söndag som vanligt
& allt är ruttet och gammalt och jag blir sur
tusen gånger om, sen handlar jag nästa söndag
igen ;)

Nu ska jag och min fina pojkvän laga mysmiddag
och kolla på tv resten av kvällen,
jag & mitt hjärta <3


premiär


 

Vi har ätit årets första glass idag! =)
i romme såklart!



lyckat!


En fruktansvärt kul kväll & natt det var igår! Johan och en vän till han kom hem till mig runt tio, pratade en jäkla massa och hade trevligt. Bästa bästa att vi börjat umgås igen, som back in the days =) Och Johan och Matilda hade inte träffats på typ 8 år, för hon var ju inte med till Stockholm i höstas. Runt tolv tog vi en taxi ner på stan, för Johan är ett slapparsel som vägrade gå 10 minuter ;) Mötte upp baby där inne, sjukt mycket folk ute men inte så värst många jag kände. Min syster är toppen att gå ut med hur som helst!

Imorse åkte A och köpte frukost åt oss, nybakade bröd, gott som fan! Sen åkte han på match, & jag och syster återvände till sängen och kollade på Twilight, var säkert 2 veckor sen jag såg den så kände att det var dags ;D Sen åkte vi och kollade andra halvleken på Andreas match, skönt att få lite luft. Sen åkte jag hem och pysslade hemma lite, skrubbade allt kakel i badrummet för det var så sjukt äckligt! Sen åkte vinterskorna upp på vinden och ner med sommarskorna, slängde massa skor & gjorde en ge-bort-påse så nu ska jag dela ut lite dojjor till släkten haha.



partaj


Jag har syster yster här hos mig och vi har precis fixat klart oss =) ska slå oss ner med kortleken och drickat nu, invänta lite gäster, några från stan och några från stockholm. Självaste Johan (som jag och kusin var ner och hälsade på i höstas) kommer hit, ska bli sjukt kul att träffa han. Han skrev upp oss på bolanches lista men jag tror jag och syster ändå väljer S2 ikväll. Min älskling står i garderoben på stora björn ikväll och slutar kl tolv och sen skulle han ut också, och han blir nog inte så glad om jag inte är på S2 när han kommer ;) En sjukt kul kväll ska vi ialla fall ha!

Hoppas ni också får det =)

 



syster & jag <3



Johan & jag


done!!


Puuh, nu kan man pusta ut. Tentan är gjord och jag är så jävla glad, kändes som det gick okej så jag hoppas innerligt och ber till gud att jag får ett G iaf! Vill bara släppa det vi arbetat med så länge nu, det vill säga halva kroppen ungefär med alla namn och funktioner in i minsta detalj. Blir en helig helg nu då innan helvetet drar igång nästa vecka och resten av kroppen ska läras in i min redan fullproppade hjärna . . .

Nu sitter jag på jobbet och käkar, sen blir det jobb till kl 18!


Förresten hände det en äcklig grej i torsdags kväll, min ljuslykta i trä tog eld och började brinna :O PANIK! som tur var både jag & A vaken och såg det, men vi brukar ofta lägga oss med värmeljus på för att det är mysigt och dom ändå brinner ut av sig själva. Never more säger jag, kommer aldrig ens våga tända ett ljus i den hållaren nå mer.

det ser mörkt ut


Känns som mina ögon blöder av allt plugg, eller nu överdrev jag kanske lite för har inte gjort så hemskt mycket idag, inte så mycket som jag borde. Istället för att bara råplugga inför tentan imorn så blir jag helt förvirrad och vet inte vart jag ska börja nånstanns. Likså var det inför den förra tentan, men den gick ju över mina förväntningar =) Jag kör på metoden igen att det jag hört på en föreläsning kan jag gräva fram ur skallen imorn, likaså mitt fotografiska minne ;) haha de 200 sidorna jag bläddrat igenom ska väl inte va så svååårt att komma ihåg!?

Fan vad tråkig jag känner mig, känns som jag bara pratar skola i blåggen! tröööök. Vill bara komma med nå kul åt er att läsa, nått kul jag shoppat, att jag rånat en bensinmack, snott en polisbil, sprängt en bankomat, fått ett högt chefsjobb, en urspårad festkväll som slutade i att man tog en taxi och vaknade i en annan stad och får en taxi faktura på 20000 kr eller nått sånt. Men nej tyvärr måste jag säga på alla de dära punkterna, dags att ändra på sig. Det är tur att jag har en helt onormala pojkvän i alla fall, gör ju dagarna lite roligare! Förresten kommer han hit på dagarna och stör mig i mitt upp i plugget, så det är hans fel om tentan går åt skogen!

Lite ljus i allt, om 2 veckor ska vi till Stockholm för shopping =) & om mindre än 2 månader befinner jag mig förhoppningsvis i Marmaris!




min kärlek






skönhetssömn!


Fan va pigg jag känner mig idag, inte ofta jag känner så! Kan vara för att jag sovit bredvid mitt hjärta inatt vilket jag inte gjort på några nätter. Konstigt nog sover jag alltid sämre när jag har en stor säng, 4 kuddar och ett täcke för mig själv, än när jag måste dela allt det dära med en annan :p Han har iaf dragit till skolan, jag sov ut lite och har precis ätit god gröt, måste starta dagen med det!! Nu är det väl bara att dyka ner i böckerna och sitta framför den här skärmen och repetera allt allt allt för imorn gäller det, då är det stor salstenta igen på 4 timmar.

Hade väldigt mysigt hemma hos mina morföräldrar igår, god mat & fika och satt och pratade =) ville inte gå hem men efter några timmar var jag illa tvungen att återvända hem till böckerna  . . . aaah vill bara ha ett slut på detta, 6 veckor kvar av terminen & 5 prov kvar att göra!

PUSS!

bullar


Har släppt in ny luft i lägenheten, druckit kaffe & ätit 4 bullar (på riktigt). Mormor hade bakat och gav mig flera påsar igår, supergoda är dom och perfekt när jag pluggar inför tentan haha.

Ska snart dra mig mot mormor & morfar för att bli bjuden på lunch =) Sen väntar maassa massa mera plugg innan det blir true blood ikväll kl 22, längtar dit! <3

=)


Precis hemkommen från en trevlig kväll =) Vi fikade och kollade på visning och minglade runt. Fick med mig en fint armband hem, en tvål & hårinpackning. Och provade ut en bh som jag ska beställa när mamma ska ha bh-party om någon vecka!


Nu ska jag sätta mig ner och plugga en timme innan det blir sängen, suck . . .


i love my work!


Sitter på mitt jobb och har lunch, och vet ni, att jag trivs så himla bra på jobbet nu förtiden =) är världens bästa extrajobb, det är sjukt bra stämning, sjukt bra priser vi får när vi handlar åt oss & dessutom får vi personal ett träningskort på svea! I love my work, tycker inte det är de minsta jobbigt/tråkigt att gå till jobbet, så borde alla få känna.

Träningen innnan jobbet gick finfint! Jag och mamma gick på stan och käkade en sallad eftråt innan jag skulle börja jobba.


Till kvällen ska jag, syster M, mammis & mormis till gammelgården och kolla på underklädesvisning mm. Bäst att ta ut pengar så jag kan spendera!

plugga träna jobba


Ja, plugga - träna - jobba. Så har verkligen mitt liv sett ut ett tag, men jag gillar att ha fullt upp så det passar mig!

Setat och pluggat ett tag, går framåt och är mer peppad sen jag fick reda på tenta resultatet igår! Men strax kommer mamma och hämtar upp mig för träning på svea, ett riktigt svettigt pass blir det =) Sen ska jag jobba mellan 12-18. & till kvällen borde jag plugga mera men tror att det blir något roligare, det visar sig när jag träffat mamma!

YES JOHANNA! =)


Kollar på hollywood fruar, äter chips & dricker cola med ett FETT leende på läpparna! . . . . För jag klarade tentan vi avslutade första kursen med, OCH inte bara det att jag klarade den utan jag fick VG på den också vilket är de högsta betygen man kan få. Av 80 pers i klassen var det 8 st som fick VG och jag var en av dem, lycklig lycklig! Skiter i om jag skryter, för jag har rätt att vara nöjd nu! =) 




Bjuder på en svettig bild från Kreta 09, skulle vilja låna lite av den där hudfärgen nu!





paranormal


Har setat och pluggat, på en SÖNDAG! Men har seminarie imorn kl 9 så var illa tvungen. Nu ger jag upp för dagen, och jag och baby ska åka och handla. Tacos tror jag vi ska laga, varit sugen på det länge men den här helgen har jag haft tur och inte behövt laga mat en enda gång!

Och Paranormal activity vi såg igår var sådär, min kära syster hade berättat ungefär halva filmen innan så det var nog därför jag inte tyckte den var så otäck. Jag och A funderade på att joina mina föräldrar och några till på s1, men vi var för lata och blev hemma i soffan och tog en öl där istället (y)


Hoppas ni haft en bra helg =)

kina


Ska iväg med pojkvän, svärföräldrar & en svärförälders föräldrar och käka på kina, gott!! =) Haft en skön lördag som började med jobb, sen har jag varit i gimsbärke och chillat. Har hunnit kollat på new moon också, sjukt bra, fast twilight är fortfarande bäst!! Efter middagen ikväll åker jag och A hem till mig, ska kolla på Paranormal activity som han också hyrde. Hoppas hoppas den är riktigt läskig.


Och igår hade jag en väldans trevlig kväll med Emilie :) Efter kuppan orkade vi inte åka hem till henne och laga mat så det blev att ta med en american take away hem! Hyrde en film och hade det fint. Slutade väl med att jag fick åka till Rättvik och hämta hem A, blev väl en sissodär 20 mil på kvällskvisten. Men det gick fint ändå, lyssna på bra musik, gud vilken snäll flickvän jag är!!

chaffis


Sådär, nu har jag skjutsat A till Falun för han ska ut och parta med gubbarna på skanska. Ska även hämta han ikväll/natt och ber till gud att jag bara behöver hämta honom i Falun och inte i Rättvik!!

Själv ska jag iväg nu och möta upp Emilie på kupolen, sen ska vi hem till henne och slappa & umgås =) med mat, chips, dip osv.

Ha en skön fredag! =)

=)



Haft en riktigt mysig morgon, A hade sovmorgon så vi sov ut sen åt vi en stor & lång frukost tillsammans =) Nu har han stuckit till skolan och istället har min mami kommit och vi ska ut på en prommis i det fina vädret. Skulle det inte snöa idag?! :P


racer


Sitter och äter lösgodis och dricker kaffe, är inte ens sugen på godis men måste ha nått i magen innan jobbet haha. Blir ju en sen lunch på jobbet när man börjar kl 12 så. Hade världens migrän när jag la mig igår men somnade som tur var fort, hade ställt klockan tidigt imorse för jag trode det skulle vara sol, och tänkte att jag skulle hinna plugga + sitta ute på balkongen idag. Men det sket sig ju så jag sov en timme till istället och nu har jag pluggat klart och jobbet väntar =) Tog tag i det tråkigaste som finns igår, nämligen att köpa löparskor, men eftersom jag tycker det är kul att springa kan det vara bra med rätt skor också! Så snälla Mattias hjälpte mig igår på jobbet innan stängning så nu har jag värsta racer dojjorna =) Inget nice price kanske, 1600 pix! Tur att jag jobbar där och har lite rabatt säger jag. Tränade igår på kvällningen också så hann inviga dem på löparbandet innan jag och mamms tränade body balance! =)

how sweet


Jag har både hunnit plugga OCH setat ute i solen, lagomt tills jag pluggat klart så kom posten och en veckorevyn damp ner, hur perfekt?! Så den blev det att läsa i solen. Fick även hem mineralfoundation från Lily Lolo som jag beställde förra veckan, har hört att det ska vara bra så blir kul att se!

Nu blir det jobbet då! Hur effektiv är inte jag!? plugg, jobb & träning på en och samma dag , YES!

vampyrer <3


Godmorgon! =)

Jag vill ut i solen, men ska istället sätta mig vid datorn och plugga och göra lite nytta. För kl 12 bär det av till jobbet, samma tid imorn med så måste få lite gjort på mornarna. Lätt att gå upp nuförtiden när solen skiner in genom rutorna, man blir inte speciellt pepp på att sova mer då. Träningsväskan står packad så efter jobbet blir det träning med mamma, sen hem och umgås med mitt hjärta och invänta true blood!! =)

Var förresten så längesen jag kollade på Twilight och kände att jag behövde mig en dos av det, så tvingade A att kolla på den igår innan vi somnade, och den är ju så bra, varje gång! Hehe hett med vampyrer.




ångest


Ja lite ångest börjar jag få, därför att min pojkvän fyller år & tar studenten inom en snar framtid och jag vill verkligen hitta på något bra tills dess. Har i alla fall börjar fixa med en sak som jag hela tiden vetat att jag ska ge han i studenpresent, det är en kul grej att ha men ändå bara en pytteliten del. Har liksom the big thing kvar att ordna . . .  Får väl köra en fuling och köpa något som jag själv vill ha så jag ändå får ta del av det när vi flyttar ihop, hehe ;D nerå så fräck ska jag inte vara. Tror jag ska konvertera till Jehovas vittnen så man slipper fira födelsedagar, jul osv så man slapp dessa problem haha!

seminarie


Sitter och har seminarie, lite kaffepaus nu. Vill bara uuuuut =) ska ta en prommis runt älven med Emilie bara det här är klart, hoppas solen lyser då med. Tidigare idag har jag umgåtts med mamma, hade sovmorgon först sen åkte vi till kuppan. Hittade en fin klänning på HM, ni kan ju gissa färgen :p Sen bjöd jag mamma på lunch på subway innan jag var tvungen att åka hem för plugg och mamma för jobb.

Nu har jag iallafall mitt lååånga hår i igen och jag är så glad =) är två olika färgnyanser i denna gång så lite skillnad mot förr, tänker ha så ett tag nu sen får vi se om jag färgar mörkbrunt senare igen.

Hoppas ni får vara ute idag till skillnad från mig! =)

så gött


Precis kommit hem efter en springtur i det fina vädret, behövde springa av mig efter att ha pluggat 4 timmar i sträck. Körde lite intervaller och konditionen är ju inte på topp, så sjukt fort man tappar konditionen! På gymmet har det blivit mest styrka under hösten/vintern så nu får det bli mer av konditionsträning istället när man kan vara ute och springa. Springa på löpband är ju ingen höjdare direkt, så nu är jag väldigt glad att jag bor nära sportfältet. Träffade en gammal kompis efter vägen också så det blev lite prat och som vi alltid säger när vi träffas så ska vi försöka ses på riktigt och nu när vi bor så nära dessutom! Hon skulle utomlands nästa vecka, något avundsjuk jag blev =) Solen stekte på ordentligt när vi stod och pratade, så skönt. Hemma blev det plankan och kissande huden som avslutning på träningen ;D

Sitter och äter ägg nu och försöker bli klar med uppgifterna inför seminariet imorgon. Sen blir det duschen och knata ner till mammas jobb och åka med henne till gustafs, äntligen lååååångt hår :D Så imorn åker jag och mamms till borlänge och kör ett pass på svea, lunchar och sen är det dags för seminariet.

PUSS!

gröt <3


Idag har hela dagen bestått av jobb, var mycket att göra som tur var så det gick snabbt! Blev en prommis i det fina vädret också, på det viset är jobb på gruppbostad väldigt bra =) Hade sånt flyt när jag skulle hem från kvarsveden också och timade bussen precis så jag slapp gå hem. Hem och diskade berget (lovar mig själv IGEN att diska varje gång jag ätit från och med nu) Sen har jag duschat, kollat på wipeout & ballar av stål, & käkat havregrynsgröt! Hade tänkt mig nå lyxigare kvällsmat och trodde jag skulle spendera kvällen med A, men när jag istället skulle vara ensam så strök jag allt vad lyx heter och kokade gröt med äppelmos, kanel & mjölk till mmmmm, haha tur att man tycker om det.


& imorgon ska jag äntligen sätta i nytt löshår, och innan det plugga en massa! Hoppas på bra väder så jag kan ut och springa en vända, har varit sjukt dålig med träningen den här veckan. Fick till och med träningsvärk efter bowlingen i fredags, så den här veckan blir det skärpning igen!!

ååååh


Alltså filmen igår, satan vilken bra film! Sorglig som tusan, satt och storgrinade sista kvarten så A nästan fick skämmas när vi skulle gå ut ur biosalen ;) Helt i min smak, riktigt bra val av min man, även om han inte tyckte den var lika bra som jag. Den måste ni gå och se, kul att se en bio precis när den har kommit och man knappt hört nått om den, och att folk inte hunnit prata sönder den.







remember me


Jobbade mitt sista pass med Anna idag :'( Hon hade sagt åt alla att spara fika från igår till mig så jag kunde äta det idag, och sjukt gott var det! Sitter hemma hos A på landet nu, han kockar i köket dagen till ära :) Ska ut och gå/springa efter det & till kvällen blir det bio som älskling överraskade mig med, han hade bokat biljetter till remember me, har väntat o väntat på att den ska komma till Borlänge och hade ändå missat nu när den har kommit hit så jag blev något happy när det var den som A bokat :D


<3

Kvällen igår var jättemysig, bowlingen gick inge vidare för mig utan det var pappsen som tog hem segern! Och maten sen på broken dreams var lika god som alltid :) Vi följde med hem till Gustafs sen och kollade på talang, och stoppade i oss chips, dip, godis & cola i den redan proppmätta magen!

kiss


Har faktiskt varit duktig och pluggat på lite på eftermiddagen, kollat på en föreläsning om fortplantning och det var den roligaste föreläsning hittills under tiden jag pluggat. Så nu vet jag allt om kvinnors och mäns kön,  hur barn blir till! Dessutom lärde jag mig att ett foster kissar i mammans mage från det är ca 20 veckor, haha äckligt. Det är ju så fränt att ett barn kan bli till bara för att en spermie och ett ägg möts, man har flera miljarder celler i sin kropp men man var bara 1 enda jävla liten cell från början!! Jaja, ska inte låta som världens nörd nu ;)

Ska strax duscha och göra mig klar för middag & bowling =) Det blir en mysig och skön fredagkväll, följer nog med mina föräldrar till Gustafs efter det och sover kvar.

bajs också


För första gången någonsinn ska jag betala restskatt, 1400 :- och för det kan man ju faktiskt göra lite roligare saker. Ska lämna in mina papper med mammas och pappas sen till våran banktant så får jag hålla tummarna på att det går att trolla bort de där kronorna!

yes yes YES!!


Jag klarade tentan, & det gjorde min friend Emilie som satt mitt emot mig också. Vi trodde vi skulle samarbeta, men det visade sig att proven ser olika ut, haha typsikt! Så skönt att ha det ur världen och gå vidare med nästa grej!


Nu vill jag gärna veta vad man fick på tentan vi gjorde i första kursen  . . .

torsdag


Helvetes veckan börjar lida mot sitt slut, bara fredag förmiddag är avklarad (prov) så kommer allt kännas bättre! Emilie kommer hit med sin dator imornbitti, ska lana lite =)  . . . hehe neerå vi ska göra prov tillsammans, har prov via datorn och tänkte att det är roligare att sitta i samma rum (kanske hjälpas åt liiite) ;D

Har jobbat hela dagen, men det gick fin fint. Har sån ångest när min Anna jobbar sina sista dagar på intersport =( På lördag jobbar vi sista dagen tillsammans! Nått som är roligare är att jag dammade av cykeln imorse och tog den till jobbet, pumpade däcken på jobbet så på hemvägen behövde jag knappt trampa! Hemma sen har jag bara pluggat och ätit, men nu är det färdig pluggat för idag & nu ska jag ägna lite tid åt min boyfriend som kommer strax! =)


Och så har jag fått en tid på måndag för att sätta i ny hårförlängning igen, ser fram emot det!

sommarschema . .


Mitt schema för sommaren hade kommit med posten idag, riktigt spännande! Och nöjd blev jag och kunde pusta ut. 8 veckor blir det att jobba, 4 helger av det, 12 nätter . . . helt perfekt =) Och det bästa, jag är ledig BÅDE midsommar & P&L!! Jag hade ställt in mig på att jobba peace and love och har därför inte köpt biljett, men nu blev det ju genast mycket svårare . .  Nu känner jag mig faktiskt tvungen att gå ;)

men nu så!


Gud vad tråkig jag är som varit borta härifrån en vecka, har ändå haft lika många läsare som vanligt som fått se det senaste inlägget ett antal gånger, stackare! Men nu är jag tillbaka, och faktiskt så satt jag inte vid datorn en enda gång i fjällen, duktigt va! Men vi hade en toppen helg uppe i stugan, var strålande sol nästan alla dagar, så soligt så jag till o med lyckades bränna mig. Inte en enda gång i backen blev det utan det var skoter för hela slanten varje dag, och det är ju så grymt roligt =) Att åka med några som känner igen fjäll utan och innan så man slipper åka där alla turister sitter och kör sönder lederna bara. Det har varit tipspromenad med skoter som avslutades med korvgrillning en dag, mys! & en dag åkte vi upp till ett fjäll och kikade på uppvisning av sm mästaren i skotercross som är från Lofsdalen, de var närmare 500 skotrar där, då kan nu ju tänka er hur många människor det blir. Coolt, då Loffsi bara har 90 bofasta invånare ;D Så en jäkligt bra påsk har jag haft med andra ord, mysigt att umgås med familjen och mormor & morfar lite <3


Hemma i Borlänge igen så var det verkligen slut på semestern, denna vecka är det 5 dagars jobb + 2 dagar skola och allt jag ska plugga tills dess som får ske på kvällar & mornar för att hinna med jobbet, puh! Jag skulle verkligen behöva en typ 10 timmar extra på dygnet för att få ihop allt. I framtiden får jag nog tacka nej till lite jobba tyvärr, håller inte i längden att gå upp kl 6 och plugga, sen till skolan fram till 16 & efter det jobb, för så såg min dag ut idag! Men är ju så kul att jobba, skönt med pengar och slippa ta studielån dessutom.


Jaja nu har ni fått lite att läsa, jag ska hoppa in i duschen nu sen väntar true blood :D och sen jobb imorn då, herregud mitt liv springer ifrån mig på riktigt!! Idag skulle jag egentligen ha gått på vin & bh-party hos amanda men det sket ju sig såklart också synd nog =(

Får se fram emot fredag kväll, då ska jag bowla & sen äta på broken dreams med min fina familj =)


mot lofsdalen


Både jag och älskling var sjuklingar igår men hade mysigt ändå, var ju tvugna att träffas eftersom jag åker till fjällen idag =) Har packat ihop det sista och väntar på att familjen ska komma och plocka upp mig, blir rätt skönt att åka bil några timmar och bara få vila, så hoppas verkligen på att jag blir piggare så som jag längtat efter påsken och fjällen, har ju inte åkt snowboard eller längdskidor en enda gång i år! Kommer sakna A, hade önskat att han skulle med oss upp.

Ha en fin påskhelg här hemma, jag kanske skriver något från morfars dator där uppe om jag har lust!


PUSS

RSS 2.0