<3






I'm happy to have you in my life!



...



donken till lunch & max till middag... ut och gå nu va kanske?


pluggelilugg


Fick reda på en annan bra sak precis, även om tentan idag gick skit så klarade jag den förra!! :D
Inför den hade jag precis fått hem min baby från thai och kan inte direkt säga att jag pluggade
stenhårt inför den tentan. Mest en massa solsidan avsnitt och häng med grabbarna! Men det är
ju bevisligen en bra uppladdning de med! ;)

Nu ska jag försöka vara lite seriösare inför nästa kurs, men har helt tappat sugen för skolan.
Ska låna hem böcker nu och kolla igenom schemat, kan ju vara bra, har ingen aning om hur
nästa vecka ens ser ut. Hoppas på många sovmornar... :P

torsdag


Tentan gick skitdåligt, kände mig riktigt puckad när jag lämnade in den. Men dom flesta i klassen tyckte den va svår, skönt de på ett sätt. Det var i alla fall det sista för den här kursen! Nästa vecka börjar en ny, och det betyder också att det är 10 veckor kvar till sommarlov!! :D Eller lov och lov, går över från plugga heltid till jobba heltid.. men så mycket bättre, får ändå så mycket mer fritid, och mer pengar!!

Vart en sväng på stan i Falun med Emilie innan vi åkte hem. Hade bestämt mig för att unna mig nya jeans efter tentan, hade siktat in mig på levis curve, men då tillverkas dom inte i 24/34 som jag hade behövt.. åhh hade verkligen velat haft sånna, så mjuka och sköna.


Hållt på och löst min hårkatastrof, rött kan vara jäkligt snyggt, men inte så rött som mitt blev! Drog i choklad brunt i hela håret nu, det vet jag att jag trivs med så blev ett säkert kort. Sen köpte jag färgschampoo & balsam också, hoppas det funkar så man slipper färga håret stup i kvarten, och värre blir det nu till sommaren..


 syrran tipsade om detta märke! Blandar i pumpflska och 
                                         sen kommer det mousse ut, mycket smidigare! En flaska
                                         räckte till och med till mitt långa hår! superbra :)





:) :) :)

 

Det satans jävla skitprovet kommer INTE gå bra imorgon! Har pluggat, lite i alla fall. Satt ute på balkongen ett par timmar och läste, och åt lunch på betonggolvet till och med, allt för lite sol ;) 

Har färgat hår, tog fel färg så det råkade visst bli lite rött. Hoppsan, men de ska nog funka ett tag. Såg ut som jag hade styckmördat nån i badkaret när jag sköljde ur färgen.. Tagit en vända med epilatorn också, aj aj som vanligt, men jag hatar hår!! bort bort, med allt. -utom på skallen.


Baby kommer hem från stockholm om nån minut, läängtat!


ooonsdag


Började dagen med prommis, innan frukost. Skönt skönt, reebok easytone skorna bränner på riktigt bra i benen! Hem och gjorde supergröt och glodde igenom posten. Domen sen rättegången hade kommit, A blev dömd, känns så skönt och rättvist efter allt. Fick även deklarationen, och i år får jag tillbaka på skatten, yey!

Nu ska jag bege mig ut i solen och plugga lite mera, superskönt på balkongen! Måste införskaffa möbler bara så jag slipper sitta på golvet, mindre superskönt alltså.





Och hörrni, kommer garanterat få världens galnaste lördag!! :D

tips




just ja, när jag ändå sitter med träningskläder på kan jag passa på att visa den
snyga sport bh'n jag nämnde förut! :)





från nike - 350 :-
finns hos intersport i massa snygga färger.


:) :) :)



Har kutat upp och ner i trapporna som en dåre, men nu är allt tvättat. Smider fina planer till helgen, hoppas det blir av, vore superskoj! :) jaa, allt annat gör jag utom och plugga . . . till och med LAGAT mat 2 gånger idag, händer aaaldrig annars.


Snart kommer min fina syster hit, och frågan är.. ska vi ut och dricka öl? eller ska vi inte? äta chips i soffan kanske? Det låter skönare! Känner mig sjukt opepp då jag fortfarande sitter oduschad i träningskläderna..









så kan jag passa på att bjuda på lite fler bilder från våran underbara resa!












min familj alltså, den absolut bästa man kan ha! <3

...


Vaknade i gustafs imorse och blev bortskämd med en stor god frukost made my mum :) kaffe och prat i soffan innan vi åkte mot stan. Hon för att jobba och jag för att träna, blev ett core pass och sen lite styrka övriga kroppen samt 3,5 km löpning på bandet. Älskar att jag typ fått tillbaka min vanliga kondition! Genom mer träning och en massa cigg mindre. Har vart hundvakt nu på eftermiddagen så blev även en prommis idag! :)

Nu måste måste måste jag plugga, tenta på torsdag och jag sysslar med allt annat förutom att plugga... jaja, först ta tag i tvätten och matlagning nu! Får nattsällis av syrran sen :)

måndaaaag


Haft en toppenhelg! Började med en tripp till valbo med Emilie i fredags, gick loss på ikea & köpis, tror jag kom hem med 6 linnen... lite smycken och sen lite tjaffs från ikea. Var nog 5e gången jag besökte ikea det här året, men alltid är det nått man behöver. Film och mys med J på kvällen och på lördagen upp och jobba på intersport, och gud så fint det blitt i butiken :) Hade kommit in massa nytt vårigt så lite grejor åkte med hem, nya vita converse bla, välbehövligt!! På kvällen var jag och älskling ut och käkade med martin och linnea, bio efter det - hur många lingon finns det i världen blev det, superbra :) till bakfickan och drack några öl innan vi gick hem, trevligt trevligt :)




sunk dojja vs NY, ren, fin skooo!


onsdag


Vart ute på prommis med hund, älskar det. Energi av hunden och solen och jag känner mig riktigt glad idag! Igår var det värre, hel usel dag.. Först föreläsning hela dagen som var så sjukt ointressant, raka vägen på träning sen hem en sväng innan jag skulle vidare på jobb, negativ till tusen och det fick stackaren jag bor ihop med ut för.. Jobbet sen var iaf kul som vanligt, jobbade ensam i baren för första gången och det gick finfint :) Hem sen och lägga mig i favorit famnen och ett bra avslut på dagen! <3

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på OC! Jobb ikväll igen sen.






...


Måndag igeeeen! Vaknade med lite smått ångest, hade för det första stängt av klockan i sömnen så vaknade när Jonas ringde vid 10. Bara att upp och hoppa, hade hela hemtentan kvar och göra som ska va inlämnad imorgon bitti, panik! Men efter hårdplugg i 3 timmar så var den färdig, bra där Johanna!


Haft en bra helg annars. I fredags var vi hos jakken och drack och umgicks, vid kvart över 1 sparng vi ner på stan och hällde i oss alldeles för många groggar och shots så lagomt tills man skulle sova var man i fin form. På lördag morgon bokade min ibland överaktiva sambo tvättid, på en lördag liksom? vem gör det? :P slutade med storstädning, storhandling och tvättning! Sen var det jobba för min del. Och köra runt fyllskallar efteråt, käka donken osv och var hemma runt fem.. Sov ut på söndag sen iväg och firade louise och fick gott fika :) hem och lagade mat och fick besök av martin & linnea. Sen va den helgen slut, japp! Trevlig var den iaf!

torsdag


Hade en toppen kväll på jobbet igår! Kom in lite kul folk jag inte sett på länge. Kom hem med riktigt bra dricks också, hela 600 spänn! Blir krogjobba på lördag också, så ut och sup med er! ;-)


Fick hem en söt liten hund imorse, behövde sova mer så vi kröp ner i sängen några timmar. Sen upp och ut på en prommis i det fina vädret. Fick snabb besök av syrran en sväng och sen iväg och fick lunch av mormor & morfar, lyx :) det var nog min dag det.

onsdag


Ledig dag tillsammans med älskling, superskönt. Sov ut, sen gick vi en långprommis på över en timme i det fina vädret =) härligt härligt. Hem och käkade sen halvsovit och slökollat på OC, så bra att det har börjat gått, är ju helt klart den bästa serien.

Fick hem elle igår, sen veckorevyn och cosmopolitan idag - när började jag prenumerera på allt detta? Hinner inte ens läsa alla tidningar jag får hem. Illa illa för nu fick jag ju roligare saker att läsa än psykiatri och hemtentan och allt som ligger på med skolan . .


reading


En fråga till var det, från anonym: - men varför inbrott? vart både du och jonas mordhotade? hur gick rättegången?

Andreas blev galen när han fick reda på att jag träffat Jonas. Han hotade oss både med det ena och det andra, alla hot hade samma innebörd, vi skulle under jorden innan han var nöjd. Plus fula ord hela tiden, blev kallad för allt utom mitt riktiga namn under en tid.  En vecka efter A hade fått reda på att jag träffat en ny hade jag inbrott hos mig i min etta. Jag bodde inte där just då eftersom han höll på och hotade och härjade och jag kände mig inte trygg hemma då den lägenheten var på bottenvåningen. A hade skrivit och hotat att något skulle hända och att vi skulle passa oss. Känns som att en 'vanlig' tjuv inte gör inbrott i en students 1a mitt i stan? Och stjäl de mest konstiga saker, bla p-piller? Inbrottet blev avskrivet (polis polis, slapp-fis) men jag vet vem det var och det räcker för mig. Anmälde hoten eftersom allt rann över för mig efter inbrottet, då var det nog. Jag är bara människa och man klarar inte av hur mycket som helst! Det fanns massa bra bevis fast att min dator och mobil var stulna, så det väcktes åtal, det blev rättegång och den gick av stapeln idag.

Den gick så bra som den bara kunde. Jag berättade allt jag kom ihåg och har inget behov av att sitta där och ljuga utan de räcker att han blir straffad för det han har gjort. MEN att jag sitter där och berättar sanningen och den mittemot nekar och blåljuger, DÅ blir man förbannad och det är en så frustrerande situation! Jag berättar att han sparkat sönder min balkongdörr, det vet jag och varenda en som varit hemma hos mig då dörren fortfarande är trasig, men det hade han visst aldrig gjort enligt honom. Sånna saker alltså . . . Men allt kändes bra och jag lämnade rättssalen med ett leende och en jävligt tung klump hade lättat. Nu får jag vänta 2 veckor sedan kommer domen.


zzzzzz



Guuud vad alla i årets big brother är tråååkiga. Kan ingen bara göra nå hel galet och bjuda på sig själv? Nej byt ut varenda deltagare! Jag känner en massa som skulle passa så sjukt mycket bättre där inne! ;D


Snart kommer min baby hem från sthlm, slipper sova själv inatt + att vi båda är lediga imorgon, hur underbart som helst! :) Riktigt trist att sova själv, hatar det! Sen hoten och inbrottet i höstas hade jag sovit ensam en enda natt fram tills J åkte till thailand! En enda natt på ett halvår liksom? Och då var jag jättefull, tänkte inte utan gick hem efter krogen till min gamla lägenhet som var helt trashad efter inbrott så vi hade bara användt den för fest, = svinstia med andra ord. Men det gick tydligen bra det med och var okej just då, sängen var ju inte stulen så hade nått at sova i iallafall. Så tur på ett sätt att Jonas åkte till thailand så jag var tvungen att bo lite själv, panik de första nätterna men sen gick det bra. Skönt, vill inte känna mig beroende av någon.

?



Fråga från D: Hur kommer man åt våra förhör och polisens förundersökning?

Jag vet inte exakt, har aldrig hämtat ut någon annans sådan för har aldrig haft behov eller varit nyfiken. Men jag antar att man kontaktar domstolen för det är dit alla färdiga förundersökningar kommer när polisen färdigställt dem. Vet inte vem det var som ställde frågan men är det någon som känner mig så kan ni få läsa mitt exemplar jag har hemma ;-)


Förstår att vissa skulle velat läsa allas versioner och inte bara höra min.
Men om vi säger såhär, det väcks inte åtal mot en person om det inte finns tillräckliga bevis!

...


Sådär nu var det över, 2 timmar i lagens armar..

Visste att jag skulle få kommentarer på inlägget jag skrev igår, så här kommer svaren på frågorna:

1. Om jag fortfarande umgås med Sarah?
Nej det gör jag inte. Jag vill ha ärliga vänner, vänner man kan säga exakt allt till och som vill en väl & glädjs åt en när det går bra. På samma sätt som jag är glad för och peppar mina vänner. Jag har hellre få bra vänner än en massa fladdriga kompisar man inte vet vart man har.

2. Sarahs fel att Andreas hotar mig?
Nej självklart inte. Men om jag & Jonas själva fått gått ut med och berättat för Andreas att vi träffats hade han antagligen tagit det bättre än om han fick reda på det genom någon annan. När Sarah berättade det för Andreas hade jag och Jonas bra träffats ett tag, inte bestämt eller pratat nått om hur vi skulle ha det. Vi sågs och hade sjukt kul och trivdes bra med varann. Hade det inte blivit något mer och vi hade lagt ner allt så hade Andreas aldrig behövt få reda på något och ingenting av allt hade nånsin hänt. Så med andra ord är det Sarah som la grunden. Hon hade kunnat hålla tyst, och jag & hon hade kunnat umgås som vanligt och så hade jag fått tagit smällen sen om Andreas hade fått reda på det. Istället stod jag där med alla hot, kunde inte bo hemma + sveket från en som man trodde var en vän.

Fortsätt fråga ni, har blivit överöst av frågor från åklagaren & advokaterna under 2 timmar så jag kommer ha svar på tal, jag lovar er ;-)



....







tack för alla fina lycka till! <3

nu kör vi!


låååångläsning


Imorgon är en dag jag längtar sååå mycket efter att få överstökad. Imorgon väntar finalen av allt galenskap som pågått ett tag! Rättegång! Ni ska få lite att läsa . . . (Och ni som tycker att jag skriver för mycket om mitt liv i bloggen behöver inte ens börja läsa, så slipper ni klaga och lämna tråkiga kommentarer sen, right!!?)



För ett halvår sedan hade världens mest perfekta höst precis börjat. Efter lite missförstånd och tjaffs började jag och tre underbara brudar att umgås igen och blev samma gamla starka gäng som förut som ingen kunde sätta sig på. Och jag började ungefär samtidigt träffa en toppen kille. Allt bara flöt på och livet lekte. Jag och tjejerna hittade på förbannat mycket skoj, galna festkvällar med roliga efterfester, filmkvällar, middagar, fika osv. Det här är vänner för livet, fina & ärliga och såhär kommer vi fortsätta ha det alltid alltid, tror jag . . .  

En fredagkväll sitter jag och Sarah hos henne och har dukat upp för myskväll, min telefon ringer och jag ser att det är mitt ex. Han är fly förbannat galen för han har fått reda på att jag träffat en ny kille. Jag hade inte velat sagt nått till honom, och hade väl förresten ingen jävla skyldighet att berätta det för honom heller!!?? Och jag och J ville vänta med att skylta öppet med det tills vi bestämt oss för hur vi skulle ha det, orka bråk i onödan liksom. Jag står där hemma hos Sarah med Andreas i luren som skriker och kallar mig för allt fult mellan himel och jord. Och jag tänker, hur fan kan han ha fått reda på det? Jag umgås ju bara med kompisar som bryr sig om mig och vill mig väl va? Dom kan inte ha sagt nått . . Och J's kompisar va bara några få som visste om de och dom skulle inte läckt. Up and down, here we go - Andreas säger att det är en av mina bästa kompisar som berättat för honom, för hon tyckte att andreas ändå betydde mer för henne än vad jag gjorde. Andreas säger samtidigt att hon som sagt det inte betyder ett piss för honom så han berättar för mig fast han lovat henne att låta bli!? Hoppsan hejsan, va fel jag hade där då, vem kan de va? Jo men visst är det Sarah, som jag STÅR HEMMA HOS just då! Det är den sjukaste jävla stund jag någonsin upplevt! Först vill man inte tro på det, men hon erkänner, då vill man bara ge henne en fet käftsmäll, men samtidigt kände jag bara . . lilla stackare. Att det finns sån avundsjuka? Mot sina vänner, ska man inte vara glad för vänners skull?

Det här var början på vad som sen kom att bli mordhot på mordhot, inbrott, flytta hit, flytta dit och som imorgon når sin topp med rättegången. Allt detta för att en "vän" inte kunde unna mig lite lycka och som kunde glädjas åt att det gick bra för mig då. Hoppas det känns värt det? Känns väldigt bra inför imorgon då mitt förhör & mina vänner som ska vittna berättar samma och ärliga version. Medan Andreas & Sarah kommer med två helt olika versioner som inte alls går ihop. Vem som helst av er som vill läsa våra förhör och polisens förundersökningar kan göra det, allmänna handlingar! Så ingen behöver beskylla mig för att sitta här och ljuga. .


De flesta som jag vill att ska veta vet det mesta redan, ni andra vet nu.
Och kanske inte så konstigt som ni förstår att jag varit osocial ett tag.


:):)



Haft en riktigt bra dag i skolan idag, 2 superbra föreläsningar om psykiatri och missbruk! Och eftersom de är detta jag vill jobba med/inom så var det sjukt intressant att lyssna och lära sig nytt, + egna erfarenheter som man nu fattade bättre och slipade till. Åkte till borlänge och gymade + gick på core pass, härligt! :) Hem och grejade lite och nu har jag äntligen slagit ner röven i soffan och inväntar ballar av stål!



Hade en superduper helg också förresten! Ledig och allt för ovanligheternas skull! I fredags var vi hos Jonas arbetskompis och drack & åt gott (oxfilé, klyftpot, rödvinssås, halloumi m bacon och sallad, mums!) Hur trevligt som helst :) Och lördagen spenderade vi i gustafs hos mina föräldrar och bara tog de lugnt till melodifestivalen :)
Och igår slappisdag med pizza och massa mys till 'män som hatar kvinnor'.



     en liten skymt av lägenheten!


helg!



Äntligen helg, och vet ni, jag är helt ledig! Första helgen på hur länge som helst det händer. Ska bli så skönt, inget speciellt planerat heller. Mitt hjärta är äntligen hemma så vill umgås med han så mycket som möjligt! :) Jag och rämgård var ner till arlanda i tisdags och hämtade hem thailands pojkarna! Så sjuuukt bruna dom var, blir så avis! Dog av lycka på arlanda, helt overkligt men underbart att äntligen få träffa Jonas igen efter en hel månad utan han. Att äntligen ha nån att och mysa med på kvällarna och som ligger och håller om en när man ska sova, lycka! <3 Har ju haft fina vänner och familj som tagit hand om lilla mig men de är inte samma sak ;) Älskar att ha mitt sambo liv back! Vet redan att jag klarar mig själv, men det är ju förbannat tråkigt!?! Fick ett jättefint halsband och supergod parfym av baby när han kom hem, sötnos :)

Aha, nu ska jag ta mig hemåt för att luncha med Emilie :) Precis haft tenta i Falun och det gick helt åt helvete. Dels för att jag har haft massa annat jobbigt som snurrar i skallen och sen har jag prioriterat att umgås med Jonas den här veckan haha ;)

fatso



Haft en toppenkväll med Emilie! :) proppmätta efter att ha ätit allt skit man kan komma på. Pizza, chips, godis mmm...
Degat i soffan och skrattat, pratat, kollat på solsidan och big brother. Skön söndag helt enkelt.

Sprang ner i källaren nyss och skulle kolla om de stämde att jag har tvätt tid imorgon kl 17 som jag hade för mig, men det var visst idag kl 12!?!? Bra jävla minne!

Nu mååååste jag sova för imorgon måååste måste måste jag plugga! Tenta på fredag igen, en stor en. Och jag har noll koll på precis allting, inte ens sett alla föreläsningar, suck. Och den här veckan känns de som om att jag kommer vilja göra allt annat än o plugga när min fina älskling kommer hem! :D Har iaf en fika med Louise att se fram emot imorgon!

godmorgon världen!


Klev ur sängen för tio minuter sen!! Fy fan va skönt det är att sova. Sitter och käkar frukost nu, jag är en sån människa som MÅSTE äta frukost oavsett vilken tid jag går upp. Skulle aldrig kunna börja dagen med att käka mat.

Ska ta och reda upp hemma nu, ser ut som en ungkarlslya! Fattar inte hur jag kan få det att se ut såhär?
Sen ska jag och Emilie ner till biljarden och käka, sen hem och slappa med massa onyttigheter hos nån av oss! :)


söndag va



Men sådär då, 03:30 söndag morgon och johanna tar helg . . . betat av 3 arbetspass igår & idag. Skrubben igår, intersport + skrubben idag. Älska att jobba! Men galet trött människa jag är nu, sovit middag inför jobb, alarmet ringer, tänka tänka, va är klockan? vilken dag? vart är jag? vart ska jag? 
Precis hemkommen från afterwork på statoil med ingela & daniel. :) Försöka sova nu då? Så man kan ta vara på de lilla som är kvar av helgen sen. Älskar att klockan inte ringer imorgon, fy fan va jag ska sova! Hade vart fint om min snygga karl legat i sängen nu redo och hålla om mig, men får ta och bädda ner mig i stora sängen helt ensam . . men nu ni är det bara 3 nätter kvar!!





tisdag



Var helt okej drag på jobbet igår, så kul! Trivs galet bra, sköna arbetskamrater har jag då också :)

Sov ut länge idag, frukost på balkongen sen, riktigt hett mot väggen! 
Men har jag placerat röven inomhus igen och ska ta tag i plugget . . .
Fått svar på tenta nr 2 också, check check check!
Vem sa att högskola är svårare än gymnasiet? Helt tvärtom enligt mig.
Funderar ni på att börja plugga, do it! Man har så mycket tid över ändå,
ändå ska sjuksköterskeprogramet vara skapligt krävande med mycket
att proppa in i hjärnan och lära sig, och att man dessutom får en legitimation
när man är klar = stoooort ansvar!
Denna vecka jobbar jag 4 pass + plugget och det funkar alldeles utmärkt!



5 dagar kvar nu tills mitt hjärta kommer hem! <3


....



allmänt trött som människa, jag och syrran vaknade av klockan vid 8.. kom man upp då? nej glöm det, somnade om och klev ur sängen vid 12. vilket gjorde att jag missade föreläsningen, men den går att se senare så.. skulle försöka plugga ikapp en annan grej, men orka sitta framför datorn och lyssna i 3 timmar? lyckades ta mig igenom halva innan jag gav upp, så lockande väder ute så blev en prommis och försöka gå av mig träningsvärken sen igår! och all snö har smällt på balkongen, lycka. och fina tulipaner står på bordet, fick en bukett av mam & pap +  en av farfar i måndags. VÅRIGT! =)


ska duscha & kamma till mig nu och bege mig mot jobbet om en stund!

tisdag



heldag i skolan, hårt träningspass efteråt och sen hem och taco mys med mina ladies! =)


RSS 2.0