hejdå



Sådär, har precis lämnat över lägenhetsnycklarna och besiktningen är godkänd!
Hejdå min söta lilla lägenhet som var min exakt på pricken i 2 år. Tyvärr med mestadels
dåliga minnen så känns bara skönt att vara av med den.
Då börjar vi om, mot nya utmaningar nu!


Juldag

Vaknade upp idag med en temperatur på endast 15 minus grader ute mot våra tidigare dagar här då tempen har stått på runt -30.. !! det betydde bara en sak , iväg till backen och åka bräda för fulla muggar! LYCKA!! :-) Så de va på med underställ, microfleece, dubbla sockor, dubbla handskar osv. Riktigt bra åkning, folktomt så inga köer vilket gillas. Längtar redan tills nästa gång jag får kasta mig ut i backarna, blir nog nångång i januari som jag kommer till Lofs igen för åkning. För nu när vi åker upp vid nyår blir det nog fokus på annat ;-). Juldag idag och jag skippar utgång.. Känns skönt ändå för imorgon bär det av hemåt igen och kan va skönt att va pigg på den 4 timmar långa hemresan. Känns både och att åka hem igen.. Blir en fullproppad vecka hemma nu, massa jobb samtidigt som jag ska hinna med massa annat. men skönt när den e över och förbi och Förhoppningsvis så sitter vi i bilen påväg till fjällen igen redan på torsdag. :-) 'en sak ser jag verkligen fram emot när jag kommer hem... ;-)

Jul, over and out.

Haft en toppen dag med min fina släkt :-) men julafton är definitivt en dag som kan strykas ur kalendern för min del. Jag umgås väldigt mycket med min familj och släkt ändå, middagar, fika osv. Så julafton är ingen stor grej så, bara julklappar som är det extra och det man gärna hoppa, bara ångest över de jäkla klapparna. Bättre om man skippade det och alla bara gick och köpte saker till sig själva istället. Men men nu är dagen snart över, 365 dagar kvar tills nästa gång... Men tack älskade gäfvert/lindberg/Printz släkten för en mysig dag me god mat och fina klappar :-) love you!

God Jul

Enda negativa med att fylla år 23/12 måste vara att man känner sig något respektlös när man ligger bakfull och nerbäddad på självaste julafton.. Men Gud så kul vi hade igår. Började med middag på bykrogen här med hela släkten :-) sen stannade jag, syrran och kusin kvar och drack lite mer födelsedags öl, skumpa och shottar! Väldigt folktomt till en början men sen så. Kul ibland och gå ut där man inte känner en jävel. Dock saknar jag en person förbannat mycket ! Nej nu ska jag rycka upp mig och ha en mysig dag tillsammans med fina släkten :-) GOD JUL PÅ ER!

Paradise

Framme i vårat vinterparadis :-) mycket snö och fint, men förbannat kallt. Vet inte hur vi ska överleva alla aktiviteter som vi längtat så efter.. Någon dag bara måste jag bege mig till backen och inviga nya brädan! Och såklart ut och fräsa lite skoter. På me rätt kläder bara, för utomhus ska man va! Nä lägga sig och bläddra i skvallertidningar och tjattra med syrrorna nu :) Få se om nå pirr i magen infinner sig för imorgon är det min stora dag hörrni, tveksamt men ändå extra mys när man firar födelsedagen här uppe i lofsi.

<3



hela jag ler. så rätt och så bra. I love u.

:) :) :)


Sista skoldagen idag innan de korta lilla lovet, orkade dock inte åka in till skolan utan slog ner röven framför datorn och skulle se föreläsningen där, tror ni de gick nå bra? Nää! Men hörrni, jag har packat allt till fjällen, ätit frukost och städat ihop under tiden som lärarens trötta röst skrålat ur datorn. Mamma undrade om jag har tänkt att bli nån sjuksköterska, och jaaaa MEN jag hatar hatar hatar tråkiga kurser som tex etik som vi läser just nu. Jag vill göra roliga saker som att ta sprutor, prover och lära mig om sjukdomar, japp!! Men nu är snart 1 helt år av 3 gjorda.

Hade besök av ett par favoriter igår, ses lite innan jag åker. Lovisa vet hur kass jag är på att låta bli att öppna paket så hon satt min mamma som vakthund på hennes paket till mig haha. Jag gillar egentligen varken att ge eller få presenter, men om jag nu får paket så kan jag absolut för allt i värden inte låta bli att öppna dom. Har varit rätt snäll jag med i år tycker jag så under julklappshandlingen har det åkt med rätt mycket till mig själv . . god jul johanna hoho!


Mina fina vänner, har sån ångest över att jag inte kunnat träffa de flesta av er på slutet, men har varit fullt med allt och mycket, vilket ni vet. Men snart ska de bli ändring på det, då ska jag bli översocial igen! :-)


  


juuul juuuuul strååålande juuuul


Jullovet närmar sig, synd att skolan är så fantastiskt ogenerösa och enbart bjuder på en veckas ledigt!
Två jobbdagar framför mig och en dag i skolan, sen så bär det av till fjälls. Fira födelsedagen (fan, kunde
gärna stannat på 20 år) mysig julafton, och utgång med anna på juldagen :-) Blir en kortvända dit men så värt,
längtar ihjäl mig efter att prova nya brädan, hålla tummarna för att de inte blir föör kallt bara. Hinna med lite
skoteråka också, sen har man nog fått lite energi tills de är dags att åka hem och jobba mellandagarna. Funderingar på att dra upp igen över nyår, vore guld! Sen blir det nog nån tripp dit igen både i januari och
februari. Dags försöka gilla läget och njuta av vintern kanske? ;-)


Nej plugga vad de som gällde nu ja . . . varför spara allt till sista sekund? Jo, för att jag
har haft mycket bättre saker för mig denna vecka! :-) 





nya burton baby <3


word up!


Sitter och läser igenom mina favorit bloggar, jag vill också blogga, men det går inte! Folk är tyvärr för nyfikna på mitt liv på ett negativt sätt. Jag har valt att hålla bloggen personlig för det är roligast att skriva då och roligare för er att läsa. Ska jag bara sitta och blogga om ytliga saker kan jag likagärna låta bli. Vill att folk i min närhet som GILLAR mig ska läsa de jag skriver, de är ett perfekt sätt för mina vänner och släktingar jag inte hinner träffa så mycket att ändå ha lite koll på vad jag gör osv. De flesta tycker att det är superbra, men efter allt som hänt på slutet fick höra av några stackare att jag får skylla mig själv eftersom jag skriver ut hela mitt liv på internet!? Så då är ju min fråga, ska behöva bli förföljd, hotad till livet och få inbrott hos sig och allt man äger o har stulet bara för att jag skriver vad som händer i mitt liv? Allt jag skriver stämmer, och gillar ni det inte så är ni inte tvingade att läsa. RIGHT.!?


Jag har så jäkla mycket jag vill skriva egentligen!!

Alla fina underbara människor omkring mig, hoppas
jag kan ställa upp lika mycket för er en vacker dag.
För hörrni, - det som inte dödar, det stärker!






RSS 2.0