lördag


duscha, sen dra mig mot lovisa för förfest/inflyttningsfest & sedan s2 :) blir underbart att få träffa brudarna igen, och skönt att komma ut.

JL

torsdag


sista kvällen här i lofs för denna gång. har varit nere på trappers och ätit pizza , åt en med kebab på vilket tyvärr påminde alldeles för mycket om fredag/lördagsnätter på bellas äckelpizzeria , så saker som innehåller kebab ska jag nog hålla mig till dessa sena helgnätter hädanefter. så nu blev det lite datanörda samtidigt som jag äter den typ 5e marabou apelsin för den här veckan :p så förbannat god!

idag är det även bästa programmet, bilförarna . det brukar vara en tradition för mig och a att kolla på men ikväll får det bli ensam , om jag ens orkar vara vaken till kl 8. ska upp 5 imornbitti! är iaf ganska ihop packade så det bara är att gå upp och åka imorn. blir skönt att komma hem också :) lördagen sen blir nog riktigt kul!

nu ska jag kramas med mormor & morfar innan det blir sängen.

PUSS!

jasså


var jag den enda som inte visste att gina tricot har en webshop? :p
klickade hem lite grejor nyss. en kjol, ett linne, en t-shirt & leggings.
perfekt för mig som sitter uppe i fjällen och inte hinner köpa nått nytt
hemma inför lovisas inflyttningsfest på lördag :) fast beställde även
2 klänningar från stylebystars i måndags , så när jag kommer hem
finns det massa kläder som väntar på mig :D

har ätit kött & klyftisar precis, mums! och jag försöker förgäves få
någon att massera mina värkande vader .

onsdag


sitter i soffan med datorn i knät och är helt förstörd i kroppen, gick upp halv nio imorse, åt en massa frukost som vanligt och sedan bar det ut på fjället med skoter igen, idag brände vi av 6 mil och det känns kan jag säga. 'gasarmen' värker, och vaderna är cp av snowboardåkningen. men fan så roligt det är med skoter, lederna är grymma!

nu blire en ganska lugn fortsättning på den här dagen, ska gå ner till affären och köpa godis, sen hem och bara slappa. har blivit alldeles för lite av det hittills. sen imorn sista dagen blir det backen, och kanske en liten skotertur. avsluta med pizza på trappers och sen hem och packa ihop, bussen går hem redan kl 7 på fredag morgon. men skönt det så kommer man hem nån gång, vi skulle va hemma runt 14 :) klockan fyra ska jag och förlänga naglarna, mina egna vill inte va fina. så fort jag är klar ska jag åka raka vägen till andreas, längtar så <3 packa upp, tvätta osv får jag spara till söndagen.

pusshej!


tisdag


rätt utmattad man blir av att vara ute hela dagarna. imorse vare uppstigning kl 9, rejäl frukost med gröt, ägg & tre mackor :p sen for vi till backen och åkte tills dom stängde kl fyra. då åkte vi till stugan och böt om till skoterkläder och åkte ut och brände 3 mil, första lagliga skoterturen jag gjorde =)   jag och matilda fick köra dom sprillans nya artic cat skotrarna morfar hade fått låna av en kompis. ojoj vilka pinglor, får lägga ut bilder sen på min baby för hade ingen sladd med mig upp hit.

haha och idag i backen började två killar snacka med mig och syrran när vi åkte lift, fan va förvånad man blir när folk tar kontakt helt otippat. väldigt trevliga först, dom hängde på oss och vi visade dom runt i några backar eftersom de var första gången dom var här. men sen ville dom aldrig släppa taget om oss, haha :p när vi äntligen skakat av oss dom åker vi till backarna längst bort för att få va ifred, men nej, då hör man nå välbekanta röster bakom sig & där står killarna, överlyckliga att dom hade hittat på oss igen, maa :p så synd för dom då att vi redan är upptagna, som matilda hade försökt få dom att fatta ;D


nu blir det efterlängtad mat, sen semlor, marabou & smörpopcorn till andra avenyn :D

måndag


backen hela dagen idag, perfekt väder med -2 grader och sol mest hela tiden :) när vi kom upp hade morfars kompis lämnat kvar två skotrar plus att vi redan har två stycken här upp. 4 skotrar & vi är 4 personer här med förarbevis, betyder att man får ha sin egen skoter denna vecka (Y) lovely, så imorn hoppas jag på sol och att vi sviker slalombacken för skoteråkning istället.

hoppas ni har det bra där hemma!
hörs, J

söndag


var inte pigg på nå festande igår, och idag ska man även köra till fjällen. så lördagen spenderades hemma hos andreas med han, fredrik och wikman. haha fyfan, jag kommer bli utvecklingsförstörd av att umgås med dom där :p gick upp redan klockan 8 idag, hemma en snabbis nu och packar klart det sista. betalt räkningarna, tömt kylskåpet och andra vuxna saker. & lagt in massa nya låtar på mobilen.

veckan gick fort med massa saker att göra på jobbet, jag & anna fick även slåss mot snattare i fredags, en brud! fan va annat folk är fega, ingen som hjälper till. men vi styrde upp det där bra. fan vad jag hatar folk som stjäl!

nej nu ska jag åka och hjälpa mormor att handla, och hämta syster :)
ses på fredag igen!
/J





torsdag



igår var det jobb 09:30 till 21:30, kul dag, rean drar så grymt mycket folk. gaaanska så slut när man kom hem, hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag somnade igår. idag är det jobb till kl 6 som vanligt, sen ska jag vara lite barnvakt åt min lilla lilla syster nån timme. ska hem och laga spaghetti carbonara så hon blir glad :) sen kommer andreas, det blir sveriges värsta bilförare som är ett måste på torsdagar.

bara några dagars jobb kvar nu sen har jag semester en vecka, fjällen som gäller :D med mormor, morfar, systrar och kusin wilma. skönt skönt blir det, men ska kräva sovmornar! hoppas på lite sol också. helgen som kommer är mer än fullplanerad, imornkväll ska jag hem till andreas och äta middag hos dom för sen åker hans familj till thailand i 3 veckor, jag vill också! så under dom veckorna kommer jag väl mer eller mindre bo där. sen på lördagen är det först jobb till kl 14, och på kvällen frittes 18 års fest :) och på söndag så drar vi då till fjälls.

måste jobba nu, puss

tisdag


tisdag redan, älskar tisdagar, det är min & sarah's dag det :) det betyder andra avenyn, och lite lyx med chips & godis! denna tisdag blev det även en god öl. hon har precis gått hem, jag ska fixa lite med räkningarna så det är klart tills jag åker till fjällen.

                                                                                    


lördag blev rolig, lite knäppa saker men överlag var det en bra kväll. sega jag kom till forssa runt 8, sen festade vi på där tills klockan va tolv, då gick vi hem till svalle en stund. och fortsatte sen hem till sarah där vi blev kvar till 5, åt rostisar och lyssnade på svalle och fredrik, haha :p sen släpade jag och andreas hem en trött wikman som man sedan fick ligga och lyssna på hela natten, haha hurfan kan man snarka så högt? på söndagen så var det ikea som göllde med familjen :) hittade lite småsaker som behövdes. efter det skjutsade som ut mig till andreas, kollade på ciao bella & one missed call. den första var en bra drama film som jag inte fattar att jag har missat att se, & den sista var en rätt dålig skräckfilm. att dom inte kan göra bra skräckfilmer...







dagen efter var både jag och andreas lediga, sov till 11. kollade en till film, sen åkte vi hem till mig. han gick på träning och jag började med maten eftersom jag skulle bjuda min familj på middag som tack för hjälpen med flytten :) blev kycklingspett, jordnötssås, wookgrönsaker & nudlar. mamma och pappa var imponerade, hade jag visat dom där skillsen när jag bodde hemma hade jag aldrig behövt flytta :p eller behövt o behövt, var jag själv som ville.




lördag


sitter i soffan och är sprängd på alla sätt, halv sjuk, trött som fan efter 4 timmars sömn! men fan så kul det var igår, kul att vara ut med amanda :) innan det åt jag 3 rätters middag hos mormor & morfar med släkten, kul att träffa alla <3 sen hem till sarah där våran lilla överraskningsfest var. blev bellas som vanligt med lovisa och trevliga grabbar :) sen drog vi åt olika håll, lovisa sov hos mig. sen var det bara att upp och hoppa för att jobba klockan halv 9, lovisa skjutsade ner mig till jobbet. vi gjorde ett stopp hos sarah på väg ner för att hämta våran packning och lägenheten var ju inte alltför fräsch :p haha. efter jobbet var jag på kuppan en sväng, sen hem och gjorde lite snyggt i min lya, jag är expert på att grisa ner. dammsög, diskade och bäddade sängen så nu ser det lite snyggare ut, men dock inte hemtrevligare (; stök är hemtrevligt enligt mig :p hade velat sova lite eftersom det även denna kväll bjuds på fest, men hinner nog inte göra det eftersom man är oduschad och ofixad från topp till tå. sen ska man gå till forssa också, kallt :S det bästa med kvällen är att jag får festa med andreas, när han kommer hem från match och det är vid 10. då kommer jag nog antagligen vara på bra humör redan. fast sen kan det hända att vi sk ut på krogen, hoppas han inte har nått emot det :p

nej nu måste jag duscha och allt annat.



btw, den här fina presenten stod på mitt bord när jag kom hem från jobbet! du är bara för söt :):) <3 hade fått en vykort av mamma och pappa också för att det är alla hjärtans dag, sånt betyder så mycket.




torsdag


håller på och bli sjuk. först hade jag bara ont i halsen, nu har det gått över och jag är grymt förkyld & har säkerligen feber, bäst att inte kolla. har inte tid och råd att vara hemma!! sen har jag ont i kinden också, va jobbigt det kan vara! :p vill ta bort det fula plåstret nu men såret under är inte så snyggt och är nog skapligt svårt att täcka. hämtade ut löshåret igår så det kanske går att göra nån frisyr till helgens partyn. var lite mörkare än mitt hår men det passade helt okej in :) orkar inte färga håret igen just nu.

helgen närmar i alla fall sig, alkoholen kommer nog göra susen för alla krämpor! får festa med väldigt olika folk fredag & lördag, blir intressant. vissa längtar man efter att träffa :)

tisdag


inte så kul att stå i kassan på jobbet med ett stort plåster i ansiktet, eller stort enligt mig :p jag tyckte inte det syntes så väl men efter första kommentarerna man får på jobbet så hade jag tydligen fel. ingreppet gick iaf bra, hoppas att det läker ihop snabbt. skulle antagligen inte bli något ärr eftersom jag slapp sy. bedövningen sitter i än men hoppas att jag inte får altför ont när den går ur helt.

efter maten va jag ändå inte mätt så gick och köpte kexchoklad, men det tycker jag man får när man varit hos doktorn :p efter jobbet ska jag, sarah & lovisa åka till röda korset och se om vi kan göra nå fynd, haha roligt, har aldrig varit där. passa på när man har bil, men det är då tur att jag inte har nån bil annars förfy fan va lat man blir, jag har knappt gått en meter sen jagt fick bilen :p men imorse var det då tur att det inte var nå poliser ute, var tvungen att köra in en jävla massa tid för att andreas är nå så fruktansvärt seeeeg på mornarna. jag hann skrapa bilrutorna, bädda sängen och ta bort hans frukost medan han bara hade sig själv att sköta, killar killar! :p

sådär, ut och jobba, halva dagen kvar!

19:49


sitter och laddar ner massa mamma mia soundtrack låtar :) så bra, så bra! och dricker proviva mango, de fick bli min kvällsmat. är fortfarande sprängmätt sen lunchen, blev den klassiska ceasar salladen på café caal. jag & anna har ingen fantasi, men det var ändå det trevliga sällskapen man va ute efter :)  jag tycker om dig så mycket arbetskollega & vän! sen fick hon göra lite ärenden åt mig så man slipper bli uttorkad i helgen :p skönt att ha det fixat. efter lunchen hämtade jag mammas bil som är min för några dagar nu, och åkte till kupolen. köpte jeansen jag la undan igår, en liten handväska, lösnaglar och lösögonfransar till helgen så det blir lite extra. efter dessa inköp som jag inte borde gjort så tänkte jag handla på lidl för att kompensera ekonomin. men när jag kom in fick jag panik, kaos där inne, inget system vart maten stod så jag gick ut på en gång så fick det bli en lite mindre ekonomisk matbutik men som jag ändå känner väl. palla handla när det ska ta timmar att hitta maten, orkar inte springa fram och tillbaka och glömma hälften. har inte ritkigt tålamod för det. så nu är kylskåpet lite rikare.

var hem till mormor o morfars lägenhet och lämnade den mat jag köpt åt dom & tog in deras post. släpade även fram symaskinen och sydde om en klänning litegrann, så nu har jag kläder till en av helgens kvällar =)

nu ska jag packa ihop och åka till andreas :))

lediga måndag


fan vad jag hatar att jag inte kan sova uuut mina lediga dagar :@ hade ställt klockan på 12, men vaknade vid 9 och kunde fan inte somna om + att solen sken rakt igenom dom jävla persiennerna. så nu har jag hämtat min kompis datorn till sängen. ska gå upp och käka lite frulle, sen gå och sola. hann aldrig det igår. sen ska jag äta lunch med anna på stan kl 2, antar att hon är lite nyfiken om gårdagen men tyvärr anna får du inte höra så mycke smaskiga saker ;D hah, nerå. men david va här och höll mig sällskap ända till ett inatt. snacka om att vi hade mycket att prata om. 5 timmar i sträck satt i och pratade, väldigt trevligt :)

idag behöver jag förresten inte åka tillbaka till gustafs för johanna ringde igår och frågade om jag ville klippa mig och ta ur håret igår istället och det passade superbra för jag var ändå hemma i gustafs då. så nu ser jag ut som en påse skit/polsk hora/lekisbarn osv osv. ååååååh, tänk att så mycket hänger på håret  :p jaja tur att jag beställt hem löshår som måste måste komma denna vecka. blir en sväng till kupolen efter vi lunchat också, la undan ett par jeans igår som jag måste prova mera, skulle även vilja hitta nått bra att ha på sig i helgen. sen måste jag handla lite, kylskåpet ekar. ska även handla lite åt mormor o morfar som kommer hem från utlandet ikväll,  får fan INTE glömma det! ska passa på att sy om en klänning när jag kommer hem till mormor o morfars lägenhet med maten, bäst för symaskinen att den är hemma hos dom.

vaknade med fett ont i halsen så träna kan jag glömma, men jag o mamma va ju faktiskt duktiga och tränade igår på en söndag. nathalie visade lite bra övningar på gymmet så jag slipper känna mig så lost där inne :p gymma är ju ganska roligt ändå!

och ikväll får jag äntligen träffa a igen, han kommer hem från fjälls nån gång idag. <3

sen är det jobb tisdag - lördag som gäller. imorn ska jag till doktorn och dom ska skära lite i mig, iih :S mormor ska följa med mig :p hoppas hon inte glömt det...



                                                                                                           

söndag


uppe tidigt idag, innan kl 9. familje frukost <3 nu ska vi till säter och kolla på två handbollsmatcher som syster ska spela :) sen blir det hem och äta innan jag och mamma åker till borlänge och tränar, ska även försöka hinna sola idag. imorn ska jag tillbaka till gustafs igen för att klippa mig och ta ur löshåret, buhu :'( bästa johanna som alltid är snäll och ordnar akut tider till mig, jag borde ha liite bättre framförhållning. får ha bilen halva veckan för mamma är på kurs, det gillar jag (y)

nu måste vi åka, pusshej!

tajmahal


har precis köpt löshår, på internet. hoppas förfan att färgen stämmer bra nu! fick bli ett clip-on set. vill sätta i en riktig förlängning igen men eftersom de blir utomlandsresor osv så är det ingen idé att sätta i det nu. tog äkta hår så det kommer nog bli bra. fick lite smått panik när jag skrev om passet och kom på att man kanske iaf ska se okej ut på kortet eftersom man nu ska dras med passet i 10 år. kanske en 5 års period hade räckt iaf som det var innan man blev 18? sist jag åkte utomlands höll jag inte på att komma in i landet, ett kort där jag går i 8an, naturliga hårfärgen uppsatt i flätor & helt osminkad :p räknade precis de ynka löshårs slingorna jag har i nu, de va 50 från början, nu sitter max 20 kvar. kanske blir kvällens projekt att försöka slita ur de sista. och sen skulle en rejäl toppning av håret behövas. varför har man ingen frisör i släkten?





lördag


sitter vid datorn och är social och trevlig som vanligt när jag kommer hem :p hah, men har faktiskt tagit reda på hur man gör för att skaffa sig ett nytt pass. 400 spänn kostade det, jag trodde det skulle va ännu dyrare faktiskt och det räcker ju ändå i 10 år så. då har jag en uppgift att utföra på måndag när jag är ledig! passet ska garanterat användas i maj, men förhoppningsvis även innan det om det blir som det är tänkt, jag hoppas hoppas :))

till kvällen blir det melodifestivalen, gött! har tyvärr råkat höra de flesta låtarna redan :( inte så värst bra låtar alltså. och skidåkningen blev det inget av idag, inte spårat. det får bli träning imorn på svea med mamma när hon ändå skjutsar tillbaka mig till borlänge, lär komma ihåg att ta med mig löparskorna från gustafs så benhinnorna slipper klaga.

nu måste jag kolla runt om det finns nått att köpa, har inte internetshoppat sen jag flyttade, unbeliveable! :p

friday


min lägenhet skiner! har storstädat lägenheten, tvättat och lagat skitgod mat om jag får säga det själv. sen hade hela kvällen gåttt typ :p nu blev det datorn med cola glaset och dillchipsen, eller gräschipsen om kusin får välja.

är fruktansvärt trött, sov hos andreas så gick upp kl 6. sen var det svea som gällde innan jobbet. sprang mest på bandet och körde lite mage, blir lätt less på alla övningar på gymmet, repetitioner är inte min grej. sen jobbade jag till sex innan jag gick hem och gjorde alla sysslor :p andreas är på väg till fjällen, det är tråkigt, för mig. imorn väntar jobb, sen ska jag hem till gustafs o sova där som sagt. få god mat och åka  skidor med pappsen :)

nej nu ska jag ta tag i mig själv, duschen och måla naglarna.

puss, trevlig helg,

onsdag


idag har jag verkligen inget att blogga om. jobbade som vanligt, dagen gick fort. fast det gör typ alla dagar då jag jobbar med anna :) efter det gick jag hem och gjorde pannkakor, mums! börjar få in snittsen, hade endast sönder 1 av 6 st! under tiden kom min granne patrik ner och ville låna min dator, då fick jag steka pannkaka utan att ha fläkten på för att jag skulle kunna höra vad han sa så nu stinker det pannkaka här inne :p

efter maten gick jag till sarah, dom skulle ut idag men jag hade ingen lust alls för det idag. så jag gick hem efter ett tag, duschade länge. och nu sitter jag med datorn i knä och en kopp te.

imorn är det jobb, likaså fredag & lördag. sen troooor jag faktiskt att jag åker hem och sover hemma på lördag, känner mig så pissig mot min familj sen jag flyttade. är grymt dålig på att höra av mig osv. pappa skickade sms nyss; godnatt saknar dig. började nästan gråta, för när ens pappa skriver så blir det nå speciellt eftersom karlar i allmänhet inte är så bra på att visa känslor tyvärr! så jag SKA åka hem i helgen och jag SKA ut och åka 10 mil på längskidor med pappa om han så vill, bara för att han ska veta att jag älskar han av hela mitt hjärta och han är den bästa far man kan ha! <3

nu blir det spikmattan innan sängen
PUSS

tisdag


det blev inge falun idag, blev kuppan istället men det funkade fint  det med. köpte en jet set klocka, så jävla snygg, tycker jag iaf :p tyckte det var lite väl dyrt för en klocka men sen jag flyttade hemifrån så har jag knappt unnat mig själv någonting så jag slog till. mest blivit mat & saker till lägenheten jag köpt annars. sen köpte jag ett linne & solpuder, herregud behöver lager på lager nu när jag är brunhårig :p sen blev det lunch på matpalatset, kebeb tallrik!

sen jag har flyttat har jag inte ätit potatis en enda gång :p om inte strips räknas då (a)  så idag ska jag inviga potatisskalaren, dock blir det potatisgratäng m kassler i.


nu ska jag lägga mig och bläddra i sofies mode!


måndag


söndagen avslutades sjukt bra, gjorde tacos & myste hela kvällen, började samma tid imorse så blev även frukost tillsammans :) helt sjukt vad det känns bra! jag vet att folk tycker att jag snabbt hoppat in i något nytt, men vi träffades EFTER det tog slut med linus, inte alls under tiden! och ibland har man flyt, kärlek dyker alltid upp när man inte söker efter den. och visst, jag klarar mig bra som fan själv, kanske det gör att jag är lite svår att vara tillsammans med? det går inte att styra mig helt enkelt. men ändå så är jag en förhållande-människa och vill ha någon. känner att jag levt livet en hel del ändå hittills och det är jag också glad över att jag gjort. jag skulle inte för nånting byta bort mitt liv!

aja imorn är jag iaf ledig, har inget att tvätta, inget att handla, inget att diska! skööönt, blir en sväng till falun med mamma :) grymt längesen jag var där. det blir trevligt, lediga dagar är mina mamma dagar :p <3 på kvällen kommer andreas.

ska lägga mig nu, är uppe alldeles för länge every night.




& slänger upp lite bilder på det bruna håret om nån skulle va nyfiken:









söndag


sitter med en till omgång brun hårfärg i just nu, har kletat i lite i underhåret alldeles själv. mitt bruna löshår vart lite för ljust för mina nya hårfärg men de är det snart ändring på. blev faktiskt riktigt nöjd med färgen, tänk att jag vågade! har ju varit blond jämt. lite ovant äre såklart :p får se hur lång tid det tar innan jag tröttnar på det bruna, en sak är ju säker - de kommer bli ett helvete att få tillbaka min blond färg :S

aja det blev sarah som fick gå en omgång med mitt & lovisas hår i fredags kväll efter fotbollen. haha skrattade så sjukt mycket under färgningen så jag har träningsvärk än! sen i lördags vare jobb, sen for jag hem till gustafs på kalas, men som jag egentligen visste så åkte jag tillbaka till borlänge på kvällen. jag kan hälsa på familjen ett tag men sen vill jag bara hem till mitt eget. kollade på fotboll även igår kväll med sarah :) sen följde jag med fotbollsspelaren hem, kollade på en film och åt godis. sen imorse var det match igen men dom förlorade tyvärr så då var det slut. jag gick hem och gjorde god mat till mig själv, då känner jag mig som mest sorglig när jag sitter ensam och äter mat som man slitit med ett bra jävla tag :p sen har jag solat och handlat. blir tacos ikväll, guud så gott :D

nu ska jag skölja ur färgen. sen kolla fotbollsfinalen innan man får gå hem och äta den efterlängtade tacosen!

pusspuss!


RSS 2.0