ut!


Har inte varit ut i Borlänge på nästan 2 månader, så ikväll smäller det. Ska ut med min fina syster bland annat =) Blir lite förfest här innan stan. Inte så pepp än men det kommer nog förhoppningsvis, kan hänga på att jag bara varit vaken några få timmar än så länge. Ska ta tag i lägenheten och mig själv nu, har iaf duschat o tvättat håret, puh det jobbigaste av allt haha.

PUSS!

big no no.


Lägenheten jag var och kollade på i torsdags var USCH! Hade höga förväntningar men dom sprack ganska fort när jag kom in i lägenheten, dörrar och fönster var typ förmultnade, balkongen satt knappt uppe & toaletten liknade någon snusk toa på en bordell med rött fult kakel och ytter dörren var tillverkad i tyg typ.. så njaa, jag blir o bo kvar i min lilla etta ett tag till, tänker inte byta ner mig när jag är van att ha det fräscht hemma!

<3







jag ääälskar mina nya boots! =)
ganska lika dem jag köpte förra året
& jag är säker på att dom här kommer
att användas precis lika mycket!





nails


var och tog bort lösnaglarna igår, dom hade börjat me nå nytt för att ta bort dom så
nu är mina riktiga naglar riktigt starka, och naturligt långa första gången evah typ!
inte bita. inte bita. inte bita
ska nog införskaffa mig nått mirakel medel som gör dom super strong & långa!


onsdag!


Var och hälsade på älskade mormor igår, önskar att allt bara blir som vanligt. Synd att jag jobbar så mycket, vill vara hos henne varje minut på dygnet om det hade gått <3

Nu är jag på jobbet igen, ett 24 timmars pass, men sen får jag ledigt ända tills på måndag! Imorn ska jag vara barnvakt hela eftermiddagen åt Thilda =) & kolla på en ny lägenhet, en 2a längre ner på hagalund. Vill utöka kvadraten lite, och det är mycket jag saknar i lägenheten jag har nu. Får se hur det blir, håller tummarna för att den är fin! 600 kr mer i hyra i månaden kan det nog absolut vara värt.

PUSS!

=(


saker är inte som dom ska och brukar vara, därför är det väldigt dött här..


Men jag sitter på jobbet och räknade nyss att jag bara har 9 pass kvar här i sommar. Hade i alla fall en ledig helg och det var så skönt! Crusingen i fredags, hängde med efterlängtade Linda =) kollade hennes fina lägenhet, förfestade med lite sätertjejer och sen blev det en sväng i öltältet innan jag åkte hem med älskling! Sen har vi grillat med min familj i gustafs, Lina har fått sig en heldag med oss, hälsat på gulligaste bäbisen osv!

=)


Jobbar mitt sista pass för denna vecka, ska bli så grymt skönt med ledig helg sen =)
Efter jag gått av nattpaset imorn ska jag vara barnvakt åt min söta favorit unge Thilda :D


Här är lite grejs jag väntar på att få hem, och man kan nästan gissa vilken min favvo färg är..
spelar ingen roll att de är höst/vinter kläder, mina kläder ska alltid vara svarta!

               
           


       

         


tisdag


Fick 2 härliga dagar i sommarstugan =) Var 'lilla familjen' i söndags (= mamma, pappa & jag) åt gott, drack vin och snackade skit. Sen kom de mer folk upp på igår, älskling bland annat! Solade mellan alla moln, och har såklart lyckats bränna mig!!

Har jobbat exakt hela dagen, nu blir det s...

Har jobbat exakt hela dagen, nu blir det snart sängen och jag längtar att kliva av jobbpasset imorn och få vara lite ledig! Blir sommarstugan direkt, bara jag mamma och pappa där imorn, mysigt :) sen kommer andreas upp på måndag :) puss godnatt


fredag


sådär, nu sitter jag på jobb nr 2 för dagen. 5 timmar kvar av dagen och sen får jag lite ledigt, ikväll iallafall. börjar känna mig lite seg nu, trött på att packa och bo i en väska, packa och planera flera dagar framåt. men på söndag efter nattpasset är klart åker jag till sommarstugan och är ledig 1,5 dag typ och jag längtar ganska mycket dit! får se vad vi hittar på ikväll, känner bara för att slå ner arslet i en soffa faktiskt.

nöjd


var så längesen jag internet shoppade så idag slog jag till på lite grejor! en klänning,
ett par gladiatorskor, ett par höga kilklackar & ett halsband =) visar kanske sen
när de kommit!


...


jag jobbar hela 85 sjuka timmar den här veckan.


the one




fick denna av hjärtat igår, bara sådär utan nån speciell anledning <3
och den luktar helt underbart sjukt gott!
så bra smak har han sötnosen =)



=)


min enda lediga dag för veckan var idag, den har spenderats på kupolen och i en solstol i gustafs =) ätit god mat, spelat lite kubb idag med, och snart blir det sängen för imorn är det tidig uppstigning för Lina har dalecarlia match. Efter matchen väntar jobb, 22 timmar på gruppbostad och direkt till intersport på onsdag för 8 timmar där. Helt omöjligt att få till träff med kompisarna, jag jobbar och dom jobbar. Vill ju träffa Linda och se hennes nya lägenhet, dricka vin och snacka skit med Amanda, höra Annas berättelser sen hon var utomlands & sola och bada med Emilie...


mommo <3

...


så har en helg rusat förbi, har inte känts som en helg då jag har jobbat mest hela tiden. igår kväll var jag iaf ledig så jag & A åt på broken dreams, är mätt än! puh, så mycket mat och så jäkla gott! =) sen gick vi ändå hem och käkade godis haha, och kollade två okej filmer.

idag efter jobbet hämtade familyn upp mig och jag följde med till gustafs! har grillat, spelat kubb, kollat vm final och haft det mysigt! =) bor här och umgås med dom tills det är dags för jobb igen, o så ska syrran spela dalecarlia hela veckan som kommer, kul kul!

tummen upp 1 & 2!


nice att Andreas har tagit hem en hel låda med chipspåsar, dip, gräddfil, juice, bärry yoghurt och färdiga matlådor till mig som blev över från p&l!! (Y)

och tummen upp för att vi slapp böta för 5 filmer som var försenade!


eclipse!


Bidde inge dammsjön idag, blev ju mulet väder :( men vi satt med bikinisarna på altanen i gustafs och snackade skit, fikade, åt & läste tidningar hela förmiddagen för varmt det var de! Sen var vi på en liten shopping runda innan dom skjutsade hem mig. Fick förresten en snygg vit klocka av mami som hon hade fyndat på claes ohlsson, tack <3

Och sen har jag & A varit och kollat på ECLIPSE idag =) så jäkla bra den var!! nu får vi bara vänta på sista filmen som nog kommer vara grymmast! visste ni att bella har peruk i 3de filmen? och det syns om man vet om det!


 





Nu blir det snart sängen, ska upp imorn och träna body pump och det var typ ett halvår sen jag tränade det, puh! Sen blir det att jobba natt imorn, precis lagomt när andreas kliver av nattpassen och är ledig i helgen.. jaja, livet är orättvist ibland :p


dammis


Skön dag i dammsjön med mami & Lina =) sen har vi firat Wilmas födelsedag med bowling och fika. Sover i gustafs inatt för imorn blir det en snabbis till nån sjö för att sola och bada, sen måste jag till borlänge för att det är bio , ECLIPSE på kvällen som gäller =)

Har kollat på FARSAN med familjen precis, så jävla rolig film! Och jag och Lina gör om mina gamla kläder nu, hon blir fett snigg i dom, as snygga jeans shorts vi fixat åt henne!! :D

Underbart väder, blir en heldag i dammsjön...

Underbart väder, blir en heldag i dammsjön :) och ikväll bowling kalas för kusin wilma som fyller 12 år idag, grattis!


bad turns good!


Dagen började riktigt jävligt, jobbade natt och fick världens migrän på kvällen och inga tabletter hade jag med mig. Låg och glodde på klockan tills 3 inatt sen lyckades jag sova nån timme innan jag var tvungen att gå upp igen. Väl hemma fick jag i mig mina efterlängtade tabletter och sov en 4 timmar, sen kom baby hit och gjorde mig gladare =) Sen dess har dagen varit bra, vi har tagit de lugnt, ätit pizza och jordgubbar och jag har vart till apoteket och fyllt på med migrän tabletter som jag från och med nu kommer ha med mig överallt, och mer allergitabletter!

Nu ska jag packa ihop en väska för imorn tar jag tidig buss till gustafs för att förhoppningsvis åka till dammsjön om det är fint väder!


mysig helg!


 



haft en helt underbar helg i hälsingland med A =)
vi har solat, fiskat, grillat, ätit massa gott, kollat bra filmer
och haft det super mysigt helt enkelt!

Jag skulle passa på att färga håret medan A grillade, och de slutade som
en jävla skämt film.. varm vattnet tar slut och A får värma vatten på
spisen och komma in och hälla över mig samtidigt som han sköter
grillen och en potatis gratäng haha, stackarn, med mitt humör o
allt är de bara och hålla i hatten när sånt där händer ;)







fiskade vid en jättemysig sjö!

 

=)

 

 

 

 


Ligger i solen, dricker cider, äter godis...

Ligger i solen, dricker cider, äter godis och har det helt underbart! :) Saknar inte borlänge alls, skönt att ha flytt bort från allt härj! Ska strax ta och färga mitt hår medan den fina jag är här med tänder grillen! PUSS


RSS 2.0