torsdag


Haft en superbra eftermiddag o kväll på jobbet med mina grymma arbetskamrater! Massor att göra, och vad blev det för mat om inte subway? Haha först har jag inte käkat de på flera månader, sen slog jag på stort och åt det 2 gånger idag! När jag kom hem igen var det bara att dra igång med pluggelilugget . .  håller tummarna för imorgon! Lär väl bädda ner mig nu för klockan ringer 6 imorn, men först en dusch!

natti

Subway lunch och hallon paj i trevligt säl...

Subway lunch och hallon paj i trevligt sällskap tillsammans med moster :) iväg och jobba sex timmar nu, har längtat efter intersport!


tb



true blood maraton med mysigt sällskap i like!


pictures



Bilder från i fredags =)





Fina fiskbens flätan Lovisa gjorde på mig! =)


i


i-lands problem . . .  jag har valt att utbilda mig till ett yrke där man inte får ha smycken, långa naglar & inget nagellack! för första gången på flera år tog jag av mig ringarna, och naglarna och nagellacket rök inför provet idag, men det första jag gjorde när jag kom hem var att måla på nytt, hatar att vara utan. Hur ska det gär gå? Hoppa av och byta program? ;) hehe.

:)


Man ska fan aldrig aldrig aldrig handla när man är hungrig!! Och sen på väg hem från affären cyklar en man framför mig med en american take away pizza på pakethållaren, hade lust att ramma han, sno pizzan & sätta mig på trottoarkanten och gnaga på den! Så hungrig var jag. Men nu har jag fått gårdagens tacos i magen, och nu blir det kräftstjärtar och godis till efterrätt :P Kan behövas för att hålla plugghumöret uppe! Brudarna vill ut och dricka öl ikväll, jag vill också! Men måste nog svika dom och gräva ner mig i böckerna istället :/ men på fredag, på fredag!

onsdag


Proppmätt efter lunchen! Kul att umgås med mami, har blivit för lite av det på slutet när jag har haft mycket med plugget. Och gymmandet gick fint, tredje dagen på raken på svea, nöjdis! Sprang skiten ur mig på löpbandet, nu jäklar ska jag få kondisen på topp! Åkte en snabb sväng till kuppan, hittade ett par skor som var nästan precis sånna jag letat efter, måste ha några bra att gå ut i nu när det är svin kallt. Och en foundation! Gick bara in i de affärer jag visste att jag skulle köpa nått i eftersom jag måste skärpa mig med spontan shoppingen.



   



Praktisk examination, DONE! Drog väl den ...

Praktisk examination, DONE! Drog väl den sämsta lappen, det jag aldrig hade tränat på!! men jag låtsades som att jag var kung på sjukhussängar, vilket hon måste tyckt att jag varit eftersom jag blev godkänd! Puh, nu tar jag bussen hem igen. Träna och luncha med mamms :)


Hur arg blir man inte när man sett fram em...

Hur arg blir man inte när man sett fram emot att slå ner arslet i bussen och lyssna på musik och så har ipoden gett upp?? Tippen nästa!!


bp


Vaknade imorse, så sjukt jävla pigg och utvilad! Nej nu ljög jag  . . . jag var tok trött, fick knappt upp ögonen. Allt krånglade, fick bli frukost på toaletten medan jag sminkade mig, tappade parfymen i toan!!! Sen en heldag i skolan, till svea och körde body pump direkt efter! Så jäkla skönt det bränner i musklerna =) Hem och lagade efterlängtad tacos. Och nu har jag fått fint sällskap av Sarah!


nöjd


Sådär ja, två pass avklarade plus att jag sprang till svea för jag hade sjukt bråttom plus att jag hann springa tio min på löpbandet mellan passen! Jäkligt nöjd tjej som sitter i soffan nu kan jag lova =) Nu jäklar kör jag igång på riktigt igen, fattar inte varför jag inte är på svea oftare, tycker ju faktiskt att träna är riktigt kul bara jag tar mig dit! Fick fina komplimanger efteråt, feels good, även om jag inte borde ta åt mig om man tänker på hur jag lever. Men det är väl tur att ytan döljer all skit innuti då, haha . .



Snart får jag sällis, så borde släpa min svettiga kropp till duschen nu!

träna!


Ska iväg till svea och träna två pass nu, för nu får det fan vara slut med slappandet!
Easy line & body balance blir det =)


måndag


Min mardrömsvecka är igång, sitter och småsnyftar till den förbannade läkemedelsräkningen som är så sjukt sjukt krånglig! Och precis som vanligt inför tenta har man aldrig nån aning om vad man ska läsa på . .


Nu ska jag ta ett break och träffa Lovisa <3

natti


Skön söndag när man slapp vara bakis. Var ut på en prommis med mina easytones, det räckte tydligen inte med att köpa ett par för att få snygga ben och fast rumpa - man var tydligen tvungen att ut och gå i dom också :P men från och med imorgon är det skärpning med träningen igen, har varit riktigt slappt de senaste två veckorna och med en långdragen jäkla förkylning som inte velat försvinna. Men nu känner jag mig bättre så imorgon kör vi!

Har spenderat min kväll hos Sarah med henne, Sara & Lovisa =) Käkat ruggigt goda fajitas, glass och mysit ner oss i soffan med duntäcke till film.

Imorgon är det hemmaplugg, vilket iaf innebär sovmorgon för min del (y) Sen är det bara att sätta fart, för mardrömsveckan är kommen . .  praktiskt prov på torsdag & stor tenta på fredag! Så jag har att göra den här veckan, plus att jag ska jobba 2 dagar. Och försöka hinna med träningen och andra roliga saker! Ikea, bio och sound of music är iaf några kul grejor som står på veckans schema, så jag ska nog överleva =)


puss nattinatt

söndag


Jag vaknar en söndag, ganska pigg för jag var hemma igår!! Första lördagen på väldigt länge. Lovisa kom hit, käk från donken, skitsnack, filmer, godis och mys. Haha och Sarah den stackaren vaknade 2 inatt, blev för roligt i fredags tror jag? ;) Sen har jag haft en mysig natt och morgon, libanon har kört hit mat så nu är jag mätt, & stinker salami haha.

Ut på en prommis nu innan jag ska bädda ner mig till true blood!

hello

 
Där vaknade man upp då. Lyckades kolla en kvart på true blood innan ögonen blev tunga. Och när jag vaknade this late, solariesvettig och ful så blir det absolut inte någon utgång ikväll! Slitnare människa får man leta med förstoringsglas efter . . Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det häng med Lovisa. Donken så fort hon kommer med hyndan! Kom på att jag inte ätit mer än en rostmacka imorse . .

lördag


Hade en nästan helt perfekt kväll igår med mina pinglor. Vin, morgan, hdmi (HAHA), krog, hästar, taxi, hyss . . .

Idag har jag degat med sarah & lovisa, glott på sunes jul ;D Och jag och sarah har hunnit bättra på brännan lite också, skapligt gott man somnade i solariet!


Nu ska jag tanka hem nån gammal goding & slänga mig i sängen. Tar beslut om
kvällen senare.


<3



Snart kommer mina fina hjärtan hit! Kommer få världens bästa kväll, i'm sure! =)


fredag




Träffat min fina Linda idag :D kuppan, lunchat och uppdaterat varann om livet! l
love u


new!


Sitter i min nya fina soffa! Så jäkla bra det blev =) La ut min gamla på blocket igår för halva priset mot vad jag köpte den för, och efter 30 minuter var den såld och 2500 :- i handen! En ny matta blev det också så nu har det blivit ett litet lyft här hemma =) Nöjd brud!





88


Nu har även jag klickat hem en 88 palette! Fanns på bellme.se idag och med frakten blev det 198 :-
superbra! =)



slå till bara


Okej, jag slog till på en ny soffa. Så imorn får jag den :D En större, finare en vi kan
fisa i mina vänner! sounds good?


Nu är headsetet på & jag ska ta och snygga mig framför webcamen 
och ha seminarie med några klassisar!


kom kom!


ser att min efterlängtade jacka håller på att packas ihop och skickas till mig!
hoppas för fan att storleken är bra så jag slipper byta och krångla nu när
jag gått och väntat på den flera veckor!


bästa


Ska lägga mig i min renbäddade säng och kolla på true blood, säsong 3, aaaah! <3
inte bra att någon lärde mig ladda hem  . . plugget hamnar verkligen längre och längre
ner på min to do lista ;P och inatt ska jag sova ensam, ovant, undrar när de hände senast?


couch!


mobil blogg har inte funkat idag ser jag . . iaf så fick jag en hel del plugg gjort, sen hämtade Lovisa upp mig och vi åkte till trafikcaféet och köpte med oss sallad hem, så sjukt goda dom är där. När Sarah hade slutat jobbet åkte vi Borlänge runt och letde snygga soffor, mest Lovisa som är i behov av en men jag är bra sugen på en ny eftersom jag aldrig riktigt gillat min. Och jag hittade ett par stycken som var fina! Kaffe och mys med tjejerna innan jag gick hemåt, med tumstocken i högsta hugg jag lånat av Sarah, så nu har jag mätt & möblerat om så svetten rinner typ, och jag tror det kan bli bra att se bra ut med en större soffa ändå. Flyttat runt lite tavlor och målat igen gamla hålen med nagellack (y) jag kan jag! Betalat räkningarna också så har lite mer koll på livet, en skapligt billig månad, skönt!


onsdag


Hemstudier i love! Idag har jag till och med fått lite gjort på en sån dag för ovanligheternas skull, känns ganska bra faktiskt! Jäkla läkemedelsräkningen gör mig galen, gick bra till en början men nu funkar inget. Spar de tills senare idag. Men så fort jag har tentat av de där så väntar 5 veckors praktik, och jag gruvar mig, förbannat mycket!


Ska strax iväg och luncha med Lovisa baby! =) och antagligen ta en sväng och kika på hennes lägenhet, mäta och greja. IKEA here we come!!

Första motionen på 2 veckor typ. Ute och...

Första motionen på 2 veckor typ. Ute och går sportfältet runt med lovisas hund, eller hunden är rättare sagt ute och går med mig! Så slipper sjuklingen lovisa ha en dampig hund hemma.


?


Question;


Anonym om Långt hår = lycka!:
var satt du i löshår ?



svar: Denna gång satt jag i det på salong Hairstyle (tror jag den heter? i rondellen vid röda vägen iaf) 1500 :- och då får man sätta i upp till 110 st slingor. Jag har 80 st i mitt hår och jag har ganska tjockt hår från början. Jag blev jättenöjd och frisören var noga med färgerna och blandade så det blev ett bra resultat! Tidigare har jag alltid satt i hos en frisör i Gustafs som också är grym, men kände att jag ville prova på en i Borlänge och slippa åka till Gustafs.

monday


Så mycket till val vaka blev det inte igår, såg bra ut för mitt blåa parti så det kändes lugnt. Men ni som röstade på SD är sorgliga, jag fick i alla fall några av mina vänner att ändra uppfattning. Tänker man efter har man nog någon vän som är invandrare? Hur känns det för dom idag? Jaja, istället fick jag min vilja igenom igår kväll och eclipse laddades hem, så sjukt bra den är!! =)

Skolan en sväng idag, tränat inför praktiskt prov, nervöst! Sen var jag hem till sjuklingen Lovisa och hälsade på en sväng =) Ork till nå mer plugga finns inte, fortfarande inte ett piss bättre i förkylningen, drygt jag som vill träna. Ska klämma lite gossip girl nu, dricka te & kramas med mitt snygga sällskap som snart kommer hit, då måste jag ju bara bli frisk!

gilla



nu blir det thai käk, chips, dip, mys, pussar & valvaka! perfekt avslut på helgen =)

Nyduschad och har krypit ner i sängen med...

Nyduschad och har krypit ner i sängen med vecko revyn, skönt! Påhittig som jag är ska jag laga thai mat till middag sen, som om jag inte åt ihjäl mig av det på kalaset igår? Jaja, godaste som finns så :)


Tror alkoholen dödade lite bakterier änd...

Tror alkoholen dödade lite bakterier ändå, känner mig något piggare idag men långt ifrån frisk. Känner mig nästan tvungen att ut en sväng i det fina vädret. Prommis till affären får nog räcka!


grattis morfar <3



Idag är det morfars riktiga födelsedag, så grattis världens bästa, finaste, älskade morfar på din 70 års dag! <3 alla fina förutsättningar du gett oss, och alla roliga upplevelser vi haft tillsammans med dig, ovärdeligt!
JAG ÄLSKAR DIG!


Blev en jätte lyckad kväll igår, måste varit historiens roligaste 70 års kalas! Drog igång vid fyra och de sista gästerna gick 1 natt. Super gott thai käk, presenter, tal, gin&tonic, discokulor, dans osv . .  =) Det är verkligen bra virke i deras vänner, inga vanliga 70 åringar de där inte! Jag och kusin drog ner på stan en sväng efteråt, en öl på skrubben och snacka lite skit med amanda innan jag åkte hem till efterlängtad. Haft en mysig morgon, kollat en beck film och gossip girl. Ska fixa ägg och bacon nu, sen inte göra ett skit idag. Så jäkla skönt att jag redan har röstat slipper jag ut och göra det idag. Hoppas ni också kommer rösta, och inte på SD!

PUSS!

lördag


Sitter med sminket och håret färdigt, bara klädvalet kvar sen sticker vi på kalas! =)
Ser riktigt fram emot det, min morfar & hans kompisar är inte som andra 70 åringar
så den där festen kommer inte bli tråkig! Skulle den sluta innan tolv så får vi se om jag
fortsätter ner på stan och möter upp tjejerna för en utgång, men de visar sig!



Ha en bra lördag! =)


great!


Min snygga Lovisa fick lägenheten hon ville och hon kommer
snart bo typ 200 ynka metrar från mig! I'm happy! :D


escape me



Lovisa ringde precis från Tiesto och jag fick höra lite escape me i luren! :D


=)


Jag smälter bort i lägenheten alltså, ipren hjälper inte ens mot febern. Har fastnat framför datorn hela kvällen, druckit en jäkla massa te så jag kommer pissa på mig inatt, nästan. Och stackars hajdin försöker via datorn lära mig hur man laddar hem film, men de går inge bra för mig, eller det måste vara datorn som är sne? Tekniska saker kan göra mig riktigt förbannad! Jaja, så ingen ny film kan jag kolla på som jag tänkt. Får bli att klämma lite gossip girl istället, inte fel de heller =)


men ska nog ta och hämta hem ... nu, börjar bli less på att va ensam.

fredag!


Lite dålig jag varit på att blogga den här veckan . . Och inläggen från mobilen blir o se så tråkiga ut. Men har haft massa annat för mig från morgon till kväll. Och rikigt dålig med bilder har jag blivit! Men kameran ligger oladdad i byrån och det är ju fruktansvärt jobbigt att ta fram sladden o ladda!?

Äntligen helg i alla fall, och vet ni? Jag sitter hemma, alldeles själv? Och vet ni? Det är faktiskt rikigt skönt, för jag är sjukt förkyld och inget rolig sällskap är jag ändå, så jag har tackat nej till allt ikväll och ligger nu i soffan med tända ljus och dricker te, mysigt när de regnar utanför också =) Det enda handtag jag gjort är att fixa upp i lägenheten, har diskat det jäkla berget som innehöll typ allt porslin jag äger, dammat och dammsugit så nu är det fint i lägenheten och jag är nöjd, får nå spel när de ser ut som skit här hemma!

En sväng på kuppan med syrran blev det efter vi fixat hos morfar, middag på donken och lite shopping. 2 par skor hittade jag =) Så nu är höstens och vinterns utekvällar räddade!


varit och dukat och fixat inför morfars k...

varit och dukat och fixat inför morfars kalas imorgon :) blir fint det! precis skjutsat lovisa och sarah till tåget, have fun nu girls :) nu blir det kupolen med syster! Puss


Hade mysigaste kvällen igår med sarah, l...

Hade mysigaste kvällen igår med sarah, lovisa, amanda och camilla :) Tacos och typ allt annat man kan äta! Jag har helt klart de sjukaste vännerna, men absolut de bästa! <3 kvällen var skapligt bra även efter de åkt, och ganska svårt att komma ur sängen imorse! Längtar redan hem igen innan jag ens hunnit till skolan :-P


onsdag!



Hoppas det inte blir hel dag i skolan idag, alldeles för trött för det! Sitter med kaffe koppen i högsta hugg och ska snart slå ner röven på en 3 timmars föreläsning . . .  Får se fram emot kvällen, då får jag hem massa snygga brydar, taco mys hemma hos mig =)






tisdag


Gick fint hos tandis, det jag stört mig på är äntliigen fixat! Morotskaka med fina Lovisa direkt efter,
hem till mig sen och stekte pannkakor för fulla muggar! :)



Nej, jag har väldigt mycket bättre saker att göra än att sitta här . .  :)


Precis röstat för första gången i mitt liv...

Precis röstat för första gången i mitt liv! Skönt att ha det gjort och slippa på söndag utifall morfars kalas på lördag blir spårat :-D


. . .


Hittade inte det jag sökte på kuppan men lite annat. Sen åkte jag o mams hem till mig och åt och snackade skit innan träningen =) Nu har jag gråtit en skvätt till biggest loser och ska pallra mig i säng, sovit för några timmar i för många nätter på raken nu!

Håret blev superbra, var lite nervig innan när de var första gången jag skulle göra det hos en annan frisör. Gruvar mig inför att lägga ner huvudet på kuddarna, första natten med alla jäkla pluttar är jobbig . . stackars mig va? :P

Långt hår = lycka!

Långt hår = lycka!


monday morning


mm, mys morgon! :)


iväg till frissan idag som förhoppningsvis tänker vara frisk, för nu vill jag ha mitt långa hår!! sen ska jag och mams på kuppan, se om vi hittar nått att ha på oss i helgen, för då fyller morfar 70 år och det blir stor fest! =) lite träning till kvällen, men halsen värker så body balance får räcka.

Hahaha, skönaste bakis nöjet!

Hahaha, skönaste bakis nöjet!


Bakishäng hemma hos sarah, sweet! :)

Bakishäng hemma hos sarah, sweet! :)


just perfect!


Haft bästa helgen! =) vill inte inte inte att den ska va slut . . Något halvseg nu efter två dagars. Blev bolanche igår med mina hjärtan, hade super tur för precis rätt vakt stod vid ingången (y) Och där inne träffade jag några efterlängtade, drack goda drinkar och hade en bra kväll helt enkelt! Och det var inte så tråkigt att komma hem till lägenheten inatt sen heller . .

Fet mätt efter god middag och efterrätt ...

Fet mätt efter god middag och efterrätt hos mormor och morfar! :) Tagit en prommis med världens sötaste hund och försökt stampa ner maten! Sitter med mina fina släktingar nu och tar en öl och planerar nästa helg :) sen blir det iväg till tjejerna, fest ikväll igen, tydligen haha!


Du kan fan va borlänges snyggaste! Och min...

Du kan fan va borlänges snyggaste! Och mina pinglor, tack för en underbar kväll <3


torsdag



Dagen började med liite försening till plugget, ibland äre svårt att ta sig hemifrån . .
Men sen jobbade vi på som sjutton! Direkt till svea och gymmade med mamma,
invigde nya skorna, och jäklar vad det drog i asset & benen (y)

Iväg och träffade Lovisa, fika mys :) Och sen skulle jag satt i hårförlängningen,
men frissan var sjuk så det blev inget, buuu! Chillade lite med Lovisa &
Sarah innan jag drog hem och käkade real studentmat, makaroner & falukorv!

Och snart får jag besök av min syster som kom hem från utlandet imorse :D
uppdate uppdate, hehe!


haha



Haha jag har en väldigt rolig vän, vi pratade och skrattade så mycket (i telefon) åt galna
saker så hon var tvungen att knäppa en öl & jag har rökt ett halvt cigg paket för att lugna
nerverna. Fan blir helt uppspelt på dig människa! :D


Egentligen borde jag gå och lägga mig, men livet är ju bara fööör
kul för det!?


easytone!


Sprang in på jobbet idag efter skolan, har fått för mig att jag ska införskaffa ett par Reebok Easytones!
Ni vet skorna som har inbyggda balansbollar i sig? Som tränar rumpa, lår & vader? :D Och vi hade dem
på jobbet så nu är jag ägare av ett par! Ville så gärna ut och prova dem idag, men det blev soffläge istället
och försöka vila bort migränen, kanske piggare imorn så jag kan ut och inviga dem och börja jobba på
snyggare spiror, hehe!

 



 

 


...



fått ett ganska oemotståndligt erbjudande . . . ;) om jag bara hade varit pigg skulle jag inte tvekat!


!!!


Jag är äntligen hemma efter en dag som blev jäkligt jobbig pga migränen! Men i den här kursen går det inte att missa en enda dag, så jag fick stå ut. Försökte plugga när jag kom hem men allt var på engelska! Och jag kan knappt engelska!! Förbannad som ett jävla bi nu, dom kan väl fan ha text på svenska iaf, när ämnet redan är svårt nog, bläääääääääääää! Nu är mjukis byxorna på, jag ligger i soffan och ska slå på en film.

Piggare & positivare imorgon förhoppningsvis!


Lär oss bädda sängar, borsta tänder, m...

Lär oss bädda sängar, borsta tänder, mata varandra osv osv. Har en jävla migrän och vill bara åka hem.. Men snart så! Ont i halsen har jag också fått, skit. Jag som ville träna! Sorry amanda, vi får köra nästa vecka, lättklätt på måndag kanske? ;) Hörs senare!


grymt!


Får hem ett helt gäng snygga brudar ikväll :D
Lovisa, Amanda & Camilla! Käk, idol & filmer
hjärtan!


<3


haha alltså din jävla dåre! ibland märks det att vi är släkt! :) sitter och skrattar åt ditt sms,
och är glad att vi har den grymma kontakt vi har (oftast iaf) ;D LOVE YOU! <3

    


nattinatt


Sådär, nu gör jag natti här. Upp imorn och iväg till Falun, föreläsning om nutrition - mat och näringslära, riktigt kul att plugga nu när man valt något man tycker är intressant! Måste bara förbättra mig nu att plugga på även hemma, diciplinen är nog fortfarande på sommarlov men den kommer nog snart tillbaka . .

Längtar tills imorn kväll =)

one day



Idag har jag levt precis så som jag egentligen vill, och som jag mår bäst av, du med mandy? :)


crossfit


Tränade skiten ur mig på svea! Först core så magen ruttnade, sen det nya passet - functional fit! Ett pass där crossfit är en del av det, så helt galna övningar var det. Crossfit tävlar man i annars, så de gäller att göra så många rep som möjligt på en viss tid. Sitter insmord från topp till tå i linement nu och hoppas jag kan gå imorgon. . Men det passet blir det nog absolut fler gånger!

På väg hem var jag förbi frissan och kikade ut hårfärg till förlängningen, så på torsdag på torsdag =)


Nu ska jag gräva ner huvudet i en tjock deprimerande skol bok . .




...


Jag sitter och grinar framför biggest loser, så jäkla typiskt mig :P


biggest loser!

 

Premiär för mitt favvo program ikväll, fast på svenska nu!

Biggest loser Sverige, kl 20.00 i 4an !!


sugen?


haha igår när jag handlade var jag typ ensam i affären, plus en man till, och han trodde verkligen han var ensam  . . jag glömde nått o skulle backa tillbaka, då står mannen och äter av ett wienerbröd, som han tänkt köpa alltså, för han hade det halvt ilagt i en påse. Men han var väl så sugen på det så han inte kunde vänta med att smaka , hahaha. Stackarn, han skämdes liiiite när han upptäckte att jag hade sett han :P

måndag


Varit i skolan och haft föreläsning på förmiddagen. Fixat lite små saker o sånt sen jag kom hem, bytt tandläkare bland annat, orka gå i säter när jag bor i borlänge? Tog ett privat nu istället, och bokade en tid på en gång för lite grejor jag stör mig på, haha får se vad dom kan göra! Ska försöka dra igång med lite plugg nu innan jag ska iväg till svea, kul att se hur det nya passet är :) dit och köra core passet innan också.

hörs sen, puss


vad har jag gjort mot min kropp ???


Amanda skrev en himla massa bra på hennes blogg om saker hon ska ta tag i. Och en av mina
närmaste vänner pushar jag ju såklart, kanske vore de bra om jag levde likadant? ;)

Just när jag läste hennes blogg satt jag med ena handen i en chipspåse och i den andra handen höll jag en macka med kladdsallad på, haha buu va tjock jag kände mig då. Haha, så jag måste nog också ta tag i saker, främst maten !! Träningen har jag kommit igång skapligt med och hållt mig till målet = Svea, 2-3 ggr /veckan. Men maten alltså, och alkohol intaget, och dom där goda rökiga pinnarna . . .  Börjar alltid dagarna så bra med bra frukostar, sen spårar det alltid ur, måndag - söndag! Nej blää, nu blir jag fan deprimerad när jag tänker på vad jag gör mot min kropp!


Tar tag i saken redan imorgon, svea börjar med flera nya pass i höst
 så går och provar på ett av dem imorn! :)


. . .


MEN RÖÖÖV, när jag skrev att jag tvättat kom jag på att tvätten ligger kvar i tvättmaskinen,
blöt och färdig och har varit det i sisodär 5 timmar (y) så blir det när man blir uppehållen
av trevligt sällskap. .


sunday!


Uppstigning 8 imorse och iväg till jobbet, och trots att jag jobbade från 9-18 så tycker jag inte det är ett dugg jobbigt, inte ens på en söndag! För jag har världens bästa arbetskamrater, alltid lika kul att träffa dom. Hamnade helt alone på barnavdelningen först så då blev det ipod i öronen och stå i min egna lilla värld ett tag. Massa fika, och lunch från donken så var humöret på topp hela dagen :D Hem och tog tag i lägenheten som jag tillbringat typ en kvart i under helgen! Den var äcklig, man kan inte tro att en tjej bor här haha. Men nu har jag styrt upp det, på ytan iaf :P Tvättat och grejat = renbäddad säng, lovely <3


Efter att ha setat rak ryggad men ändå l...

Efter att ha setat rak ryggad men ändå lyckats somna till varje film ger jag upp nu! Skönt att vara pigg imorgon iaf :) slipper gäst rummet inatt haha, o kryper ner i ena syrrans säng eftersom hon är på kos, den lyckosen :) Natti!


crazy night!


Såg att de jag mobil bloggat igår inte kommit upp, igen. Fan vad jobbigt!
Hade roligaste dagen hittills i skolan igår, lärde oss ta enklare blodprover
och sprutor. Äntligen känns de som man börjar lära sig nått praktiskt
för yrket, bara varit massa läsa, plugga, läsa, plugga annars . .


När jag kom tillbaka till Borlänge igen mötte jag upp Lovisa. Vi solade,
inhandlade alkohol & mat. Duschade, fixade, åt Lovisas supergoda mat,
lekte en jävligt rolig lek, ner på S1 som var fullsatt, och vidare till flamman
som också var riktigt fullt på folk, & jag träffade på en hel del roliga människor.
Lovisa & Amanda - tack för en grym kväll mina hjärtan! :)


grillat o film!

 

Vart ute och gått med mam o pap i det fina vädret! Var väldigt pigg imorse men det börjar

komma ikapp mig nu känner jag! :/ Ska strax börja grilla här hemma, så jäkla gött!

Dom här filmerna har jag hyrt, typiskt min smak på filmer!
Håller tummarna för att dom är bra.

 

        




Har hyrt flera filmer, köpt massa godis o...

Har hyrt flera filmer, köpt massa godis och är på väg hem till min fina familj :) ska mysa med dom, grilla osv! Ut och gå i det fina vädret kanske. Gårdagen var sjukt kul, berättar mer om den senare :) fin fina vänner har jag iaf, de är ett som är säkert <3


Hahahaha våran lek har urartat. SILL - hah...

Hahahaha våran lek har urartat. SILL - haha I DIE !!


=)


Ätit supergod middag som Lovisa hade lagat! Fläskfilé med möggelost och färsk pasta =)
Rödvin till det och vi känner oss så mogna haha.

Blir en toppen kväll med mina fina!
<3


=)


YES! Har precis fått reda på att jag får min praktik i Borlänge, 5 veckor på ett äldreboende som jag inte vet vilket än. Blir nog superbra det!


Har haft en bra dag på jobbet, 1 timme kvar nu sen ska jag äntligen få åka hem och sova. Har sovmorgon imorn och det känns riktigt skönt efter att ha gått upp 7 flera dagar nu.


Sen har jag fullt upp hela dagen imorn, roligt! :) Eller jag har fullt upp hela helgen typ, ovanligt? Nej.

min sommar 2010 !!



här en del av de bilder jag får kolla tillbaka på, och minnas min fina, roliga sommar :)





<3


torsdag



Hade riktigt kul ute igår, men jag var inte hemma kl 23 och bara drack en öl som jag
hade tänkt . . men vad gör det, jag var duktig och kom ur sängen innan 7 imorse ändå.

I skolan har vi bara tränat lyft tekniker hela dagen, släpat runt på varann så man kommer
ha världens träningsvärk imorn. Och imorn ska vi lära oss ta prover, inslulin osv. Spännande!
Älskar att göra saker och slippa sitta och lyssna på föreläsningar.



Ska iväg och käka pizza med Lovisa strax, sen iväg
och jobba kväll på ett av alla mina bra jobb.


Haft en superbra dag! Grymt god thai lunch...

Haft en superbra dag! Grymt god thai lunch med mamma o syster :) vidare till kupolen och mötte upp camilla för en fika, trevligt värre. Sen hem och böt kläder och iväg till lovisa, så nu sitter vi och dricker goda drinkar, snackar skit, äter chips och har det fint :) ska ner och kika på stan snart! PUSS


Iväg till skolan nu och ha massage lektion...

Iväg till skolan nu och ha massage lektion! Sen tillbaka till borlänge, gymma och luncha med mamma :) fint det!


RSS 2.0