coco thai


Har precis landat i soffan hemma igen, min mage är proppmätt. Baby bjöd mig på coco thai lunch, var så mysigt så, tack för det :) Vi skulle 'fira' lite att thailand är ombokat & betalt, haha och vad firar man med bättre än just thaimat? ;) Body pumpen innan gick finfint, lastade på lite mer vikter denna gång, måste ha resultat, inte stampa på samma ställe! Och om en timme ska jag befinna mig hos mormor & morfar för ... MAT! fy fan, jag kommer äta mig till döds, i alla fall idag. Ikväll åker jag till gimsbärke, chill kväll. Massa jobba imorn men sen party :) så skönt att allt är planerat, speciellt eftersom jag får brådis från jobb till förfest.

Jag och min låne bil går så bra ihop så för den delen, och den har fått följa med mig överallt idag :p till och med när jag skulle till maserhallen, och där går fan gränsen. För innan jag gått runt till parkeringen, satt mig och startat bilen skulle jag nog varit framme vid hallen om jag gått. Är sån tur att jag inte har egen bil, så jag får väl passa på att lata mig denna helg. Var snäll och började med att städa den lite, tålde inte att det for runt skräp varje gång man svängde, haha.


Ha en skön fredag!


fredag


Idag ringde min klocka kl 7!! Det är sjukt tidigt för att vara mig och jag trodde jag var död när den ringde, men hade en mycket bra anledning att gå upp för, skulle nämligen skjutsa kusin och hans polare till tåget för dom ska till Göteborg. Så från och med idag tills på måndag får jag ha hans bil, så jävla skönt :D perfekt när jag jobbar så mycket i helgen också ända uppe i kvarnsveden. Kan lova att jag tar bilen ner på träningen sen, för body pump blir det kl 12 :)

Nu ska jag fixa frukost, sen kommer nog baby hit snart! <3

mada fuckah halloween :S


Haft en bra dag med amanda :) Vi hittade nått att ha på oss på lördag, fast nu när vi är hemma har vi ångrat oss.. Vägrar att köpa nån maskerad dräkt för ett tillfälle, finns finare kläder att köpa för dom pengarna. Har i alla fall precis beställt hem en klänning från HM, kanske man kan ha nästa helg i huvudstaden!? Första julklappen köpte jag med på samma gång, till min syster Matilda :)

Nu ska jag fixa nått att äta, sen slå mig ner framför 'mammas pojkar'

torsdag


Ska klä på mig och möta upp Amanda, ska strosa runt på kuppan :) Förhoppningsvis hitta något till halloween, dessa jädra maskerader. Ni får leta om ni ska hitta en person som hatar att klä ut sig mer än jag gör :p Men samtidigt vill man ju inte gå ut med vanlig klädsel i helgen. Synd är att jag jobbar hela 21 timmar i helgen, men massa med helg ob = much money! Slutar 21 på lördagen så blir en aning stressigt om jag ska hinna med på allt jag vill. Sen börjar jag 11 på söndagen igen till 21 igen, men det fixar vi!

Nej nu måste jag skynda mig, puss!

:D


Nu är vi hemma hos mig igen, jag & Andreas sitter och väntar på True blood. Har haft en jätte trevlig kväll med familjen, började med bowling, och vem vann vem vann? ;D pappa jobbade över och hann tyvärr inte vara med annars skulle han säkert ha tagit hem vinsten. Efter det åkte vi till grillhouse, mötte upp pappa och så blev det kvällsmat där, kyckling grillspett - pommes - tzatziki, gudagott!

Provandet av underkläderna gick bra, tur att jag åkte och provade. Brukar jämt ha samma storlek när det gäller behåar från HM osv. Men de jag ska ha på visningen är verkligen allt möjligt. Blir kul det dära, Andreas ska också vara med, men han börjar nog bli en aning nervös när det inte bara är en vanlig visning utan också ska bli en show av det hela!


Och vet ni, nu är våran resa ombokad så jag & Andreas åker till Thailand den 1a december, om en månad och 3 dagar :D Längtar så sjukt mycket, gillar att åka när vädret är så här tråkigt hemma, för det lät väl knappast ligga nå snö på backen när vi åker. Vi kommer ha det sjukt bra! Blev ett annat hotell än det vi skulle ha bott på om vi åkt i feb, men det vi ska bo på nu kommer bli bättre, bara 50 meter till stranden är väl bäst!





irriterande!


Fy fan vad störd man kan bli. Vi har bestämmt oss för att boka om Thai resan till nu i december. Jag ringer Ving, sitter i telefon kö, kommer fram efter en kvart, vi pratar lämpliga hotell att bo på osv, jag hittar ett bra & först då säger hon att jag inte kan boka om resan för att det är Andreas som står som ansvarig för resan. Irriterad man kan bli alltså! Så nu när Andreas har slutat jobbet ska han ringa till Ving och säga precis samma sak som jag, skönt på ett sätt - kan han ta det hotell han vill. Men samtidigt är jag världens största kontrollfreak och ska ha koll på allt, jag tror att så fort någon annan ska planera/boka så blir det fel, haha jag vet - det är drygt både för mig och andra! :p Men det där fixar nog min baby, får se senare då om det blir nån ombokning.

Jag & mamma har vart ute och gått i regnet, köpte fika från bageriet som vi precis njutit av. Och NU ska jag köra bullerbacken upp till min vän amanda och prova ut grejorna till visningen!

onsdag


Fixar mig till Lady gaga - Bad Romance, åh man blir så glad av den! Nu ska jag ner på banken, sen hem till gustafs och prova ut underkläder till visningen nästa helg :) Till kvällen blir det bowling, och true blood såklart!

spinning

 
Spinning måste vara den absolut jobbigaste träningsformen som finns. Men bränner bra! Ett mage och ryggpass på det. Och hemma blev det en havregrynsgröt framför tvn. Och gud vad jag är blödig ibland, satt och kollade på sista avsnittet av 'Den stora resan' & idag skulle familjerna lämna länderna och familjerna dom bott hos. Och är det nått som jag hatar så är det avsked, satt här i min soffa och grinade! Haha. Och på tal om det programmet så är det helt galet att det finns folk på denna jord fortfarande går runt barfota med ett blad för könen typ.

Nu ska jag koncentrera mig på andra avenyn!


tisdag


Tog en lång sovmorgon. Ströat runt här hemma hos A, ätit frukost, datorn, bläddrat i hans skolkatalog. Men nu ska jag bege mig mot stan, hemma väntar nått så kul som städa! Och till kvällen blir det träning, spinning & ett mage/rygg pass.


Nästa helg åker jag & kusin Alexander på äventyr till huvudstaden! : )

hej hej


Hängt med min kära mor idag, kupolen med lunch på wayne's & varit med henne när hon tattuerade sig. Blev hur snyggt som helst, var mitt och mina systrars namn i en ring runt en sol hon tattuerat sen tidigare :) Blir sugen på att göra nått mer jag också, men många grejor jag vill men vet inte vart jag ska börja.

Nu ska jag ta en vända runt sportfältet. Sen hem till Andreas och fira hans pappa!

måndag

 
Jag, Matilda & Lina hade twilight afton igår kväll så kom inte i säng så värst tidigt direkt. Den filmen är den enda jag aldrig kommer tröttna på. Sen har jag sovit bredvid en bråkig Lina och hennes miljarder mjukisdjur, så sova det fick jag göra först när hon hade klivit upp ;p Nu ska jag mamma och Lina åka till kupolen en sväng. Sen blir det träning och Andreas till kvällen!

söndag


Gått en sväng hela familjen och hälsat på farmor på kyrkogården :) Inte det roligaste vädret direkt men skönt att komma ut. Nu sitter vi och snackar skit och dricker öl faktiskt (y) Väntar på att paellan ska koka klart och att mormor & morfar kommer hit, sen blir det mat.

lördag


Har inte riktigt vaknat till än, sitter och kollar runt och äter godis som blev kvar sen igår. Ska hugga in på den tredje boken i twilight serien - eclipse! Innan det är dags att rycka upp sig på riktigt och cykla iväg mot jobbet. Ska som sagt till rättvik och dansa, eller jag ska nog mest vara åskådare ;) Slutar vid halv ett inatt.

Ha en skön lördag!

sköna fredag


Haft en mysig hemma kväll med älskling :-) Kvällen började med biljard nere på stan, och jag måste erkänna att jag faktiskt förlorade. Hade vi slutat nån rond tidigare hade jag vunnit, haha får skylla på det. Sen åkte vi hem till mig och gjorde egen pizza, super god blev den! Såklart massa godis och film efter det.

Imorgon kan man ta sig en riktigt lång sovmorgon, börjar inte jobba förän 16:45.

fredag


Ner till svea och svettas nu, body pump som står på schemat!

torsdag


Börjar jobba om typ 2 timmar. Ska slå mig ner och läsa ut new moon boken nu, har sparat på de sista sidorna ett tag. Sen är man taggad till tusen för bio premiären :D :D läste på sf att det skulle bli en twilight + new moon kväll/natt då både filmerna visas plus lite annat, men antagligen lär väl inte borlänge lyxa till med nått sånt.


onsdag


Stoppat frukost i magen så nu beger jag mig till gymmet! Lunch med mamma efter det : )


bästa jobb!


Kändes ovant att komma hem från jobbet så här sent, nu vill jag ju att min kväll ska börja med tv osv. men nu är kvällen princip slut och jag borde göra godnatt hos mig. Dagen var iaf toppen, gruppbostad är det underbaraste jobbet som finns :)

Nu ska jag fixa te och macka och kolla på andra avenyn, sen sängen!

tisdag


Andreas fick sovmorgon  till halv tio, sen kom han tillbaka efter två timmar för att hans handledare var för bakis och ställde in dagens arbete, haha. Så då halvsov vi lite till. Har kollat runt lite om vi ev ska boka om thailand och åka i december istället för februari för att jag inte ska missa 3 veckor av skolan i vår, hm? Skönt att isåfall åka iväg snart, men skapligt avis man kommer vara i februari när hans familj åker och vi egentligen skulle varit med, åh!

Jaja, nu blir det jobb 14-22! Mycket mer än så blir det inte idag.

måndag


Haft en skön slappe helg i sommarstugan. Andreas följde med dit också och det var så bra :) Hela tjocka släkten var där, har fiskat lax, ätit lax, ätit massa annat, sovit.. Haha på lördagen var vi så däckade av all frisk luft så vi la oss klockan nio ;p Nu har jag frysen full av lax, uppfödd av min morfar! (y)


Idag har det varit fullt upp, känns det som - bara för att jag gör allt så låångsamt. Kom hem från andreas vid tolv. Sen har jag tvättat en massa, bäddat rent, städat, bakat frallor som blev goda goda. Äntligen ett lyckat bak :p Mamma kom till mig och jag bjussade på bakverken och te innan vi åkte ner och tränade body balance :) Nu har jag kollat på färjan och väntar på att baby ska komma till mig, han är på nån nyöppning av en krog i falun som han och hans 'jobb' skanska har renoverat, så det lär väl dröja innan han dyker upp, frågan är om jag orkar sitta uppe? nja


fredag


Jävla väder, vaknade i gustafs och tänkte ta en prommis men ställde in det när jag hörde regnet mot fönstret. Så somnade om och gick upp runt 11, åt frukost och duschade, sjukt lugnt i huset men snart kommer mamma hem. Så ska plocka fram och servera oss gårdagens kalas mat nu. Sen ska vi bara vänta på att pappa slutar jobbet innan vi ska rulla mot sommarstugan :-) göra vinter där uppe, fiska upp laxen och ta upp båtar osv. Sen blir det bastu och massa gott att äta, mysigt! Hemma på söndag igen. Ska bli så skönt med en riktig slappar helg, men jag såg nu att jag ska jobba nästa lördag och slutar halv 1 på natten, för då ska jag och en av gruppbostäderna jag jobbar extra på och dansa loss i rättvik, det ni! Så det verkar bli två slappar helger, kan va bra det med.

Hoppas ni får en fin helg!

:*

 



hejdå för i år paradise!


torsdag


Måste såklart börja med GRATTIS LINA! :-D Ringde henne i skolan och sjöng, haha. Frågade hur det kändes att vara tonåring, men hon va inte född riktigt än för 13 år sedan så hon visste inte än! <3

Med fyra timmars sömn och spränghuvudvärk ska jag nu ändå bege mig mot svea, har laddat in massa nytt i ipod så nu ska här köras. Saknar min träningskompis Anna, nu måste du bli braa! Efter träning åker jag hem med mamma och hjälper henne fixa mat osv till Linas kalas.

Ha en bra dag!

min stora älskade älskling blir stor! (men aldrig för mig hihi)




Idag fyller den yngsta av oss 3 syskon hela 13 år, det är helt galet. Nu när jag inte längre bor hemma känns det som hon blivit jätte gammal helt plötsligt. Och kaxig det är hon minst sagt, jag skulle behövt bo hemma och tagit ner henne på jorden ;D Typiskt minsta ungen i alla familjer att bli en liten snobb, haha sant.


Bara för att hon är minst får hon...

1. Bete sig som en bäbis
2. Kalla oss övriga i familjen för dumma saker
3. Aldrig hjälpa till med nått hemma
4. Sitta obegränsat vid datorn
5. Få det hon pekar på
6. Dyra besök hos frissan


Och inom nått år kommer hon antagligen få följande för att mina stackars föräldrar inte står ut med fler tonårs tjejer ....

1. Alkohol utköpt
2. Röka
3. Låna bilen


Neejdå, för tack vare att mina föräldrar är unga, fräscha och pigga fortfarande så kommer hennes tonårstid förhoppningsvis likna min & Matildas, och med andra ord bli perfekt. Och jag måste säga att jag är galet avundsjuk på Lina som är 13 år och har de roliga åren framför sig!! Och bara för att Lina är så jäkla söt ska jag lägga ut en massa snygga kort på henne.



 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥

 ♥



♥ OCH JAG ÄLSKAR DIG SÅ SÅ SÅ SÅ SÅ SÅ MYCKET! ♥


i <3 vinter


Haft en mysig dag. Lunch på thai med mamma & matilda :-) Till maxi och hjälpte mamma att handla för linas 13 års kalas imorn. Fick med mig adventsljusstakar hem så nu längtar jag skapligt tills dom ska fram, måste inhandla lite snygga tomtar också. Gud vad jag älskar allt som har med vinter - jul - & snö att göra! Antar att jag är ganska ensam om det :p

Har precis bakat bananmuffins så nu luktar det gott i lägenheten, mindre snygga blev dom dock. Ett jobb har jag sökt idag också, mitt drömyrke när jag var liten! Och nu ska jag lägga mig och bläddra i cosmopolitan som kom idag, innan A kommer och härjar.

onsdag



Ska platta igenom mitt hår och ner på stan för att äta lunch med mamma och syster m, antar att det blir thai ;) jag och mamma har träningsväskorna packade men vi får allt se om våra mätta magar kommer ha lust med träning direkt på maten, annars får det bli gymmet imorgon istället. Andreas hade skollagsmatch idag också som jag tyvärr missar, men lycka till på den (y) Och till kvällen sitter man ofc bänkad framför true blood!

Ha en bra dag!

tisdag



Den här tisdagen har gått riktigt fort, dels för att jag sov till halv tolv kanske. Sen har jag, mina syskon & kusiner varit på ekonomimöte med en man som kan allt om aktier, fonder, placeringar, försäkringar bla bla... Han har försökt få oss att förstå i princip allt som han kan, så vi vet vart våra pengar tar vägen. Ganska intressant faktiskt. Med mat och fika i magen blev det sen raka spåret till svea för att köra body pump, kändes lite lättare än förra veckan, snabbt musklerna vaknar till liv efter uppehåll.


Nu ska jag fortsätta kolla på repriser av hollywoodfruar och skratta ihjäl mig ;p

måndag



Varit och tränat ett skönt body balance pass med mamma på kvällningen :) eller chill pass som A säger. Men drygt fast samtidigt skönt är vad det är. Ätit havregrynsgröt och duschat har jag gjort efter passet, och nu väntar jag bara på att andreas ska tattuera klart sig sen ska vi hem till han och sova.

lucky me



Ännu en toppen helg har passerat. Har haft något att göra exakt hela helgen och haft min snygga babe vid min sida varje sekund från fredag - monday morning <3 I fredags blev det lugnt med mat, film & godis. Lördagen fyllde både pappa och mormor år, så det blev fika i gustafs på dagen och en sväng på fotboll för att kolla på gustafs damerna. På kvällen samlades släkten för mat på agnes thai, trevligt & gudagott så proppmätt det blev man :-) När jag och A kom hem satt kvällens gäster amanda, stefan och fredrik och väntade i trapphuset! Hade en skön kväll med fotboll och dricka innan det blev S2 som var grymt kul denna lördag också. Sen så var det söndag och Nicklas som fyllde 20 år, god mat och massa fika så var man proppmätt igen + pussa på Nicklas och Josses bäbis = lycka! :D







Jag tycker om den här killen väldigt mycket som ni kanske ser!
 







seegooo


Jag kom hem från gymmet för 3 timmar sedan och har inte kommit in i duschen än, snusk jag är! Men har gjort massa andra bra grejor som att tvätta, damma, dammsuga, diska och vattnat blommor så nu luktar hela min lägenhet lilekonvalj (?) skulle jag också vilja göra, så nu kliver jag in i duschen för snart kommer baby får se vad vi hittar på ikväll. Imorgon blir det i alla fall fotboll och dricka med pojkvän/vänner. & s2 på det! :-)

fredag


Ska strax ner till svea och på genomgång av nya gymmet + träna. Bra start på fredagen! Antar att det blir mat, godis bla bla bla till kvällen :p Och i helgen blir det dessutom kalas för fulla muggar, 3 födelsedagsbarn som ska firas.

torsdag


Tog en väldig lång sovmorgon så vaknade när Andreas kom hem till mig på hans lunch. Klev upp då lagomt tills kusin alex kom förbi också, jag och han har sen haft en trevlig dag med långlunch på matpalatset :-) Gud vad glad jag är att jag har en kusin som han, skulle inte byta han för nått i världen! Och sen har jag följt med han och kollat på mobilt bredband och köpt dator - sånt där jag förstår mig på och är till så bra hjälp med andra ord ;-) Efter det har jag och baby vart ute och gått i det fina vädret, fick inviga nya bootsen som var så bra så.

Nu ska jag plöja några sidor twilight! 

onsdag


Vart med mamma på kuppan för att köpa present till pappsen och Lina och hittade till båda två (y) Blev lite finare saker så jag och matilda går ihop, är man storasyster kommer man vara dömd att resten av livet att vara den som letar presenter och dom yngre bara betalar och slipper leta. Till mig själv blev det skor, nått mittemellan stövlar och stövletter, återstår att se om Andreas hissar eller dissar dem.

Nu ska jag fixa mat, sen lägga mig och läsa twilight. Till kvällen blir det body balance, älskling och true blood - älska onsdagar!

tisdag


Haft en bra dag med Anna i falun. Hon var först hos tandis, sen blev det att göra stan men fick bara med mig tråkiga saker till lägenheten hem, vad sägs om en Vitlökspress? Pappershållare? Äggkoppar? Duschhylla? Saker som jag ju bevisligen egentligen klarar mig utan men kanske kan göra saker något enklare. Stod till och med och höll i adventsljusstakar, men dom får minsann vänta ett tag till i brist på förvaring tills dom ska fram. Till lunch blev det kina, proppmätt än.



måndag


Ibland hatar jag att vara ledig på vardagar, men just idag gick det bra för A hade tydligen bestämmt sig för att vara hemma. Men nu har han stuckit så nu är det tråkig att vara ledig igen. 2 pass är iaf bokade på svea så ska röra mig dit om nån timme. Nu - dammsuga. Kanske kanske går lite bättre när pappa har bytt påse i den (sant, kunde inte själv) hade inte tänkt på detta tidigare men efter 9 månader behövde man visst ha tänkt på det.


Veckans att göra lista:

♥ Fixa födelsedags present åt pappa. Halvt DONE redan, har fixat en present till pappa från mamma & han kommer bli så glad tror jag :) så måste hitta nått till han från mig.

♥ Umgås med Anna imorn, följa med henne till tandläkaren haha. Det är i Falun så blir nog lunch och skrota på stan efter det. (kanske hittar present till pappi?)

♥ Umgås med Linda (planera helgen)

♥ Träna, MASSOR!!

♥ Pappas och mormors kalas till helgen + utgång antagligen. (amanda - du kommer inte ta det lugnt ;p)


(( ♥ För att du inte ska tro att jag tar dig för givet Andreas planerar jag in att umgås med dig också ;* ))


vi hade jävligt kul!







bra bra bra


Gårdagen var helt helt perfekt! Mysig dag med familjen i valbo, blev lite småsaker från ikea och lite från gina tricot.

Sen var det amanda, vin, våfflat hår & glitter :-) Tjänade ju in 150 :- på entren för våran utklädnad som inte var så hemskt ful ändå. Bland dom roligaste utgångarna någonsinn faktiskt, kanske för att baby också var ut <3 bra stämning, champagne, dans till gammal men brfa musik! Snygga bilderna kommer senare :-)


Nu ska jag ha myskväll med mina syskon, hannah montana the movie och massa godis!

ikea


Japp, nu bär det iväg till valbo och ikea :-) och det är frost ute, galet. Gruvar mig att gå utanför dörren. Kvällen sen kommer bli great, så en bra lördag med andra ord!

fredag


Hoppade upp ur sängen imorse, super laddad för träning tills jag öppnar kylskåpet och känner en doft av soja, och soja har det läckt det tamefan i hela kylskåpet!! då har man lust att bara gå tillbaka till sängen. Det värsta var att det lyckats smita in soja i min spruta med tandblekning, så vette tusen om jag vågar använda den, kan ju bli en riktig smickrande tandfärg om sojan sätter sina spår :p Jaja, hur som hellst befann jag mig på svea kl 12 och körde ett svettigt body pump pass. Dom vikter jag brukar köra med verkade på nått sätt väga dubbelt så mycket idag, musklerna hade nog tyvärr gått i ide så nu lär det liggas i för att wake them up again.

Sen har jag spenderat kvällen med mina färäldrar i gustafs, ätit tacos och kollat på idol. Så kom dom med ett bra förslag, nämligen IKEA imorn! alltid lika roligt :-) efter det ska jag umgås med amanda, får se om vi väljer att göra alternativ 1 eller 2.


godnatt!

kuppan



När jag hör kupolen tänker jag - shopping, när andreas hör kupolen tänker han - mat. Men det gick ganska bra ändå, han fick sin mat och shoppade även en del, han blev så snygg så :-) Jag hittade äntligen en stoor, lång stickad halsduk - på H&Ms herravdelning, och så lite underkläder.



torsdag



Jag och Anna började dagen med 1,5 timmes powerwalk runt älven bla. Mysigt med höst när solen skiner, men det kunde få vara någon grad varmare. Har precis ätit lite pizza som blev kvar sen igår, och nu ska jag hoppa in i duschen. Blir en sväng sen med älsk till kupolen, längesen jag var där.


Så har jag reggat mig på www.funbeat.se så pappa fick en kompis :-) bra sida där man kan föra in sina träningspass - promenader, löpning, gym , pass osv. Kul att gå tillbaka och se hur duktig man varit, jag har dessvärre inte varit såå duktig sen jag kom hem från kreta, men imorn blir det body pump och det kommer nog svida skapligt.


RSS 2.0